#Yüksek gerilim hattına kazma vuran İşçi

Kanun Benim 2008 Türkçe Dublaj Film İzle 1:44:12

Kanun Benim 2008 Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu : 1882 New Mexico, Appaloosa kasabası. Kanunsuzluk ve karmaşanın hüküm sürdüğü kasabalara seyyah olarak giden iki arkadaş Virgil Cole ve Everett Hitch, gittikleri yerlerde kanun adamı olarak görev yaparlar. Kasa..

  • Tv Series tarafından
  • 8.443 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaplanlar 1985 Türk Filmi İzle 1:03:07

Kaplanlar 1985 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirlerinden intikam almak isteyen iki adamın arasındaki mücadele konu edilir. Çakal, silâh ve uyuşturucu kaçakçılığından yargılanır. Ancak aleyhinde hiç bir delil yoktur. Çakal’ın yaptığı işleri bile..

Karadedeler Olayı 2011 Türk Filmi İzle 1:26:47

Karadedeler Olayı 2011 Türk Filmi İzle

Konusu : 1989 yılının ocak ayında gazetelerde bir köyde yaşanan garip olaylar hakkında yayınlanan bazı haberler, genç gazeteci H.B’nin ilgisini çeker. Köye giden gazeteci, oldukça korkmuş ve gergin köylülerden gece köyü..

Demir Adam 2 - Iron Man 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 2:04:39

Demir Adam 2 - Iron Man 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Bir animasyon filminde oyunculuk yaptıktan sonra Erkekler ne söyler, Kadınlar ne anlar ” filminde oyunculuk yapan ve size sunduğumuz bu filmde’de yerini alan güzel oyuncu Scarlett Johansson Mayıs ayında vizyona giricek o..

Yapay Oyun Türkçe Dublaj Hd İzle 1:54:13

Yapay Oyun Türkçe Dublaj Hd İzle

2.Dünya savaşı zamanında nazilerin yönetiminde olan almanya önüne çıkan her ülkeyi yıkarak devam ediyordu. İngiliz hükümeti enigma telefon şifreleme sistemini bir türlü çözemediği için çok kayıp vermiştir. Tüm Şifre kırı..

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Dublaj İzle 2:20:13

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Dublaj İzle

Dominika Egorova hayatı boyunca hep başarılı bir balerin olmayı hayal etmiştir. Ancak tam da bunu dünyaya kanıtlayacağı gece başına hiç beklenmedik bir kaza gelir ve Dominika'nın sahnede ayağı kayıp, ayağını sakatlar. Bu..

Ayna - Looking Glass Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:38

Ayna - Looking Glass Türkçe Dublaj Hd İzle

Ray ve Maggie çocuklarını feci bir kazada kaybettikten sonra hayatlarında yeni bir sayfa açmak isterler ve bunun için de daha önce tanımadıkları bir kasabada satışta bulunan bir moteli satın alırlar ve orayı işletmeye ba..

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Paranormal Olaylar Bebek Katilinin Evinde Bir Gece 51:09

Paranormal Olaylar Bebek Katilinin Evinde Bir Gece

Kuzenim ve ben bir süre dinlendik, toparlandık ve yeniden yollara düştük.Amacımız Türkiyenin çeşitli yerlerinde yaşanmış olayları incelemek ve oralarda vakit geçirmek, olayları sizlerle beraber çözmek.Bu seferde hikayesi..

  • JET TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Hapishanede Bir Gece Geçirdik 26:35

Paranormal Olaylar Hapishanede Bir Gece Geçirdik

Konya'da bulunan bu hapishane'de çeşitli olaylar yaşanmış. Bir çok mahkum işledikleri suçlar yüzünden buraya mahkum edilmiş.Kimi mahkumlar birbirini katletmiş, kimileri gardiyanlara saldırmış.Zamanın geçmesi, hapishaneni..

  • JET TV tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Kangren Vakasında Bir Gece 45:42

Paranormal Olaylar Kangren Vakasında Bir Gece

Artvin'in dağlarında bulunan bir oba'da zamanında yaşanmış olayları inceliyoruz.Geçmişte yaşamış bir haraminin köyü haraca bağlaması fakat kazandıkları ile yetinmemesi sonucunda, define işine girişmesi... Cinler ile yapt..

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fenomen Fragman 01:03

Fenomen Fragman

Fenomen, İzzet’in sanal dünyada popülerleşmek için yaptıklarını konu ediyor. Tıp fakültesinden mezun olan İzzet kendi dünyasına gömülen genç bir adamdır. Çevresinde kimsesi olmayan İzzet’in tek arkadaşı evinde beslediği ..

Şeytan Kulesi Türkçe Altyazılı Fragman 01:30

Şeytan Kulesi Türkçe Altyazılı Fragman

Şeytan Kulesi, deniz feneri onarımı için adaya giden bir adamın hikayesini konu ediyor. Tom Doherty, deniz fenerini ilk gördüğünde lanetlendiğinden bihaberdir. Gazetede gördüğü ilan ile adaya gelen Tom, eski bir deniz fe..

Ek Tha Tiger 2 - Tiger Zinda Hai Türkçe Altyazılı İzle 2:39:52

Ek Tha Tiger 2 - Tiger Zinda Hai Türkçe Altyazılı İzle

Konusu günümüz dünyasında yaşanmış olaylardan alan Tiger Zinda Hai filmi daha önce çıkan, Ek Tha Tiger filminin devamı şeklindedir. Irakta geçen hikayede büyük bir kurtarma operasyonu konu edinmektedir. 2017 yapımı Hint ..

Loving Pablo - Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı İzle 2:03:03

Loving Pablo - Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı İzle

Loving Pablo - Pablo Escobar'ı Sevmek filminin Yönetmen koltuğunda:Fernando León de Aranoa ve Senaryosunda da:Fernando León de Aranoa, Virginia Vallejo, Virginia Vallejo yer almaktadır. Film Kolombiya'da çekilmiş Biyogra..

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Dublaj İzle 1:40:32

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Dublaj İzle

Doğruluk mu Cesaret mi - Truth or Dare filminin Yönetmeni:Jeff Wadlow ve Senaryosunda:Jillian Jacobs, Michael Reisz, Christopher Roach gibi isimler bulunmaktadır. ABD yapımı film Korku, Gerilim türünde 2018 yılında vizyo..

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:01

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Söz | 77.Bölüm 2:16:35

Söz | 77.Bölüm

Yavuz’a(Tolga Sarıtaş) yardım eden Derya’nın(Deniz Baysal) başı beladadır. Mesleğinden atılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Derya için bu olay zor günlerin başlangıcı olacaktır.nMelisa’nın Cahit tarafından tutsak edil..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz |  80.Bölüm 2:15:14

Söz | 80.Bölüm

Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) zekice planı sonucunda yakalanan Dragan (Sarp Akkaya) adalet önünde hesap vermesi için tutuklanır. nEylem’in (Meriç Aral) zor durumda olduğunu gören Tim hemen harekete geçip önlerine geleni indir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hollanda'dan -Rus jetleri gemimizi taciz etti- iddiası 01:52

Hollanda'dan -Rus jetleri gemimizi taciz etti- iddiası

Karadeniz'de gerilim tırmanıyor. 31 NATO ülkesi, Ortak ülke Ukrayna'nın da katılımıyla bölgede tatbikat yaparken, Rusya'nın, Hollanda gemisini taciz ettiği açıklandı. Rusya ise jetlerin güvenli mesafeden uçtuğu yönünde..

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

Payitaht Abdülhamid 2. Bölüm 2:28:46

Payitaht Abdülhamid 2. Bölüm

Global Monarşi hesaplar peşinde… İngilizler, Sultan Abdülhamid’in (Bülent İnal) hilafet makamının kudretiyle Hindistan’da büyük darbe almışlardır. “Düşman” bu hamleye karşılık Sultan Abdülhamid’e büyük bir tertip peşine ..

  • Diziler tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

Yunan ordusu hakkında her şey 19:20

Yunan ordusu hakkında her şey

Yunan Ordusu’nun temellerinin İngiliz Borsa’sında atıldığını biliyor muydunuz? Peki, bu ordunun başkomutanının Danimarkalı bir prens olduğunu duymuş muydunuz? Son dönemlerde ordusuna ve özellikle de hava kuvvetlerine hız..

  • STUDIO AS tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Küresel Cehenneme Gidiyoruz! Uyarıyorum! 2024 Yılında Çipleyecekler! | Haluk Özdil & Gamze Karlıer 50:38

Küresel Cehenneme Gidiyoruz! Uyarıyorum! 2024 Yılında Çipleyecekler! |

2023 yılı neden önemli? Ajanda 2030 hangi konuları içeriyor, planlar neden 2023 yılında başlıyor? 2023 yılında neler olacak? Küseselcilerin en önemli yayınlarından olan, TIME dergisinde bahsi geçen dünyayı bekleyen tehl..

  • STUDIO AS tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 2 yıl önce
TÜRK DEVLETİNİ UYARIYORUM! KENDİ ORDULARINI KURUYORLAR! AJANDA 2030 İÇİN GERİ SAYIM! 50:38

TÜRK DEVLETİNİ UYARIYORUM! KENDİ ORDULARINI KURUYORLAR! AJANDA 2030 İÇ

2023 yılı neden önemli? Ajanda 2030 hangi konuları içeriyor, planlar neden 2023 yılında başlıyor? 2023 yılında neler olacak? Küreselcilerin en önemli yayınlarından olan, TIME dergisinde bahsi geçen dünyayı bekleyen te..

  • STUDIO AS tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Hsyk’da Bylock Depremi 00:30

Hsyk’da Bylock Depremi

Hsyk’da Bylock Depremi 184 hakim ve savcı açığa alındı. Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 2. Dairesi, Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında, Bylock kullandığı tespit edilen 184 hakim ve savcıyı açığa aldı...

Meteoroloji Uyardı! Kar Geliyor 03:10

Meteoroloji Uyardı! Kar Geliyor

Meteoroloji Uyardı! Kar Geliyor 18 Ekim 2016 08:45 Meteoroloji uyardı! Kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Doğu Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklığının 2 ila 4 derece düşmesiyle yüksek kesimler..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Hangimiz Sevmedik 11.Bölüm Fragmanı 00:45

Hangimiz Sevmedik 11.Bölüm Fragmanı

1080P Tam Bölüm Yüksek Kalite Hangimiz Sevmedik 11.Bölüm Fragmanı..