#Yönetiminin

Cumhurbaşkanı Erdoğan  İsrail'in İşgal Teşebbüslerine Son Vermesi Gerekiyor 02:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'in İşgal Teşebbüslerine Son Vermesi Gere

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail yönetiminin, iki devletli çözüm ihtimalinin altını oyan bu işgal teşebbüslerine artık bir son vermesi gerekiyor. dedi...

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.774 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd ve Kanada'da Arakan Protestosu 01:29

Abd ve Kanada'da Arakan Protestosu

Myanmar yönetiminin Arakan'da Müslümanlara yönelik katliamları ABD ve Kanada'da protesto edildi...

Silopi Habur Bölgesinde Barzani'ye İlk Mesaj 00:51

Silopi Habur Bölgesinde Barzani'ye İlk Mesaj

Irak'taki Bölgesel Kürt Yönetiminin 25 Eylül'de yapacağını açıkladığı bağımsızlık referandumuna kısa bir süre kalırken, Türk Silahlı Kuvvetleri bu sabah Irak sınırının sıfır noktasındaki Habur Sınır Kapısı yakınlarında t..

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor 01:00

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor

Amerika Birleşik Devletleri, 35 Rus diplomatı ‘istenmeyen adam’ ( persona non grata) ilan ederek ülkeden sınırdışı etme kararı aldı. Washington Büyükelçiliği ve San Fransisco Konsolosluğu’nda görevli 35 Rus diplomata ve..

ABD TEMSİLCİLER MECLİSİ 01:18

ABD TEMSİLCİLER MECLİSİ "OBAMACARE"İN FESHEDİLMESİ İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Amerika Birleşik Devletleri’nde Senato’nun ardından Temsilciler Meclisi de “Obamacare” adıyla bilinen sağlık sigortası sistemini yürürlükten kaldırmak için harekete geçti. Fesihle ilgili yasal düzenlemenin ilgili komite..

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

El Clasico Tarih Mi Oluyor 01:48

El Clasico Tarih Mi Oluyor

İspanya merkezi yönetiminin 'Yok sayarız' açıklamasına rağmen bağımsızlık referandumuna giden Katalonya özerk bölgesinde büyük olaylar çıkmış ve binin üzerinde gösterici yaralanmıştı. Referanduma en büyük destek ise Kata..

Erbil'de Rusya Konsolosluğu Önünde Eylem 00:47

Erbil'de Rusya Konsolosluğu Önünde Eylem

Göstericiler, Erbil'deki konsolosluğunu Bağdat yönetiminin ikazlarına rağmen şimdiye kadar kapatmayan Rusya'yı, Irak Ordusu'nun bölgeye yönelen hareketliliğine karşı da sessiz kalmamaya çağırdı...

Bir Ülkenin Açıklamasıyla Kudüs İsrail'in Başkenti Olamaz 02:15

Bir Ülkenin Açıklamasıyla Kudüs İsrail'in Başkenti Olamaz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü işgalci İsrail'in başkenti olarak tanımasına ilişkin kararını kınadığı açıkladı. Çavuşoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ABD yönetiminin, ..

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

Erdoğan'dan BM Kararına İlişkin Açıklama 00:44

Erdoğan'dan BM Kararına İlişkin Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Kudüs konusunda BM Genel Kurulu’na sunulan karar tasarısının ezici bir çoğunlukla kabul edilmesini memnuniyetle karşılıyo..

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı - 03:49

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı -

Musul’un doğu tarafını terör unsurlarından tamamen temizleyen Irak ordusu, kentin batı kesimini de ele geçirmek için terör örgütü DEAŞ’a karşı son hazırlıklarını tamamladı. Musul'u 11 Haziran 2014'ten bu yana elinde bu..

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı 04:53

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 15 imam öncülüğünde; öğrenci velileri ve üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eğitime katkı için boyacı oldu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen imamla..

İsrail'den İlkokula Yıkım Tehdidi 02:07

İsrail'den İlkokula Yıkım Tehdidi

Kudüs kırsalında yer alan bedevi Arap topluluğu Ebu Nuvvar'daki öğrenciler, İsrail yönetiminin okulları için aldığı yıkım kararı nedeniyle eğitimlerini misafirhanede sürdürüyor...

İsrailliler WBank(Batı Şeria) ilhak planlarına karşı protesto 02:02

İsrailliler WBank(Batı Şeria) ilhak planlarına karşı protesto

(23 Haziran 2020) Yüzlerce İsrailli, hükümetin Batı Şeria'nın bazı bölgelerini ilhak etme planına karşı Salı günü Tel Aviv'de protesto düzenledi. İsrail hükümeti işgal altındaki Batı Şeria'nın bazı kısımlarını 1 Temmuz g..

SEÇİM BARAJI YÜZDE 5 YA DA 7'YE İNEBİLİR 02:20

SEÇİM BARAJI YÜZDE 5 YA DA 7'YE İNEBİLİR

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin seçim barajının makul düzeye indirilmesi ve ittifak halinde de barajın korunması teklifine AK Parti yönetiminin sıcak baktığı öğrenildi. Barajın yüzde 5 veya 7’ye çekilmesi gibi formüller üz..

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığı Oldu 02:35

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığ

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İngiltere’nin ardından şimdi de Donald Trump liderliğindeki Washington yönetimiyle bağlarını güçlendirmek için yola koyuldu. Fakat seçim kampanyası boyunca kullandığı söylem nedeniyl..

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi! 01:23

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi!

Soğuk Savaş'tan bu yana ilk kez ABD askerlerinin Rusya sınırına gelmesiyle başlayan gerilimde, Moskova karada ve denizde ilerleyebilen tanklarıyla gösteri yaptı. Ukrayna sınırına yakın olduğu tahmin edilen sahilde gerçe..

  • JokerS tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mike Pompeo- Çin, Uygur Türklerine Soykırım Yaptı 01:12

Mike Pompeo- Çin, Uygur Türklerine Soykırım Yaptı

Amerika Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Çin'i topa tuttu. Göreve devretmeye bir gün kala açıklama yapan Pompeo, Pekin yönetiminin Uygur Türklerine soykırım yaptığını söyledi...

Irak Türkmen Cephesi Başkanı: ''Barzani Israrından Geri Adım Atacak'' 01:45

Irak Türkmen Cephesi Başkanı: ''Barzani Israrından Geri Adım Atacak''

Irak Türkmen Cephesi Başkanı Kerkük Milletvekili Erşat Salihi, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) referandum konusunda Barzani'nin ısrarından geri adım atacağını savunarak, Evet' oyu diye bir şey yok, çünkü z..

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları 08:49

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden (IKBY) General Şirvan Barzani, “Hiçbir komşumuzun ya da Irak ordusunun Kuzey Irak'a saldırı gerçekleştireceğini sanmıyoruz. Kendimizi savunmaya hazırız fakat bu duruma gelmeye gerek yok” ..

Trump,Obama Döneminde İmzalanan 'İran'la Nükleer Anlaşma'yı Bozmaya Hazırlanıyor 01:24

Trump,Obama Döneminde İmzalanan 'İran'la Nükleer Anlaşma'yı Bozmaya Ha

ABD Başkanı Donald Trump'ın, ABD eski Başkanı Barack Obama döneminde İran'la 2015 yılında imzalanan nükleer anlaşmayı iptal etmeye hazırlandığı ileri sürüldü. ''ÜLKE ÇIKARLARINA UYGUN DEĞİL'' Amerikan medyasında çıkan ..

Mesut Barzani Siyaseti  Bıraktığını Açıklayaçak 02:04

Mesut Barzani Siyaseti Bıraktığını Açıklayaçak

Gazeteci Nagehan Alçı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Nagehan Alçı, En yakınlarından aldığım bilgi, Barzani’nin 1 Kasım seçimlerine girmeyip ye..

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor 01:49

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın İran’ı hedef alan ve nükleer enerji anlaşmasını yeniden tartışmaya açan sözlerinin yankısı sürüyor. Trump’ın tavrı İran kamuoyunda “yeni İran stratejisi” olarak değerle..

Brüksel'de Katalonya Krizini Çözmek İçin Diplomatik Görüşmeler Sürüyor 01:36

Brüksel'de Katalonya Krizini Çözmek İçin Diplomatik Görüşmeler Sürüyor

Brüksel’de Katalonya krizi ile ilgili diplomatik görüşmeler sürüyor. Madrid yönetiminin Katalonya’ya verdiği ültimatom birkaç saat sonra sona erecek. İspanyol hükümeti Katalonya’nın özerklik statüsünü iptal edebileceğini..

Rusya:Putin'in Rakibi Muhalif Lider Navalny Serbest 01:00

Rusya:Putin'in Rakibi Muhalif Lider Navalny Serbest

Navalny, Instagram hesabından kendisini bir caddede gösteren fotoğrafı paylaştı, mesajında hapishanedeken 80 litre çay içtiğini, 20 kitap okuduğunu, Kırgızca bazı kelimeler öğrendiğini yazdı. Rusya’da devlet başkanı Vlad..

Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti 01:14

Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti

Katalan bölge parlamentosunun bağımsızlık kararı almasının ardından Madrid merkezi hükümeti olağanüstü toplandı. Gün içerisinde meclisten Katalonya hükümetini fesih yetkisi alan Başbakan Mariano Rajoy kabine toplantısını..

Suriye Yönetimi Türkiye'nin Afrin Harekatına Nasıl Bakıyor? 01:01

Suriye Yönetimi Türkiye'nin Afrin Harekatına Nasıl Bakıyor?

Suriye yönetimi, Türkiye'nin Afrin'deki YPG güçlerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'nı başlar başlamaz resmi olarak kınadı. Bununla birlikte, Şam'dan son dönemde PYD'ye yönelik artan eleştiriler ve Rusya'nın A..

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz 01:42

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz

ABD Başkanı Donald Trump, Filistin'i maddi yardımları kesmekle tehdit etti. Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu'nda, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüşen Trump, basın toplantısında İsrail-Filistin meselesine değ..