#Yüksek hızlı tren

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu 04:39

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu Sabır ve emek sonucu ortaya çıkan Ahlat bastonları, zarafeti ve üzerindeki desenleriyle göz kamaştırıyor. Ustalık, sabır ve maharet gerektiren bir zanaat olan bastonculukta Ahlatlı us..

Fetö Operasyonu: İstanbul Merkezli 7 İlde Düzenlenen Operasyonda 26 Kişi Gözaltına Alındı 01:15

Fetö Operasyonu: İstanbul Merkezli 7 İlde Düzenlenen Operasyonda 26 Ki

Fetö Operasyonu: İstanbul Merkezli 7 İlde Düzenlenen Operasyonda 26 Kişi Gözaltına Alındı Fetullahçı Terör Örgütü'nün emniyet yapılanmasına yönelik İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda 26 kişi gözaltına alınd..

Mike Tyson Boks Maçındaki Esrarengiz Cep Telefonu 02:00

Mike Tyson Boks Maçındaki Esrarengiz Cep Telefonu

Mike Tyson’ın 1995’te Nevada’da gerçekleşen boks maçından bir görüntü, komplo teorisyenlerini harekete geçirdi.Görüntüde ön sıralardan bir seyircinin karşılaşmayı günümüz akıllı telefonlarına benzer bir cihazla fotoğrafl..

Şahika Ercümen Kimdir? 03:50

Şahika Ercümen Kimdir?

Profesyonel Serbest Dalgıç, Serbest Dalış Eğitmeni, Beslenme ve Diyet Uzmanı. 2014 yılı itibarıyla serbest dalış alanında 6 adet resmi dünya rekoru sahibidir. Şahika Ercümen, 16 Ocak 1985 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur..

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak 07:49

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak Kanal İstanbul kapsamında yer alacak projelerin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Kanal İstanbul, Boğaz'a benzeyecek. Kanalda, ikinci Haliç de yer alacak. Kanal İstanbul kaps..

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. 01:33

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü.

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. Ordu’da geçtiğimiz günlerde 15 TL’ye çıkan hamsi bol avlanınca fiyatı 2 TL’ye kadar düştü. 1 Eylül’de başlayan balık av sezonu ile birlikte balıkçılar yaklaşık 3 aydır ..

Müge Anlı Kimdir? 02:37

Müge Anlı Kimdir?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası İhsan Anlı'dır. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk ü..

Kerimcan Durmazdan Erkeklere ve Kadınlara Özel Yürüyüş 12:12

Kerimcan Durmazdan Erkeklere ve Kadınlara Özel Yürüyüş

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde Kemal Doğulu, Neslihan Doğrusöz'den ilk geldiği gün gibi yürümesini sonrada yürümeyi öğrendikten sonra nasıl yürümesini göstermesini istedi..

  • ANKA tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rasim Öztekin Kimdir? 01:44

Rasim Öztekin Kimdir?

İstanbul'daki Galatasaray Lisesi'nin ardından İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'ndan mezun olan sanatçı, sahne yaşamında ilk deneyimlerini İstanbul Akademik Sanatçılar Topluluğu, ve Kadıköy Halk eğitim ve Nö..

Müge Anlı Kimdir? 01:04

Müge Anlı Kimdir?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası İhsan Anlı'dır. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk ü..

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı 04:13

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı Nişantaşı Üniversitesi “Kıbrıs müzakerelerinde gelinen son durum ve İsviçre Görüşmeleri ne ilişkin gerçekleştirdiği konferansta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 2. Cumhurbaşkanı M..

OnePlus 3T’nin Kutusu Jet Savaş Uçağında Açıldı 01:58

OnePlus 3T’nin Kutusu Jet Savaş Uçağında Açıldı

Amiral gemisi modelini piyasaya sunduktan yalnızca birkaç ay sonra yeni bir modeli satışa çıkaran OnePlus, yeni telefonunun pazarlamasını ilginç bir videoyla gerçekleştiriyor. Daha önce su altında ve yer çekimsiz ortamd..

  • Cowboy tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler 04:03

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler

Antalya'da, domates ihracındaki engellerin kaldırılmasına yönelik çalışma yapılmasını isteyen üretici, durumu protesto için içinde domates bulunan tabut önünde temsili cenaze namazı kıldı. Antalyalı sebze ve meyve üreti..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
II.Abdülhamit Hanın Bilinmeyenleri - 1.Bölüm 05:44

II.Abdülhamit Hanın Bilinmeyenleri - 1.Bölüm

Bulunduğu dönemde olağanüstü zekasıyla Osmanlı İmparatorluğunu dış entrikalardan uzak tutmaya çalışarak devlet düzenini sağlamaya çalışan ender şahsiyetlerden biri olan 2.Abdülhamit hanın bilinmeyenleri sizlerle.Kanalım..

  • ANKA tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeugma'da Hedef 1 Milyon Turist 01:29

Zeugma'da Hedef 1 Milyon Turist

Dünyanın en büyük Mozaik Müzesi Zeugma'da yaz aylarının yaklaşması ile hareketlilik başladı. Müze, yerli ve yabancı turistin Gaziantep'te en çok tercih ettiği tarihi alanlardan biri. Zeugma'da beklenti bu yıl da yüksek...

Tsk'nın Yeni Gözdesi Kunduz 01:53

Tsk'nın Yeni Gözdesi Kunduz

Türkiyenin Ürettiği yüksek teknoloji Kunduz..

Fadime Özkan Kimdir? 00:52

Fadime Özkan Kimdir?

Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde “İletişim Bilimleri” dalında yüksek lisans tezini tamamladı. 1997 yılında Popüler Kültürün Özel TV Kanallarının Haber Bültenlerine Etkisi başlıklı teziyle de Prof. Dr. ..

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu 05:35

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu Zonguldak’ta 11 yıl önce biyoloji öğretmenliği bölümünden mezun olan ve atanamayınca madenci olan Yakup Muzaffer, “Gel öğretmen ol deseler, madenciliği seçerim dedi. 2001 yılında On..

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Mezarlıkta Cin Çağırdım 28:09

Mezarlıkta Cin Çağırdım

DİKKAT! Videoyu İzlemeye başlamadan önce burayı kesinlikle okumanızı istiyoruz.En iyi deneyim ve detaylar için kulaklık kullanmanızı veya yüksek ses ile izlemenizi öneriyorum. Destekleyen herkese çok teşekkürler!..

  • ZULMA tarafından
  • 1.283 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı 00:44

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı Avrupa Parlamentosu oylama sonuçları günün en merak edileni zira Türkiye'nin AB müzakereleri AP oylaması sonucuna göre dondurulabilir. İşte AP Türkiye oylamasın..

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu 01:20

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu

İtalya’da Başkan Matteo Renzi’nin istifa etmesinden sonra, Cumhurbaşkanı Mattarella yeni hükümeti kurma görevini Paolo Gentiloni’ye verdi. Cumhurbaşkanı Mattarella ve Gentiloni arasında gerçekleşen 50 dakikalık görüşmen..

Çip Taktıranların Sayısı Artıyor 01:19

Çip Taktıranların Sayısı Artıyor

İş yeri çalışanlarının eline çip taktırması giderek yaygınlaşıyor. Stockholm’deki yüksek teknoloji merkezi Epicenter çalışanlarından 150 kişi eline çip taktırmış durumda. Çiple ofisin kapısını açabiliyor, içecek alabiliy..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

Yeni BM Genel Sekreteri Guterres: 01:36

Yeni BM Genel Sekreteri Guterres: "Örgütün Reforma İhtiyacı Var"

Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği’ne getirilen António Guterres için genel kurulda yemin töreni düzenlendi. 35 yıl aradan sonra BM’nin başına geçen ilk Avrupalı olan Guterres 1 Ocak 2017 itibariyle örgütün 9. Genel ..

Sprey Boyalara Sarılarak Atılan iPhone 7'ye Düşme Testi 07:08

Sprey Boyalara Sarılarak Atılan iPhone 7'ye Düşme Testi

iPhone 7 boya spreylerine bantlandıktan sonra drone yardımıyla yüksek bir bölgeden bırakılıyor. Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.350 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Çıtayı 2 Metreye Koysunlar, Gene Ordan Da Atlayacağız' izle 00:17

'Çıtayı 2 Metreye Koysunlar, Gene Ordan Da Atlayacağız' izle

Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994 Yerel Seçimleri'nde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından yaptığı Çıtayı 2 metreye koysunlar gene ordan da atlayacağız, yüksek atlama çalışacağız esprisi...

İbrahim Erkal Yoğun Bakımda! 06:20

İbrahim Erkal Yoğun Bakımda!

Fantazi müziğin güçlü sesi İbrahim Erkal yüksek taniyona bağlı beyin kanamasından hastaneye kaldırılde ve şuan ünlü sanatçının yoğun bakımda olduğu açıklandı...

  • ANKA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hindistan Cevizi Toplamak Maymunlar İçin Eziyet Mi 03:22

Hindistan Cevizi Toplamak Maymunlar İçin Eziyet Mi

Hindistan cevizi ağaçları yüksek olduğu için lezzetli meyvesini toplamak insanlar için kolay bir iş değil. Ama bu iş maymunlar için hiç sorun değil. Tayland’da şebekler bu işi yapmak üzere eğitiliyor. Peki bu hayvanlara ..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce