#Yüksek sadakat İçimde yağmur dinle

Mithat Dalgıç - Beceremedim 02:41

Mithat Dalgıç - Beceremedim

Beceremedim şarkı sözleri ile Çizemedik beraber o mutluluğun resmini İsmini unuttuklarımla doldu bütün rehberim Onca kadın geldi geçti dolduramaz yerini Meleğim bugün gökyüzünün en güzel yeri, Gözlerin, özledim Sımsı..

Aykut Çeğin - Mevsimler Geçti 03:19

Aykut Çeğin - Mevsimler Geçti

Söz & Müzik: Aykut Çeğin Aranje: Burak Ertetik Davul: Burak Ertetik Bas Gitar: Taşkın Avcı Akustik Gitar: Deniz Ozan Elektrik Gitar: Emre Hacıoğlu Tuşlu Çalgılar: Burak Ahmet Kocukçusoy Back Vokal: Burak Ahmet Kocukçuso..

Gökhan Kırdar - Yerine Sevemem_I Can't Love Other Than You - L1 - 1994 04:22

Gökhan Kırdar - Yerine Sevemem_I Can't Love Other Than You - L1 - 1994

--------------------------- 'Yerine Sevemem' Senden uzakta hep birşeyler eksik. Gönlümde derman yok inan bir nefeslik. Ne bir avuntu, ne de biraz ümit. Ne yaptın bana, nedir bu sessizlik. İçimde birşey acıyor sen geli..

Bozdoğan Türküsü İttihat ve Terakki (Elveda Rumeli) 04:58

Bozdoğan Türküsü İttihat ve Terakki (Elveda Rumeli)

Bak bulutlar geçiyor üstünden kaldır başını Al mendilim sende kalsın sil yaşını off Memleket...sevdana yürek gerek... Aysız gecelerde kumrular ağlar içimde.. Sözlüysekte uzakların yoluna, Öleceğiz doğduğumuz toprak..

Gökçe - İstanbul 04:14

Gökçe - İstanbul

Gökçe - İstanbul Şarkı Sözleri Bak gün ağırdı yine Senin güzel gözlerinde Dudaklarını tenimde Olsun nefesin içimde Bak gün ağırdı yine Güzel bir akşamın yerinde Mavi yeşil renginde Olsun gözlerin üzerimde Ah vazgeçeme..

Orhan Olmez- Bana Bırak 04:08

Orhan Olmez- Bana Bırak

Bana bırak Bana bırak sevdayı giderken sadece Bana bırak acısını hallederim içimde Ben senden önce de yaşıyordum Senden sonra da yaşarım Hiç düşünme tüm dünyayı Tek başıma savaşırım Ben zaten hep savaşıyorum Senden son..

Halil Sezai - Unutmak İstiyorum(VOL-4) 04:17

Halil Sezai - Unutmak İstiyorum(VOL-4)

Halil Sezai - Unutmak İstiyorum Şarkı Sözleri Bana onu sormayın unutmak istiyorum Artık hatırlatmayın unutmak istiyorum Kalbimi kanatmayın dünyamı karartmayın Onu hatırlatmayın unutmak istiyorum Aşkı beni yaksa da u..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.035 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Yusuf Güney - Sualsiz - Teaser 00:22

Yusuf Güney - Sualsiz - Teaser

Onu sevdiğim günler geceler miras bana Düş sattığım her bedende kökler uzar içimde Yalnız kalınca anlarsın Bu hisler.. Bitiremezsin.. Çekmeden acını anlarsın geçen her dakikanda..

Cevher - Özelim 03:39

Cevher - Özelim

Aman dur sakın ağlama gülüm kıyamam sana Ölürüm içimde Acır bu yüreğim dayanamaz buna Dayanamaz buna Sen varsan gelirim sürüklenirim her yere Seni canından çok seven biri var sakın unutma Hangi sözün olsa çekerim ..

Rober Hatemo - Büyüdüm Uslandım 05:03

Rober Hatemo - Büyüdüm Uslandım

Hiç sebepsizdi ayrılığın Yalanmış sevgin Aşk yarası içimde saklı Öldüm öldüm dirildim Neydi ki zorun neydi derdin Neysem oyum ben değişmedim Günahım boynuna Sen oldun sebebim Yürekli yalansız aşklara Hasret genç..

Rober Hatemo - Gidersen Ortada Kalacaksın 04:19

Rober Hatemo - Gidersen Ortada Kalacaksın

Titresem de belli etmem anlayamaz kimse beni Yakıp yıksam ortalığı ne divaneyim nede deli Az koşmadım ben hayaller peşinde Küsmedim yinede çılgınlık hep içimde Korkmuyorum yağacak yağmurdan Yağsa da sönmez bendeki ..

Aydilge - Sorma 04:15

Aydilge - Sorma

Gün ağarınca boynum bükülür Dalarım uzaklara gönlüm sıkılır Sorma ne haldeyim Sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım zaman zaman Sorma utanırım Sorma söyleyemem Sorma nöbetlerdeyim başım duman Ah bu yangın beni ..

Zeki Müren Elbet Bir Gün Buluşacağız Orijinal Plak Kayıt 05:01

Zeki Müren Elbet Bir Gün Buluşacağız Orijinal Plak Kayıt

Elbet bir gün buluşacağız, Bu böyle yarım kalmayacak İkimizinde saçları ak, Öyle durup bakışacağız… Belki bir deniz kenarında, El ele mâziyi konuşacağız.. Benim içimde yanan ateş var, Sevgilim, ne zaman buluşacağ..

Berkay - Sen Varsın 03:35

Berkay - Sen Varsın

İçimde bitecek gibi durmayan Adını koyamadığım sen varsın Aklıma geldiği an kahreden İçimi acıtan sen varsın Nereden bilirim Kısmet olmayacak Tutunurum sandığım dala Başkası konacak x2 Sanki yıllar önce rastlamış gibiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nilüfer Nostalji  Sensizlik Bir Ölüm Sanki 03:30

Nilüfer Nostalji Sensizlik Bir Ölüm Sanki

Taa uzak yollardan Koştum geldim senin kollarına, İçimde yanan hasretinle ben Baktım durdum senin yollarına. Sensizlik bir ölüm sanki. Haykırsam göklere, Artık yanımda beni benden çok seven. Dünyalar benim olsa y..

Mithat Körler Güneşimi Kaybettim 04:40

Mithat Körler Güneşimi Kaybettim

ün akşam yüreğimden çıkarttım anıları Yaşadım bir yangın gibi içimde acıları (x 2) Ben benden geçtim ama bir senden vazgeçemem Dokunulmazımsın benim yüreğime hükmedemem (x 2) Güneşimi kaybettim, gözlerini görmem ..

Recep Tayyip Erdoğan'dan Gurbet Şiiri 01:23

Recep Tayyip Erdoğan'dan Gurbet Şiiri

Dağda dolaşırken yakma kandili, Fersiz gözlerimi dağlama gurbet! Ne söylemez, akan suların dili, Sessizlik içinde çağlama gurbet! Titrek parmağınla tutup tığını. Alnıma işleme kırışığını Duvarda, emerek mum ışığını..

Ramazan Ramazan Bir Şey İçermisiniz 00:18

Ramazan Ramazan Bir Şey İçermisiniz

''Nerede o eski Ramazanlar'' sözüne karşı içimde birden ''nerede o eski Kurtlar Vadisi laf sokmalı sahneleri'' diyesim geldi...

  • JET TV tarafından
  • 1.214 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadının Yatakta Yellenmesi 00:13

Kadının Yatakta Yellenmesi

Yatakta uzanarak dergi okuyan güzel hatun İçimde durup kanser olacağına g..ümde konser olsun diye düşünüp yellenmiş...

  • JET TV tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeki Müren  Sorma Ne Haldeyim 05:02

Zeki Müren Sorma Ne Haldeyim

Gün ağarınca boynum bükülür Dalarım uzaklara gönlüm sıkılır Sorma ne haldeyim Sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım zaman zaman Sorma utanırım Sorma söyleyemem Sorma nöbetlerdeyim başım duman Ah bu yangın beni ..

Behiye Aksoy   Nasil Gecti Habersiz 03:37

Behiye Aksoy Nasil Gecti Habersiz

Nasil geçti habersiz o güzelim yillarim Bâzan gözyasi oldu, bâzan içli bir sarki Her ânini eksiksiz, dün gibi hatirlarim Dudaklaimda tuzu, içimde durur aski Hani o saçlarina taç yaptigim çiçekler Hani o güzel gözlü ceyl..

Gönül Akkor   Dost Bildiklerim 05:19

Gönül Akkor Dost Bildiklerim

Sanırdım gündüzdü onlarla gecem, İçimde ümitti dost bildiklerim. Ne zaman yıkılıp yere düştüysem, Bırakıp ta gittik dost bildiklerim. Nerde o sözlere kandığım günler, Her gülen yüzü dost sandığım günler, Acıdan kahrolup..

Gönül Yazar   Seni Sordum 03:48

Gönül Yazar Seni Sordum

Seni sordum geçen yıllara Bir haber vermediler Seni sordum hatıralara Bilmiyoruz dediler Nasıl gittin nasıl birden Bak herşey yoksun senin sevginden Zaman durmuş dünya durmuş Dön bana başlasın hayat yeniden Döneceksin ..

Gönül Yazar  Gün Be Gün Yaşanan O Hatırayı 04:54

Gönül Yazar Gün Be Gün Yaşanan O Hatırayı

Gün be gün yaşanan o hatırayı Unutup bir yana atmak olmaz ki Gönül yarasına yoksa ilacım Talihe boş yere çatmak olmaz ki Ölsem de kurtulmam ben bu acıdan Aşkın ateşidir içimde yanan Sensin beni halden hallere koyan Tanr..

Gönül Yazar  Buruk Acı 03:35

Gönül Yazar Buruk Acı

gurbet içimde bir ok herşey bana yabancı hayat öyle bir han ki acı içinde hancı sevmek korkulu rüya yalnızlık büyük acı hangi kapıyı çalsam karşımda buruk acı yıllar yılı gönlümde bir gün sabah olmadı bu ne b..

Coşkun Sabah  Sen Bambaşkasın 05:27

Coşkun Sabah Sen Bambaşkasın

Dinlediğim en güzel şarkılardasın En güzel gülüşlerde bakışlardasın Sen kalbimin sahibi kara sevdamsın Kimseye benzemez sen bammaşkasın Her halin öyle güzel hep sıcacıksın İçimde yaşıyorsun benim aşkımsın Seni sorsalar b..

Survivor 2018 85. Bölüm Fragmanı 01:04

Survivor 2018 85. Bölüm Fragmanı

İçimde birikmiş bir kamyon öfke var! | 85. Bölüm Tanıtımı | Survivor 2018 Survivor 2018'de Ünlüler ve Gönüllüler takımları ödül oyununda karşı karşıya geliyor. Survivor 2018 yeni bölümüyle bu akşam 20:00'de TV8'de....

Ferdi Tayfur Günaha Girme 03:52

Ferdi Tayfur Günaha Girme

Bu aşkın günahı yalnız benim mi Sende en az benim benim kadar istedin Bir tadımlık mıydı yoksa hevesin Beni suçlayıp da günaha girme günaha girme Ateş olmadan mı dumanım tüttü Bu aşkı içimde hırs mı büyüttü Bana h..

'Sen Yaşlısın, Yapamazsın' Diyenlere İnat 66 Yaşında Yamaç Paraşütçüsü Oldu! 02:58

'Sen Yaşlısın, Yapamazsın' Diyenlere İnat 66 Yaşında Yamaç Paraşütçüsü

'Yerde sürüngen gibi ölmektense havada kartal gibi ölmeyi yeğlerim' diyorum Pilot olamadı İmkanları olmadığı için ekmek parası peşinde olması nedeniyle okuyup çok istediği pilotluk mesleğini yapamadığını dile getiren..