#Yüksek sadakat İçimde yağmur dinle

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol 03:16

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol Müzik Dinle Şarkı Sözleri Günüm olma gecem ol Beni böyle bırak da elin ol Yağmurlar yağsın yüzüne Hem benim ol hem hiçim ol Düştüm aşkın eline Hasretim o gülen yüzüne Cenneti v..

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim ( Akustik ) 02:59

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim ( Akustik )

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hedef olup vursan da Özenli sözlerin oklarıyla Süslemedim harfleri Adını oluşturanların dışında Dökmedim yüreğimi Kimsenin gözlerine Ey aşk beni yağmala Ateş et a..

Sancak - Gözyaşı 04:30

Sancak - Gözyaşı

Sancak - Gözyaşı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Doldurdum yine yeri göğü seninle, ellerimden yok oldun Kimler rüzgâr oldu sana da böyle savruldun? Bak bana ne dilekler geçer içimden, aklımda sendin Bak bana düşecekken yin..

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var 05:02

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir hayaldin öncesinde Adın konmuş aşk dilinde Ben senin sadece imkansızındım Kelimeler tükendi de Sen bitmedin bak içimde Bunu senden beklemezdim H..

Zara - Ağla Halime 04:31

Zara - Ağla Halime

Zara - Ağla Halime Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kim Bilir Kaçıncı Arayışım Bu Benden Kaçan Mutluluğumu Nerede Belli Değil Kim Bilir Kaçıncı Arayışım Bu Kaybettim Her Bulduğumu Kader Bana Dost Değil Ağla, Ağla Hali..

Pera - Sensiz Ben 04:31

Pera - Sensiz Ben

Pera - Sensiz Ben Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kağıt kalemsiz olmayı bilir ne de ben sensiz kalmayı Neden bir dert biter diğeri gelir ateştir bu iyi bilir yakmayı Kuşları anladım da senin kanatların yok nasıl uçtun da ..

 Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği  03:56

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dilim susar da, elim, elim dokunmaz olursa eğer bil ki varmışım yani.. yüreğim sakınır, gözüm seğirir, olur da, olur da..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Ufuk Çalışkan - Unutmak İstiyorum 04:05

Ufuk Çalışkan - Unutmak İstiyorum

Ufuk Çalışkan - Unutmak İstiyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Üç yıl olmuş artık ayrıldığımız. Dönüşü olmayan yollardayız. Üç yıl olmuş artık son bakışmamız. Ne ayı kaldı şimdi, ne haftası. Gözlerimden uzaklarda, Benim ..

Şahan Akyüz - Hazan'ın Yaman Baharı 03:32

Şahan Akyüz - Hazan'ın Yaman Baharı

Şahan Akyüz - Hazan'ın Yaman Baharı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir yağmurun ortasında cemre düşer düşer diye bekler bu kalp Hangi zaman güneş vurur saçlarına Ben bekler dururum olurum güneşin başucunda x2 Hazan bu ha..

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum 04:27

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ateş ile oynayınca kalmadı gücüm Güneşi bir gün bile göremedi gözüm Kalmadı bir sözüm artık Gitsem diyorum Neşesini bol bulunca istedim her an Hevesini aldı gitti..

Bülent Ersoy - Bu Gece Bir Başka 05:27

Bülent Ersoy - Bu Gece Bir Başka

Bu gece bir başka çöktün içime Seni andım durdum sabaha kadar Okudum bendeki tüm mektupları Okudum ağladım sabaha kadar Anılarla doldu taştı boş odam Andıkça kanadı içimde yaram Bir hayalin vardı birde sigaram Seni içti..

Gokhan Ozen - Sonlardayim 04:24

Gokhan Ozen - Sonlardayim

Gokhan Ozen - Sonlardayim dinle Yollardayım yine hüznün içimde Sonlardayım yollarım sensizliğe Bekleye bekleye bir gün döneceğini Beklenen kimbilir şimdi kiminle Bak aylarım sene oldu Bak gözlerim yaşla doldu Ziyan olur..

  • Candy tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Güle Güle 03:58

Yalın - Güle Güle

Sonsuz mutluluklar dilerim Seni bir yerden tanımıyor gibiyim Elimde cephanelerim Gerisi boşver ben hallederim Kim olduğuna emin mi yüreğin Seni buralarda unutuyor gibiyim Kalbimde meyhanelerim Ben eğlenirim, içimd..

Funda Arar - Unutur Mu Bir Kadın 03:37

Funda Arar - Unutur Mu Bir Kadın

Funda Arar - Unutur Mu Bir Kadın Şarkı Sözleri Aşk yaralı ayrılık çiçek açtı Gözlerim bulut bulut yokluğunda Ten sana hasret ellerim üşümüş bak Sözlerin yüzük parmağımda Ah ne kadar zor anılar içimde çağlayan Duy beni se..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 3.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yasin Keleş Ft. Aşkın Nur Yengi - Ay İnanmıyorum 04:15

Yasin Keleş Ft. Aşkın Nur Yengi - Ay İnanmıyorum

Bir volkan kopuyor yine bedenimde Anlamsız sızılar içimde Saklarım sevdamı gücüm yetmese bile Yangınımın içinde Bir hasret büyüyor yine yüreğimde Sebepsiz heceler dilimde Tutardım sevdamı kalbim ağlasa bile Gözyaş..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.364 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Ne Fayda 03:17

Müslüm Gürses - Ne Fayda

Allahım bu çile biter mi böyle, Sevgilim elimden gittikten sonra, Tövbe etti gönül aşka sevgiye, Bir değil bin seven versen ne fayda.. Kırıldı güvenim tuttuğum dallar, Çıkmaza uğradı gittiğim yollar, Kaderim huzur..

Ferdi Tayfur - Bu Şehir 04:09

Ferdi Tayfur - Bu Şehir

Beni Bu Sehir Boguyor Bilmem Bana Ne Oluyor Coken Karanligin Icinde Umutlarim Tukeniyor Yokum Sanki Bu Sehirde Sehir Benim Icimde Firtinalar Kopariyor Caresiz Yugerimde Gorurde Yangin Otusu Oluyor Obur Torpusu..

Ozan Doğulu feat. Simge - Ne Zamandır 03:22

Ozan Doğulu feat. Simge - Ne Zamandır

Ne Zamandır şarkı sözleri ile Ne Zamandır Eskisi Gibi Değil Ne Bakışın Ne Gülüşün Artık Isıtmıyor En Sevdiğim Öpüşün Benden Uzaklaştın, Hissediyor Bunu Kalbim Sanki Vedalaştık, Sondu Bu Gidişin İçimde Uzun Zamandır Tut..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 4.881 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Emrah Alsan - İstanbul 04:15

Emrah Alsan - İstanbul

İstanbul şarkı sözleri ile Kaç zaman geçti, gittin ya üzerinden, Bir vedasızlık değilde söyle nedir bu, Yastığımda hala durur teninin kokusu, Yıkadım yıkadım anıalr geçmedi, Yastığımda hala durur teninin kokusu, Yıkadım..

Çınare Melikzade - Oy Beni Vurun Vurun 03:57

Çınare Melikzade - Oy Beni Vurun Vurun

Sözler: Dışım çiçek açmiş belki İçimde kara yosunlar Görenler mesut sanıyor Bilmezler ki ne derdim Var . Oy beni vurun vurun Nedur çektuğum zulüm Şu dünyanun yükini B Ir ben mi omuzladım oy. Gün geçer gece olur Gecem geç..

Tuğçe Pala - Tuzak 04:36

Tuğçe Pala - Tuzak

Şarkı Sözleri: Kalmasın söylenmemiş söz sakınma sözlerini Bu sessizlik anlatamaz hele ki gözlerini Zor olan güzeldir demiştin ben de zor olanı seçtim Aşk da benim aşık da ben beni sevmenden geçtim Yasak ol günah ol Düş..

Sabaha Karşı - Kördüğüm 03:56

Sabaha Karşı - Kördüğüm

Sen benim içimdeki kördüğüm Çözemedikçe içimde büyüdün Hayalimdin gerçeğe çok yakın sandım Olamadın hayaldin kördüğüm [x2] Kördüğüm O an seni gördüğüm Rüyamda dolaştın sokaklarımda Sessizce.. [x2] Kolay değil düşlemek..

Marc Anthony - You Sang To Me 04:13

Marc Anthony - You Sang To Me

Marc Anthony - You Sang To Me Marc Anthony (Bana şarkı söyledin) i just wanted you to comfort me when I called you late last night you see i was fallin' into love oh yes, i was crashin' into love oh of all the words yo..

  • Candy tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Aşkından Haber Ver 03:49

Rafet El Roman - Aşkından Haber Ver

Rafet El Roman - Aşkından Haber Ver dinle. Kim bilir ömrümüm kaçıncı telaşı Sevgilim uğruna döktüğüm gözyaşı Şimdi yoksun diye, düştüm bi hallere Kimse yokluğunda bunca özlenmedi Olur ya bilmeden kırdıysam kalbini Bağış..

  • Candy tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz 03:33

Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz

Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz dinle Beni sara sara Bana baka baka gitmeseydin Seni düşünmemek Olanlara üzülmemek çok zor Geçen yıllara ağladım yana yana Sen giderken Seni anlamak ya da seni unutmak Çok zor. Ap..

  • Candy tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Güzelim Yıllar 04:03

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar dinle. Git tam zamanı git Zaten yalandı Sen sevemedin ki Benim seni sevdiğim gibi Sus konuşma kalsın Dur dokunma yansın Ah bilemedin ki Seni nasıl sevdiğimi Kader ben nerden bilirdim ki ..

  • Candy tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Güney - Talihsiz Bir Sevda 03:10

Yusuf Güney - Talihsiz Bir Sevda

Yusuf Güney - Talihsiz Bir Sevda dinle Talihsiz Bir Sevda! Seni gördüğüm o anda Birdenbire içimde sızı hissettim Birdenbire kalbimin içinde fırtınalar esti Daha ne olup bittiğini anlamadan Kolunda birini gördüm O an an..

  • Candy tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çelik - Bu Kalp Seni Unutur Mu (Canlı Performans) 04:26

Çelik - Bu Kalp Seni Unutur Mu (Canlı Performans)

Çelik - Bu Kalp Seni Unutur Mu Şarkı Sözleri Yıllar geçse de üstünden Bu kalp seni unutur mu? Kader gibi istemeden Bu kalp seni unutur mu? Bir hasretlik yüzün vardı Içimde bir hüzün vardı. Söyleyecek sözüm vardı. ..

Hakan Böcek - Kaos 04:20

Hakan Böcek - Kaos

Kaos Kaos şarkı sözleri Bu sabah kalktım Baktım aynaya Ben neymişim.. dedim Ne sanıyorlar? Yoksa kendini kaybeden ben miyim? Ne acı.. Gerçek saklı içimde Ki ben böyle değilim Karışmasın kimse hayatıma Ben böyle..