#Yönetici ve yazarlarına yönelik soruşturma

Erhan Çelik Fetö'den Gözaltına Alındı İddiası 09:01

Erhan Çelik Fetö'den Gözaltına Alındı İddiası

Eski sunucu Erhan Çelik, Rus Büyükelçi Karlov'un vurulma görüntülerinin TRT'de yayınlanmasına ilişkin soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı olduğu iddialarını yalanladı. Çelik İstanbul’da evimdeyim. Bırakın oper..

  • BETA tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mehmet Akif Alakurt'tan Türk Bayrağına Ağır Hakaret 07:00

Mehmet Akif Alakurt'tan Türk Bayrağına Ağır Hakaret

Oyuncu Mehmet Akif Alakurt, sosyal medyada Türk bayrağına “Rıfkı cumhuriyetinin bayrağı” diye hakaret ettiği ileri sürüldü, savcılık ise soruşturma başlattı...

  • BETA tarafından
  • 279 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ABD TikTok'u Yasaklayabilir 01:24

ABD TikTok'u Yasaklayabilir

Türkiye'de 30 milyon kullanıcısı olan TikTok hakkında birçok ülke soruşturma açmıştı. O listeye Amerika da eklendi. İki süper gücün arasındaki gerilim teknoloji alanın da tırmandı. Amerikan Dış İşleri Bakanı Pompeo, Çin'..

Adalar'da 1 Haftada 3'üncü Yangın 01:52

Adalar'da 1 Haftada 3'üncü Yangın

İstanbul Heybeliada'da ormanlık alanda iki farklı noktada çıkan yangın, yaklaşık 2,5 saat sonra kontrol altına alındı. Kundaklama şüphesi üzerinde durulan yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, üç kişi gözaltına alınd..

İnsanlık ölmemiş...Temizlik işçisi, çöpte bulduğu yüklü parayı polise teslim etti 02:22

İnsanlık ölmemiş...Temizlik işçisi, çöpte bulduğu yüklü parayı polise

Bursa’da bir temizlik işçisi, çöpte bulduğu 100 bin liradan fazla parayı polise teslim ederek örnek bir davranışa imza attı. Polis ekipleri paranın sahibini bulmak için geniş çaplı soruşturma başlattı...

9 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor! 01:26

9 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor!

MASKE TAKMADIĞI İÇİN POLİSLE TARTIŞMIŞ, GÖZALTINA ALINMIŞTI... RANA BATI İSİMLİ GENÇ KADIN HAKKINDAKİ SORUŞTURMA TAMAMLANDI, İSTENEN CEZA BELLİ OLDU.....

Süt kazanına girip banyo yaptı 01:06

Süt kazanına girip banyo yaptı

Konya'daki bir süt fabrikasında kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir kişinin banyo yapması tepki çekti. Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri soruşturma başlattı, ceza uygulandı..

Yolda çırpınan kuşlar için kendi canını hiçe sayan vatandaş o anları anlattı - 06:26

Yolda çırpınan kuşlar için kendi canını hiçe sayan vatandaş o anları a

Sakarya’nın Hendek ilçesinde D-100 karayolunda gördüğü manzara karşısında canını hiçe sayarak, yolda can çekişen kuşları kurtarmaya çalışan Kenan Esenboğa olay anını anlattı. Esenboğa, “Sadece vatandaşlık ve vicdani göre..

Çin Medyasına Ali Baba Sansürü 01:39

Çin Medyasına Ali Baba Sansürü

Dünyanın en zengin iş adamları arasında bulunan Ali Baba'nın kurucusu Jack Ma ile ilgili Pekin'den yeni bir hamle geldi. Hükümet medyaya, soruşturma haberlerini sansürlemesi talimatı verdi..

Gizlilik sözleşmesi kafaları karıştırdı 02:20

Gizlilik sözleşmesi kafaları karıştırdı

MESAJLAŞMA UYGULAMASI WHATSAPP'IN SON GÜNCELLEME KARARI KAFALARI KARIŞTIRDI.. KULLANICILAR VERİ GÜVENLİĞİ ENDİŞESİYLE FARKLI UYGULAMALARA TAŞINIRKEN, REKABET KURULU SORUŞTURMA BAŞLATTI. WHATSAPP'TAN İSE YENİ AÇIKLAMA VA..

‘Sonun Özgecan gibi olacak’ tehdidine hapis istemi 02:20

‘Sonun Özgecan gibi olacak’ tehdidine hapis istemi

İstanbul’da sosyal medya üzerinden bir kadını ’Sonun Özgecan gibi olacak’ diyerek tehdit eden şahıs hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede şüphelinin ‘silahla tehdit’ su..

5 ayrı suçtan 32 yıl hapis istemi! 02:02

5 ayrı suçtan 32 yıl hapis istemi!

TABLETİNİN TAMİR EDİLEMEDİĞİ GEREKÇESİYLE BİR KURYEYİ SAATLERCE ALIKOYDUĞU İDDİA EDİLEN İPEK HATTAT HAKKINDAKİ SORUŞTURMA TAMAMLANDI. TUTUKLANMANIN EŞİĞİNDEN DÖNEN ÜNLÜ İSMİN TAM...32 YIL HAPSİ İSTENDİ..

Çiftlikbank'tan sonra Thodex krizi! 04:39

Çiftlikbank'tan sonra Thodex krizi!

TÜRKİYE, CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK DOLANDIRICILIK SKANDALIYLA ÇALKALANIYOR... KRİPTO PARA ALIM SATIM ŞİRKETİNİN GENÇ SAHİBİ, 2 MİLYAR DOLAR,,, EVET YANLIŞ DUYMADINIZ, TAM 2 MİLYAR DOLARLA YURTDIŞINA KAÇTI... KRİZİN A..

Geri dönüşüm tesisindeki alevler itfaiyeyi harekete geçirdi 01:25

Geri dönüşüm tesisindeki alevler itfaiyeyi harekete geçirdi

Bursa’da geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. İtfaiye ekiplerinin erken müdahalenin ardından yangın kontrol altına alındı. İş yerinde maddi hasar oluşurken, ekipler yangın ile ilgili soruşturma b..

Cumhuriyet savcısı genelgeleri eleştirdi 01:54

Cumhuriyet savcısı genelgeleri eleştirdi

ŞANLIURFA'NIN VİRANŞEHİR İLÇESİNDE GÖREVLİ CUMHURİYET SAVCISI EYYÜP AKBULUT, YAYINLADIĞI BİR VİDEOYLA HEM PANDEMİ ÖNLEMLERİNİ, HEM DE AŞI UYGULAMALARINI ELEŞTİRDİ. HER İKİ BAŞLIK İÇİN DE SORUŞTURMA AÇTIĞINI İLAN ETTİ. ..

Bankayı gece yarısı böyle soydu, aldığı para hayal kırıklığı yaşattı 01:56

Bankayı gece yarısı böyle soydu, aldığı para hayal kırıklığı yaşattı

Bursa'da kaldırım taşı ile camını kırdığı bankaya soygun amaçlı giren hırsız güvenlik kamerasına takıldı. Hırsız bulabildiği para ile hayal kırıklığına uğrarken, polis ekipleri zanlının yakalanması için soruşturma başlat..

8 yaşındaki Ali Kemal’e acı veda! 01:29

8 yaşındaki Ali Kemal’e acı veda!

Antalya'nın Alanya ilçesinde ailesiyle birlikte tatil yapan Ali Kemal Güler (8), konakladıkları otelin havuzunda boğuldu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, Güler'in cenazesi ailesi tarafından morgdan alınarak ..

İstanbul Ataşehir Halinde Çalışan Bir Şahıs Kasa Kasa Kabağı Çöpe Döktü! İşte Görüntüler 02:01

İstanbul Ataşehir Halinde Çalışan Bir Şahıs Kasa Kasa Kabağı Çöpe Dökt

TİCARET BAKANLIĞI SORUŞTURMA AÇTI..

460 bin Lira’sı çalındı kaza yaptı! 02:09

460 bin Lira’sı çalındı kaza yaptı!

İstanbul Sultangazi'de bankadan parasını çeken Furkan Tosun, kapkaça uğradı. Aracıyla kapkaççıları kovalamaya başlayan Tosun, kaza yaptı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, soyguncuların kullandığı otomobilin p..

104 Yerinden Bıçakladığı Karısının Karşısına Geçip... 01:43

104 Yerinden Bıçakladığı Karısının Karşısına Geçip...

Olayın faili Feyzi Duran hakkında 'kasten yaralama' suçundan başlatılan soruşturma 'canavarca hisle ve eziyet çektirerek adam öldürmeye teşebbüs' olarak değiştirildi...

SEVGİLİSİNİN ÖLÜMÜNÜ KAYDETTİ! 02:52

SEVGİLİSİNİN ÖLÜMÜNÜ KAYDETTİ!

Ukraynalı model Anzelika Srabiants balkondan düşüp yaşamını yitirirken o anları kaydeden erkek arkadaşı Burak Ercan hakkındaki soruşturma tamamlandı. Ercan hakkında 25 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlen..

HASTASI TARAFINDAN DARP EDİLDİĞİNİ İDDİA ETMİŞTİ! 02:11

HASTASI TARAFINDAN DARP EDİLDİĞİNİ İDDİA ETMİŞTİ!

Dr. Tahir Tarımer Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 14 Mart Tıp Bayramı'nda tedaviye gelen Uzman Çavuş Ali Aladağlı'nın kendisine saldırığı iddia ederek şikayette bulunmuştu. Kamera görüntüleri sonrası olayın aslı..

ZİNDAN ADASI Shutter Island 2:18:04

ZİNDAN ADASI Shutter Island

Özet ve Detaylar Scorsese'nin olgunluk çağı ürünlerinden Zindan Adası da, yönetmenin bir çok filmi gibi yine bir başyapıt statüsünde. Filmde, Teddy Daniels ve Chuck Aule isimli iki polis memurunun, Rachel Solando adlı bi..

  • Film İzle tarafından
  • 6.914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
7’inci Kattan Atlayarak İntihar Etti 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti 01:19

7’inci Kattan Atlayarak İntihar Etti 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybet

7’inci Kattan Atlayarak İntihar Etti 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti Olay sabah saat 09:00 sıralarında Şehitkamil İlçesi Güvenevler Mahallesi 51 nolu cadde üzerinde bulunan inşatta meydana geldi. Faaliyette olmayan ..

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı 01:07

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı Yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan Suriyeli 62 mülteci arasına karışıp, kendilerini Suriyeli göçmen olarak gösteren FETÖ/PDY Terör Örgütün Hatay’daki üst düzey 3 yönetici..

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada 00:36

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada Sancaktepe’de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakaların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kame..

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı 01:28

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, haklarındaki terör soruşturması nedeniyle gözaltına alındı. Belediye binasını abluka altına alan polis, Kışan..

Lüks Ciple Soygun Kamerada 03:12

Lüks Ciple Soygun Kamerada

Lüks Ciple Soygun Kamerada Konya’da lüks ciple geldikleri mini marketi soyan hırsızlar 10 bin lira nakit para ve 40 bin liralık sigara ile alkol çalarak kayıplara karıştı. Olay, Seydişehir ilçesinde Beyşehir yolu üze..