#Yüksek gerilim hattına kazma vuran İşçi

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm Fragmanı 00:33

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm Fragmanı

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Diriliş Ertuğrul 107. Bölüm İzle 2:30:28

Diriliş Ertuğrul 107. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Jadotville Kuşatması Türkçe Dublaj İzle 1:48:26

Jadotville Kuşatması Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Mezarına Tüküreceğim - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:15

Mezarına Tüküreceğim - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Sakin bir hayat yaşamayı tercih eden Jennifer Hills, toplumdan uzaklaşıp yalnız kaldığı bu dönem içerisinde roman yazmaya çalışan genç bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Fakat genç bir kadının küçük bir evde ya..

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle 2:43:28

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Sessiz Kahraman Türkçe Dublaj İzle 2:06:38

Sessiz Kahraman Türkçe Dublaj İzle

Amerikan yapımı Gizem, Bilim-Kurgu, Gerilim türünde olan mute yani sessiz kahraman olarak türkçeye çevrilen filmde yaklaşık 2050'li yıllarda geçmektedir. Genel olarak almanya'da geçen olaylar zincirlemesinde içkili bir m..

Impulse Orijinal Teaser 01:59

Impulse Orijinal Teaser

Steven Gould’un roman serisinden ekrana uyarlanan Impulse ilk teaser videosuyla görücüye çıktı. YouTube’un yeni dizi platformu YouTube Red’de yayınlanacak olan aksiyon dizisinin yönetmen ve yapımcı koltuğunda ünlü yönetm..

Ordinary Person 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 2:01:40

Ordinary Person 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Küçüklüklüğünden belli dedektif olma arzusu Bahar için bir takıntı haline gelir. Ve sonunda hayallerine kavuşur. Sung-Jin ile evlidir ve bir bebekleri vardır. Kocasıyla birlikte çalışıp 2 katlı bir evde yaşamak..

  • KAPALI SET tarafından
  • 3.527 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle 2:22:42

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle

Ertuğrul uç beyliği elinden alınınca, alplarla birlikte kaleyi terk etmişti. Obadan da uç beyliğine ait sancaklar Selçuklu askerleri tarafından sökülmüştü. Marya, Aydoğmuş tarafından salıverilmiş ve Köpek’in hizmetine gi..

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Gerilim Oyuncular: Y’Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez ve Marisa Tomei Yönetmen: Gerard McMurray Yazar: James DeMonaco Yapımcılar: Jason Blum, Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller, Sébastie..

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı

Spy, Furious 7, The Expendables filmlerinden tanıdığımız Jason Statham ve ödüllü çinli aktris Li Bingbing ( Transformers: Age of Extinction, Forbidden Kingdom, The Message ) Jon Turteltaub ( National Treasure..

İntikam - The Foreigner Türkçe Dublaj İzle 1:53:59

İntikam - The Foreigner Türkçe Dublaj İzle

Başrolünde ünlü oyuncu Jackie Chan'in oynadığ aksiyon ve gerilim türünde bir film. Emekli olmadan önce bomba uzmanı olarak gören yapan sonrasında da çin restoranı açıp nacizana bir yer işleten Jackie Chan kızının teröris..

Labirent 3: Son İsyan Film İzle 2:23:51

Labirent 3: Son İsyan Film İzle

Bilim kurgu kategorisine bambaşka bir hava katmayı başaran Labirent serisi, labirente takılı kalmış olan gençlerin hikayesini konu ediniyor. Serinin ilk 2 filminde arkadaşlarıyla beraber kendisini de kurtarmayı başaran T..

Musallat 2 Lanet Hd İzle 1:22:19

Musallat 2 Lanet Hd İzle

Konusu : Tıbba göre insan hafızası 2 yaşından öncesini hatırlayamaz. Ömrümüzün bu dönemi zihnimiz için kapkaranlıktır. Fakat öğretmen Elif (Türkü Turan) hayatının bu karanlık dönemi ile yüzleşmek zorunda; zira kendisine..

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle 1:20:37

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle

Konusu : 1917 yılında Orta Anadolu'da, Kızılırmak kenarında bir köyde gerçekleşen bir olay, iki yakın aile arasında ve sonrasında tüm köyde senelerce süren gizemli durumlara yol açar. Cinler ile köy halkını birbirlerind..

Azem 4 Alacakaranlık Hd İzle 1:12:01

Azem 4 Alacakaranlık Hd İzle

Konusu : Azem 4: Alacakaranlık, yerli korku serisi Azem'in 4. devam halkasıdır. Film, 1936 yılında İç Anadolu'da, Beydağları eteklerinde bir köyde yaşanan, garip bir ailenin tüyler ürperten hikayesini anlatıyor. Azem s..

Okul Türk Filmi Hd İzle 1:39:49

Okul Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Okul dergisinin editörü Gökalp okulun ilk günlerinden itibaren okulun en güzel kızı Güldem’e aşıktır. Güldem için hikayeler yazan ve bu hikayeleri okulun çeşitli yerlerine bırakarak onun kalbini kazanmaya çalış..

Üç Harfliler 3 Karabüyü Hd İzle 1:27:15

Üç Harfliler 3 Karabüyü Hd İzle

Konusu : Anne ve babasının ölümünün ardından çocukluğunun geçtiği eski evde daha fazla yaşamak istemeyen Alev, evini kiraya verir. Bu eve taşınan garip kiracılar Alev, kızı Eda ve kocası Erol’un hayatlarını bir anda kab..

Şeytanın Çocukları-El Ebyaz Hd İzle 1:32:05

Şeytanın Çocukları-El Ebyaz Hd İzle

Konusu : Arkeoloji çalışmaları yapan bir ekip esrarengiz bir gemide toplanırlar. Daha sonra arkeolog grubu bu gemide yer alan bir takım garip olaylara şahit olur. Öğrendiklerine göre 2 yıl önce bu gemide korkunç olaylar..

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle 1:32:41

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle

Konusu : Yüzyıllar once iyi bir Cin tarafından Kuran-ı Kerim'den yola çıkılarak yazılan kitabın, her yüz yılda bir koruyucuları gelmektedir. Bu koruyuculara Bekçi adı verilir. 1365 yılında Demirci yine bir cin vakasını ..

Sandık Fragman 01:15

Sandık Fragman

Bursa'nın Turan köyünde bir sabah ilginç durumlar yaşanmaya başlar. Her şey o sabah köyün üstünden geçen ve kimin yönettiği belirlenemeyen helikopterlerin, aşağıya bıraktığı sandıklarla başlamıştır. Bu esrarengiz sandıkl..

Çarpışma Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:35

Çarpışma Türkçe Dublaj Hd İzle

Çarpışma hd izle, Los Angeles şehrinde birbirinden farklı insanların yaşanan bazı olaylardan dolayı otuz altı saatte birbirleri ile tanıştıklarını anlatıyor. 2006 yılında En İyi Film Oskarı'na değer görülen Crash Los Ang..

  • Tv Series tarafından
  • 9.596 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sinsiran Yasak Aşk 2017 Full Hd İzle 1:38:06

Sinsiran Yasak Aşk 2017 Full Hd İzle

Konusu : Evli bir kadın olan Nermin, sevgilisiyle yasak bir aşk yaşamaktadır. Sevgilisiyle birlikte olabilmek için onun yardımıyla bir büyü yaptırır. Ancak bu büyünün sonuçları çok ağır olur. Büyü yüzünden Nermin'in kız..

Azem 2 Cin Garezi Hd İzle 1:23:25

Azem 2 Cin Garezi Hd İzle

Konusu : Bir baba ve kızın tüyler ürperten hikâyesine tanık olacaksınız. Serinin 2. filmi olan Cin Garezi, yine bu topraklarda yaşanan ve yüzleşmekten korktuğumuz korku dolu olayların peşine düşüyor. Azem bu sefer Sakary..

Testere 5 - Saw V Full Hd İzle 1:31:02

Testere 5 - Saw V Full Hd İzle

Konusu : Dünya sinema tarihinin en mide bulandırıcı anti-kahramanının 5. macerasına hazır mısınız? Entrikalarla kan ve gözyaşının her türlü şiddet gösterisi yoluyla hüküm sürdüğü Testere serisinin bu beşinci versiyonund..

  • Tv Series tarafından
  • 5.433 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Silahların Kanunu 1966 Türk Filmi İzle 1:15:00

Silahların Kanunu 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir polisin banka soygunu yapan bir suçlu ile yer değiştirmesi konu edilir. Yılmaz Ali bankadan yüklü bir miktar altın çalmıştır. Altınları karısı Türkan’a bırakıp yurtdışına çıkmıştır. Altınların peşin..

Kasırgada Vurgun Türkçe Altyazılı Fragman 01:00

Kasırgada Vurgun Türkçe Altyazılı Fragman

Bir kasırga tehdidi altında, fırsatçı suçlular bir ‘ABD Mint’ tesisine sızarak 600 milyon dolar çalar. Kasırga, 5. kategori bir fırtınaya dönüşünce çok iyi hazırladıkları planları ters gider ve yalnızca bir Maliye Bakanl..

Game Night - Oyun Gecesi Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:40:03

Game Night - Oyun Gecesi Türkçe Altyazılı Hd İzle

Hayatlarına aksiyon katmak isteyen tehlikeli olayların nasıl olduğunu heycanını görmek isteyen çiftler için çok gerçekçi bir oyun düzenlenir. Max ve Annie'de bu oyuna katılacaktır tüm bu ayarlamaları max'ın kardeşi olan ..

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Altyazılı İzle 2:20:13

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Altyazılı İzle

Dominika Egorova hayatı boyunca hep başarılı bir balerin olmayı hayal etmiştir. Ancak tam da bunu dünyaya kanıtlayacağı gece başına hiç beklenmedik bir kaza gelir ve Dominika'nın sahnede ayağı kayıp, ayağını sakatlar. Bu..

Prestij Film Türkçe Dublaj İzle 2:10:29

Prestij Film Türkçe Dublaj İzle

19.yy sonlarında Londra’da Robert Angier, sevgili eşi Julia McCullough ve Alfred Borden hem arkadaştırlar hem de bir sihirbazın asistanlarıdırlar. Bir gösteri esnasında Julia ölünce Robert, onun ölümünden Alfred’i suçlar..