#Yönetici ve yazarlarına yönelik soruşturma

Mardin'de Terör Operasyonu 00:33

Mardin'de Terör Operasyonu

Mardin'in Dargeçit ve Savur ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda silah ve mühimmat ele geçirildi...

Abd Polisi Yine Masum Bir Siyahiyi Katletti 01:00

Abd Polisi Yine Masum Bir Siyahiyi Katletti

Geçtiğimiz Pazar günü, Californiya eyaletinin başkenti Sacramento'da 22 yaşındaki siyahi Stephon Clark suçsuz yere öldürüldü. Clark'ın bir arabayı soyduğuna dair ihbarla harekete geçen ABD polisi, elindeki telefonu silah..

Almanya’da Taşlı Sopalı Sokak Kavgası 01:12

Almanya’da Taşlı Sopalı Sokak Kavgası

Almanya'nın Duisburg şehrinde iki grup arasında çıkan taşlı sopalı kavgaya müdahale eden polis 50 kişiyi gözaltına aldı. Göz altına alınanlar arasındaki 30 kişi yapılan sorgulardan sonra serbest bırakıldı. İki grup arası..

  • JET TV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Operasyon Bölgesinde Bulunan Sarkıtlar Büyüledi 00:54

Operasyon Bölgesinde Bulunan Sarkıtlar Büyüledi

Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon sırasında bir mağarada metrelerce yükseklikte sarkıtlar bulundu...

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır' 02:01

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğer daha ileri giderseniz bu sınır kapıları da açılır bunu da bilesiniz. Öyle kurusıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar, bunu da bilesiniz. dedi. KADEM Adalet ve Kadın Kongresi'n..

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

Türbeyi Terörist Mezarlığına Çevirmişler 01:37

Türbeyi Terörist Mezarlığına Çevirmişler

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik Cudi Dağı bölgesinde düzenlenen operasyonda terörist mezarlığına dönüştürüldüğü tespit edilen türbe temizlendi...

Başbakan Yıldırım: Artık Geleceği İnşa Etme Zamanı Gelmiştir 02:09

Başbakan Yıldırım: Artık Geleceği İnşa Etme Zamanı Gelmiştir

Başbakan Yıldırım, Afganistan'ın terörü kökünden çözmeye yönelik ortaya koyduğu barış süreci çok anlamlı bir adımdır. Artık bir el sıkışma, geçmişi geride bırakıp geleceği inşa etme zamanı gelmiştir. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkentrayı Kullandı 01:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkentrayı Kullandı

Şehir içi yolcu taşımacılığına yönelik alarak İstanbul'da Marmaray ve İzmir'de Egeray'ın ardından Ankaralılara metro konforunda banliyö hizmeti vermek üzere TCDD tarafından yapımı tamamlanan Başkentray'ın açılışı Cumhurb..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama 01:01

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama

Beşiktaş’ta şiddetli patlama. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul’daki patlamayla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Vasip Şahin’den bilg..

Alman Çoban Köpeğinin Koruma İçgüdüsü 00:33

Alman Çoban Köpeğinin Koruma İçgüdüsü

Babası tarafından bebeğe yönelik yapılan şiddeti fark eden alman çoban köpeği, babanın kolunu tutarak ve bebeğin üzerine kapanarak şiddeti engellemeye çalışmış...

  • JET TV tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbakan Yıldırım Son Başbakan Olarak Hitap Etme Onurunu Yaşıyorum 02:15

Başbakan Yıldırım Son Başbakan Olarak Hitap Etme Onurunu Yaşıyorum

Başbakan Yıldırım, seçimlerin 24 Haziran'da yapılmasına yönelik AK Parti ile MHP'nin ortak imzalı önergesinin üzerinde TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, “Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı olarak da hitap etme o..

Filistin İçin İsveç'ten Yola Çıkan Ladraa Ankara'da 01:21

Filistin İçin İsveç'ten Yola Çıkan Ladraa Ankara'da

İsrail'in, Filistin'e yönelik zulmüne tepki göstermek amacıyla İsveç'ten Filistin'e yürüyerek giden İsveçli aktivist Benjamin Ladraa, Ankara'ya ulaştı...

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan İttifak Görüşmeleri Ulu Orta Konuşulacak Şeyler Değildir 01:26

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan İttifak Görüşmeleri Ulu Orta Konuş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 24 Haziran'daki seçimlerde cumhurbaşkanlığına aday gösterileceğine yönelik haberlere ilişkin, İttifak görüşmeleri ulu orta konuşulacak şeyler değil..

Dualarla Afrin'e Uğurlanan Pöh'ler Birliklerine Döndü 01:09

Dualarla Afrin'e Uğurlanan Pöh'ler Birliklerine Döndü

Bingöl'den Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) terör örgütleri YPG/PKK- DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere dualarla Afrin'e uğurlanan özel harekat polisleri kente döndü...

Haberi Sundukdan Sonra Kendinden Bihaber Olan Spiker 00:34

Haberi Sundukdan Sonra Kendinden Bihaber Olan Spiker

TGRT Haber’de dün gece dikkat çeken bir canlı yayın kazası yaşandı. Gece 02.20 sularında TGRT haber sunucusu, TSK’nın Güneydoğu’da PKK terör örgütüne yönelik yaptığı haberleri sundu. Reji ekibinin haberle ilgili görüntül..

  • JET TV tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Hakan Ve Turabi Konseyde Yüzleşti Survivor'da Onu Sevmiyorum 64. Bölüm Survivor 2018 05:38

Hakan Ve Turabi Konseyde Yüzleşti Survivor'da Onu Sevmiyorum 64. Bölüm

Survivor 2018 ada konseyinde Hakan ile Turabi yüzleşti. Turabi, Hakan'a yönelik olarak Survivor'da onu sevmiyorum dedi....

  • BETA tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 6 yıl önce
FETÖ'nün Sözde İlçe İmamının Evinde Seçmen Kütükleri Bulundu 00:36

FETÖ'nün Sözde İlçe İmamının Evinde Seçmen Kütükleri Bulundu

Afyonkarahisar'da FETÖ/PDY'nin hücre evleri ne yönelik operasyonda gözaltına alınan ilçe imamının bilgisayar ve flaş belleğinde, 49 milyon vatandaşa ait 2009 yılı seçmen kayıtlarını içeren kimlik ve adres bilgilerinin o..

Başbakan Yıldırım Ermenistan Yeni Bir Sayfa Açmak İstiyorsa Ona Göre Karşılık Veririz 01:36

Başbakan Yıldırım Ermenistan Yeni Bir Sayfa Açmak İstiyorsa Ona Göre K

Başbakan Yıldırım, Ermenistan yıllardan beri sürdürdüğü Türkiye'ye yönelik hasmane tutumundan vazgeçiyorsa, yeni bir sayfa açmak istiyorsa bunlarla ilgili detayları görüp ona göre karşılık veririz. dedi...

Afrin Kahramanı Pöh'ler Hatay'a Döndü 00:56

Afrin Kahramanı Pöh'ler Hatay'a Döndü

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) terör örgütleri PYD/PKK-DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere Hatay'dan Afrin'e uğurlanan polis özel harekat (PÖH) ekipleri kente döndü...

Şehit Cenazesinde Skandal! CHP'li Özel Gülerek Sohbet Etti 00:36

Şehit Cenazesinde Skandal! CHP'li Özel Gülerek Sohbet Etti

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Kozak'ın cenazesi, memleketi Manisa'nın Salihli ilçesinde toprağa verildi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve Manisa B..

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama 05:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hain saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada 'Meydanı alçaklara bırakmayız.Ağır bedeller ödeyecekler' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bombalı saldırıda yaralanan polisleri hasta..

Yüz Binler Kudüs İçin Taksim'de 00:54

Yüz Binler Kudüs İçin Taksim'de

ABD'nin İsrail işgalini resmileştirmeye yönelik gerçekleştirdiği, büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma kararına karşı İHH İnsani Yardım Vakfı'nın düzenlediği protesto yürüyüşüne 'İşgale karşı ses ver' sloganıyla Taksim Tünel'd..

Türkiye ABD'nin Kudüs Kararına Tepki İçin Ayakta 02:19

Türkiye ABD'nin Kudüs Kararına Tepki İçin Ayakta

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları üyesi bir grup, ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasını ve İsrail'in Gazze sınırında Filistinlilere yönelik katliamı protesto etti...

Şehitler Tepesi Bayraklarla Donatıldı 01:19

Şehitler Tepesi Bayraklarla Donatıldı

Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı kapsamında teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerin şehit düştüğü Şehitler Tepesi'ne Hassa Belediyesi tarafından 9 Türk..

KYK Yurtlarındaki Öğrencilerden İsrail'i Protesto 00:26

KYK Yurtlarındaki Öğrencilerden İsrail'i Protesto

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında kalan öğrenciler, İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırılarını protesto etti...