#Yusufeli barajı inşaatında tünelin Çökme anı kamerada

Ezel - Ezel 10.Bölüm | Kime Sadıksın - HD 1:40:40

Ezel - Ezel 10.Bölüm | Kime Sadıksın - HD

Ezel 10. Bölüm ÖzetnnŞimdi harekete geçme zamanı. Ezel oyununda yeteri kadar durakladı. İlerleyebilmek için önce Eyşan ve Cengiz’in, sonra da Cengiz ve Ali’nin arasını açmak zorunda. İkisi için de ayrı planlar yapar.Bir ..

  • Dizi TV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti 00:43

Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti

Türk Sanat Müziği geleneğinin önemli ve başarılı isimlerinden 86 yaşındaki İnci Çayırlı, hayatını kaybetti. Türk Sanat Müziği Bestecisi ve koro şefi Cengizhan Sönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kıymetl..

SAMSUN'DA OTOMOBİLİN ÇARPARAK FIRLATTIĞI YAYA AĞIR YARALANDI 01:08

SAMSUN'DA OTOMOBİLİN ÇARPARAK FIRLATTIĞI YAYA AĞIR YARALANDI

Samsun'da otomobilin yayaya çarpıp havaya fırlatma anı güvenlik kamerasına yansırken, ağır yaralanan şahıs hastanede tedavi altına alındı. Kaza, Samsun'un Atakum ilçesi Mevlana Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydan..

Cep telefonuna bakarken canından oluyordu 00:48

Cep telefonuna bakarken canından oluyordu

Sarıyer'de kaldırımda yürürken cep telefonuna bakan genç kıza, yolun karşısına geçtiği sırada otomobil çarptı. Yere düşerek yüzünü kaldırıma vuran genç kız kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, kaza anı güvenlik kamerasın..

Kadıköy’de şalvarlı hırsızlar balık tezgâhını boşalttı 03:07

Kadıköy’de şalvarlı hırsızlar balık tezgâhını boşalttı

Kadıköy'de bir balıkçı dükkânına gelen şüpheli şahıslar, tezgâhta duran balıkları şalvarlarına doldurarak çaldı. Çaldıkları bin liralık balıkla kayıplara karışan şüphelilerin hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına yansıdı..

Beylikdüzü'nde Korku Dolu Anlar İş Yerini Silahla Taradı 01:31

Beylikdüzü'nde Korku Dolu Anlar İş Yerini Silahla Taradı

Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi'nde motosikletli 2 saldırgan, sokaktan geçtikleri sırada silahla iş yerine ateş etti. Saldırganlar motosikletle hızla olay yerinden kaçarken yaşanan saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı..

Büyükçekmece’de Minibüs Şoföründen Hamile Yolcuya Azar 00:52

Büyükçekmece’de Minibüs Şoföründen Hamile Yolcuya Azar

Büyükçekmece'de bir minibüs şoförü, hızlı gitmesinden dolayı kendisinden şikayetçi olan hamile yolcuyu ve diğer yolcuları azarladı. Rahatsız olan hamile yolcu minibüsten inerken sürücüye, ‘bedduamı alırsın' diyerek tepki..

Cadılar Bayramı Efsanesi 1:15:05

Cadılar Bayramı Efsanesi

Bu tatlı ve şirin Legend of Hallowaiian filmi, izleyicilerini Büyük Hawaii Adası’na götürüyor. Büyük ve eğlenceli ada Hawaii Adası’nda ise saatler Cadılar Bayramı’nı işaret ediyor. Genç, yaşlı, çocuk, her kesimden insanı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 257 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Burak Şahin & Sevda Er - Boşver 03:52

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver

Boşver şarkı sözleri ile Gidemiyorsun kimsen yok. Dönüşü olmayan kirli bi yol Cesaretin yok çoktandır Gel yüreğime can veren ol Baktığım denize sahilim ol Ya da yaktığım tütüne ahirim ol Yazamıyorum şairim ol Beni öl..

Yumrukların Havada Uçuştuğu Kavgayı Film Seyreder Gibi İzlediler 01:26

Yumrukların Havada Uçuştuğu Kavgayı Film Seyreder Gibi İzlediler

Denizli'de 7 kişilik grup, sokak ortasında karşılaştıkları çocuğu ve ardından araya girerek onu korumaya çalışan esnafı tekme tokat dövdü. Uçan tekmelerin ve yumrukların havada uçuştuğu kavga anı, saniye saniye kameralar..

Büyük Rus Saldırısı Başladı 02:39

Büyük Rus Saldırısı Başladı

BÜTÜN DÜNYA ELİ YÜREĞİNDE O ANI BEKLİYORDU. RUS ORDUSUNUN BEKLENEN BÜYÜK SALDIRISI İŞGALİN 55. GÜNÜNDE BAŞLADI. YAKLAŞIK 150 BİN ASKER, CEPHE HATTI BOYUNCA HAREKETE GEÇTİ. OBÜSLER, FÜZELER UKRAYNA MEVZİLERİNE YAĞMUR GİBİ..

Freni arızalanan Tesla son sürat kongre merkezine girdi - 00:40

Freni arızalanan Tesla son sürat kongre merkezine girdi -

ABD'nin Ohia eyaletinde freni arızalanan Tesla marka araç, saatte yaklaşık 115 kilometre hızla kongre merkezine girdi. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından anbean kayıt altına alındı...

Gaziosmanpaşa’da 17 suç kaydı bulunan 17 yaşındaki şüpheli yakalandı 00:36

Gaziosmanpaşa’da 17 suç kaydı bulunan 17 yaşındaki şüpheli yakalandı

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 17 suç kaydı bulunan 17 yaşındaki şüpheli, bir kadının cep telefonunu çaldıktan kısa süre sonra yakalandı. Kapkaç anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı...

Kuzey Marmara Otoyolu'nda lüks otomobil alev alev yandı 01:30

Kuzey Marmara Otoyolu'nda lüks otomobil alev alev yandı

Kuzey Marmara Otoyolu'nda seyir halinde olan bir lüks otomobil, nedeni bilinmeyen bir şekilde alev aldı. Aracın alev alev yanma anı ise kameraya yansıdı..

İstanbul’daki uyuşturucu operasyonunda 15 şüpheli yakalandı 00:55

İstanbul’daki uyuşturucu operasyonunda 15 şüpheli yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘torbacı' diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 15 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyon anı polis kamerasına ya..

Tunceli'de otomobil park halindeki araçları biçti 00:13

Tunceli'de otomobil park halindeki araçları biçti

Tunceli'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği aracın park halindeki araçlara çarpma anı Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı...

Büyükçekmece’de hızını alamayan İETT otobüsü yoldan çıktı 01:41

Büyükçekmece’de hızını alamayan İETT otobüsü yoldan çıktı

Büyükçekmece'de yol çalışmasını son anda fark eden ve hızla gelen İETT otobüsünün şoförü, direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Kazada bir kişi hafif yaralanırken yaşanan kaza anı ise otobüsün araç kamerası ta..

SONGÜL ZAR - BUL BENİ 02:32

SONGÜL ZAR - BUL BENİ

BUL BENİ şarkı sözleri ile Bul beni dön geri affet Kimseyi sevme sakın Benden daha fazla Dert bizi sarıyor yoruyor Sen beni duy ve hisset Farkımız yok aslında Çözüm bulunur elbet Yaşadığımız her anı Durup durup seyr..

Sanayide oksijen tüpü patladı, o anlar kameraya yansıdı 01:18

Sanayide oksijen tüpü patladı, o anlar kameraya yansıdı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki eski sanayi sitesinde kaynak yapıldığı sırada oksijen tüpünün patlaması sonucu 1 kişi yaralanırken patlama anı güvenlik kamerasına yansıdı...

Çalınan yüz yıllık halı bulunup sahibine teslim edildi 04:18

Çalınan yüz yıllık halı bulunup sahibine teslim edildi

Küçükçekmece'de havalandırmak için balkon demirine asıldıktan sonra rüzgarda düşen 10 bin dolar değerindeki yüz yıllık halıyı çalan hırsız yakalandı. Antika halı sahibine teslim edilirken, nalının çalınma anı kameraya ya..

26:36

"GEÇTİĞİMİZ İKİ YILDA KOLLARA VURULAN 'SIVI'LARDAN SONRA HANGİ HASTALI

1. SON DÖNEMDE HIV POZİTİF HASTALIĞI NEDEN SİNSİCE ARTIŞ GÖSTERİYOR?. 2. EGZAMA, ÜRTİKER, ZONA, ÇIBANLAR, SEDEF, UYUZ ŞİKAYETLERİ NEDEN ARTTI? 3. ŞEKER DENGESİZLİĞİ, KALP YETERSİZLİĞİ, TANSİYON DENGESİZLİĞİ, KABIZLIK NED..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Bahar 13. Bölüm 2. Fragmanı Beni Evren'le Aldatıyorsun! 01:11

Bahar 13. Bölüm 2. Fragmanı Beni Evren'le Aldatıyorsun!

Bahar, ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan ‘kusursuz' görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un başka bir yüzüyle karşılaşacak. Bahar’ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek. Bu süreçte Evren, her ..

Ruh Üç Yerden Teslim Edilir! Göbek Deliği Kalp & İki Kaşın Arası! Bölgeyi Sen Belirliyorsun 41:39

Ruh Üç Yerden Teslim Edilir! Göbek Deliği Kalp & İki Kaşın Arası! Bölg

???? Bunca spiritualite arasında Allah nerede! Ben yarattım tezahür ettirdim, var ettim, yok ettim ! 6:40 ???? Misal alemi neresidir ? ???? Nasıl yaşarsan öyle canlı verirsin ! Ona göre bir melek gelir ! ???? Ölüm anın..

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 1 hafta önce