#Yüksek gerilim hattına kazma vuran İşçi

Ammar 2 Cin İstilası Türk Filmi Hd İzle 1:23:54

Ammar 2 Cin İstilası Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Ammar: Cin Tarikatı'nda 2009 yılında Emniyet tarafından bulunan bir kasetin izlenmesiyle kurgulanmıştı. Ammar 2: Cin İstilası’nda ise bu kaset, gazetecilik bölümü okuyan bir grup gencin eline geçer. Ekip, Feride..

İblisin Oğlu 13. Vahşet Türk Filmi Hd İzle 1:20:00

İblisin Oğlu 13. Vahşet Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Gazetecilik bölümünde son sınıfta okuyan bir arkadaş grubu, bitirme tezlerine konu olması amacıyla ilginç haberlere göz atmaktadırlar. Tam da aradıkları türden bir haberi bulmaları ise çok sürmez. Sekiz dağcının..

İfrit'in Diyeti Cinnia Türk Filmi Hd İzle 1:36:13

İfrit'in Diyeti Cinnia Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Üç genç arkadaş cin temalı bir korku filimi çekmeye karar verirler. Kendilerine sağlam bir hikaye bulmak isteyen bu üç genç, o civarda yaşayan bir Mühr-ü Vekil'in kapısını çalar ve o andan itibaren aradıkları ko..

Dehşet Evi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:09

Dehşet Evi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Varlıklı bir aile olan Jaime, Marta ve kızları Isabel yeni ve lüks bir eve taşınırlar. Aslında Jaime ve Mart'nın arası pek iyi değildir ama ilişkilerine bir şans daha verme kararı alırlar. Fakat yeni evlerinde ..

Lanet – Sinister Türkçe Dublaj Hd İzle 1:49:51

Lanet – Sinister Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Ellison Oswalt isimli bir suç yazarı, romanına malzeme toplamak için işlenen korkunç cinayetleri araştırmak üzere, eşi Tracy ve iki çocuğuyla birlikte ülkenin bir ucundan diğerine seyahat eder. Kiraladıkları da..

Karabasan – The Babadook Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:46

Karabasan – The Babadook Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Kocasını 6 yıl önce kaybeden ve bu süreçte oğlu Samuel'ı yalnız büyüten Amelia, bir gün oğlunun kitapları arasında Mister Babadook adlı esrarengiz bir masal kitabı bulur. Kitabı okuduktan sonra, Samuel rüyasınd..

Ruhlar Bölgesi - Insidious Türkçe Dublaj Hd İzle 1:42:52

Ruhlar Bölgesi - Insidious Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Evde yaşanan tuhaf olaylar, Renai’ye evin hayaletli olduğunu düşündürür ve genç kadın kocasını taşınmaya zorlar. Bu sırada oğulları Dalton doktorların anlam veremediği bir komaya girer; tüm vücut fonksiyonları ..

Keep Watching Türkçe Dublaj Hd İzle 1:28:31

Keep Watching Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Davetsiz misafirler tarafından hapsedilen bir aile korkunç bir oyun oynamaya zorlanır. Gece ilerledikçe bu korkunç oyunun gizemli kuralları daha da netleşir ve aile, yaşadıkları kabusun dünyanın dört bir yanınd..

Doğruluk Mu Cesaret Mi̇ Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:17

Doğruluk Mu Cesaret Mi̇ Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Doğaüstü Gerilim Oyuncular: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali, Nolan Gerard Funk Yönetmen: Jeff Wadlow Senaryo: Michael Reisz and Jillian Jacobs & Chris Roach &..

Şeytan 4 Başlangıç Exorcist The Beginning Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:52

Şeytan 4 Başlangıç Exorcist The Beginning Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : 2. Dünya Savaşı bitmiştir. Savaşın etkilerini üzerinden atamayan Merrin, gizemli bir Bizans kilisesiyle ilgili bir arkeolojik kazının liderliğini yapmak durumunda kalır. Kilisenin hemen altında çok daha antik b..

Garez 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:51

Garez 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Pasadena’da yaşayan Bayan Davis, kızı Aubrey’i, ablası Karen’i getirmesi için Tokyo’ya gönderir. Ancak ablası, kendisinin sebep olduğu ve aslında erkek arkadaşının da ölümüne neden olduğu bir yangından ötürü ha..

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Altyazılı Teaser

4 MAYIS'TA SİNEMALARDA Tür: Doğaüstü Gerilim Oyuncular: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali, Nolan Gerard Funk Yönetmen: Jeff Wadlow Senaryo: Michael Reisz and Jillia..

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2 00:26

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2

Sürükleyici bir psikolojik gerilim olan Nightflyers, popüler yazar George R.R. Martin'in kısa romanından uyarlandı. Bilim insanlarından ve kâşiflerden oluşan mürettebat, tarihin en gelişmiş gemisiyle bir yolculuğa çıkar...

Ek Tha Tiger - Bir Zamanlar Tiger Türkçe Altyazılı İzle 2:12:54

Ek Tha Tiger - Bir Zamanlar Tiger Türkçe Altyazılı İzle

Pakistan’ın füzelerinin teknoloji gizliliğini satmaya çalışmakta olan şüpheli bir Trinity Üniversitesi bilim adamının hikayesini anlatan romantik, aksiyon, gerilim Filmi. Hindistan’a ait hükümet profesörün faaliyetleri h..

Black Water Türkçe Altyazılı İzle 1:44:39

Black Water Türkçe Altyazılı İzle

Black Water Filminde Başrolde Jean Claude Van Damme! 2018 yılında ekranlardan full hd film ses ile görüntü kalitesinde izleme imkânı bulacağınız Black Water filmi Pasha Patriki’nin yönettiği ve başrollerini Jean Claude V..

Yağmacılar Marauders 2021 1080p Full HD Türkçe Dublaj Aksiyon Filmi 1:47:07

Yağmacılar Marauders 2021 1080p Full HD Türkçe Dublaj Aksiyon Filmi

Eğer bu videoyu beğendiyseniz kanalıma abone olup bildirimleri açmayı ve like atmayı unutmayın. Böyle videoların devamının gelmesi için yorumlarda belirtebilirsiniz. Etiketler : yerli filmler yerli filmler 2019 yerli fi..

Yeni Film 2020 - En İyi Macera Dram Filmi - Filmleri Izle Türkçe Dublaj Full HD Buz Kıran !!! 2:03:58

Yeni Film 2020 - En İyi Macera Dram Filmi - Filmleri Izle Türkçe Dubla

Film İsmi Türkçe -- Buzkıran - Ledokol / The Icebreaker ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ macera filmleri türkçe dublaj full izle, macera filmleri türkçe dublaj, macera filmleri türkçe dublaj full izle 2020, macera filmleri..

Yusufeli Barajı inşaatında Tünelin Çökme Anı Kamerada 03:29

Yusufeli Barajı inşaatında Tünelin Çökme Anı Kamerada

Artvin'in Yusufeli ilçesinde dünyanın en yüksek 3'üncü baraj inşaatı yüzde 60'ı tamamlanırken istenmeyen kazalarda meydana geliyor. Tünel hattı çalışmasını sürdüren inşaat firması,Yusufeli yeni kara yolu Sarıgöl Hattı T ..

  • Cowboy tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere Brexit Yoluna Girdi 00:41

İngiltere Brexit Yoluna Girdi

İngiltere parlamentosu, ülkenin Avrupa Birliği’nden ayrılmasıyla ilgili müzakereleri başlatması için hükümete yetki verdi. Avam Kamarası’nda yapılan oylamada, AB’den ayrılma sürecini başlatacak Lizbon Anlaşması’nın 50. ..

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

Robot Teknolojisi 03:30

Robot Teknolojisi

Bu robot şef 2017 yılında üretim hattına girdiğinde, 120 sensör ve 20 motor sayesinde 2000 farklı yemek hazırlayabilecek. Londra’da kurulan Moley Robotics isimli girişim şirketi tarafından geliştirilen robot şef yemeğin ..

  • PengoTV tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ÖSO Tugayları İdlib İçin Yola Çıktı 01:19

ÖSO Tugayları İdlib İçin Yola Çıktı

Astana görüşmeleri kapsamında uzlaşmaya varılan çatışmasız bölgeler mutabakatı gereği TSK'nin operasyon hazırlığı yaptığı İdlib için ÖSO destek birlikleri yola çıktı. Sınır hattına son 20 gündür silah, asker, cephane ve ..

Suriye Sınırından Yeni Görüntüler 00:55

Suriye Sınırından Yeni Görüntüler

İdlib'deki çatışmasızlık bölgesine gerçekleştirilecek intikal kapsamında Hatay'a gelen çok sayıda zırhlı personel taşıyıcı ile askeri araçlar Reyhanlı sınırına konuşlandırıldı. Sınır hattına konuşlanan araçların zaman za..

Demet Evgar Çorbacıdan Alo Dedi (Beyaz Show 1 Aralık 2017) 03:43

Demet Evgar Çorbacıdan Alo Dedi (Beyaz Show 1 Aralık 2017)

Beyaz Showda Telefon Hattına Bağlanan Demet Evgar Çorbacıdan Konuştu..

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mercedes-Benz G Class Extreme Offroad Test Sürüşü 21:13

Mercedes-Benz G Class Extreme Offroad Test Sürüşü

G-Sınıfı test ekibinin efsanevi başı olan Erwin Wonisch kendisini Schöckl Dağı'na ve bellek hattına kadar bir yolculuğa çıkardı...

  • BETA tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bircan İpek Görüntüleri Gördü Ağzı Açık Kaldı 11:37

Bircan İpek Görüntüleri Gördü Ağzı Açık Kaldı

Söylemezsem Olmaz'ın Whatsapp hattına gelen görüntüler izleyicilerin tepkisine neden oldu...

  • BETA tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PYD Ve PKK'lıların Etkisiz Hale Getirilme Anı Kameraya Yansıdı 00:26

PYD Ve PKK'lıların Etkisiz Hale Getirilme Anı Kameraya Yansıdı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, sınır hattına iş makinesiyle mevzi kazan terör örgütü PYD/PKK mensuplarının Türk Silahlı Kuvvetlerince etkisiz hale getirilme anı, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi...

Darmık Dağı'nda PKK Mevzilerine Yoğun Ateş 00:24

Darmık Dağı'nda PKK Mevzilerine Yoğun Ateş

Zeytin Dalı Harekatı'nın 9'uncu gününde, TSK tarafından Darmık Dağı'nda belirlenen terör örgütü PYD/PKK'ya ait mevziler, savaş uçakları ve tanklar tarafından yoğun ateş altına alındı.Atış seslerinin duyulduğu Kilis sınır..

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek 01:18

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla Kilis sınır hattına gelen vatandaşlar, Darmık Dağı'na Türk bayrağının çekilmesi dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulundu...

Otomobil Gözünden Muayene Serüveni 01:59

Otomobil Gözünden Muayene Serüveni

Muayene için istasyona giden aracın üzerindeki kameranın muayene hattına düşmesiyle yaşanan küçük kaosu ve istasyon çalışanlarının tepkilerini izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 7 yıl önce