#Yüksek gerilim hattına kazma vuran İşçi

Denetlemeye takılan aracın ses sistemi polisi şaşkına çevirdi 01:25

Denetlemeye takılan aracın ses sistemi polisi şaşkına çevirdi

Edirne’nin Keşan ilçesinde açtıkları yüksek sesli müzikle, çevredekilere eziyet eden sürücü, trafik denetlemesine takıldı. Kontrol sırasında fark edilen aracın bagaj kısmını tamamen kaplayacak şekilde yapılan ses düzeneğ..

Borrell- Türkiye İle Çalışmamız Gerekiyor 01:25

Borrell- Türkiye İle Çalışmamız Gerekiyor

Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, bir yazı kaleme aldı. Yazısında, Türkiye ile aktif çalışmanın gerekli olduğunu belirtti...

İstanbul'a da 'kırmızı fatura' 02:15

İstanbul'a da 'kırmızı fatura'

BİZE KIRMIZI PEK DE YAKIŞMIYOR DOĞRUSU...1.5 AYDA YÜKSEK RİSKLİ ŞEHİRLER ARASINA GİREN İSTANBUL DA TEDBİRSİZLİĞİN BEDELİNİ DAHA FAZLA KISITLAMAYLA ÖDEYECEK... BİR KEZ DAHA DEĞİŞEN KURALLAR TARTIŞMA YARATTI... DESTEKLEYEN..

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır 06:30

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır

Taze bir balık seçmenin bir kaç püf noktası bulunmaktadır. Bunların birincisi balığın gözlerini kontrol etmektir. Taze bir balığın gözleri her zaman canlı ve parlaktır, asla puslu bir görüntüye sahip olmamalıdır. İkinci ..

2018 Lamborghini Urus Tanıtım Videosu 08:33

2018 Lamborghini Urus Tanıtım Videosu

Lamborghini'nin ilk SUV'si olan 80'li LM002, bir çığlık atan V-12 motoruyla güçlendirilmiş bir askeri sınıf kabadayıydı. O zamanlar tamamen bozguna uğramış görünse de, Bentley, Mercedes-Benz, Porsche, Maserati ve yakında..

  • BETA tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AK Parti Sözcüsü Çelik- 'Muhtıra siyaseti mutasyona uğramıştır' 11:22

AK Parti Sözcüsü Çelik- 'Muhtıra siyaseti mutasyona uğramıştır'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Muhtıra siyaseti mutasyona uğramıştır. Bunlar yakın zamana kadar yüksek bir şekilde demokrasiden bahsediyorlardı, demokratik süreçleri desteklediklerinden bahsediyorlardı ama ilk muhtırayı g..

Türkiye vaka sayısında dünya ikincisi! 01:32

Türkiye vaka sayısında dünya ikincisi!

KORONAVİRÜS TABLOSUNDAKİ CAN KAYIPLARI SON 24 SAATTE BEŞ KİŞİ DAHA ARTARAK EN YÜKSEK SEVİYEYE ULAŞTI. BİR GÜNDE 346 KİŞİ HAYATINI KAYBEDERKEN, HER 4 DAKİKADA BİR CANIMIZI KORONAYA KURBAN VERDİK....

Kedimle Karete Yapmak 00:13

Kedimle Karete Yapmak

kedinin yüksek karete bilgisi çok güldürdü...

  • PengoTV tarafından
  • 238 görüntüleme
  • 3 yıl önce
60 bin liralık çek buldu 01:24

60 bin liralık çek buldu

60 BİN LİRALIK ÇEK BULDU, SAHİBİNİ BULUP TESLİM ETMEK İSTEDİ AMA İŞİ KOLAY DEĞİLDİ... MEBLAĞ YÜKSEK OLUNCA, O ÇEK BENİM DİYEN DE ÇOK OLDU... ÇEKİN GERÇEK SAHİBİYSE SOSYAL MEDYA YARDIMIYLA BULUNDU.....

1 dakikada Yusufeli Barajı'nın 7 yıllık yapım süreci 00:59

1 dakikada Yusufeli Barajı'nın 7 yıllık yapım süreci

Artvin’in Yusufeli ilçesinde gövde inşaatına 7 yıl önce başlanan Yusufeli Barajı’nın beton gövdesi tamamlandı. Türkiye'nin en yüksek barajının beton gövdesinin 7 yıllık yapım süreci time-lapse tekniğiyle 1 dakikaya sığdı..

Saadet hareketlendi! 01:49

Saadet hareketlendi!

PARTİ YÖNETİMİNİ ELEŞTİRDİ, KONGRE ÇIKIŞI İLE HEM SAADET PARTİSİNİ HEM DE SİYASET KULİSLERİNİ HAREKETLENDİRDİ. SAADET PARTİSİ YÜKSEK İSTİŞARE KURULU BAŞKANI OĞUZHAN ASİLTÜRK'E , PARTİ YÖNETİMİNDEN KARŞILIK GECİKMEDİ...

Damla Çikolatalı Kek Tarifi 05:25

Damla Çikolatalı Kek Tarifi

Damla Çikolatalı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 Tane oda ısısında yumurta 1 Su bardağı şeker Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu 2 Su bardağı un Bir iki yemek kaşığı do..

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi 07:26

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi ve Malzemeler : İç Malzemesi İçin : Yarım kilo mantar 1 Tane kırmızı biber 1 Tane kuru soğan 3-4 Yemek kaşığı sıvıyağ Tuz karabiber kekik 8 Tane tavuk but (kasabınızdan kemik..

Tane Tane Pilav Tarifi 03:12

Tane Tane Pilav Tarifi

Malzemeler 2 su bardağı pirinç 2 yemek kaşığı sade yağ 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tutam tuz 3 su bardağı su veya et suyu Hazırlanışı İki su bardağı pirinci yarım saat kadar, kaynar olmayan (ılık/sıcak) suya koyup nişas..

Turizm merkezi Kaş’ta yağan kar şaşkınlığı 02:25

Turizm merkezi Kaş’ta yağan kar şaşkınlığı

Antalya'nın Kaş ilçesinin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu...

Eskişehir'de Şiddetli Yağış Nedeniyle Onlarca Ev ve Yolları Su Bastı! İşte Görüntüler 01:19

Eskişehir'de Şiddetli Yağış Nedeniyle Onlarca Ev ve Yolları Su Bastı!

Zamlı fiyatları gören tüketici gıda maliyetlerinin yükseldiğini düşünüyor ancak her zaman gıdanın maliyeti artmıyor! Ürünün ambalaj maliyetinde yüksek artışlar yaşanıyor bu da tüketicinin cebine yansıtılıyor. Peki ambala..

YKS MARATONU SONA ERDİ 02:27

YKS MARATONU SONA ERDİ

YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI SINAVINDA SON GÜN HEYECANI YAŞANDI..

Rektör Bulu görevden alındı 01:47

Rektör Bulu görevden alındı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ, REKTÖR TARTIŞMASI YÜZÜNDEN 6 AYDIR PROTESTO GÖSTERİLERİNE, YÜKSEK GERİLİME SAHNE OLUYORDU. RESMİ GAZETE'DE GECE YARISI YAYIMLANAN CUMHURBAŞKANI KARARI GÜNDEMİ BİR ANDA DEĞİŞTİRDİ. REKTÖR MELİH BULU..

Vatan Nedir 03:06

Vatan Nedir

Seni boydan boya sevmişim, ta edirne’ye kadar karstan, üzgün yurdum, güzel yurdum, zinciri altında kımıldayan, bitecek sanıldığı yerde başlayan… insanların ah senin insanların, morca gözlerinden öpsem namuslu gözlerinden..

Millennials Nedir 03:32

Millennials Nedir

Yaklaşık olarak aynı yıllarda doğmuş, aynı çağın şartlarını, benzer sıkıntıları, üzüntüleri, sevinçleri paylaşmış insanlar kuşakları oluşturuyor. Kuşaklar: 1893 - 1900 arası doğan nesil: Lost Generation Ekonomik bunalı..

YGS Nedir 03:57

YGS Nedir

Yüksek öğretime geçiş sınavı. O ana kadar normaldi artık yükseğe geçiyorsun. Nasa’ya düşünüyoruz seni. Çünkü sen koçaklama ile güzelleme arasındaki farkı bildin. O yüzden sana bi kıyak. Tarih cevapları: barut, abbasiler,..

Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..

Çikolatalı Tiramisu Tarifi 07:27

Çikolatalı Tiramisu Tarifi

Çikolatalı Tiramisu Tarifi ve Malzemeler : 1 buçuk paket kedidili kullandım. Kreması için gerekenler : 700 gr. krema (schlagsahne) 1 paket mascarpone (250gr.) 2 yemek kaşığı labne peyniri (frischkäse) 3 yemek kaşığı pu..

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şırnak’ta terör bitti, vatandaşlar serinlemek için vadilere akın etti 03:09

Şırnak’ta terör bitti, vatandaşlar serinlemek için vadilere akın etti

Şırnak’ta güvenlik kuvvetleri tarafından sürdürülen başarılı operasyonların ardından sağlanan huzur ile birlikte vatandaşlar serinlemek için yıllarca gidilemeyen vadilere akın etti. Havaların ısınmasıyla beraber vatandaş..

Doğu Karadeniz için kritik sel uyarısı- Toprak suya doydu 02:59

Doğu Karadeniz için kritik sel uyarısı- Toprak suya doydu

Doğu Karadeniz'e kabus yine adım adım yaklaşıyor. Yarın bölgenin neredeyse tamamı için sağanak uyarısı yapıldı. Yağış miktarı bölge normalleri için çok yüksek değil fakat toprak suya doyduğu için sel riski bu kez daha bü..

2 katlı ev 30 metre sürüklendi! 01:06

2 katlı ev 30 metre sürüklendi!

RIZE'DE, dün akşam sağanak nedeniyle bazı ilçelerde heyelanlar meydana gelirken, ev ve iş yerleri sular altında kaldı. Çayeli ilçesinin yüksek kesimlerindeki 10'u aşkın yerleşim yerinin yolu, heyelan sonucu ulaşıma kapan..

Başbakan Yıldırım  ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya geldi 01:42

Başbakan Yıldırım ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya g

Yıldırım, İTÜ denildiğinde 1970'li yıllardaki Gümüşsuyu, Taşkıla'daki öğrencilik yıllarının, hatıralarının ve hocalarının aklına geldiğini belirtti. Bir kez daha anılarının tazelendiğini aktaran Yıldırım, İTÜ toplantıla..

Gürcistan’da günlük vaka sayısında rekor 02:34

Gürcistan’da günlük vaka sayısında rekor

Gürcistan’da korona virüs (Covid-19) salgınında son 24 saatte 6 bin 208 yeni vaka tespit edilmesi ile toplam vaka sayısı 490 bin 462’ye ulaşırken, salgının başlangıcından bu yana en yüksek günlük vaka sayısı kayıtlara ge..

Akraba ziyaretini sevmeyene müjde! 02:03

Akraba ziyaretini sevmeyene müjde!

GENELDE BOŞANMA NEDENİ SAYDIĞI KARARLARLA GÜNDEME GELEN YARGITAY, BU KEZ ŞAŞIRTTI. EŞİNİN AKRABALARI İLE GEÇİNEMEYEN KADINI HAKLI BULAN YÜKSEK MAHKEME , BAYRAMDA AKRABA ZİYARETİNE GİTMEMEK KUSUR DEĞİL DEDİ...