#Yüksek sadakat İçimde yağmur dinle

Seda İnan Bi Çare 03:16

Seda İnan Bi Çare

Bi Çare şarkı sözleri ile Tüm yaşananlar yine kalbimi terk ediyor, beni zorluyor Anlamam, hiç anlamam Tutmayalım hiç içimizde biçare zaman akıyor Bize sormadan, hiç sormadan Sabrım kalmadı dayanmaya İçimde yok olanlar ..

Sinan Akçıl - Çöp 04:12

Sinan Akçıl - Çöp

Her şeyi koy bir torbaya Hepsi çöp Korkma dök Kurallara uymayı kabul et Hadi çök Hadi çök Ben hiç uyudum mu Sandığın soğudum mu Yalanların çoğu Bir gün gelir geçer Gider batı doğu Yönü kendi seçer Bugün çabuk giden Yar..

Çağrı Telkıvıran - Üstünü Çizerek 02:57

Çağrı Telkıvıran - Üstünü Çizerek

Üstünü Çizerek şarkı sözleri ile Üstünü Çizerek Vur hadi yüzüme eski defterleri Ne var ne yoksa durma Kalmadı içimde senden birileri Öyle durup bana susma Yorma Gidiyorum ben bilerek severek Ağlama karşımda ne va..

Arzu Ay - Kurtarın Beni 02:48

Arzu Ay - Kurtarın Beni

Kurtarın Beni şarkı sözleri ile Kaybettim ben kendimi bulsamda faydasız. Her adım mutluluğa atıyor imkansız. Karanlığa bulanan tüm sabahların, Yerini dolduruyor anılarım. Kurtarın beni kurtarın beni Yanar gecelerim ,d..

Emre Aydın - Buralar Yalan 03:35

Emre Aydın - Buralar Yalan

Emre Aydın - Buralar Yalan Şarkı Sözleri Kapı çaldı sen sandım Gördüm boşluğu aynada Bir şehir düştü tam içimde Özlemişim anladım Biliyor musun Evimdin sen benim Ailemdin nefesim Karanlıkta ellerimdin Kalk gidelim yanı..

  • Breath tarafından
  • 1.881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeki Müren-Nasıl Geçti Habersiz 03:33

Zeki Müren-Nasıl Geçti Habersiz

Nasıl Geçti Habersiz Nasil geçti habersiz o güzelim yillarim Bazen gözyasi oldu, bazen içli bir sarki Her anini eksiksiz, dün gibi hatirlarim Dudaklarimda tuzun Içimde durur askin Hani o saçlarina taç yaptigim çiçekler..

Barış Manço - Bugün Bayram 02:34

Barış Manço - Bugün Bayram

Sen gittin gideli içimde öyle bir sızı var ki Yalnız sen anlarsın Sen şimdi uzakta cennette meleklerle bizi düşler ağlarsın Bugün bayram erken kalkın çocuklar Giyelim en güzel giysileri Elimizde taze kır çiçekleri ..

Barış Manço - Gel 04:28

Barış Manço - Gel

Yine dün gece Sabaha kadar düşündüm seni İçimde bir umut Sanki her an gelecekmişsin gibi Hiç düşündün mü Ardında kalan bu divaneyi Ama bil ki ben Sonsuza dek bekliyorum seni Bir sabah erkenden seherle gel Kims..

Pera - Sensiz Ben (Official Video) 04:31

Pera - Sensiz Ben (Official Video)

Ne kağıt kalemsiz olmayı bilir ne de ben sensiz kalmayı Neden bir dert biter diğeri gelir ateştir bu iyi bilir yakmayı Kuşları anladım da senin kanatların yok nasıl uçtun da gittin Kırık cam misali hatalarım acıtır se..

Hülya Avşar Sensiz Kaldım 05:27

Hülya Avşar Sensiz Kaldım

geceler karanlık kabuslar üzerimde yine dertlerimle ben başbaşayım gözlerin cağırmıyor sözlerin avutmuyor kadere küsmüş gönlüm yapayanlızsın söyle bana sensizlik eden bu kadar zor günlerim çekilmiyor yaşamak çok ..

Hande Yener - Ya Ya Ya Ya 02:56

Hande Yener - Ya Ya Ya Ya

Mantık ve kalp savaşta Kaldık dik bir yokuşta Yaşanmadan bilinmiyor Ama akıl verenler çok Durdum bir dinledim beni En masum derin hisleri Hepsi aynı fikirde İçimde ‘Git’ diyenler çok Sabaha kadar dinledim kalbimi ‘Sil’ d..

Inna - Gimme Gimme 02:57

Inna - Gimme Gimme

Inna Gimme Gimme I pulled up to a palace in no town Twenty minutes from Bali oh yeah Got a feeling that is up at to go down Party people wanna party so I say Gimme gimme gimme gimme that love Gimme gimme gimme gimme th..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halil Sezai - Kafası Kendinden Bile Güzel 03:04

Halil Sezai - Kafası Kendinden Bile Güzel

kalbi aşk geçirmez yarası zırhlıdır gülüşünde birşey var hep içime dokunur bir derdi var her halinden belli anlatmıyor, anlatsa kurtulur kalbi aşk geçirmez yarası zırhlıdır gülüşünde birşey var hep içime dokunur bir der..

  • Candy tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Tükendiğince 03:46

Rafet El Roman - Tükendiğince

Rafet El Roman - Tükendiğince İçimde zehir zıkkım bir keder var Hiç bilmediğim farklı duygular Dünya yıkılmış altındayım sanki Sevdik unuttuk sevinçten eser yok Ağırıma gitti çekip gidişi Çöktü içime ayrılık taş gibi B..

  • Candy tarafından
  • 622 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan O sevismeler 04:10

Tarkan O sevismeler

Öperdim Ellerinden Sonrada Gözlerinden Yanaklarından En Çokta Dudağından Ah Nasılda Bilirdin Şu Kalbimden Geçeni Sen İçimde Kaybolurken Ben Sende Bulurdum Kendimi O Sevişmeler, Sevişmeler, Sevişmeler Bir Aşk Savaşında Ye..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatma Turgut - Sen Diyorum (Akustik Performans) #Canlı 04:07

Fatma Turgut - Sen Diyorum (Akustik Performans) #Canlı

Fatma Turgut - Sen Diyorum Şarkı Sözü: İşte ben de böyle bir akşamda Saçımda yeni düşmüş aklarla Yüzümde hüzünlü bir gülümseme Sen yine hep sen diyorum İçimde yarı deli bir ukdeyle Sen yine hep sen diyorum Git diyemiyo..

Seda Sayan - Düşerim 03:40

Seda Sayan - Düşerim

Düşerim şarkı sözleri ile Haklısın belki İyileştirir zaman bütün yaraları Giydiği gibi çıkartır insan Bir gün karaları Ama ben şu an bu amansız acıyı Nasıl dindireyim Bildiğin orman yanıyor içimde Nasıl söndüreyim Be..

Bilal SONSES - Nefret (Official Video) 02:08

Bilal SONSES - Nefret (Official Video)

Söz, Müzik: Bedo, Bilal Sonses Düzenleme: Denizkan Boz Elektro Bağlama: Enes Yolcu Yaylı: İstanbul Strings Piano: Davut Samet Sarıhan Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin ''Nefret'' Sözleri; Her yanım h..

Irmak Arıcı - Yağmurum Ol 02:54

Irmak Arıcı - Yağmurum Ol

Yağmurum Ol şarkı sözleri ile Beni bir ben bilir, birde yağmurlar O buz kalbine değse korlar Beni mutlu sanmasınlar Içimden yüreğimi söküp aldılar Başkası dokunmasın aman O gözlere yandım yar Eller sana dokunurken Yap..

Murat Güçlü - O, bazen (Official Lyric Video) 05:05

Murat Güçlü - O, bazen (Official Lyric Video)

Söz, Müzik, Düzenleme: Murat Güçlü Şarkı Sözleri: Sonunda kaldım kendi başıma Yolumu buldum kendi çabamla Elimden gelen bu inan Kuyumu kazdım kendi başıma Suyumu buldum kendi çabamla İçimde birikti inan korkular O den..

Göksel - Lütufsuz Yaz (Official Video) 04:27

Göksel - Lütufsuz Yaz (Official Video)

Söz: Göksel Müzik: Göksel, Osman Şahin Düzenleme: Can Güngör Davul, bas gitar, elektrik gitar, tuşlu çalgılar: Can Güngör Buzuki, keman, viyola: Altuğ Öncü Geri vokal: Osman Şahin Kayıt & miks: Baran Göksu (Şen Bakkal S..

Mert Kıyak & Sura Tekin - Mesafelere İnat 03:01

Mert Kıyak & Sura Tekin - Mesafelere İnat

Mesafelere İnat şarkı sözleri ile İçime sığmıyor Alışmaya çalışıyor gibiydi gözlerim Yaşlara inat, yaşananlara, mesafelere inat Dur dedim durmuyor Uğurluyorum sende kalan hatıraları İstediğim anda geçemiyorum anla İç..

Deeperise & Cem Adrian & Şanışer - Kara Toprak (Official Video) 03:29

Deeperise & Cem Adrian & Şanışer - Kara Toprak (Official Video)

Şarkı Sözleri: Dost dost diye nice nicesine sarıldım Benim sadık yârim kara topraktır Beyhude dolandım ey yar boşa yoruldum Benim sadık yârim kara topraktır Tüm kusurlarımızı toprak gizler Tok varisler Yol kavisler Fili..

Sibel Can - Yalnız Beni Sev (Lyric Video) 03:28

Sibel Can - Yalnız Beni Sev (Lyric Video)

Söz / Müzik : Oktay Baykal Düzenleme : Emre Moğulkoç Gitar : Selahattin Güzelel Ney : Salih Yurttaş Kayıt & Miks : Emrah Moğulkoç Stüdyo : EmREC Mastering : Emre Kıral Video: Aslı Yıldız YALNIZ BENİ SEV SEN YOKSUN ..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

Sezen Aksu - Kınalı Kuzum (Lyrics - Şarkı Sözleri) 05:02

Sezen Aksu - Kınalı Kuzum (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Söz : Sezen Aksu Müzik : Sezen Aksu Düzenleme : Kıvanç Osman Kutlumuş Ben senin hayatından gittim oğlum Hadi yerime koy birini koyabilirsen Ben senin hayatından gittim oğlum Hadi dur o sarı odalarda durabilirsen Ben s..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

Orhan Osman - Yangın Yeri 05:19

Orhan Osman - Yangın Yeri

Yangın Yeri şarkı sözleri ile Kalbim senle yanık bir çift maviye Yüreğimi ah ezer geçer yine de ses etmem Aşk böyle ise bir ömür kalbim el ele seninle Bir beden her saniye Nakarat Yangın yeri ah yureğim yangın yeri Aş..

Serhat - Gururlu Ol 05:10

Serhat - Gururlu Ol

Gururlu Ol şarkı sözleri ile Bir anlık bir sevdanın peşinden mi gittin? Şimdi mutlu değilsin ya, dönüp bana mı geldin? Bu dünyada aşktan başka, böylesi bir acı var mı? Sevip sevipte ayrılmak, insan böyle yaşar mı? İste..

Komplo K. - Zor Gelir 03:56

Komplo K. - Zor Gelir

Zor Gelir şarkı sözleri ile (VERSE-1) Açtım istemeden gözümü şu hayata çıt demeden İçimde kötülük beslemeden yaşadım ama zor... Gülemedim hüznümü gizlemeden, geçiyor günüm hiç özlemeden Kimsesiz bir çocuk düşün bekleme..