#Yüksek gerilim hattına kazma vuran İşçi

15 Temmuz Treni İlk Seferine Çıktı 01:23

15 Temmuz Treni İlk Seferine Çıktı

Hain darbe girişiminin 4. yıl dönümünde 15 Temmuz görseliyle giydirilen Demokrasi ve Milli Birlik Treni ilk seferine Ankara'dan çıktı. Yüksek hızlı tren 2 ay boyunca yaklaşık 45 bin kilometre yol yapacak...

CHP Çoklu Baro İçin AYM'ye Başvurdu 01:47

CHP Çoklu Baro İçin AYM'ye Başvurdu

CHP, geçtiğimiz hafta Meclis'te kabul edilen çoklu baro düzenlemesini yargıya taşıdı. CHP, düzenlemenin yürürlüğünün durdurulması ve iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu. Başvuru dilekçesini yüksek mahkemeye teslim ..

Arakanlı Müslümanların Bangladeş'e Kaçışı Sürüyor 00:51

Arakanlı Müslümanların Bangladeş'e Kaçışı Sürüyor

Myanmar’daki Budist çetelerin saldırılarından kaçan açlık ve korku içindeki binlerce Arakanlı Müslümanın, Bangladeş sınırını geçmek için çıktıkları zorlu yolculuk devam ediyor. Naf Nehri’nden Bangladeş‘e ulaşmaya çalışa..

Kamyon Meraklıları Aşağı Ve Kirli Louisiana Mudfest Olsun 02:10

Kamyon Meraklıları Aşağı Ve Kirli Louisiana Mudfest Olsun

FANS of big trucks and muddy fields shared their love for the unique pastime at this years Trucks Gone Wild showcase. The high octane event took place at Louisiana Mudfest, an all purpose venue for off road driving enthu..

  • BETA tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trolley İkilisi Dünyanın en Hızlı Alışveriş Sepeti İnşa Kapalı 01:37

Trolley İkilisi Dünyanın en Hızlı Alışveriş Sepeti İnşa Kapalı

A PETROLHEAD has built what he believes is the world’s fastest shopping trolley, which he has affectionately dubbed the ’Shopper Chopper’. The custom creation, made by US patent office clerk Calvin VanSant, 52, from Penn..

  • BETA tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şenol Güneş Yeni Hedefi Gösterdi 01:17

Şenol Güneş Yeni Hedefi Gösterdi

Devler Ligi'nde Monaco'yu deplasmanda devirmeyi başarıp puanını dokuza çıkaran Beşiktaş'ta yüzler gülüyor. Zorlu bir süreçten geçen siyah beyazlılar Şampiyonlar Ligi'nde hem moral buldu hem de UEFA'dan 1.5 milyon euro g..

Gastronomi kenti Gaziantep kırmızıya boyandı 05:13

Gastronomi kenti Gaziantep kırmızıya boyandı

Gaziantep’te haftalardır etkili olan yüksek sıcaklık, kış sofralarının vazgeçilmezi haline gelen kurutmalıklarla yaradı. Sıcak havalarla birlikte kurutulmaya başlanan biber ve patlıcan gibi sebzeler, kenti kırmızıya boya..

Selçuk Balcı - Samistal Yaylası [ Vargit Zamanı © 2020 Kalan Müzik ] 04:16

Selçuk Balcı - Samistal Yaylası [ Vargit Zamanı © 2020 Kalan Müzik ]

Samistal Yaylası’nın neden erimez karı Sevdim de alamadım, böyledir dünya hali Yüksek dağların karı erimeden akar mı? Ben yürekten yanmışım, ateş beni yakar mı? Çamlıhemşin deresi gene öyle akar mı? Akşamdan doğan ay..

Havuza Beklenmedik Atlayış Gerçekleştiren Amca 00:19

Havuza Beklenmedik Atlayış Gerçekleştiren Amca

Gittiği havuzdaki en yüksek tramplene atlamak için çıkan amca , gençlerin arasında beklenmedik bir atlayış gerçekleştirmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 146 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yükseklik Korkusunu İliklerine Kadar Yaşayan Adam 00:59

Yükseklik Korkusunu İliklerine Kadar Yaşayan Adam

Yükseklik korkusu olan kişiler yüksek yerlerde ya da yüksekte olduklarını hayal ettiklerinde bile korku hissederler. Bu adamda çıktığı tepede bu korkuyu iliklerine kadar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 109 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Battalion 1944  Announcement Trailer 05:06

Battalion 1944 Announcement Trailer

( Tabur, Unreal Engine 4 kullanarak PC ve Konsolda WW2 türünü yeniden canlandıran klasik çok oyunculu atıcıların yoğunluğunu tekrar kavrar Tabur 1944, klasik çok oyunculu atıcıların çekirdeğini tekrar ele geçirir ve WW2..

  • BETA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oruç Reis'i Koruyan Gemilere Kritik Talimat 02:06

Oruç Reis'i Koruyan Gemilere Kritik Talimat

Doğu Akdeniz'da tansiyon yüksek... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Doğu Akdeniz'de faaliyet gösteren Oruç Reis ile ilgili kritik bir talimat verdi. Kabine toplantısında konuşan Erdoğan, Yunanistan ve ya başka bir ü..

Freni boşalan vinç kaldırıma çıktı faciadan dönüldü 02:19

Freni boşalan vinç kaldırıma çıktı faciadan dönüldü

Gaziantep'te, kavşaktan dönüş yaptığı esnada freni boşalan vinç kimseye çarpmamak için yüksek kaldırıma çıktı. Araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu caddede kimsenin burnu bile kanamazken, facianın eşiğinden dönüldü. O an..

Japonya'nın Canlı Sanat Stili 01:04

Japonya'nın Canlı Sanat Stili

Minori adlı sanatçı 8 sene önce Shironuri adı verilen ve beyaza boyanmış anlamına gelen pirinç makyajıyla vintage kıyafetleri birleştirerek yeni bir stil yarattı. 26 yaşında Tokyo da yaşayan Sanatçı , Japonya da beyaz ma..

Flakka Kurbanları   Dikkatli Olun 03:11

Flakka Kurbanları Dikkatli Olun

Flakka, asıl adı 'sentetik katinon' olan ve toplum içerisinde banyo tuzu olarak bilinen uyarıcıdır. Görünüm olarak tuz tanelerine benziyor ve tıpkı diğer uyuşturucular gibi kullanılıyor. Amfetamin tarzında uyarıcıların o..

  • JET TV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Persona 5  Launch Trailer  PS4 02:00

Persona 5 Launch Trailer PS4

Persona 5 is a game about the internal and external conflicts of a group of troubled youth who live dual lives. They have the typically ordinary day-to-day of a Tokyo high-schooler – attending class, after school activit..

  • BETA tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray'da Son Formaya 3 Aday Var 01:50

Galatasaray'da Son Formaya 3 Aday Var

22 Ekim Pazar günü sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatasaray'da derbi mesaisi yoğun tempoyla devam ediyor. Teknik direktör Igor Tudor'un derbi mücadelesinde herhangi bir sistem değişikliğine gitmesi beklenmiyor. ..

İsrail’de günlük vaka sayısında rekor artış 00:45

İsrail’de günlük vaka sayısında rekor artış

İsrail’de korona virüs salgınında son 24 saatte 8 bin 221 yeni vakanın tespit edilmesi ile salgının başladığı günden bu yana en yüksek günlük vaka kayıtlara geçti...

Şırnaklı anneler HDP'den hesap sormaya devam ediyor 04:23

Şırnaklı anneler HDP'den hesap sormaya devam ediyor

Şırnak'ta eşleri ve çocukları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan aileler, HDP il binası önünde bir araya geldi. HDP'liler acılı ailelerin açıklama yapmasını ses sistemleriyle yüksek tonda müzik çalıp tencere ve t..

Şırnaklı anneler HDP'den hesap sormaya devam ediyor 04:23

Şırnaklı anneler HDP'den hesap sormaya devam ediyor

Şırnak'ta eşleri ve çocukları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan aileler, HDP il binası önünde bir araya geldi. HDP'liler acılı ailelerin açıklama yapmasını ses sistemleriyle yüksek tonda müzik çalıp tencere ve t..

Uzmanından sık mangal uyarısı- Mide kanserine neden olabilir 05:31

Uzmanından sık mangal uyarısı- Mide kanserine neden olabilir

İzmir Kent Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Necdet Yetim, Türk kültürünün sevilen lezzeti mangalın sık yapımıyla ilgili uyarılarda bulundu. Yüksek ateşe maruz kalan yiyeceklerin aşırı tüketilmesinin doğru olmadığını ..

Beşiktaş'ın Tek Hedefi Var 00:58

Beşiktaş'ın Tek Hedefi Var

Ligde Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta moraller yerinde. Devler Ligi'nde 3'te 3 yaparak lige dönen Siyah Beyazlılar'da yüzler gülüyor. Antrenmanın ilk bölümünde kuvvet ve dayanıklılık çalışan Beşik..

The Crew 2  E3 2017 Cinematic Announcement Trailer 02:46

The Crew 2 E3 2017 Cinematic Announcement Trailer

In The Crew® 2, celebrate the American Motorsports spirit as you explore and dominate the land, air, and sea of the United States in one of the most exhilarating open worlds ever created. With a wide variety of exotic ca..

  • BETA tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalabalığın Üstüne Atlayan Kadının Yere Çakılması 00:11

Kalabalığın Üstüne Atlayan Kadının Yere Çakılması

Festival alanında fazla coşan kadın yüksek bir yere çıkarak kalabalığın kendisini tutacağını düşünerek atlamış. Ancak sonuç istediği gibi olmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mide Bulandıran Doğum Günü Pastası 00:13

Mide Bulandıran Doğum Günü Pastası

Kız arkadaşına sürpriz bir doğum günü partisi düzenleyen eleman , bu hareketi karşısında kız arkadaşından yüksek puan alacakken pasta gelince puan eksiye düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İzmir’in lüks semtindeki bina, çatlaklar nedeniyle boşaltılıyor 02:42

İzmir’in lüks semtindeki bina, çatlaklar nedeniyle boşaltılıyor

İzmir’in gelir düzeyi yüksek kesiminin yaşadığı Alsancak semtinde deprem nedeniyle çatlayan bina, içeride bulunan vatandaşlar tarafından boşaltılıyor...

Ağız ve diş hijyeni, Covid-19’a yakalanma riskini azaltabilir 03:36

Ağız ve diş hijyeni, Covid-19’a yakalanma riskini azaltabilir

Covid-19 salgını sebebiyle bağışıklık sisteminin korunup, vücut direncinin yüksek tutulması gereken bu süreçte ağız ve diş sağlığının önemine dikkat çeken Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Emine Fulya Akkoyun, ağız ve d..

Göztepe  Aytemiz Alanyaspor  3-3 Özet 04:05

Göztepe Aytemiz Alanyaspor 3-3 Özet

Süper Lig'de 9. hafta müthiş başladı! İzmir'de nefesleri kesen bir maçın ardından Göztepe ile Alanyaspor 3-3 berabere kaldı. Yüksek bir tempoda geçen maçta perdeyi açan gol 41. daikada Jahovic'ten gelirken Göztepe de b..

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi 02:56

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Tudor, maç içinde yaşadıkları talihsizliklerin sonuca etki ettiğini söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda..

Kenya'da Muhalifler Seçim Günü Sokakta 01:04

Kenya'da Muhalifler Seçim Günü Sokakta

Kenya’da yaklaşık 20 milyon seçmen muhalefetin boykotuna rağmen yeni devlet başkanını seçmek için sandık başında. Her ne kadar seçim oldukça sıkı güvenlik önlemleri altında yapılıyor olsa da, özellikle muhalefetin kales..