#Yüksek

Isıtılmış Bıçak ile Minions Oyuncağı Kesilirse 04:39

Isıtılmış Bıçak ile Minions Oyuncağı Kesilirse

Yüksek sıcaklıkta ısıttıkları bıçak ile türlü gıda ve objeleri kesen ekip bu sefer minions oyuncağını kesiyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.364 görüntüleme
  • 8 yıl önce
R.I.O. - Headlong 03:13

R.I.O. - Headlong

Tüm müzik videoları yüksek ses ve görüntü kalitesinde seyredelim.com'da! Kanalımıza ait diğer videolara ulaşmak ve güncel içerikleri takip etmek için www.seyredelim.com/ kanalımıza göz atabilir ve abone olabilirsiniz. K..

Sena Şener - Yalnızım 04:05

Sena Şener - Yalnızım

Söyle, nedir yaşamak? Yok sağlam dayanak, Ne aşk anlar ne de şarap. Belki yaşlı bir meşedir; Hayat, yalnız nüktedir. Ne aşk haram ne de şarap. Her neyse bunlar, ben yerimi bulamadım. Derdimi hiç sormadın, al beni... Yaln..

Karabacı Köyünde Bir Gece  Paranormal Olaylar 45:58

Karabacı Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar

Videoyu izlemeye başlamadan önce burayı sonuna kadar okursanız, olayları daha iyi anlar ve çözersiniz.Erzurum ilinin yüksek tepelerinde bulunan, karlar ile kaplı terk edilmiş KARABACI köyünde bir gece geçiriyorlar.Olayla..

  • ZULMA tarafından
  • 2.741 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mike Tyson Boks Maçındaki Esrarengiz Cep Telefonu 02:00

Mike Tyson Boks Maçındaki Esrarengiz Cep Telefonu

Mike Tyson’ın 1995’te Nevada’da gerçekleşen boks maçından bir görüntü, komplo teorisyenlerini harekete geçirdi.Görüntüde ön sıralardan bir seyircinin karşılaşmayı günümüz akıllı telefonlarına benzer bir cihazla fotoğrafl..

Şahika Ercümen Kimdir? 03:50

Şahika Ercümen Kimdir?

Profesyonel Serbest Dalgıç, Serbest Dalış Eğitmeni, Beslenme ve Diyet Uzmanı. 2014 yılı itibarıyla serbest dalış alanında 6 adet resmi dünya rekoru sahibidir. Şahika Ercümen, 16 Ocak 1985 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur..

Müge Anlı Kimdir? 02:37

Müge Anlı Kimdir?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası İhsan Anlı'dır. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk ü..

Yıldızlar Arası Interstellar Muhteşem Bir Film 2:49:03

Yıldızlar Arası Interstellar Muhteşem Bir Film

Özet ve Detaylar Teknik bilgisi ve becerisi yüksek olan Cooper, geniş mısır tarlalarında çiftçilik yaparak geçinmektedir; amacı iki çocuğuna güvenli bir hayat sunmaktır. Onlarla yaşayan Büyükbaba Donald çocuklara göz kul..

  • Film İzle tarafından
  • 59.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerimcan Durmazdan Erkeklere ve Kadınlara Özel Yürüyüş 12:12

Kerimcan Durmazdan Erkeklere ve Kadınlara Özel Yürüyüş

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde Kemal Doğulu, Neslihan Doğrusöz'den ilk geldiği gün gibi yürümesini sonrada yürümeyi öğrendikten sonra nasıl yürümesini göstermesini istedi..

  • ANKA tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rasim Öztekin Kimdir? 01:44

Rasim Öztekin Kimdir?

İstanbul'daki Galatasaray Lisesi'nin ardından İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'ndan mezun olan sanatçı, sahne yaşamında ilk deneyimlerini İstanbul Akademik Sanatçılar Topluluğu, ve Kadıköy Halk eğitim ve Nö..

Müge Anlı Kimdir? 01:04

Müge Anlı Kimdir?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası İhsan Anlı'dır. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk ü..

II.Abdülhamit Hanın Bilinmeyenleri - 1.Bölüm 05:44

II.Abdülhamit Hanın Bilinmeyenleri - 1.Bölüm

Bulunduğu dönemde olağanüstü zekasıyla Osmanlı İmparatorluğunu dış entrikalardan uzak tutmaya çalışarak devlet düzenini sağlamaya çalışan ender şahsiyetlerden biri olan 2.Abdülhamit hanın bilinmeyenleri sizlerle.Kanalım..

  • ANKA tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jessie J - Price Tag 04:06

Jessie J - Price Tag

Price Tag Okay, Coconut man, Moon Heads and Pea You ready Seems like everybody's got a price, I wonder how they sleep at night. When the sale comes first, And the truth comes second, Just stop, for a minute and Smile ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeugma'da Hedef 1 Milyon Turist 01:29

Zeugma'da Hedef 1 Milyon Turist

Dünyanın en büyük Mozaik Müzesi Zeugma'da yaz aylarının yaklaşması ile hareketlilik başladı. Müze, yerli ve yabancı turistin Gaziantep'te en çok tercih ettiği tarihi alanlardan biri. Zeugma'da beklenti bu yıl da yüksek...

Tsk'nın Yeni Gözdesi Kunduz 01:53

Tsk'nın Yeni Gözdesi Kunduz

Türkiyenin Ürettiği yüksek teknoloji Kunduz..

Fadime Özkan Kimdir? 00:52

Fadime Özkan Kimdir?

Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde “İletişim Bilimleri” dalında yüksek lisans tezini tamamladı. 1997 yılında Popüler Kültürün Özel TV Kanallarının Haber Bültenlerine Etkisi başlıklı teziyle de Prof. Dr. ..

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası 07:18

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası

Hiroşima'ya atom bombası saldırısı, II. Dünya Savaşı'nın son aşamasında 6 Ağustos 1945[2] Pazartesi[3] saat 08:15'te Amerika Birleşik Devletleri'nin Uranyum-235 tipi atom bombası Little Boy (Küçük Oğlan) ile gerçekleşt..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.377 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı 01:26

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı Emniyet, MİT'ten gelen istihbarat notuna dayanarak, İstanbul, Gaziantep, Ankara, Antalya ve İzmir'de IŞİD kaynaklı uçak kaçırma ve sabotaj eylemi olabileceği k..

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

Mezarlıkta Cin Çağırdım 28:09

Mezarlıkta Cin Çağırdım

DİKKAT! Videoyu İzlemeye başlamadan önce burayı kesinlikle okumanızı istiyoruz.En iyi deneyim ve detaylar için kulaklık kullanmanızı veya yüksek ses ile izlemenizi öneriyorum. Destekleyen herkese çok teşekkürler!..

  • ZULMA tarafından
  • 1.283 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi 06:06

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletiş

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, terör örgütü PKK'lıların özel GSM şirketine ait iki baz istasyonunu tahrip etmesinin ardından, bölgedek..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Çip Taktıranların Sayısı Artıyor 01:19

Çip Taktıranların Sayısı Artıyor

İş yeri çalışanlarının eline çip taktırması giderek yaygınlaşıyor. Stockholm’deki yüksek teknoloji merkezi Epicenter çalışanlarından 150 kişi eline çip taktırmış durumda. Çiple ofisin kapısını açabiliyor, içecek alabiliy..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Sprey Boyalara Sarılarak Atılan iPhone 7'ye Düşme Testi 07:08

Sprey Boyalara Sarılarak Atılan iPhone 7'ye Düşme Testi

iPhone 7 boya spreylerine bantlandıktan sonra drone yardımıyla yüksek bir bölgeden bırakılıyor. Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.350 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Çıtayı 2 Metreye Koysunlar, Gene Ordan Da Atlayacağız' izle 00:17

'Çıtayı 2 Metreye Koysunlar, Gene Ordan Da Atlayacağız' izle

Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994 Yerel Seçimleri'nde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından yaptığı Çıtayı 2 metreye koysunlar gene ordan da atlayacağız, yüksek atlama çalışacağız esprisi...

İbrahim Erkal Yoğun Bakımda! 06:20

İbrahim Erkal Yoğun Bakımda!

Fantazi müziğin güçlü sesi İbrahim Erkal yüksek taniyona bağlı beyin kanamasından hastaneye kaldırılde ve şuan ünlü sanatçının yoğun bakımda olduğu açıklandı...

  • ANKA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hindistan Cevizi Toplamak Maymunlar İçin Eziyet Mi 03:22

Hindistan Cevizi Toplamak Maymunlar İçin Eziyet Mi

Hindistan cevizi ağaçları yüksek olduğu için lezzetli meyvesini toplamak insanlar için kolay bir iş değil. Ama bu iş maymunlar için hiç sorun değil. Tayland’da şebekler bu işi yapmak üzere eğitiliyor. Peki bu hayvanlara ..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce