#Yönetici ve yazarlarına yönelik soruşturma

ABD, Küba'daki Elçilik Personelini Geri Çağırdı 01:46

ABD, Küba'daki Elçilik Personelini Geri Çağırdı

ABD Elçiliğinin Personelinin Çoğunu Küba'dan Ayrılma Kararını Aldı. Dışişleri Bakanlığı, elçilik personeline ve aile üyelerine yönelik ciddi tıbbi sorunlar oluşmasından sonrasında Havana'daki ABD elçiliğindeki personel..

  • PengoTV tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır'da PKK'ya Darbe 00:59

Diyarbakır'da PKK'ya Darbe

Diyarbakır'ın Dicle ilçesi dağlık ve kırsal alanda faaliyet yürüten terör örgütü PKK mensuplarına yönelik yürütülen Bayrak-61 Şehit Jandarma Teğmen Recep Erdoğan-2 operasyonu kapsamında yürütülen çalışmalarda örgüte ait ..

Fetö'nün Haberci Hainlerinden Astsubay Başçavuş Yakalandı 00:43

Fetö'nün Haberci Hainlerinden Astsubay Başçavuş Yakalandı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY Silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında, mahrem abilere gizli bilgileri aktardıkları belirlenen 117 muvazzaf askere yönelik operasyon sürüyor. Operasyon kapsamında..

Kötü Şaka Kazayla Bitti 00:24

Kötü Şaka Kazayla Bitti

İngiltere’de iki kafadarın sürücülere yönelik yaptığı şaka kötü bitti...

Vadide Kıstırılan Teröristlere Helikopterden Bombardıman Anı! 00:50

Vadide Kıstırılan Teröristlere Helikopterden Bombardıman Anı!

Şırnak-Cizre karayolunda yapımı süren tünel inşaatının güvenliği sağlayan asker ve koruculara saldırı düzenleyerek 2 güvenlik görevlisini şehit, 4 güvenlik görevlisini yaraladıktan sonra kaçan teröristlere yönelik operas..

Şehit Annesi Suikastçılara Böyle Seslendi 00:43

Şehit Annesi Suikastçılara Böyle Seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikast girişimi davasında karar açıklandı. Oğlu şehit edilen bir anne, vatan hainlerine bu sözlerle seslendi.....

Adana'da PKK'ya Opreasyon: 8 Gözaltı 01:54

Adana'da PKK'ya Opreasyon: 8 Gözaltı

Adana'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında çocukların da bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.Kent merkezinde terör örgütü PKK adına korsan gösteri düzenleyen ve katılanların adreslerini belirle..

Emniyet Personeline İşaret Dili Eğitimi 01:27

Emniyet Personeline İşaret Dili Eğitimi

Emniyet Genel Müdürlüğünce işitme engelli vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla 81 İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polis memurlarına yönelik “Türk İşaret Dili” eğitimi verilmeye başlandı...

TSK'dan Irak'ın Kuzeyindeki  Kandil Bölgesine Harekat 01:36

TSK'dan Irak'ın Kuzeyindeki Kandil Bölgesine Harekat

TSK: Irak'ın kuzeyindeki Kandil bölgesine düzenlenen hava harekatında terör örgütüne ait barınaklar imha edildi. Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak'ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava hareka..

Siirt Eruh'da Yapılan Operasyonda  Bir Asker Yaralandı 01:41

Siirt Eruh'da Yapılan Operasyonda Bir Asker Yaralandı

Siirt'in Eruh ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda bir asker yaralandı. Alınan bilgiye göre, güvenlik güçlerince PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla Eruh ilçesinin Çırav Dağı bölgesinde ..

Muğla'dan Kaçan Terörist İle  Temas Sağlandı 02:22

Muğla'dan Kaçan Terörist İle Temas Sağlandı

MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde, PKK'lı teröristlere yönelik olarak 'Fırtına' adıyla düzenlenen operasyonunda dün 5 teröristin öldürülmesinin ardından bugün İnsansız Hava Aracı (İHA) ve bir helikopterin de havadan desteğiy..

Diyarbakır'da Terör Operasyonu 00:49

Diyarbakır'da Terör Operasyonu

Ergani ilçesinde yol kontrolünde biri kadın 2 terörist ile 2 terör örgütü işbirlikçisi yakalandı. Hani ve Lice ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, tuzaklanan EYP kontrollü bir şekilde imha edildi, çok mikt..

Cumhurbaşkanı İdlib'de Ciddi Bir Harekat Var ve Bu Devam Edecek 01:24

Cumhurbaşkanı İdlib'de Ciddi Bir Harekat Var ve Bu Devam Edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib'in güvenliğini sağlamaya yönelik yeni bir adımla daha ileriye taşımanın gayreti içindeyiz. İşte bugün örneğin İdlib'de ciddi bir harekat var ve bu devam edecek. dedi...

ADB Vize Krizinin Şifreleri 02:04

ADB Vize Krizinin Şifreleri

ABD'nin şok bir kararla Türkiye'den vize başvurularını dondurması Ankara için beklenmedik bir gelişme oldu. Karar tam da ABD’de 3 günlük tatil olan Kolomb Günü’ne denk geldi. Hürriyet’e konuşan Türk kaynaklar, “Rahatsızl..

IMF Türkiye’nin Büyüme Notunu Yükseltti - Erdal Tanas Karagöl 05:05

IMF Türkiye’nin Büyüme Notunu Yükseltti - Erdal Tanas Karagöl

15 Temmuz'un hemen sonrasında Türkiye ekonomisinde yaşanan toparlanmaya rağmen uluslararası kuruluşlardan ülke ekonomisine yönelik olumlu bir revizyonu ne yazık ki göremedik. O süreçte özellikle kredi derecelendirme kuru..

Öğrenci Servisinde Bonzai Böyle Ele Geçirildi 00:41

Öğrenci Servisinde Bonzai Böyle Ele Geçirildi

Ataşehir'de polis ekiplerince okul servislerine yönelik kontrollerde, uyuşturucu kullandığı iddia edilen ve ayakta durmakta zorlanan okul servisi şoförü Servet G. ile ilgili çarpıcı görüntüler ortaya çıktı...

Pkk'lı Teröristlerin 4 Sığınağı İmha Edildi 01:20

Pkk'lı Teröristlerin 4 Sığınağı İmha Edildi

Diyarbakır'ın Kocaköy, Hani ve Lice ilçelerinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, teröristlere ait 2 sığınak ve 2 doğal mağara imha edildi...

Mersin'de Polis Servis Aracına Bombalı Saldırı 00:35

Mersin'de Polis Servis Aracına Bombalı Saldırı

Mersin'de polis servis aracına yönelik bombalı saldırı düzenlendi, olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olayda çok sayıda polis memuru yaralandı...

Fetö'cü Hainin Flaş Diskinde Deaş İzlerine Rastlandı 00:47

Fetö'cü Hainin Flaş Diskinde Deaş İzlerine Rastlandı

Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik Silivri'de bir çiftliğe yapılan baskında ele geçirilen dijital verilerde terör örgütü DEAŞ izine rastlanılması üzerine 3 ilde belirlenen adreslere düzenlenen operasyonlarda 8 şüpheli ya..

Türkiye'den Avusturya'ya Jet Misilleme 01:08

Türkiye'den Avusturya'ya Jet Misilleme

Avusturya Viyana Havalimanı'nda Türk vatandaşlarına yönelik uygulanan köpekli arama uygulamasına Türkiye'den misilleme geldi. Atatürk Havalimanı'ndan Viyana'ya gidecek Avusturya vatandaşlarına mütekabiliyet uygulaması ka..

Mardin'de PKK'nın Finans Kaynağına Operasyon 01:09

Mardin'de PKK'nın Finans Kaynağına Operasyon

Mardin'de terör örgütü PKK'nın finans kaynağı uyuşturucuya yönelik farklı tarihlerde gerçekleştirilen 16 ayrı operasyonda 366,5 gram eroin, 3,55 gram afyon sakızı ve 16 adet uyuşturucu hap ele geçirildi...

Mısır'da Güvenlik Güçleri Pusuya Düştü: 52 Ölü 00:40

Mısır'da Güvenlik Güçleri Pusuya Düştü: 52 Ölü

Mısır'ın doğusundaki çölde saklanan radikal İslamcı militanlara yönelik operasyon sırasında 50'den fazla güvenlik görevlisi yaşamını yitirdi...

Bakan Gül'ün Güldüren Sınav Anısı 01:06

Bakan Gül'ün Güldüren Sınav Anısı

AK Parti Gençlik Kolları'nın üniversiteye yeni başlayan gençlere yönelik başlattığı Kampüse Hoş Geldin projesi kapsamında Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, öğrencilik yıllarından hatıralar anlattı. Bakan Gül'ünü üniversite..

Ukrayna’da Politikacıya Suikast Girişimi 00:45

Ukrayna’da Politikacıya Suikast Girişimi

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de, Radikal PArti üyesi milletvekili Igor Mosiyçuk’un aracına bombalı saldırı düzenlendi Ukrayna’da politikacı ve gazetecilere yönelik işlenen siyasi saldırılara bir yenisi daha eklendi. Başke..

Barış Arduç Şarkıcılığa Mı Soyunuyor 01:02

Barış Arduç Şarkıcılığa Mı Soyunuyor

'İleriye yönelik planlarınız var mı'? sorusuna ise Arduç 'Daha önce böyle bir tecrübem yoktu Elçin opera mezunu olduğu için bu konuda çok daha yetenekli benim işim bu değil o yüzden böyle bir düşüncem yok' diye cevap ver..

  • BETA tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şanlıurfa'da 33 Çalıntı Araç Ele Geçirildi 00:54

Şanlıurfa'da 33 Çalıntı Araç Ele Geçirildi

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü çalıntı ve ikiz plakalı araçlara yönelik il genelinde düzenlediği operasyonlarda terör olayları ve kaçakçılıkta kullanılabileceği değerlendirilen 33 araç ele geçirdi...

Kaçmak için Bodrum'a gelen Suriyelilere Operasyon 00:20

Kaçmak için Bodrum'a gelen Suriyelilere Operasyon

Yunanistan'a yasa dışı yollarla kaçmak için Bodrum ilçesine gelen Suriyeli uyruklu vatandaşlara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 51 göçmen kaldıkları şehirlere geri gönderildi...

Adana’da Aranan Şahıslara Şafak Operasyonu 01:23

Adana’da Aranan Şahıslara Şafak Operasyonu

Adana’da çeşitli suçlardan hapis cezası kesinleşmiş kişilere yönelik yapılan operasyon çok sayıda kişi yakalandı...

İstanbul'da Eylem Hazırlığındaki 6 DEAŞ'lı Yakalandı 00:50

İstanbul'da Eylem Hazırlığındaki 6 DEAŞ'lı Yakalandı

İstanbul'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda, sansasyonel eylem hazırlığında olduğu gerekçesiyle 6 şüpheli yakalandı...

Terör Örgütlerinin Mali Kaynaklarına Darbe 02:29

Terör Örgütlerinin Mali Kaynaklarına Darbe

İstanbul'da, terör örgütlerine mali kaynak sağlayan uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 1'i kadın 8 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Zanlılardan 7'si tutuklanırken toplamda 79 kilo eroin ele ge..