#Yüksek gerilim hattına kazma vuran İşçi

Almanya'da 300 bin öğrenci karantinada 09:55

Almanya'da 300 bin öğrenci karantinada

???? Almanya'da vaka sayısı 18.487, Fransa'da 35 bin ???? Nisan'dan bu yana en yüksek ölü sayısı ???? NRW'de Noel tatili öne çekildi ???? Belçika ve Hollanda'da vakalar düşüyor..

Paralarımız 'Yastıkbank'ta 02:09

Paralarımız 'Yastıkbank'ta

Tasarruf etme eğilimi 2011 yılından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. En çok yatırımsa, altına yapıldı. Altın mevduatı 10 ayda iki kat arttı. Yaklaşık 218 milyar liraya yükseldi. Yastık altında yatan para ise, yaklaşık ..

Çocuk istememek evlilik kusuru mu? 02:04

Çocuk istememek evlilik kusuru mu?

YARGITAY'DAN EVLİ ÇİFTLER ARASINDAKİ ÇOCUK ANLAŞMAZLIĞINA İLİŞKİN EMSAL BİR KARAR ÇIKTI. YÜKSEK MAHKEME, MAKUL BİR GEREKÇESİ YOKSA, ÇOCUK İSTEMEYEN EŞİ KUSURLU SAYDI...

''Bülent Arınç'ın sözleri beni rencide etti'' 02:42

''Bülent Arınç'ın sözleri beni rencide etti''

SÖZLERİ BENİ RENCİDE ETTİ DEDİ, KÜRT SORUNU İFADESİNİN KULLANILMASINA ÇOK SERT TEPKİ GÖSTERDİ. BÜLENT ARINÇ'IN YÜKSEK İSTİŞARE KURULU ÜYELİĞİNDEN İSTİFASINI AK PARTİ GRUBUNDA DEĞERLENDİRDİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN... EKO..

Brezilya Devlet Başkanı Temer'e Yargı Zırhı 00:45

Brezilya Devlet Başkanı Temer'e Yargı Zırhı

Brezilya'da kongrenin alt kanadı çarşamba günü yapılan oylamada yolsuzlukla suçlanan Devlet Başkanı Michel Temer'in yargılanmasına izin vermedi. Brezilya’da kongrenin alt kanadı çarşamba günü yapılan oylamada Devlet B..

İftarlık Gazoz Cem Yılmaz Film İzle 1:45:50

İftarlık Gazoz Cem Yılmaz Film İzle

İftarlık Gazoz izle, İftarlık Gazoz full izle, İftarlık Gazoz hd izle, Dondurmam Gaymak filmi ile oldukça dikkat çekici başarıları elde eden Yüksek Aksu, üçüncü filmi İftarlık Gazoz 2016 ile hem güldürüp, hem de ağlatmay..

  • PengoTV tarafından
  • 16.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kenya’da Halk Sandık Başında 00:43

Kenya’da Halk Sandık Başında

Kenya'da halk, halk, yeniden yapılacak devlet başkanlığı seçimi için sandık başına gitti. Doğu Afrika ülkesi Kenya'da muhalefetin boykotuna rağmen, 8 Ağustos'ta gerçekleştirilen ancak Yüksek Mahkeme tarafından çeşitli ne..

Afgan Mülteciler İran'da Hayata Entegre Oluyor 06:00

Afgan Mülteciler İran'da Hayata Entegre Oluyor

Afganistan'dan 30 yıl önce kaçan 2.5 milyon nüfusun 1 milyonu İran'da yaşıyor. Bu mülteciler uzun süre boyunca belgesi olmadan hayatta kalmaya çalıştı Afganistan’da yaşanan ölümcül saldırılar ve savaşlar, dünya genelinde..

Rogue Trooper Redux Launch Trailer PS4 01:34

Rogue Trooper Redux Launch Trailer PS4

Rogue Trooper Redux is OUT NOW for PlayStation 4! Rogue Trooper is back, remastered and revitalized in true high definition. Experience acclaimed combat and explosive third person action in this BAFTA-nominated tale of..

  • BETA tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
YHT Edirne'nin Kültürel Dokusunu Bozmayacak 01:59

YHT Edirne'nin Kültürel Dokusunu Bozmayacak

Türkiye'nin Avrupa ülkeleriyle yüksek standartlı demir yolu bağlantısını sağlayacak Halkalı-Kapıkule demir yolu projesi Edirne kent merkezinden geçecek. Proje, tarihi eserlerin silüetini bozmayacak şekilde planlandı...

Ağrı Dağı görüntüsü ile hayran bıraktı 02:15

Ağrı Dağı görüntüsü ile hayran bıraktı

Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek dağı olan Ağrı Dağı görünümü ile kendine hayran bıraktı...

Bu köyde çocuklar uzaktan eğitim alabilmek için tepelere çıkıyor  05:14

Bu köyde çocuklar uzaktan eğitim alabilmek için tepelere çıkıyor

Kayseri'nin Develi ilçesine bağlı Sarıkaya Mahallesi'nde internet çekmediği için çocuklar, yüksek tepelere çıkarak uzaktan eğitime katılabiliyor. Havaların soğumasıyla birlikte zorlandıklarını ifade eden öğrenciler, Uza..

NATO'dan Türkiye'ye Kritik Görev 01:40

NATO'dan Türkiye'ye Kritik Görev

Türkiye yeni yılda NATO'da önemli bir görev üstlenecek. NATO bünyesindeki Çok Yüksek Hazırlık Seviyeli Müşterek Görev Kuvveti'nin komutasına 1 yıl boyunca Türkiye geçecek...

Risk Haritaları Kırmızıdan Maviye Döndü 01:58

Risk Haritaları Kırmızıdan Maviye Döndü

Koronavirüs tedbirleri ve kısıtlamalar yüz güldüren sonuçları da beraberinde getirdi. Birçok ilde risk haritaları yüksek riski işaret eden kırmızı renkten, düşük riski temsil eden mavi renge döndü...

İstanbul'da kar sevinci! 03:33

İstanbul'da kar sevinci!

İSTANBUL'DA DA KAR SEVİNCİ VAR.... DÜN GECE ŞİDDETİNİ ARTIRAN YAĞIŞ, BUGÜN DE SÜRDÜ. KAR KALINLIĞI ŞEHRİN YÜKSEK BÖLGELERİNDE 10 SANTİME ULAŞTI... DÖRT GÖZLE BEKLENEN KARIN TADINI ÇIKARMAK İÇİN KISITLAMAYI İHLAL EDENLER..

Düttürü Dünya Kemal Sunal Film İzle 1:28:54

Düttürü Dünya Kemal Sunal Film İzle

Düttürü Dünya Yapım yılı: 1988 IMDB puanı: 7.5 Senaryo: Umur Bugay Oyuncular: Kemal Sunal, Cezmi Baskın, İhsan Yüce, Erol Demiröz, Selçuk Uluergüven Tür: Aile Filmleri, Dram Filmleri, Komedi Filmleri Gönüllerin en yü..

  • PengoTV tarafından
  • 7.426 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şekerpare Şener Şen İlyas Salman Türk Filmi Hd İzle 1:30:17

Şekerpare Şener Şen İlyas Salman Türk Filmi Hd İzle

Şekerpare - 1983 Şekerpare, Atıf Yılmaz'ın yönettiği 1983 yapımı Türk filmi. Senaryosunu Yavuz Turgul'un yazdığı filmin baş rollerinde İlyas Salman, Şener Şen ve Yaprak Özdemiroğlu oynamıştır.Osmanlı Dönemi'nde komiserli..

  • PengoTV tarafından
  • 9.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Issız Adam İzle 1:50:48

Issız Adam İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Fighting EX Layer Shirase PV PS4 00:59

Fighting EX Layer Shirase PV PS4

After many years, ARIKA's classic EX characters have once again gathered together! Heated battles will unfold between high quality characters on beautiful stages! Featuring 「強氣Gougi-」, a new system that transcends the b..

  • BETA tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankara-Sivas YHT'de Testler Başladı 01:45

Ankara-Sivas YHT'de Testler Başladı

Ankara-Sivas arasındaki yüksek hızlı tren hattında son dönemece girildi. Kısa süre içinde açılması beklenen hattın performans testleri başladı. Seferlerin başlamasıyla iki kent arasında 12 saat süren yolculuk süresi 2 sa..

Konya-Karaman YHT Hattında Sona Yaklaşıldı 01:38

Konya-Karaman YHT Hattında Sona Yaklaşıldı

Konya-Karaman yüksek hızlı tren hattında 8 Şubat itibariyle test sürüşlerine başlanacak. YHT ile normalde 1 saat 15 dakika olan iki şehir arasındaki yolculuk süresi 35 dakikaya düşecek...

İstanbul'da 6 Gün Boyunca Sürekli Kar Var 02:21

İstanbul'da 6 Gün Boyunca Sürekli Kar Var

Günlerdir beklenen kar yağdı. İstanbul' un yüksek kesimleri beyaz örtüyle kaplandı. Meteorolojiden yapılan son açıklamaya göre, İstanbul'da 6 gün boyunca sürekli kar yağışı var...

Verilen hediye istenir mi? 02:03

Verilen hediye istenir mi?

14 ŞUBAT ÖNCESİ HEDİYE ALIŞVERİŞİNE ÇIKACAK OLAN ÇİFTLER DİKKAT. AYRILSAM DA HEDİYEMİ GERİ İSTERİM DİYENLERE KÖTÜ HABER YARGITAY'DAN GELDİ, YÜKSEK MAHKEMEYE GÖRE HEDİYE, BAĞIŞ SAYILIYOR...

İranlı titan şebekesine operasyon! 02:18

İranlı titan şebekesine operasyon!

100 BİNLERCE LİRALIK REZİDANSLAR, LÜKS ARAÇLAR, ÇALGILI ÇENGİLİ PARTİLER..100 MİLYON DOLARLIK BİR VURGUNUN HABERİ VAR SIRADA..İRANLI BİR ŞEBEKE İSTANBUL'DA SAADET ZİNCİRİ KURDU... YÜKSEK KÂR PAYI VAADİ İLE BİNLERCE KİŞİD..

Ölü Ozanlar Derneği Yabancı Film İzle 2:08:44

Ölü Ozanlar Derneği Yabancı Film İzle

Geleneklerine sıkı sıkıya bağlı yüksek prestijli bir okula yeni gelen aykırı bir öğretmenin bir kaç öğrencinin hayata bakış açısının değiştirmesini konu alır. İzlemeyenler için filmin özetinin bu kadar olması yeterli. G..

  • PengoTV tarafından
  • 12.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
4 Katlı Binada Korkutan Yangın 01:10

4 Katlı Binada Korkutan Yangın

Bilecik'te 4 katlı bir evin çatı katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Bilecik merkez Cumhuriyet Mahallesi Ali Baba Sokak numara 7'de bulunan 4 katlı bir binanın Bahtiyar Numan'a ait çatı katında henüz sebebi bilinmeye..

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası 05:35

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası

Malzemeler : 1 dolu yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet kuru soğan 1 adet patates 2 su bardağı kırmızı mercimek 5 su bardağı et suyu 2 su bardağı su 2 tutam tuz 2 tutam karabiber Üzeri İçin 1 dol..

Paşinyan'a Kötü Haber Mahkemeden Geldi 01:34

Paşinyan'a Kötü Haber Mahkemeden Geldi

Ermenistan Başbakanı Paşinyan, Genelkurmay Başkanı Gasparyan'ın görevden alındığını duyurmuştu. Mahkeme, Gasparyan’ın yüksek mahkeme kararı verilene kadar görevinde kalmasına hükmetti. Bu arada Paşinyan, erken seçimin ya..

Yoğun bakımlar doluyor! 01:38

Yoğun bakımlar doluyor!

PHİZER-BİONTECH AŞISI TÜRKİYE'YE GELDİ..GELDİ DE BİZE Mİ GELDİ DİYE SORAN SADE VATANDAŞIN SAYISI GİDEREK ARTARKEN..SON 4 AYIN EN YÜKSEK VAKA SAYISI DA AÇIKLANDI,, HASTANELERİN YOĞUN BAKIM YATAKLARI İSE DOLMAYA BAŞLADI. U..

Plak satışları patladı! 02:45

Plak satışları patladı!

PANDEMİ YÜZÜNDEN SANATÇILARIN KONSERLERİ BİR BİR İPTAL OLUNCA, PLAKLARA İLGİ ARTTI. ÖYLE Kİ SON 30 YILIN EN YÜKSEK PLAK SATIŞI GERÇEKLEŞTİ BU DÖNEMDE... BAKIN EN ÇOK HANGİ PLAKLAR İLGİ GÖRÜYOR.....