#Yüksek hızlı tren

Adana Belgeseli 05:22

Adana Belgeseli

Adananın en hızlı kişileri en hızlı hırsızlık yapanları yakalanmalarını izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Askeri Silahlar Makineli Tüfekler 43:54

Askeri Silahlar Makineli Tüfekler

Günümüzde teknolojinin özellikle nanoteknolojinin gelişimine bağlı olarak silah ve silah sistemleride hızlı bir biçimde değişiyor. Bir silahın iyi olması için bazı koşullar olmalıdır.Hızlı hareket edip konuşlandırılabilm..

Darius | League of Legends Hızlandırılmış Eğitim Videosu 04:53

Darius | League of Legends Hızlandırılmış Eğitim Videosu

League of Legends Darius Karakteri İle Hızlı Bir Oyun Oynadık Karakter Hakkında Bilgi Sahibi Olması Adına Çekildi İstek Üzerine Videonun Uzun Halini Atabilirim. İyi Seyirler...

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Silahlar ve Mermiler Belgeseli 1 46:57

Silahlar ve Mermiler Belgeseli 1

Günümüzde teknolojinin özellikle nanoteknolojinin gelişimine bağlı olarak silah ve silah sistemleride hızlı bir biçimde değişiyor. Bir silahın iyi olması için bazı koşullar olmalıdır.Hızlı hareket edip konuşlandırılabilm..

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri 02:05

Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri

Bir akşam-üstü pencerenden bakıyordun Ağır ağır, yollara inen karanlığa. Bana benzeyen biri geçti evinin önünden. Kalbin başladı hızlı hızlı çarpmaya.. O geçen ben değildim. Bir gece, yatağında uyuyordun.. Uyanıve..

Red Film İzle 1:55:48

Red Film İzle

HIZLI VE EMEKLİ / RED TÜRKÇE DUBLAJ İZLE Hızlı ve Emekli hd izle, CIA da uzun yıllar başarılı işlere imza atmış olan frank artık huzurlu bir emeklilik hayatı sürmek üzere kenara çekilmiştir. Güzel bir günün sabahında ken..

  • Tv Series tarafından
  • 7.448 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nil Karaibrahimgil - Heman 03:45

Nil Karaibrahimgil - Heman

DÜNYAYI BİR TUR DÖNECEK BU Bİ KAÇ DAKKA SÜRECEK ONUNLA DÖNÜCEM BEN BENİ BEN DİYE SEVECEK YILDIZLARA GÖTÜRECEK ORDA KALICAM BEN METEORLARI TUTACAK UZAYA SAVURACAK ALKIŞ TUTUCAM BEN YENİLGİ NEDİR BİLMEYECEK BİR DOKU..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var! 04:04

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var!

Bursa'da 2,5 yaşındaki Can Kuşoğlu'nun vücudunun bir kısmı daha hızlı büyüyor. Tedavi için ev ve arabalarını satan aile, dünyanın herhangi bir yerinde tıp camiasından gelecek müjdeli haberi bekliyor. Şener ve Gönül Kuşoğ..

Şip Şak Garnitürlü Pilav Tarifi Hızlıca Pilav Tarifi 01:31

Şip Şak Garnitürlü Pilav Tarifi Hızlıca Pilav Tarifi

Çok hızlı ve nefis bir pilav tarifi videosu ile karşınızdayız. Şip şak hemen hazırlanabilen garnitürlü pilav tarifi videosu ile evde çok hızlı bir pilav yapabilirsiniz. Ayrıca garnitürü de pilava nefis bir lezzet katmakt..

Tudor'dan Florya'da Son Uyarı 01:42

Tudor'dan Florya'da Son Uyarı

Süper Ligin ilk 5 haftasını 4 galibiyet 1 beraberlikle tamamlayan ve 13 puan ile ligde lider durumda bulunan Galatasaray, zorlu Bursa deplasmanını yoğun tempoyla hazırlanıyor. 2017-2018 sezonunun tek puan kaybını Antal..

For Honor  Season 4 Aramusha Gameplay PS4 01:36

For Honor Season 4 Aramusha Gameplay PS4

The war between Knights, Vikings, and Samurai rages on in Season 4 Order & Havoc! Watch to learn more about Aramusha, a new hero joining the battlefield in season 4. Aramusha (Samurai Hybrid) – Wielding dual katanas, the..

  • BETA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Medipol Başakşehir 5 - 1 Galatasaray Maç Özeti 05:06

Medipol Başakşehir 5 - 1 Galatasaray Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Medipol Başakşehir, Galatasaray'ı 5-1 yenerek çok önemli bir galibiyet elde etti. Süper Lig'de zirveyi çok yakından ilgilendiren karşılaşmaya Galatasaray iyi başladı. Önde baskıyla pozisyon..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sparc The Best Trailer PS VR 01:07

Sparc The Best Trailer PS VR

Sparc™ is a unique virtual sport – or vSport - only possible in virtual reality, where players connect online to compete in fast-paced full-body VR gameplay. Sparc’s skill-based, full-body gameplay makes for a fast and ..

  • BETA tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Wizard Of Legend Announcement Trailer PS4 01:21

Wizard Of Legend Announcement Trailer PS4

Wizard of Legend is a fast-paced dungeon crawler with an emphasis on dynamic magical combat. Quick movement and even quicker use of spells will allow you to chain spells together to unleash devastating combinations again..

  • BETA tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kek Tarifi 07:58

Kek Tarifi

Tencerede Kek Tarifi ve Malzemeler : 2 tane yumurta 1 su bardağından iki parmak eksik şeker (tatlı seviyorsanız bardağı tam doldurun) 1 su bardağından iki parmak eksik süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket k..

İncir Uyutması Nasıl Yapılır 04:38

İncir Uyutması Nasıl Yapılır

15 tane kuru incir 1 litre süt Süslemek için ceviz Hazırlanışı : İncirlerin üzerine sıcak su koyun yarim saat yumuşasın. Ardından minik minik doğrayalım. Sütümüzü ocağa alın yoğurt mayaladığınız ısıya getirin. Ne ılık ..

Satranç Bill Gates'i 10 Saniyede Mat Etmek 01:27

Satranç Bill Gates'i 10 Saniyede Mat Etmek

23 Ocak 2014'te satranç Dünya şampiyonu Magnus Carlsen ile 82.1 milyar dolarlık servetiyle Dünya'nın en zengin insanı olan Bill Gates bir televizyon programında satranç oynamak için karşı karşıya geldi. Avantaj sağlama..

  • JET TV tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursa tarımının can damarı Gölbaşı Barajı'nda su seviyesi yükseliyor 05:32

Bursa tarımının can damarı Gölbaşı Barajı'nda su seviyesi yükseliyor

Bursa’da yüzde 90 seviyelerinde kuruyan Gölbaşı Barajı, kar yağışlarıyla birlikte yüzde 50 seviyelerine ulaştı. Barajı ve çevresini iyi bilen köy sakinleri; Gölbaşı’nın hızlı dolup, hızlı boşalan bir baraj olduğunu söyle..

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

FingerPow  Daha Küçük ve Daha 02:56

FingerPow Daha Küçük ve Daha "Taşınabilir" Bir Powerbank mi Arıyorsun

Günümüzde akıllı telefonlar günlük hayatın ayrılmaz bir parçasıdır. ve bataryaları hızlı tükenmektedir. (FingerPow ) Parmak Batarya sayesinde tüm şarj işlemini kolaylaştırır ve benzersiz taşınabilirlik sunar! Kickstarte..

  • PengoTV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gece Deparı Hande Doğandemir Neden Bu Kadar Panik Oldu 00:39

Gece Deparı Hande Doğandemir Neden Bu Kadar Panik Oldu

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, önceki akşam bir arkadaşıyla beraber Arnavutköy’de objektiflere yansıdı. Magazin gündeminde sevgilisi Mert Fırat’la sürekli ayrılık haberleri çıkan Doğandemir, adeta muhabirlerle köşe kapmac..

  • BETA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamapp Messenger Reklam Film Kısa Versiyonu Çıktı 00:32

Kamapp Messenger Reklam Film Kısa Versiyonu Çıktı

Kamapp Mesajlaşma ilk yerli Messenger ; Kolay. Güvenli. Güvenilir mesajlaşma. Dünyanın her yerindeki telefonlarda Kamapp'la hızlı, kolay, güvenli mesajlaşma ve aramayı, ücretsiz*, olarak yapabilirsiniz. Kamu uygulaması (..

Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Limonlu Ice Tea Tarifi 02:07

Limonlu Ice Tea Tarifi

2 adet Limon, 1 su bardağı çay demi, 1/2 su bardağı şeker, 2 lt su. ****************** Yaz ayları gelince sıcak içeceklerden soğuklara doğru bir geçiş olur. Benim en çok sevdiğim yazlık içecekler limonata ve limonlu I..

Cenk Küpeli'nin Ailesi Düğüne Neden Gelmedi 20:29

Cenk Küpeli'nin Ailesi Düğüne Neden Gelmedi

. #DemetŞener ve #CenkKüpeli, çok az sayıda davetlinin katıldığı düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler. Düğünden ilk görüntüler yayınlandı. Ailesi nikaha neden katılmadı? Çocuklar ile aralarındaki ilişkisi nasıl? s..

  • BETA tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor 04:29

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor

Kocaeli’de yapımına devam edilen, tamamlandığında Kocaeli ile İstanbul’u birleştirecek Gebze-Darıca metro hattının inşaatında çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul ve Kocaeli aras..

Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de 02:23

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de

ABD füze destroyerinin dün akşam Karadeniz'e açılmasının ardından sabah saatlerinde İngiliz Kraliyet Donanma gemisi Karadeniz'e açılmıştı. ABD Donanmasının hızlı ikmal gemisi de Karadeniz'e gitmek için Türk boğazlarından..