#Yüksek gerilim hattına kazma vuran İşçi

Hande Yener - Kaç - (Official Video) 02:42

Hande Yener - Kaç - (Official Video)

KAÇ Ben defalarca o zamansız çırpınışlara Hep buldum diye benziyordum kuşlara Yüksek uçtum çabuk kaçtım Dayanamıyorum aşkım azalınca olayım bu Bulutların üstünde Olmalıyım bahsinde Benim olayım bu Yaşayamıyorum kola..

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı 03:09

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı

Fırat Nehri’yle Merzimen Çayı'nın birleştiği noktada yer alan ve önemli anıt eserlere ev sahipliği yapan Rumkale için doğa ile uyumlu Türkiye’nin en büyük Cam Terası yapımında sona doğru yaklaşılırken, bölge sakinleri te..

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı 02:38

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı

Hatem Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Nur Seda Güler hafta sonu yapılacak YKS öncesinde öğrencilere beslenme önerilerinde bulundu. Yüksek öğretim kurumları sınavı için geri sayım başladı. Bu hafta sonu yüz binler üniv..

Emlak sektöründeki fırsatçılar sahte ilan veriyor 02:33

Emlak sektöründeki fırsatçılar sahte ilan veriyor

Sahte ilan veriyorlar. Piyasayı artırıyorlar. Emlak sektöründeki fırsatçılar vatandaşı mağdur ediyor. Yabancıya konut satışında da usulsüzlük yapan kimi sahtekarlar, fiyatların yükselmesine neden oluyor. Mücahit Topçu ve..

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğu Karadeniz Oldu 04:00

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğ

Muğla ve Antalya'daki yangınlar nedeniyle tatilcilerin yangın bölgesi yerine rotayı Doğu Karadeniz Bölgesi'ne çevirdiği ve son dönemde bu nedenle turistik tesislerde rezervasyonların yüzde 100'e yaklaştığı belirtildi. Mu..

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu 03:49

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 30. günde devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna’daki paralı askerlerin bulunduğu bölgeye İskender balistik füzeleriyle saldırı gerçekleştirildiği be..

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım saat erken bitiriyor' 06:29

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım s

Kütahya’da lise öğrencisi Recep Görkem Akandere (17), evine kurduğu atölyesinde parçalarını ve yazılımını kendisinin hazırladığı, koronavirüs testlerinde kullanılan PCR cihazı üretti. Başvurusu üzerine Kütahya Sağlık Bil..

HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼️ Teşhis Yanlış Olabilir‼️ 39:44

HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼

???? Dünya sağlık örgütü Biden ‘a Açıkça söyledi ; “ benim koyduğum kuralların dışında herhangi bir konuşma yapan sağlık mensubu siyasetçi kurum ya da kuruluş cezalandırılacak‼️” 6:03 ???? Uyuz olmayana uyuz teşhisi koy..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Gaziantep'te İnşaatta Göçük 03:06

Gaziantep'te İnşaatta Göçük

Gaziantep'te İnşaatta Göçük Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, bir inşaatta harç dökülmesi sırasında göçük meydana geldi, 2 işçi yaralandı...

Lotodan 10 Milyon Dolar Kazanan Adamın Çılgın Sevinci 00:47

Lotodan 10 Milyon Dolar Kazanan Adamın Çılgın Sevinci

ABD'de lotodan milyonları kazandığını öğrenen Özel bir şirkette ofis çalışanı olan bir adamın sayısal lotodan 10 milyon dolar kazandığını öğrendiği o anlar ve sonrasında yaşadığı çılgın sevinçi..

3 Bin TL'ye Çalışacak Eleman Bulamıyorlar 01:48

3 Bin TL'ye Çalışacak Eleman Bulamıyorlar

İstanbul'da bazı meslek dallarında acil eleman ihtiyacı var. Örneğin 3 bin TL maaşla garson ya da bulaşıkçı aranıyor. Ama esnaf çalışacak işçi bulamamaktan şikayetçi...

Bakan Müezzinoğlu_ FETÖ'den 94 Bin 867 Kamu Çalışanı İhraç Edildi 00:40

Bakan Müezzinoğlu_ FETÖ'den 94 Bin 867 Kamu Çalışanı İhraç Edildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, FETÖ'den toplam 125 bin 485 kamu çalışanı işlem görmüş. Bunun 18 bin 331'i göreve iade edilmiş, 94 bin 867'si ihraç edilmiş, 30 bin 618'i de şu anda açıkta. dedi...

Dünyanın En Kaliteli Havyarı Hazar Denizi’ndeki Mersin Balıklarından Üretiliyor. 00:50

Dünyanın En Kaliteli Havyarı Hazar Denizi’ndeki Mersin Balıklarından Ü

Ancak kirlilik, ağır metaller ve yasadışı avlanma mersin balıkları popülasyonunu çok azalttı. Hazar'ın havyarı nasıl azaldı Bir yanda belki de hiç yiyemediği havyarı elde etmeye çalışan gariban balıkçı, diğer yanda 20 y..

Vagon İkilemi: Diğerlerini Kurtarmak İçin 1 Kişiyi Feda Eder miydiniz? 05:18

Vagon İkilemi: Diğerlerini Kurtarmak İçin 1 Kişiyi Feda Eder miydiniz?

Başıboş bir vagonun hızla geldiğini ve işçilerin olduğu yolda ilerlediğini düşünün. Çok kısıtlı zamanınız var ve vagonu o yoldan çıkarabilirsiniz. Ancak bir problem var. Seçeceğiniz ikinci yolda da 1 işçi var. Hangisiniz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Okuduğu Selayı Tüm Türkiye ve Dünya'ya Dinletti 05:32

Okuduğu Selayı Tüm Türkiye ve Dünya'ya Dinletti

Fransa’da yaşayan ve geçimini sağlamak için inşaat işçiliği yapan Ahmet Olgun Gözalan isimli gurbetçi Türk genci okuduğu sela ile sosyal medyada tıklanma rekoru kırdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayşem  Türkan Şoray Türk Filmi 1:37:41

Ayşem Türkan Şoray Türk Filmi

Filmin Konusu: Ayşe (Türkan Şoray) üzüm bağlarında çalışan işçi bir kızdır ve her sene olduğu gibi en çok üzümü toplayarak üzüm ecesi olur. Aynı bağlarda çalışan Hasan (Tanju Gürsu) ise Ayşe’ye aşıktır fakat ona bir türl..

Binaların Yıkılma Nedenini Anlatan İnşaat İşçisi 01:49

Binaların Yıkılma Nedenini Anlatan İnşaat İşçisi

Bir inşaat ustasının sosyal medyada yayınlanan konuşması büyük tepki çekti. İnşaat sırasında yaptığı yanlışları gülerek anlatan işçi izleyenlerin tepkisini çekiyor..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeşiller Partisi Lideri Wilders'i Durdurabilecek mi ? 01:57

Yeşiller Partisi Lideri Wilders'i Durdurabilecek mi ?

Hollanda çarşamba günü sandık başına gidecek. Kanada Başbakanı Justin Trudeau'ya benzetilen Yeşiller partisinin lideri Jesse Klaver Fas kökenli bir aileden geliyor. Klaver farklı bir mesaj veriyor. euronews muhabiri J..

Çil Horoz  Hülya Avşar Sabah Sporu 03:34

Çil Horoz Hülya Avşar Sabah Sporu

Filmde, evli bir adama âşık olan bir kadının hikâyesi anlatılır. Ayten iki üvey ablası ve eniştesi ile aynı evde yaşar. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Ayten, mahalleden Hasan adında bir adama âşık olur. Evli olan Hasa..

Güney Kore'de Sewol Feribotu Denizin Dibinden Gün Yüzüne Çıkartıldı 01:12

Güney Kore'de Sewol Feribotu Denizin Dibinden Gün Yüzüne Çıkartıldı

Güney Kore'den 2014 yılında batan ve çoğunluğu öğrenci 304 kişiye mezar olan Sewol feribotu gün yüzüne çıkartıldı. Jindo Adası açıklarındaki enkazın denizin 40 metre altından çıkartılması için mühendisler çok özel bir t..

Gürkan Uygun Kimdir? 04:07

Gürkan Uygun Kimdir?

27 Mayıs 1974 tarihinde İzmit Yarımca'da bir işçi ailesinin doğmuştur. Gürcü kökenli olan Gürkan Uygun aslen Ordu'ludur. Liseyi bitirene kadar Yarımca'da yaşadı, sonra 1993 yılında İstanbul'a yerleşti. Lise yıllarında ti..

Hanımın Çiftliği 4.Bölüm 49:30

Hanımın Çiftliği 4.Bölüm

Adana'nın güçlü ve zengin toprak ağası Muzaffer Bey’in (Mehmet Aslantuğ) çırçır fabrikasında işçi olarak çalışan Güllü (Özgü Namal), aynı fabrikada makinacılık yapan Kemal’i (Caner Cindoruk) sevmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 2.265 görüntüleme
  • 7 yıl önce
12 Eylül 1980 Darbesi'ni Hazırlayan Nedenler İzle 19:42

12 Eylül 1980 Darbesi'ni Hazırlayan Nedenler İzle

Açıklama: 1968 öğrenci olayları, 1 Mayıs 1977 İşçi Bayramı, 18 Nisan 1978 Malatya Katliamı, 22 Aralık 1978 Maraş Katliamı, 1 Şubat 1979 Abdi İpekçi Cinayeti, 2 Ocak 1980 Cumhurbaşkanı Fahri Korutürk'ün uyarı mektubu, İzm..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.457 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamileyim Ben Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:14

Hamileyim Ben Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Hoşsun Yerine Hoşafsın Mı Dedi Acaba 01:40

Hoşsun Yerine Hoşafsın Mı Dedi Acaba

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Senin Alacağın Çöp Bile Benim İçin Değerli 00:27

Senin Alacağın Çöp Bile Benim İçin Değerli

Murat (Cüneyt Arkın) fabrikada işçi olarak çalışan yakışıklı bir gençtir. Kızkardeşi Nil (Sezer Güvenirgil) ile birlikte yoksul bir semtte, mütevazı bir evde yaşarlar...

Mantığını Çalıştıramayan İnşaatçılar 00:10

Mantığını Çalıştıramayan İnşaatçılar

Ulan insan bi düşünür acaba ben bunu tutabilir miyim tutamaz mıyım? çok değiş azıcık düşününce kavramak hiç de güç değil...

  • JET TV tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nusret İnşaat İşçilerine Baklava Dağıtırsa 01:00

Nusret İnşaat İşçilerine Baklava Dağıtırsa

Sosyal medya hesabından paylaştığı videolarla kısa sürede dünya çapında üne kavuşan et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe, şimdi de inşaat işçilerine baklava dağıtırken karşımızda...

  • JET TV tarafından
  • 1.605 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maaş Aldıktan Sonra Sevinen İşçiler 00:49

Maaş Aldıktan Sonra Sevinen İşçiler

Hunharca oynayan işçiler..

  • JET TV tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Helikopterle Beton Dökmek 00:59

Helikopterle Beton Dökmek

Amerika'nın Washington eyaletinde yapılan bir inşaatta helikopter ile beton dökümü yapıldı. İnşaat işçisi tarafından kaydedilen görüntüler sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce