#Yücel akgül gidiyorum buralardan müzik dinle

Soner Sarıkabadayı - Hala Seviyorum (Akustik) 04:33

Soner Sarıkabadayı - Hala Seviyorum (Akustik)

Soner Sarıkabadayı - Hala Seviyorum Akustik Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Hala seviyorum Ne yapsan da ne etsen de Geçmez biliyorum Azalsan da çoğalsan da Ben de üzdüm sen de üzdün Boşverelim mi? Ben de küstüm sen de küst..

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana 03:18

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen güneşe tutul ben sana Beni öperek uyandir her sabah Gözum aldanır herkezi sen sanar Herşeyim senin istersen al Icim dışım bi garip halde Yüzüm gözu..

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma 04:06

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gecesiyle gündüzüyle Bi aşk yok oluyor Ve belki sana gün doğuyor Çünkü ben gidiyorum Yarım kalan hevesiyle Her şey yok oluyor Ve kalbim yeniden doğuyor Ancak ben öl..

Nahide Babashlı - Faydası Yok 03:49

Nahide Babashlı - Faydası Yok

Nahide Babashlı - Faydası Yok Müzik Dinle Şarkı Sözleri Daha kaç bedel ödemem gerek senin hatalarına Suçum mu var söyle sevmekten başka Şimdi gidiyorum çaresiz çaresiz Zaten kırıldım, küstüm aşka Nakarat Durma! Durana..

Furkan Özsan - Sorular 03:34

Furkan Özsan - Sorular

Furkan Özsan - Sorular Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kafamda sorular Geceme dolunay Her şeyin sonu var Sorular, sorular Ne bunun yolu var Ne de bi’ konu var Bu oda bana dar Bana dar bana dar O olmadan da bi’ gün yaşay..

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver 04:39

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken d..

Taksim Trio & Derya Uluğ - Haram Geceler  (Akustik) 05:22

Taksim Trio & Derya Uluğ - Haram Geceler (Akustik)

Taksim Trio & Derya Uluğ - Haram Geceler (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Aklım başımda değil ki Sebebini bilmiyorum Bize nazar değdi inan Adım gibi biliyorum Yine bana haram geceler Senin için, ağlıyorum Yar yine b..

HiraiZerdüş Ft. Nazlıcan Kübra - Bu Dağlar Kömürdendir 04:04

HiraiZerdüş Ft. Nazlıcan Kübra - Bu Dağlar Kömürdendir

Bu Dağlar Kömürdendir Geçen Gün Ömürdendir Feleğin Bir Guşu Var Pençesi Demirdendir Hadi Leyli Leylanı Mevlam Yazmış Fermanı Ya Al Canım Gurtulam Ya Ver Derdim Dermanı Bu Yol Pasin'e Gider Döner Tersine Gider Şu..

Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi 02:41

Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi

Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi Sır Gibi (Akustik) şarkı sözleri ile Tanımadan geliverir aklına Akıyorum deli dolu tavrına Acı verir seni yakan her sızı Gidiyorum dönüyorum aslıma Görmeden beni aşık ol emi Aklıma düş..

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan Gencebay Rap Versiyon 05:16

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan

Orhan Gencebay Rap Versiyon 'Tövbekar' Yayında ! Tüm Dijital Platformlarında ! Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/Fw6LU0qX Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtub..

Azad Bedran - Ask Amedspor 2017 04:46

Azad Bedran - Ask Amedspor 2017

Azad Bedran - Ask Amedspor 2017 Söz : İlyas Yücel Müzik : Hozan Şemdin Web: http://www.seyredelim.com.com..

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı 02:39

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş yılı şerefine '29 Ekim Cumhuriyet Gençleri Konseri' ile kutladı. Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş y..

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji ) 12:52

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji )

90ların ürünlerini , ünlülerini , popüler olaylarını barındıran reklam kuşağımızın ikinci kısmı diyebiliriz bu videomuza.Yine promosyonlu gazeteler, mutlu sıcak aileler ,futbolcularımız ve de dönemin ihtiyaçlarına uygun ..

Can Gungor - Yalnız Ölmek 03:46

Can Gungor - Yalnız Ölmek

Soz - Muzik - Duzenleme : Can Gungor Kayit : Baran Goksu, Umut Cetin (Studio Bee, Moda) Miks : Can Gungor Mastering : Everett Young (Modern Mastering) Tuslu Calgilar : Ozan Tekin Elektrik Gitar : Can Aydinoglu Tenor Sak..

Gırgıriye'de eğlence Var Film Müziği 02:51

Gırgıriye'de eğlence Var Film Müziği

Gırgıriyede Şenlik Var, Kartal Tibet'in yönettiği Erler Film yapımı Türkiye filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını Türker İnanoğlu üstlenmiştir. Filmde Sulukule’de yaşan iki ailenin başından g..

Nigar Muharrem - Gidene Sor 02:41

Nigar Muharrem - Gidene Sor

Söz/Müzik : Burak Bulut Aranje : Rabil Seferli Mix/Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Sadiq Haji Bağlama : Can Kahraman Gitar : Altan Turan Vokal Koç : Rabil Seferli Yönetmen : Ahmet Can Tekin Yönetmen Yardımcısı..

Faça - Benden Hayata 03:53

Faça - Benden Hayata

Benden Hayata şarkı sözleri ile Biliyorum aldığım son nefesti bu Göremiyorum her yer çok karanlık Üşüyorum toprak kokusu sinmiş üstüme Duyuyorum yağmur yağıyor tenime Ben yokum artık bu kirli oyunda Malım mülküm alın h..

Can Algeç - Bu Kalpte 04:05

Can Algeç - Bu Kalpte

Bu Kalpte şarkı sözleri ile Ölümsüz aşklar var ya O bende, ah bu kalpte Güneşsiz denizler var ya O bende, bu kalpte Her şey biter mi? Anlamak yeter mi? Herkes sonunda bu hale düşer mi? Her şey biter mi? Sonunda dönmez..

Gazi - Başka Başka 04:12

Gazi - Başka Başka

Başka Başka şarkı sözleri ile Gidiyorum bu gece Başka başka diyarlara Seviyorum gizlice Sen bilmiyorsun Sokaklar biliyor Teselli ediyorum kendimi Başka başka insanlarla Dalıyorum sessizce Sen görmüyorsun Yıldızlar görü..

Belma Sera - Çözüm Kaçmak 04:51

Belma Sera - Çözüm Kaçmak

Çözüm Kaçmak Belma Sera Çözüm kaçmak gibi görünse de Biliyorum her şey benimle gelecek Yaralar unutulup kapandı dense de Kalbim sızım sızım böyle inleyecek Girilmez yollara girdim Dönülmez yollardan geçtim Sadece gitmek..

Fermanhiphop - Gani Gani Gam 03:51

Fermanhiphop - Gani Gani Gam

Gani Gani Gam şarkı sözleri ile Radyo Skit: Türkçe Rapin keyifi,Phoenix FMden herkese günaydınlar sevgiler merhabalar işte yeni hafta başladı ve umarım keyifimiz yerinde güzel haberler aldığımız bir hafta olur bu sabahı..

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak) 04:39

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak)

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak) Şarkı Sözleri : Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken..

  • Candy tarafından
  • 1.994 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İçerde 24.Bölüm - Kudret Sönmez Tanıtım 01:09

İçerde 24.Bölüm - Kudret Sönmez Tanıtım

Uğur Yücel de İçerde!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şener Şen'in Muhteşem Turgut Özal Taklidi 00:43

Şener Şen'in Muhteşem Turgut Özal Taklidi

Adile Naşit, Şener Şen, Ayşen Gruda, Uğur Yücel gibi bir çok usta oyuncuyu bir araya getiren Bin Yıl Önce Bin Yıl Sonra (1985) müzikalinden bir sahne...

  • PengoTV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şener Şen ve Adile Naşit Kırlarda Yuvarlanırken 03:26

Şener Şen ve Adile Naşit Kırlarda Yuvarlanırken

Filmin Adı: Gırgıriyede Şenlik Var Yönetmen: Kartal Tİbet Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Müjdat Gezen, Şener Şen, Uğur Yücel Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1982..

Erdoğan'dan Merkel'e Tokat Gibi Yanıt 02:02

Erdoğan'dan Merkel'e Tokat Gibi Yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel'le arasında geçen konuşmayı anlattı. Kendisinden Die Welt Gazetesi muhabiri Deniz Yücel'in serbest bırakılmasını isteyen Merkel'e Erdoğan şöyle cevap ve..

Arşiv Sanat 52.Bölüm 46:11

Arşiv Sanat 52.Bölüm

Evren Yiğit'in sunuculuğunu yaptığı programın 52. bölümünde; Yücel Çakmaklı konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asi Genç Kadir İnanır'ın Ölüm Sahnesi 01:09

Asi Genç Kadir İnanır'ın Ölüm Sahnesi

Savaş (Kadir İnanır) İffet adlı genç bir bayanı evlenme vaadi ile kandırıp parasını almaktan yargılanmaktadır. İffet’in avukatı Avni, mahkemeye yeterli bir kanıt sunamayınca Savaş serbest bırakılır. Yücel (Salih Güney) i..

Çarşamba Gecesi 11.Bölüm izle 53:11

Çarşamba Gecesi 11.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; stoklanan tüketim malları, Yücel Uğur Kılıçyaldır'ın yaşamı, tüpgaz içen çocuk, dut değneği ile su bulan adam, Karain köylülerinin kanser korkusu, yedi günde t..

Ayılana Limon Ayılmayana 01:07

Ayılana Limon Ayılmayana

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..