#Yönetici ve yazarlarına yönelik soruşturma

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

Suriye Yönetimi Türkiye'nin Afrin Harekatına Nasıl Bakıyor? 01:01

Suriye Yönetimi Türkiye'nin Afrin Harekatına Nasıl Bakıyor?

Suriye yönetimi, Türkiye'nin Afrin'deki YPG güçlerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'nı başlar başlamaz resmi olarak kınadı. Bununla birlikte, Şam'dan son dönemde PYD'ye yönelik artan eleştiriler ve Rusya'nın A..

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü 01:27

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü

İSTANBUL'da, Afrin’deki PKK hedeflerine yönelik Zeytin Dalı harekâtını protesto eden DKP/BÖG üyelerinin devlet ve TSK aleyhinde slogan atmalarına tepki gösteren biri kız üç genç, örgüt üyelerinin saldırısına uğradı. Genç..

Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış 02:51

Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış

Türk Silahlı Kuvvetlerinin insansız hava aracı (İHA) ihtiyacının milli ve yerli imkanlarla karşılanmasına yönelik çabalarda yeni bir başarıya imza atıldı. Baykar tarafından geliştirilen Bayraktar TB2 Taktik İHA'sı harp b..

  • PengoTV tarafından
  • 2.108 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak? Öğrenciler sınava girecek mi? 05:06

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak?

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, genelgede, 13 Nisan 2021'deki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısındaki kararlar doğrultusunda 14 Nisan Çarşamba gününden itibaren iki haftalık kısmi kapanma sürecine giri..

Küresel Isınma ile Yaşanan İklim Değişikliği Arıları Olumsuz Etkilendi 04:53

Küresel Isınma ile Yaşanan İklim Değişikliği Arıları Olumsuz Etkilendi

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Zootekni Doç. Dr. Aziz Gül, küresel ısınma ile yaşanan iklim değişikliğinden arıların olumsuz etkilendiğini belirterek, arıcıların panik yapmadan polen desteği ile üretime d..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Alman mevkidaşı Baerbock'a Osman Kavala tepkisi! 29:24

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Alman mevkidaşı Baerbock'a Osma

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Alman Dışişleri Bakanı Baerbock ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Bakan Çavuşoğlu mevkidaşına sert sözlerle yüklenirken DAEŞ'le mücadele etmek istiyorsanız sahaya ine..

Çin'de kripto para ticareti ve madenciliği yasaklandı 01:40

Çin'de kripto para ticareti ve madenciliği yasaklandı

Çin, kripto para ticaretine yönelik baskıyı yoğunlaştırdı. Çin Ulusal Kalkınma ve Reform Komisyonu ile Çin Merkez Bankası, kripto para madenciliği ve kripto para ticaretine karşı bir kez daha harekete geçti. Çin'in hamle..

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler Şaşırttı 01:42

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda Türkiye’nin konumuna değinerek, “Türkiye çıkarlarına göre hareket ediyor ve gerektiği yerde açıkça ‘evet’ ya da ‘hayır’ diyebiliyor” ifadelerini kullanarak, “Moder..

Fetö Firarileri Tır'da Yakalandı 04:07

Fetö Firarileri Tır'da Yakalandı

Fetö Firarileri Tır'da Yakalandı DARBE darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevlerinden ihraç edilen ve haklarında yakalama kararı bulunan 3 komiser, öğretim görevlisi, öğretmen, eski gazetecini..

Nasuh Mahruki'ye Cumhurbaşkanı'na Hakaretten Tutuklama Talebi 01:49

Nasuh Mahruki'ye Cumhurbaşkanı'na Hakaretten Tutuklama Talebi

Nasuh Mahruki'ye Cumhurbaşkanı'na Hakaretten Tutuklama Talebi Bir televizyon programında sarf ettiği sözler nedeniyle hakkında soruşturma açılan AKUT Başkanı Mahruki tutuklanması istemiyle hakimliğe sevk edildi...

İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu 01:10

İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu

İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu İEdinilen bilgiye göre, Güzelhisar Çayı yakınlarında deniz kenarında ceset olduğunu fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri ve sağl..

Kahramanmaraş’taki Fetö Operasyonunda 43 Öğretmene Gözaltı 02:05

Kahramanmaraş’taki Fetö Operasyonunda 43 Öğretmene Gözaltı

Kahramanmaraş’taki Fetö Operasyonunda 43 Öğretmene Gözaltı Kahramanmaraş’ta Fetullahçı Terör Örgütü´nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, hakkında gözaltı kararı çıkarılan 45 öğretmenden, 43'ü göza..

Fetö Şüphelisinin Evinde Gülen İmzalı Hatıra Çeki Bulundu 00:33

Fetö Şüphelisinin Evinde Gülen İmzalı Hatıra Çeki Bulundu

Fetö Şüphelisinin Evinde Gülen İmzalı Hatıra Çeki Bulundu Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Samsun'un Kavak ilçesinde tutuklanan şüphelilerden birinin evinde, terör örgütü eleba..

  • Haberler tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü Üyesi  10 Hakim Ve Savcı Göz Altına Alındı 01:21

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü Üyesi 10 Hakim Ve Savcı Göz Altına A

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 10 hakim ve savcı adliyeye sevk edildi. Edilinen bilgiye göre, Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütül..

Albayrak_ Tarihte İlk Defa 7 İletim Hattında Kopma Yaşandı 03:00

Albayrak_ Tarihte İlk Defa 7 İletim Hattında Kopma Yaşandı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, elektirik kesintileriyle ilgili bir açıklama yaptı. Tarihte ilk defa 7 ana iletim hattında sorun yaşadıklarını buna rağmen sadece iki yarım gün elektrik verilemediğini bel..

KADINA VAHŞİCE ŞİDDET  : ABD, Philadelphia polis memuru arbede sırasında genç bayanı... 01:00

KADINA VAHŞİCE ŞİDDET : ABD, Philadelphia polis memuru arbede sırasın

ABD ,Philadelphia iki grup arasında bir kavga ayırmak için çalışan Polis Memuru , Kadına Yere Yatırıp Vahşice Şiddet Gösterdi. NBC göre, Philadelphia Polis videonun farkındaydı ve vaka soruşturma altında alındı. Kayna..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

51 Şehidimizin Hesabı Bir Bir Sorulacak 03:12

51 Şehidimizin Hesabı Bir Bir Sorulacak

15 Temmuz darbe girişiminde en fazla şehidin verildiği Polis Özel Harekat ve Havacılık Dairesi’nin bombalanmasına ilişkin soruşturma tamamlandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilen fezlekede o gece yaşananlar ay..

İzmir'de FETÖ'nün Darbe Girişimine İlişkin Dava Başladı 00:28

İzmir'de FETÖ'nün Darbe Girişimine İlişkin Dava Başladı

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in bir numaralı şüpheli olduğu 270 sanıklı davanın görülmesine başlandı...

Başörtülü Kıza Saldıran Kadınla İlgili Şok Açıklamalar!! 09:29

Başörtülü Kıza Saldıran Kadınla İlgili Şok Açıklamalar!!

Otobüste başörtülü kıza saldırısıyla gündeme oturan kadın hakkında bilinmeyenlerde ortaya çıktı.İşte o kadınla ilgili bilinmeyenler magazin programının tartışma konusu oldu...

  • ANKA tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adana'da Fetö Operasyonu 25 Gözaltı 01:14

Adana'da Fetö Operasyonu 25 Gözaltı

Adana'da FETÖ/PDY soruşturmasında, 25 şüpheli gözaltına alındı...

FBI Başkanı Comey'den İki Önemli Açıklama 01:43

FBI Başkanı Comey'den İki Önemli Açıklama

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Başkanı James Comey, Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesinde düzenlenen oturumda ülke gündemini meşgul eden iki konuda önemli açıklamalar yaptı...

Numan Kurtulmuş'tan 15 Temmuz Darbe Girişimi Hakkındaki Röportajı izle 03:13

Numan Kurtulmuş'tan 15 Temmuz Darbe Girişimi Hakkındaki Röportajı izle

Yaşar Taşkın Koç'un, Numan Kurtulmuş ile TRT özel yayınında gerçekleştirdiği, 15 Temmuz Darbe Girişimi ve başlatılan soruşturma süreci hakkındaki röportajı...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'dan Bir Skandal Daha 01:24

Almanya'dan Bir Skandal Daha

Terör örgütleri ve teröristlere her fırsatta destek veren Almanya, bir skandala daha imza attı. Geçtiğimiz ay, ülkenin önde gelen gazetelerinden biri olan Bild, ırkçı ve küstah bir manşet atmış, Sabah Avrupa da, o manşet..

Erdoğan'dan Defarges'in Skandal Sözlerine Suç Duyurusu 01:49

Erdoğan'dan Defarges'in Skandal Sözlerine Suç Duyurusu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fransız siyaset bilimci Philippe Moreau Defarges hakkında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ilişkin sözleri nedeniyle Cumhurbaşkanına suikaste azmettirme suçundan soruşturma başla..

Uefa 00:09

Uefa "Bu Gol Şikeli" İzle

UEFA ve İrlanda polisi, Asyalı bahis şikesi şebekesi ile ortaklık yapan İrlanda kulübü Athlone Town'ı soruşturma altına aldı. İşte şikeli olduğu tespit edilen gol.....

Karlov Soruşturması Derinleşti 02:26

Karlov Soruşturması Derinleşti

Karlov suikasti ile ilgili soruşturma derinleştiriliyor. FETÖ'cü katil Mert Altıntaş'ın kasım ayı sonlarında Ankara'daki lüks bir otelde bir kişiyle görüştüğü ve görüştüğü kişinin Fetullahçı Terör Örgütü'nün üst düzey is..

Düğmeye Basıldı... 20 İlde Çok Sayıda Gözaltı Kararı 00:26

Düğmeye Basıldı... 20 İlde Çok Sayıda Gözaltı Kararı

Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) kripto yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkarılan 110 kişinin yakalanm..

Baktığı Çocuğa İşkence Eden Ukraynalı Kadın 01:53

Baktığı Çocuğa İşkence Eden Ukraynalı Kadın

İstanbul'da bakıcılığını yaptığı bir bebeğe işkence yapan Ukraynalı bir kadın ailenin dedektif gibi iz sürmesi sonucu Muğla'nın Marmaris ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Yeminli tercüman eşiliğinde ifadesi alınan ..

  • JET TV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 7 yıl önce