#Yönetici ve yazarlarına yönelik soruşturma

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı 01:14

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı Diyarbakır’da iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan silahlı kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Olay, dün akşam saatlerinde merkez Kay..

Can Dündar'ın Evinde Arama 01:51

Can Dündar'ın Evinde Arama

Can Dündar'ın Evinde Arama İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında Terörle Mücadele Şube Ekipleri tarafından yurt dışında bulunan gazeteci Can Dündar'ın Çengelköy'deki evinde arama yaptı. Po..

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi 00:46

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 DAEŞ üyesinin evinde yapılan aramalarda 7 canlı bomba yapılacak malzemenin yanı sıra Fetull..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

Fetö Şüphelisinden Adliye Girişinde ‘Rabia’ İşareti 01:31

Fetö Şüphelisinden Adliye Girişinde ‘Rabia’ İşareti

Fetö Şüphelisinden Adliye Girişinde ‘Rabia’ İşareti Eskişehir’de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltında bulunan 21 müftülük personeli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden biri adliye girişinde 'Rabia' işareti yapt..

Hdp’liler Geri Gönderildi 02:51

Hdp’liler Geri Gönderildi

Hdp’liler Geri Gönderildi Kandıra Cezaevi’nde tutuklu olan Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve diğer partilileri ziyaret etmek için yola çıkan HDP’lilerden milletvekili olanların dışındakiler, Kocaeli TE..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı 02:19

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı İspanya'da ayrılıkçı belediye başkanı gözaltına alınırken sesini çıkarmayan Avrupa'nın HDP'ye düzenlenen terör operasyonu karşısında kıyametleri kop..

Araba'dan Cephanelik Çıktı 01:52

Araba'dan Cephanelik Çıktı

Araba'dan Cephanelik Çıktı Şanlıurfa'da şüphelenilerek durdurulup arama yapılan otomobilin benzin yakıt deposundan 27 adet silah ile 52 adet şarjör çıktı. Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır yolu üzerinde uygulama yapan ..

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bırakıldı 01:02

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bı

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bırakıldı Aydın'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan Tuğba Kuruyemiş'in sahibi Ahmet Tonkul ve oğlu Fatih Tonkul tahliye edildi Aydın'da Fe..

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum 03:25

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum

Bodrum'da oynanan Konacıkspor - Menteşe Yerküpespor maçının bitişi düdüğüyle saha karıştı. Sahaya giren taraftarla futbolcuların birbirine girdiği olaylarda 1 futbolcu ile 1 taraftar yaralandı. Muğla 1. Amatör Küme A Gru..

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti 01:53

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti Gaziantep'te husumetli iki kardeş arasında çıkan kavgada tüfeğin ateş alması sonucu vurulan ağabey Şükrü Uzun hayatını kaybetti Olay, önceki gece Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesi 68 ..

Eskişehir’de, Fetö/Pdy Soruşturması  21 Müftülük Personeli Adliyeye Sevk Edildi 01:31

Eskişehir’de, Fetö/Pdy Soruşturması 21 Müftülük Personeli Adliyeye Se

Eskişehir’de, Fetö/Pdy Soruşturması; 21 Müftülük Personeli Adliyeye Sevk Edildi Eskişehir’de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltında bulunan 21 müftülük personeli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden biri adliye gi..

Milli Savunma Bakanı Işık_ 20 Bin 88 Kişinin TSK ile Bağı Kesildi 01:11

Milli Savunma Bakanı Işık_ 20 Bin 88 Kişinin TSK ile Bağı Kesildi

Milli Savunma Bakanı Işık_ 20 Bin 88 Kişinin TSK ile Bağı Kesildi Milli Savunma Bakanı Işık, 16 bin 423 öğrenciyle beraber değerlendirildiğinde 20 bin 88 kişinin Türk Silahlı Kuvvetleri ile bağı kesilmiştir dedi TBM..

  • Haberler tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi 02:13

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi Adana'da bir kadının haberi olmadan adına 3 ayrı hat açan GSM bayisinin yetkilisine 1 yıl 15 gün hapis cezası verildi ve 6 bin 210 lira tazminat ödemeye mahku..

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı 01:31

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında aralarında Adliyeye sevk edilen 20 kişiden 17’si tutuklandı. Mardin adliyesine Pazar günü çıkarılan 20 kişiden Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşle..

Hindistan'da Yolcu Uçağı Pistten Çıktı 00:41

Hindistan'da Yolcu Uçağı Pistten Çıktı

Hindistan’ın batısındaki Geo eyaletinde bir yolcu uçağının kalkış sırasında pistten çıkması sonucu yaşanan kazada 15 yolcu hafif şekilde yaralandı. Mumbai’ye gitmek için 154 yolcusuyla hareket eden Jet Airways havayolla..

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı 02:56

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı

İstanbul’da Gaziantepspor takım otobüsüyle ile üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 4 kişi yaralandı. Hızını kesemeyen takım otobüsünün çarptığı servis aracının şoförü Muzaffer Tüp, “Otobüs benim aracıma vurd..

İstanbul Maltepe'de Patlama... 01:15

İstanbul Maltepe'de Patlama...

İstanbul Maltepe’de bir patlama meydana geldi. El yapımı bombadan kaynaklı olduğu belirtilen patlama nedeniyle bir restoranın camları kırıldı. Edinilen bilgiye göre, Maltepe Küçükyalı Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ..

İsrailli siyasetçilerin rüşvet ve yolsuzluk skandalları 02:38

İsrailli siyasetçilerin rüşvet ve yolsuzluk skandalları

İsrail’de polis Başbakan Binyamin Netanyahu’yu hakkındaki yolsuzluk iddialarıyla ilgili olarak dün Kudüs’teki resmi konutunda sorguya aldı. Netanyahu’nun üç saat süren ifadesinde ‘iş adamlarından pahalı hediyeler aldığı..

Suriye’ye Gübre Gönderen Şirket Fetö Bağlantılı Çıktı 00:59

Suriye’ye Gübre Gönderen Şirket Fetö Bağlantılı Çıktı

Şanlıurfa’da ele geçirilen 5,5 ton patlayıcı yapımında kullanılan gübrenin Denizli’deki FETÖ bağlantılı bir maden şirketine ait olduğunun belirlenirken, şirkete düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 5’i tutuk..

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast 00:39

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast

Arakan olayları nedeniyle son derece zor günler yaşayan Myanmar’da meclisi devralmaya hazırlan Ulusal Demokrasi Partisi’nin avukatının öldürülmesi siyasi cinayet şüphesini uyandırdı. Myanmar’da iktidardaki Ulusal Demokr..

Honduras'ta okul servisi kamyonun altında kaldı- En az 23 ölü 00:46

Honduras'ta okul servisi kamyonun altında kaldı- En az 23 ölü

Orta Amerika ülkesi Honduras’ta Pazar günü meydana gelen trafik kazasında en az 23 kişi yaşamını yitirdi, 39 kişi de yaralandı. Yetkililer, başkent Tegucigalpa yakınlarındaki kazada bir yolcu otobüsüyle kamyonun çarpıştı..

Preview- Get Ready For The Rowdy Demolition Derby - Season 12 Ep. 9 - BONES 00:30

Preview- Get Ready For The Rowdy Demolition Derby - Season 12 Ep. 9 -

BONES, 12. sezonuna girerken, Washington, DC'deki Jeffersonian Enstitüsü'nde çalışan ve son derece yetenekli bir adli antropolog olan Dr. TEMPERANCE BRENNAN'ı (Emily Deschanel) merkez alır ve tarafında romanlar yazar ve ..

Avrupa Parlamentosu Le Pen'in Dokunulmazlığını Kaldırdı 00:40

Avrupa Parlamentosu Le Pen'in Dokunulmazlığını Kaldırdı

Avrupa Parlamentosu sosyal medyada şiddet içerikli görüntüler paylaşan Fransız aşırı sağcı lider Marine Le Pen’in parlamenter dokunulmazlığını kaldırdı. Avrupa Parlamentosu’nda yapılan oylamada milletvekilleri, parlament..

Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON 00:20

Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal Weapon 00:20

Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal W

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Bülent Ersoy'a 8 yıl Sahne Yasağı 01:06

Bülent Ersoy'a 8 yıl Sahne Yasağı

Bülent Ersoy'a neden 8 yıl sahne yasağı konmuş Ağustos 1980'de İzmir Fuarı'nda seyircilerden gelen tezahürat sonrası göğüslerini açınca İzmir Cumhuriyet Savcılığı, hakkında soruşturma açtı. Eylül 1980'de Kordon'daki ev..