#Yüksek hızlı tren

Motorize Polis Otomobilin Önüne Böyle Devrildi 00:30

Motorize Polis Otomobilin Önüne Böyle Devrildi

Rusya'da bir polis memurunun ölümden döndüğü anlar kameraya yansıdı. Polis memuru, dönüş yaptığı sırada motosikletinin kontrolünü yitirdi. Motosiklet bir anda hızlandı ve otomobilin önünde devrildi. Neyse ki otomobil hız..

Trileçe Tatlısı Tarifi  Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi 05:44

Trileçe Tatlısı Tarifi Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi

Daha önce trileçe tatlısını duymamış olabilirsiniz. Son zamanlarda ünlü olmuş bu nefis karamelli kekin lezzetini çok seveceksiniz. Kek sütlü şerbet ile ıslatıldığından harika bir lezzete sahip. Her ne kadar trileçe tarif..

Muz Yemede Çığır Açan Adam 00:15

Muz Yemede Çığır Açan Adam

Yok böyle bir rekor,görüntüde arkadaşıyla en hızlı muz yeme yarışması yapan adam,bir muzu bir çırpıda yutarak şaşırtıyor..

  • JET TV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yürüyen Merdiveni Kaydırak Olarak Kullanmanın Hazin Sonu 00:21

Yürüyen Merdiveni Kaydırak Olarak Kullanmanın Hazin Sonu

Çocuklar kadar şen yaşayan genç, yürüyen merdivenden daha hızlı aşağıya inmek için kısa ve tehlikeli yolculuğun tadına böyle varmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yolda Buldukları Hayvanı İki Sene Boyunca Köpek Zannederek Besleyen Aile 00:46

Yolda Buldukları Hayvanı İki Sene Boyunca Köpek Zannederek Besleyen Ai

Çin'de bir aile yolda buldukları yavruyu köpek yavrusu diye alarak besledikleri. İki sene boyunca besledikleri hayvanın hızlı bir şekilde büyümesi ve iki ayağı üzerinde yürümesinden şüphelenen aile gerçekle çok sonraları..

  • JET TV tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bütün Sosyal Mesajları Tek Kalemde Veren Teyze 00:32

Bütün Sosyal Mesajları Tek Kalemde Veren Teyze

Sosyal yaşam,ekonomi ve terör hakkında hızlı mesajlar veren teyzemizi izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Büyüleyici Görüntüsüyle Uzak Doğu'nun Organik Halk Pazarı 07:19

Büyüleyici Görüntüsüyle Uzak Doğu'nun Organik Halk Pazarı

Böcekler yüzyıllardır Uzak Doğu insanlarının tükettiği yiyeceklerin bir parçası. Tüketilen böcekler ve sürüngenler önceden tropikal ormanlardan temin edilirken artık büyük çiftliklerde üretiliyor. Dünya nüfusunun hızlı a..

  • JET TV tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hawaii'deki Kilauea Yanardağı Faaliyetini Sürdürüyor 00:57

Hawaii'deki Kilauea Yanardağı Faaliyetini Sürdürüyor

ABD'nin Hawaii eyaletinde Kilauea Yanardağı'nın, en son patlamada şimdiye kadarki en sıcak ve hızlı lav kitlesini püskürttüğü bildirildi...

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı 04:03

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı

Bugün sizlere süt kreması ile yapılan nefis bir italyan tatlısı tarifi vereceğiz. Evet tabiki panna cotta yapımı gayet pratik olan fakat vakit alan bu tatlıyı çok seveceksiniz. Sevgililer gününde veya özel günlerinizde y..

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi  Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı 04:33

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı

Çok meşhur bir türk tatlısı olan tulumba tatlısının evde kolaylıkla nasıl yapıldığını öğrenmeye hazırmısınız. Bu şerbetli tatlı tarifinin aslında çok benzerleri tüm dünyada yapılıyor. Hatta İngilizce kanalımızda çoğu kiş..

TIME Dergisinin 958 Drone ile Hazırladığı Kapak Görselinin Kamera Arkası Görüntüleri 04:28

TIME Dergisinin 958 Drone ile Hazırladığı Kapak Görselinin Kamera Arka

TIME yeni sayısında drone'ların hızlı yükselişiyle ilgili bir rapora yer verdi. Derginin kapağı için de drone'lar ile ilgili çalışma yapan TIME dergisi, Intel'in şov ekibiyle ortak bir çalışma yaparak 958 drone'la ABD'ni..

  • JET TV tarafından
  • 1.611 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çok Kolay Tahinli Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 01:58

Çok Kolay Tahinli Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri kategorimize nefis bir kurabiye tarifi daha ilave ettik. Tahinli kurabiye tarifi videosu ile evde kolay ve hızlı bir kurabiye yapabilirsiniz. Lezzeti yerinde ve ağızda dağılan nefis tahinli kurabiye ay..

Fırında Soslu Patates Tarifi 01:23

Fırında Soslu Patates Tarifi

Şıp şak hazır - Fırında soslu patates tarifi ile yemeklerinizin yanına hızlı ve pratik bir patates yapabilirsiniz. Baharatları ve nefis sosu ile mutlaka denenmesi gereken bir lezzet. Afiyet olsun...

İki Renkli Baton Kek Tarifi  Kek Tarifleri 02:32

İki Renkli Baton Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri listemize nefis bir kek daha ekledik. İki renkli baton kek tarifi videosu ile sizler de kolayca ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Bu tarifimiz hem kakaolu hem de sade kek tadını sevenler içindir. Yumuşac..

Dünyanın En Sağlam Parası Türklerin Eline Geçerse 04:59

Dünyanın En Sağlam Parası Türklerin Eline Geçerse

Plastikten üretildiği için su geçirmeyen ve yırtılmayan 5 Sterlin, İngiltere'de piyasaya sürüldü. Kağıt paralar konusunda şüphesiz hepimiz paraların kolay bir şekilde yıpranmasından ve yırtılarak ya da ıslanarak kullanıl..

  • JET TV tarafından
  • 586 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Soğuk Pancar Çorbası Tarifi 03:11

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi

MALZEMELER 100 g (2 adet küçük boy) kırmızı pancar, 1/2 su bardağı buğday, 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 diş sarımsak, Yarım limonun suyu, Tuz, 4 su bardağı su, Servis sırasında süslemek için 1 avuç kıyılmış taze so..

Hazır Yufkadan Peynirli Çıtır Börek Tarifi Börek Tarifleri 02:36

Hazır Yufkadan Peynirli Çıtır Börek Tarifi Börek Tarifleri

Pratik ve lezzetli börek tarifleri vermeye devam ediyoruz. Hazır yufkadan peynirli çıtır börek tarifi videosu ile sizler de çok hızlı bir şekilde nefis bir börek tarifi yapabilirsiniz. Özellikle çıtır çıtır kıvamı sevenl..

Bisküvili Pratik Tatlı Tarifi Tatlı Tarifi 02:50

Bisküvili Pratik Tatlı Tarifi Tatlı Tarifi

Tatlı tarifi sevenlere çok pratik ve hızlı bir tatlı olan bisküvili pratik tatlı tarifi videosu hazırladık. Aniden bastıran misafirlerinize hızlıca hazırlayabilirsiniz. Tadı da nefis, mutlaka tavsiye ederiz...

Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi  Meze Tarifleri 02:26

Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenler için hafif ve nefis bir meze tarifi videosu hazırladık sizler için. Havuçlu kereviz salatası tarifi videosu ile siz de kolayca ve hızlı bir şekilde lezzetli bir meze - salata yapabilirsiniz...

Fincanda Kadayıf Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Tarifi 04:15

Fincanda Kadayıf Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Tarifi

Bayram tatlıları arayanlara şerbetli nefis fincanda kadayıf tatlısı tarifi hazırladık. Çok kolay ve hızlı bir şekilde enfes lezzeti ile tam ağzınıza layık. Ayrıca tek porsiyonluk olması da gelen misafirlere ikram olarak ..

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:55

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere yılın son videosu olan çikolatalı çatlak kurabiye tarifi hazırladık. Nefis tadı ve görüntüsü ile çay ve kahve ile inanılmaz bir lezzet. Üstelik yapımı da oldukça kolay ve hızlı bir şekilde ha..

Hindistan'a Olan Bakış Açınızı Değiştirecek 30 Şaşırtıcı Gerçek 05:07

Hindistan'a Olan Bakış Açınızı Değiştirecek 30 Şaşırtıcı Gerçek

Hindistan gidip görülmesi halinde bile anlatılması çok zordur. çünkü hem sahip olduğu çeşitlilik, hem de barındırdığı tezatlar sebebiyle genelleme yapmak neredeyse imkansız. Bir yandan bir teknolojide çok hızlı ilerlerk..

  • JET TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yumuşak Kıvamı ve Muhteşem Sunumuyla Tam Ölçülü Helva Tarifi 04:57

Yumuşak Kıvamı ve Muhteşem Sunumuyla Tam Ölçülü Helva Tarifi

Un Helvası için Malzemeler 1,5 su bardağı sıvı yağ 3 su bardağı un 1,5 su bardağı toz şeker 2,5 su bardağı su Un Helvası Nasıl Yapılır Suyu ve sekeri bir tencere alın kaynamaya başlayınca 10 dakika kaynatın, Bü..

Jawbone Türkçe Dublaj İzle 1:35:47

Jawbone Türkçe Dublaj İzle

Jimmy McCabe herkesin yaşamak istediği bir hayatı yaşar aslında sonu pek mutlu bitmeyecek bu hayata gençken boksörlük yapma hevesi ile başlar çok çalışır ve hiç pes etmeden sonuna kadar savaşarak her çıktığı karşılaşmada..

Kakaolu Makaron Tarifi 09:12

Kakaolu Makaron Tarifi

Malzemeler: 2 orta boy yumurtanın akı, 3 yemek kaşığı toz şeker, 75 g çiğ badem, 1 su bardağı pudra şekeri, 3 yemek kaşığı Kakao, 1 tutam tuz, 2-3 damla limon suyu. Dolgu kreması için; 120 g bitter çikolata, 100 ml krema..

Zebra Kek Tarifi  İki Renkli Kek Nasıl Yapılır 02:52

Zebra Kek Tarifi İki Renkli Kek Nasıl Yapılır

Malzemeler 2 su bardağı 2 yemek kaşığı un 1 buçuk su bardağı şeker Yarım su bardağı süt 3 adet yumurta 2 yemek kaşığı kakao Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı soda 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Zebra Kek..

Tavada Pizza Tarifi  Pizza Tarifleri 04:08

Tavada Pizza Tarifi Pizza Tarifleri

Pizza tarifleri sevenlere özel evde kolayca yapabileceğiniz çok pratik pizza tarifi videosu hazırladık. Tavada pizza tarifi ile hızlı ve kolayca lezzetli bir pizza yapabilirsiniz. Tavada pizza nasıl yapılır ve tam ölçül..

Down Sendromlu Gencin Parayı Işık Hızında Cebine İndirmesi 01:00

Down Sendromlu Gencin Parayı Işık Hızında Cebine İndirmesi

Düğünde ortaya çıkıp halaya oynayan down sendromlu genç kendisine takılan paraları öyle hızlı cebine koymuş ki kamera bile o anları zor yakalamış...

  • JET TV tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 6 yıl önce
El Açması Kıymalı Börek Tarifi 06:26

El Açması Kıymalı Börek Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin 2 su bardağı tam buğday unu 4 su bardağı beyaz un 1 tatlı kaşığı tuz İç Malzeme 400gram kıyma 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet büyük boy ince doğranmış soğan 1 tatlı kaşığı pulbiber Yarım çay kaşığ..

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:34

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

isküvili tatlı tarifleri sevenler için nefis ve pratik bir pasta olan bisküvili rulo pasta tarifi videosu hazırladık sizler için. Çok kolay ve hızlı bir şekilde hazırlanabilen bisküvili rulo pasta tarifi 15-20 dakika da ..