#Yüksek gerilim tellerine takılan martıyı kurtaran güzel İnsanlar

Testere - Jigsaw Efsanesi (Jigsaw) 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:01

Testere - Jigsaw Efsanesi (Jigsaw) 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Serinin bu bölümünde Testere'nin cinayetlerine benzer cinayetler bir anda yeniden canlanır ve herkes Testere'nin geri döndüğü konusunda konuşmaya başlar. Bu işin aslını astarını bulmak için atanan dedektif Test..

Like Share Follow 2017 Türkçe Dublaj Film İzle 1:30:01

Like Share Follow 2017 Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu : Garrett, yükselen bir youtube yıldızıdır. Shell ise derin ve duygusal bir bağ ile ona hayranlık duymaktadır. Bir süre sonra çiftin arasında romantik bir ilişki başlar. Ancak genç kızın takıntıları ortaya çıktık..

Testere ( Saw ) 2004 Türkçe Dublaj Film İzle 1:42:41

Testere ( Saw ) 2004 Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu : Usta bir katilin sıra dışı düşünce yapısı nedeniyle, yakaladığı kurbanlarına hayatlarının ne kadar değerli olduğunu anlatma veya kanıtlama gibi tuhaf ve bir o kadar da manyaklık derecesinde bir takıntısı vardır..

Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:02

Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Fonda ile bir grup enerjik arkadaşı kamp kurmak ve biraz eğlenmek amacıyla ormana giderler. Ancak tahmin edersiniz ki ormanda onları bir sürpriz beklemektedir. Bir süre sonra ormanda yalnız olmadıklarını anlayan..

Ölüm Fırtınası Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:57

Ölüm Fırtınası Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Denizde şiddetli fırtınaya yakalanan bir çift aklını kaçırmış bir adam ve psikolojik bozuklukları olan oğlunun yaşadığı gözlerden uzak bir kara parçasına sığınmak zorunda kalır. Zorla alıkonulan, dövülen ve cins..

Çağrılan Yerli Türk Filmi Hd İzle 1:23:46

Çağrılan Yerli Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Konservatuarda okuyan bir arkadaş grubu, canlı yayında bir korku filmi çekmeyi deneyeceklerdir. Bütün hazırlıklar tamamlanır, seyirciler de gelmiştir. Film çekimiyle birlikte canlı yayın başlar, ancak çok kısa b..

Korku Kapanı 4 - Kanlı Başlangıç Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:20

Korku Kapanı 4 - Kanlı Başlangıç Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir grup arkadaş kış tatilleri süresince snowmobiling yapmaya karar verirler. Ancak kış şartlarının etkilediği ortamda fırtınanın etkisiyle yanlış bir dönüş yaparlar ve fırtınada kaybolurlar. Ve kendilerine sığı..

Korku Kapanı 6 - Son Çare Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:30

Korku Kapanı 6 - Son Çare Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Ani ve gizemli bir miras işi Danny (Anthony Ilott) ve arkadaşlarını Batı Virginia tepelerinin derinliğinde yer alan, unutulmuş bir tatil yeri olan Hobb Springs’e sürüklemiştir. Hobb Springs ile garip bir çift ol..

Chucky 1 -  Çocuk Oyunu Türkçe Dublaj Hd İzle 1:27:30

Chucky 1 - Çocuk Oyunu Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Seri katil olan Brad Dourif, peşine düşüne polislerden kurtulmak için bir oyuncuk bebek fabrikasına sığınır fakat kurtulamaz ve polis tarafından öldürülür. Brad, ölmeden önce vodoo büyüsü ile lanetlenerek ruhu b..

Chucky 4 - Çocuk Oyunu 4 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:28:39

Chucky 4 - Çocuk Oyunu 4 Türkçe Dublaj Hd İzle

e Chucky adındaki oyuncak bebeğin içine girer. Kız arkadaşı Tiffany, Chucky'yi kilitli tutulduğu delil odasından kaçırır ve bir vudu büyüsüyle canlanmasını sağlar. Fakat işlerin yolunda gitmediği bir rüya görür ve Chucky..

Cult Of Chucky Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:56

Cult Of Chucky Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Nica, 4 yıldır suçlular için olan bir tımarhanede hapsedilmiştir. O, yanlış bir şekilde ailesini Chuck'ın değil de kendisinin öldürdüğüne inanmıştır. Nica'nın psikiyatristi, hasta grup oturumlarını kolaylaştırma..

Sekarat Son Türk Filmi Hd İzle 1:30:40

Sekarat Son Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Genç bir ressam olan Seda’nın hayatı, ardarda yaşadığı travmatik olaylar ile sarsılır. Ruh hali gitgide bozulur. Bu esnada öteki aleme yönelir, karanlık güçlerin etkisi altına girer. Kendi iradesi dışında bağlan..

Hush Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:44

Hush Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Dilsiz ve sağır bir kadın olan Maddie gözlerden uzak, orman içerisindeki ıssız bir evde tek başına yaşamaktadır ama o akşam yalnız değildir çünkü psikopat bir katil sinsice onu izlemektedir. Yıl : 2016 Tür : K..

Garez 3 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:30

Garez 3 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Şeytani ruha sahip Kayako'yu durdurabilecek tek kişi genç bir Japon kadındır. Elinde onu durdurabilecek bilgilerle Chicago'ya, şeytani ruh tarafından lanetlenen ailenin dairesine giden kadın, onları koruma ve g..

Elm Sokağında Kabus 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:31:11

Elm Sokağında Kabus 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Boşanmış bir aileye, dedikoducu arkadaşlara, kendisinin verebileceğinden oldukça fazlasını isteyen erkek arkadaşa sahip olan Nancy Thompson’ın (Heather Langenkamp) ile kirli, kahverengi şapkası, kırmızı, yeşil k..

Elm Sokağında Kabus 2 - Freddy'nin İntikamı Türkçe Dublaj Hd İzle 1:25:37

Elm Sokağında Kabus 2 - Freddy'nin İntikamı Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Freddy peşinizdeyken uykuya direnmek mi kabusunuzda onunla yüzleşmek mi daha iyi olur? Tüm zamanların en tüyler ürpertici filmlerinden Elm Sokağı Kabusu, ikinci filmiyle geri dönüyor. Elm Sokağı sakinleri, kabus..

Garez 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:16:46

Garez 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Karen Japonya'da sosyal görev eğitimi alan, bir değişim programı öğrencisidir. Ve her şeyden habersiz bir şekilde o gün işe gelmeyen bir hemşirenin yerine çalışır. Söz konusu eve girdiğinde, yaşlı bir kadın olan..

Paranormal Activity - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:26:17

Paranormal Activity - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal Activity, insanoğlunun bilinçaltındaki en ilkel korkularını gıdıklayarak başarıya ulaşan, zeki film serilerinden. Film, çok düşük bütçelerle, sadece insanın endişe ve hayalet ve bilinmeyen korkusuna d..

ABD ve Rus Uçakları Yine Karşı Karşıya 01:01

ABD ve Rus Uçakları Yine Karşı Karşıya

Karadeniz’den sonra ABD ile Rus uçakları arasında Uzakdoğu’da da gerilim yaşandı. ABD’ye ait keşif uçaklarının uçuşu, Rus savaş uçakları tarafından engellenmeye çalışıldı...

Paranormal Activity - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:31:07

Paranormal Activity - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal Activity serisi, aslında Blair Cadısı projesi ekolünün bir devamı sayılacak konsepte sahip olmasıyla, belki de sinema tarihinde yeni bir janr olarak değerlendirilebilecek içeriğiyle azımsanmayacak bir..

Paranormal Activity - 3 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:24:08

Paranormal Activity - 3 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Tüm zamanların en ilgi çekici serilerinden biri olarak kabul edilen Paranormal Activity serisinin bu üçüncü filminde, ilk iki filmle tanıdığımız Katie ve Kristi'nin çocukluklarına, ürkütücü olayların yaşanmaya b..

Paranormal Activity - 5 Hayalet Boyutu Türkçe Dublaj Hd İzle 1:37:20

Paranormal Activity - 5 Hayalet Boyutu Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal Activity serisinin son filmi, yeni bir ailenin başından geçen paranormal olaylara odaklanıyor. Ryan ve Emily çifti, küçük kızları Leila ile mutlu bir hayat süren, sıradan bir çekirdek ailedir. Fleege ..

Cehenneme Bir Adım - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:39:50

Cehenneme Bir Adım - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Kocası, kızı ve arkadaşları ile birlikte tatile çıkan genç ve hoş bir kadın, trajik bir kazaya şahit olurlar. Aradan bir yıl geçtikten sonra genç kadın yine arkadaşları ile bir gün yürüyüşe çıkar. Bir mağara içi..

Cehenneme Bir Adım - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:53

Cehenneme Bir Adım - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Siyahlı Kadın, 127 Saat gibi kalburüstü filmlere imza atmış Jon Harris'ten yine izleyenleri koltuklarına mıhlayacak bir korku denemesi Cehenneme 2 adım. Film, delirme noktasına gelen kanlar içindeki bir kadının ..

Koleksiyoncu - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:29:51

Koleksiyoncu - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Arkin, kötü bir hastalığa yakalanmıştır: Kumar! Bir gün kumar borcunu ödeyebilmek için şeytana uymaya karar verir. Tesisatçı olarak gideceği bir binayı soyacak ancak evdeki hesabı çarşıda tutmayacaktır. Çünkü bu..

Tepenin Gözleri 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:00

Tepenin Gözleri 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Ailecek çıkmak üzere planlanan bir tatil yolculuğu temelde Bob ile Ethel adındaki çiftin fikridir. Onlar esasında evlilik yıldönümlerini kutlarken tüm ailenin de yanlarında olmasını istemişlerdir. Kaliforniya’ya..

Tepenin Gözleri 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:12

Tepenin Gözleri 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Sinemaseverlere kan, hiddet, ter ve gözyaşı vaadeden bu devam filminde dehşet saçan kabus Carter Ailesi ile nihayetlenmiyor. Sıradaki hedef, New Mexico sınırında çalışan bilim insanlarına alet edavat taşımakla g..

Korku Seansı 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:51:58

Korku Seansı 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

ınlatmaya çalışan dünyaca ünlü çift Ed ve Lorraine Warren'ın karşılaştıkları ürkütücü bir vakayı ele alır. Ed ve Lorraine Warren bir gün Perron ailesinden bir telefon aldıklarında hayatlarının en korkutucu görevine atıld..

Korku Seansı 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 2:13:53

Korku Seansı 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal olayları incelemeye devam eden Lorraine (Vera Farmiga) ve Ed (Patrick Wilson) çifti, bu sefer Londra'nın kuzeyindeki Enfield bölgesine araştırmaya gidiyor. Eşinden boşanmış Peggy Hodgson (Frances O'Co..

Arınma Gecesi 2 Anarşi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:34

Arınma Gecesi 2 Anarşi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Yılda sadece bir gece boyunca tüm suçların serbest olduğu bir dünyada geçen film, Arınma Gecesi öncesi çocuklarıyla birlikte eve dönen bir çiftin gerilimini beyazperdeye taşıyor. Güvenli evlerine ulaşmaya çalışa..