#Yücel akgül gidiyorum buralardan müzik dinle

Altan Civelek - Karayel 03:44

Altan Civelek - Karayel

y yureğum derindedur yerindedur yerinde O yerlerun altında karanlığun içinde Yıldızlarun ardında oy Karadeniz içinde Söyleyin yarume de ben varamam yanina Derindeyim derinde yaralarum derinde Of yarum gelsun ben gelemem..

Turaç Berkay feat. Belma Şahin - İki Cihan 03:27

Turaç Berkay feat. Belma Şahin - İki Cihan

ben gidiyorum seni sende bırakarak kalmamış ki yok yüreğimde beklenecek yaşanacak ben gidiyorum seni sende bırakarak çözülmüş tüm bağlar aramızda yerimiz yok tutunacak e varsa aklında benim hakkımda hiç kusura bakma bır..

J Balvin - Safari 03:24

J Balvin - Safari

Safari [Intro: Pharrell Williams & (J Balvin)] A ella le gus- A ella le gus- A ella le gus- A ella le gusta (leggo') A mí me gusta (bebé) A ella le gusta (así bebé) Bailar me gusta (baila pa' mi) A ella le gusta [Hook:..

  • PengoTV tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şebnem Ferah - Hoşçakal 04:44

Şebnem Ferah - Hoşçakal

Şebnem Ferah - Hoşçakal Albüm Adı : Can Kırıkları Düzelten : ask bocegi Seni ararken Kendimi kaybetmekten yoruldum Bulduğumu zannettiğimde Kendimden ayrı düştüm Bu garip bir veda olacak Çünkü aslında hep içimdesin..

Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia! 01:55

Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia!

Survivor 2017 öncesi Ünlüler Takımı iddialı konuştu. Büyük bir çekişmeye sahne olacak olan Survivor 2017'de Ünlüler Takımı Gönüllüler karşısında çok iddialı... Survivor 2017 heyecanı 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adı Efsane 23.Bölüm - Fiko Vuruluyor! 03:15

Adı Efsane 23.Bölüm - Fiko Vuruluyor!

Ozan'ı vurmak için gelen kişiler yanlışlıkla Fiko'yu vuruyorlar. Fiko'nun vurulma anı, Sibel'in seslendirdiği İşte Gidiyorum şarkısı eşliğinde Adı Efsane'de. Sibel mekanda İşte Gidiyorum şarkısını söylerken annesi de..

  • ANKA tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma 02:01

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma

Medipol Başakşehir'den Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İtalya'nın Roma takımına 15 milyon avro..

  • OFSAYT tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilal Sonses - Gel Hayalim  ( Akustik ) 03:09

Bilal Sonses - Gel Hayalim ( Akustik )

Bilal Sonses - Gel Hayalim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen bana demedin mi? Mavi gözlerin gibi gidelim denizlere Sen beni sevmedin mi? Aşkımızın külleri, yakamaz mı bizi yine Sözler yalan oldu bak, geceler her gün kör ..

Bora Duran - Sana Doğru 04:20

Bora Duran - Sana Doğru

Bora Duran - Sana Doğru Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buralardan geçiyordum seni gördüm. Artık aşktan kaçıyordum geri döndüm Sordum kimdir bu güzellik insan olamaz Öldüm sanki cennet böyle güzel olamaz. Yürüyorum sana do..

Rohat  - Arama 04:10

Rohat - Arama

saat kaç kaç mevsim oldu Sen gideli buralardan Şehir sustu, Sen gittin, Ben sustum, Yangın oldum. Yandım, yandım Sana, bana, aşkına inandım. Nasıl inandım? İnandım Nasıl kıydın bana? Aşkıma? Bir daha arama! Sorma beni bi..

Muhabbet - Yandım 04:23

Muhabbet - Yandım

Muhabbet Yandım Sözleri Yalnızlık Sardı Her Bir Dört Yanımı Artık Sabrım Kalmadı Yalancı Doğruyu Söylemeden Durma Giderim Buralardan, Giderim Bu Diyardan Olmaz, Sinirlerime Hakim Olmam Durmaz, Gözyaşlarım Durmaz Susmam,..

Hakan Böcek - Kaos 04:20

Hakan Böcek - Kaos

Kaos Kaos şarkı sözleri Bu sabah kalktım Baktım aynaya Ben neymişim.. dedim Ne sanıyorlar? Yoksa kendini kaybeden ben miyim? Ne acı.. Gerçek saklı içimde Ki ben böyle değilim Karışmasın kimse hayatıma Ben böyle..

Yaşar Gaga Ft Teoman  Rütbe 02:13

Yaşar Gaga Ft Teoman Rütbe

Basıp gitmek istiyorum buralardan Kendimi doldurup trenlere Bir daha hiç basmadan frenlere Gördüğüm bütün duraklarda inmek Ağrıyıp ağrıyıp dinmek Tarifsiz tarihsiz tanımsız adsız Fil gibi ölmeye yatmak Ağır başlı Sonra ç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cambaz - Bacardi 03:11

Cambaz - Bacardi

Bacardi şarkı sözleri ile Hadi vurmaya başla saldır bana saldır Beni yerden yere vurmaya başla Gücünüz yetecekmi'ki buna Bilemediler gelemediler Mermilerimi hesap edemediler Zifiri karanlık sokakların içinden Korkdu..

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok 03:35

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok

Prod&mix: Berkay Kömürgöz Mastering: Evren Göknar Yönetmen: orkundk, Doğan Kınalı Görsel efekt: orkundk Color & DoP: Doğan Kınalı Cover Artwork: Şehinşah 3D El modelleme, texture: Batuhan Alper Bilginer 3D El parmakları..

Doğa İçin Çal 8 - Hayde 05:51

Doğa İçin Çal 8 - Hayde

Doğa İçin Çal 8 Projesinde yer alan müzisyenler: Ali Kazım Akdağ, Ant Kurttekin, Aycan Yeter, Ayça Işıldar, Barbaros Cinpir, Burak Avcı, Cansu Tüzan, Cem Korkmaz, Cem Tarım, Cem Yılmaz, Duygu Şirin, Efgan Rende, Eser Ey..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbo Show  Küçük İbo Ayrılık Acısı 04:08

İbo Show Küçük İbo Ayrılık Acısı

Evlerin önünden geçtim dün gece Seni son defa görmek istedim Ayrılıp gitmeden sen buralardan Sesini son defa duymak istedim Kapılar kapalıydı perdeler örtük Odalar karanlıktı ışıklar sönük Çaresiz ayrıldım boynum bükük ..

Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth  Furious 7 Soundtrack 03:57

Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth Furious 7 Soundtrack

Charlie Puth It’s been a long day without you my friend Sensiz uzun bir gün oldu arkadaşım And I’ll tell you all about it when I see you again Seni yeniden gördüğümde sana her şeyi anlatacağım We’ve come a long way from ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.956 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri) 04:23

Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri)

Ozbi - Anlamadın Mı Rakılı Live 3.Seri 21 Şubat itibari ile Tüm dijital platformlarda... Söz,Müzik : Ozbi (Onur Dursun) Düzenleme : Ozbi, Barış Mert Peker, Enver Muhamedi, Ekin Cengizkan Back Vokal : Dilan Balkay Bass ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

As Tarlasına Düştük Galiba 01:15

As Tarlasına Düştük Galiba

Yeraltı dünyasının en korkulu mensuplarından olan Baba (Sadri Alışık) faaliyette bulunduğu çevreye dehşet saçmakta, buralardan zorla haraç toplamaktadır. Son zamanlarda gizli parolalarını öğrenip, onların adına bu para..

Sinan Özen Sigaramın Dumanı Sen 04:27

Sinan Özen Sigaramın Dumanı Sen

Öyle bir inandim Masum çocuk gibi Herseyimle senindim Nereden bagkandim Ah nasil inandim Masum çocuk gibi Herseyimle senindim Neden hep ben agladim Sensiz bir dakika Hata saniyeler bile zor Gittin Bitirdin b..

Agorafobi Kişinin Hayatını Nasıl Etkiler 00:33

Agorafobi Kişinin Hayatını Nasıl Etkiler

Agorafobi, kişilerin hayatını kısıtlar. Kalabalık caddelerden, alışveriş merkezlerinden, sinemadan, tiyatrodan kaçınan kişilerin sosyal yaşamları olumsuz yönde etkilenir. Kişi böyle yerlerde yardım alamayacağını ve acil ..

  • NABIZ tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PYD-YPG'nin 300 Metrelik Televizyonlu Tüneli Ele Geçirildi 02:32

PYD-YPG'nin 300 Metrelik Televizyonlu Tüneli Ele Geçirildi

Afrin'i işgal eden terör örgütünün, ABD'nin desteği ile inşa edilmiş 300 metrelik televizyonlu tüneli böyle görüntülendi. Yaklaşık 90 santimetre kalınlığında, 1,5 metre genişliğinde ve 2 metre yüksekliğinde betondan yapı..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Nurettin Rençber - Ezo 05:03

Nurettin Rençber - Ezo

EZO Sordum seni yıldızlara, ay ışığına. Dediler tam bin yıldır görmedik onu. Sordum kadin kitaplara, tozlu raflara. Dediler o bizden önce buralardaydı. Mağrur bir uçurum oldu kalbim. Sen gittin gideli buralardan...

Camide Namaz Kılan Cinler 02:17

Camide Namaz Kılan Cinler

Her zamanki gibi sabah namazı için erkenden uyanıp köyümüzün camisine gittim. Genelde bu saatlerde 4-5 kişi olurduk ancak camiye girdiğimde kalabalık bir cemaatin namaza başladığını gördüm. Çok şaşırmıştım. belki bir düğ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.482 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ai̇le Arasında  Fi̇lmi̇ Görücüye Çıktı 09:20

Ai̇le Arasında Fi̇lmi̇ Görücüye Çıktı

KM yapımın yeni filmi Aile Arasında , 1 Aralık'ta sinemaseverlerle buluşacak. Yönetmenliğini Ozan Açıktan'ın üstlendiği, senaryosunu ise Gülse Birsel'in kaleme aldığı filmin galası Kanyon AVM'de gerçekleşti. Galada bası..

  • BETA tarafından
  • 578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor 03:09

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor

CHP'nin On Yıllar Boyunca Üstünü Örmeye Çalıştığı Olay !!! Mutlaka İzle PAYLAŞ Ruslara teslim edilen 146 Azeri sığınmacının Boraltan Köprüsü'nden geçerken yükselen feryatlarına birçok Karslının tanıklık ettiğini anlatan..

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı 07:59

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı

Çankırı’da tekstil, ambalaj ürünleri üretimi ile metal işleme yapacak ve 104 milyon liralık yatırım bütçesiyle 300 kişinin istihdam edileceği üç fabrikanın temeli atıldı. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)’nın danışma..