#Yüksek gerilim hattına kazma vuran İşçi

Mehmetçik Sevgi Gösterisinde Bulunan Çocuklara Süt Dağıttı 00:45

Mehmetçik Sevgi Gösterisinde Bulunan Çocuklara Süt Dağıttı

Hatay'da Zeytin Dalı Harekatı için sınır hattına giden Mehmetçik, yol kenarında kendilerine sevgi gösterisinde bulunan Suriyeli sığınmacı çocuklara süt dağıttı...

Fay Yasası Meclis'e Geliyor 02:43

Fay Yasası Meclis'e Geliyor

İzmir depreminin ardından fay hattına konut yasağı getiren yasasının çıkarılması için süreç hızlanıyor. Yapılacak çalışma ile fayların kayma ve kırılma hızı tespit edilecek. Fay hatları üzerine konut yapılması yasaklanac..

''Eşini de çocuğunu da yaktı'' iddiası! 02:31

''Eşini de çocuğunu da yaktı'' iddiası!

BİR KÜSÜP BİR BARIŞTIĞI KOCASI ONU DA, MİNİK BEBEĞİNİ DE KAYNAR SUYLA YAKTI AMA SERBEST BIRAKILDI… TALİHSİZ KADIN YAŞADIKLARINI, SHOW HABER WHATSUPP İHBAR HATTINA BAKIN NASIL ANLATTI.....

Köpek saldırınca... 01:09

Köpek saldırınca...

AKRABALARININ ÇİFTLİĞİNE GİTTİ. İÇERİ GİRDİĞİNE GİRECEĞİNE BİN PİŞMAN OLDU. KÖPEĞİN SALDIRISINA UĞRAYAN ADAMIN YAŞADIKLARI SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTINA AFYONKARAHİSAR'DAN YOLLANDI...

Fırat Kalkanı Harekatı Kapsamında Görev Yapan 2 Uzman Çavuş, Işid'in Havan Topuyla Düzenlediği Saldırıda Yaralandı 01:17

Fırat Kalkanı Harekatı Kapsamında Görev Yapan 2 Uzman Çavuş, Işid'in H

Fırat Kalkanı Harekatı Kapsamında Görev Yapan 2 Uzman Çavuş, Işid'in Havan Topuyla Düzenlediği Saldırıda Yaralandı Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında görev yapan 2 uzman çavuş, IŞİD'in havan topuyla düzenledi..

Daeş Militanlarının Türk Askerine Yönelik Düzenlediği Saldırıda 2 Asker Yaralandı. 02:06

Daeş Militanlarının Türk Askerine Yönelik Düzenlediği Saldırıda 2 Aske

Daeş Militanlarının Türk Askerine Yönelik Düzenlediği Saldırıda 2 Asker Yaralandı. Fırat Kalkanı Harekatı'nın 89'uncu gününde Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) El Bab bölgesindeki ilerleyişi sırasında DAEŞ militanları taraf..

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste 01:16

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, valilik ziyaretinin ardından inceleme yapmak üzere Suriye sınırına hareket etti. Orgeneral Hulusi Akar Kilis'te ziyaret ettikleri Vali İsmail Çat..

ABD, Kuzey Dakota boru hattı projesi protesto edildi 01:11

ABD, Kuzey Dakota boru hattı projesi protesto edildi

ABD'nin Kuzey Dakota eyaletinde inşa edilmesi planlanan boru hattı, USACE Los Angeles binası önünde toplanan yüzlerce ABD yerlisi ve çevre aktivisti tarafından protesto edildi. ABD'nin Kuzey Dakota eyaletinde inşa edilm..

Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci 01:15

Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci

Hakkari Belediyesinin şehirdeki susuzluğa karşı dualarla başlattığı ilk sondaj çalışmasından sevindirici haber geldi. Evlerinde 48 saatte bir 3’er saat su bulabilen Hakkarililerin susuzluk sorununu çözmek için kolları s..

Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu 01:19

Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu

Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk, Beyaz Saray’da el değiştiren yönetimin AB’yi tehdit ettiğini ima eden ifadeler kullandı. Tusk Estonya, Letonya ve Litvanya’nın başbakanlarıyla Estonya’da bir araya geldi. Gör..

Çin Seddi  - Muharebe Savaş Sahnesi 02:55

Çin Seddi - Muharebe Savaş Sahnesi

Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar ve sadece William Garin ve Pero Tov..

  • ANKA tarafından
  • 1.874 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi - Kraliçeyi Öldürmek 02:42

Çin Seddi - Kraliçeyi Öldürmek

Çin Seddi - Kraliçeyi Öldürmek Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar ve ..

  • ANKA tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi-  William Garin Bir Taotie Yakalıyor  03:00

Çin Seddi- William Garin Bir Taotie Yakalıyor

Çin Seddi- William Garin Bir Taotie Yakalıyor Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın sald..

  • ANKA tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi - Taotie Şehre Sızdı 02:19

Çin Seddi - Taotie Şehre Sızdı

Çin Seddi- Taotie Şehre Sızdı Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar ve ..

  • ANKA tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi - Luhanın Fedakarlığı  02:03

Çin Seddi - Luhanın Fedakarlığı

Çin Seddi - Luhanın Fedakarlığı Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar v..

  • ANKA tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi  - General Shao Ölüyor  Sahnesi 02:55

Çin Seddi - General Shao Ölüyor Sahnesi

Çin Seddi -General Shao Ölüyor Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar v..

  • ANKA tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi- Taotie Saldırısı Ve Ölüm Bıçakları 03:00

Çin Seddi- Taotie Saldırısı Ve Ölüm Bıçakları

Çin Seddi- Taotie Saldırısı Ve Ölüm Bıçakları Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldır..

  • ANKA tarafından
  • 1.702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi - Daha Üstün Bİr Şey İçin Savaşırız 02:34

Çin Seddi - Daha Üstün Bİr Şey İçin Savaşırız

Çin Seddi - Daha Üstün Bİr Şey İçin Savaşırız Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldır..

  • ANKA tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi  - Wiiliam Garinin Ok Yeteneği 02:01

Çin Seddi - Wiiliam Garinin Ok Yeteneği

Çin Seddi -Wiiliam Garinin Ok Yeteneği Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına u..

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzonspor'da Savunma Kurgusu Değişiyor 01:11

Trabzonspor'da Savunma Kurgusu Değişiyor

Milli takım arasına Beşiktaş beraberliğe ile giren Trabzonspor'un milli arada dersi savunma . İlk 7 hafta itibariyle 16 golle en golcü sezon başlangıçlarından birine imza atan Trabzonspor, yediği 15 golle de en fazla g..

Reyhanlı'da Sıcak Saatler 02:49

Reyhanlı'da Sıcak Saatler

İdlib'de çatışmasızlık bölgesi için başlatılan operasyonda önemli gelişmeler yaşanıyor. Hatay'a gelen paletli zırhlı personel taşıyıcı ve askeri araçlar, sınır karakollarına sevk edilerek sınır hattında konuşlandı. İdli..

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı 05:38

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Hazro ilçesi Kırmataş köyü mülki sınırları içerisinde teşkil edilen Şok Yol Kontrol ve Arama Noktasında 16 Kasım 2017 Perşembe gü..

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Kısmetse Olur 377.Bölüm Fragmanı 00:41

Kısmetse Olur 377.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur'un 8 mart çarşamba günü yayınlanacak bölüm tanıtımı.Damatlar evinde gerilim tırmanıyor....

  • ANKA tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehit Tümgeneral Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Telefonda Görüşmüştü 01:47

Şehit Tümgeneral Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Telefonda Görüşmüştü

Şırnak 23. Sınır Tümen Komutanlığı'ndan kalkan askeri helikopter kısa bir süre sonra düştü. Yüksek gerilim hatlarına takılarak düştüğü açıklanan helikopterdeki Tümgeneral Aydoğan Aydın ve 2'si albay 13 askerimiz şehit ol..

Cebimdeki Yabancı Teaser 01:18

Cebimdeki Yabancı Teaser

Yedi eski dost bir akşam yemeğinde bir araya gelmeye karar verir. Herkes sofranın başında oturmuş sohbet etmekte, şen kahkahalar eşliğinde yemek yemektedir. Yemek sırasında bir oyun oynamaya karar verilir. Oyun oldukça b..

Avcılar'da Olası Faciadan Dönüldü 04:54

Avcılar'da Olası Faciadan Dönüldü

Avcılar’da bir vinç, yüksek gerilim hatlarına takılarak elektrik direğini devirdi. Olası bir faciadan dönülen olay sonrası BEDAŞ ekipleri elektrik akımını kestikten sonra onarım çalışmalarına başladı...

Elektrik Direğine Çıkan Maymun 25 Metreden Aşağıya Atladı 00:31

Elektrik Direğine Çıkan Maymun 25 Metreden Aşağıya Atladı

Hindistan'da yüksek gerilim hattı direğine çıkan maymun boynundaki ipin takılması sonucu bir süre direkte mahsur kalmış. Kurtarma ekiplerinin olaya müdahale etmesiyle maymun elektrik direğinden aşağıya atlamış...

  • JET TV tarafından
  • 1.937 görüntüleme
  • 6 yıl önce