#Yürü yavrum yürü

Elif Kaya Aşklarca 03:46

Elif Kaya Aşklarca

Görelim en baba numaranı Olmaz olmaz olmadı olmaz Git çalış geçemedin aşk sınavını Olmaz olmaz olmadı olmaz Yavrum doymadın mı? Otur otur baymadın mı? Geldik gidiyoruz bak Buna hala aymadın mı? Salla torba dolsun Dönüşün..

Yıkanırken Yüzdüğünü Sanan Sevimli Köpek 00:14

Yıkanırken Yüzdüğünü Sanan Sevimli Köpek

Artık yavrum ne psikolojide ki yüzdüğünü sanıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elastik Hareketler Yapmaya Çalışırken Aksilik Yaşayan Küçük Kız 00:15

Elastik Hareketler Yapmaya Çalışırken Aksilik Yaşayan Küçük Kız

Yavrum sen neden öyle şeylere kalkışıyorsun şimdi bir yerlerin çıkacak. İyi seyirler ...

  • JET TV tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Telgrafin Telleri - Fasl-i Beyoglu 03:08

Telgrafin Telleri - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Telgrafin Telleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Telgrafin Telleri: Telgrafın tellerine kuşlar mı konar Herkes sevdiğine yavrum böyle mi yanar Yanıma gel yanıma da yanı ya..

Bol Soğanlı Börülce Ninnisi - Mircan Kaya | Bizim Ninniler 01:44

Bol Soğanlı Börülce Ninnisi - Mircan Kaya | Bizim Ninniler

Bol Soğanlı Börülce Ninnisi Sözleri Ninni de ninni ninnice Bol soğanlı börülce Yesin benim oğlum doyunca Mini mini yavrum ninni Dandini dandini dan ister Bey babasından don ister Basmadan beğenmez oğlum Kadifede..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.372 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu 02:12

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu

Şımarık’ı 15 günlük yavruyken aldığını ve beslemeye başladıklarını anlatan 45 yaşındaki iki çocuk babası Zülfikar Aylan, “Şımarık şu anda 3 aylık. Aslında binadakiler ve yakınlarımdan kimisi Şımarık, kimisi Cici Kuş, kim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 8.930 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çalışırken Keçileri Kaçıranlar ( Miray Akovalıgil ) 04:11

Çalışırken Keçileri Kaçıranlar ( Miray Akovalıgil )

Klasik bir Pazartesi günü yoğunluktan beyniniz zonklarken aşağıdaki eylemlerden hangisini icra etmektesiniz? A) Patronun gelmişine geçmişine selamımı iletiyorum. B) Müziğe eşlik edip kendimi yatıştırıyor, yan odamdakile..

  • JET TV tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ümit Ateş - Seviyorum Kal 04:06

Ümit Ateş - Seviyorum Kal

Ümit Ateş - Seviyorum Kal Dinle Seviyorum Kal şarkı sözleri ile Ellerim yorgun Dillerim suskun Gözlerim dalgın yar Gül-i terimsin Kalbimin atışı Sıcağınla yar Seviyorum kal Uğruna yavrum Üzgünüm artık Sözleri..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sibel Tüzün - Kaçın Kurası 04:26

Sibel Tüzün - Kaçın Kurası

Sibel Tüzün - Kaçın Kurası Düzelten : cihanbodur88 Gönül gözüm kapalı Bilerek sana yazılıyorum A penceresi aralı Her yerine bayılıyorum Yavrum baban nereli Nereden bu kaşın gözün temeli Sana neler demeli Ay seni..

Bülent Serttaş - Güldalım Kızım 03:07

Bülent Serttaş - Güldalım Kızım

Serin Sessiz Eser Şimal Rüzgarı Ne O Bugün Yoksa Esmiyormusun Gözümün Nuru Canımsın Benim Büyüdün De Şimdi Gidiyormusun Mutluluğa Doğru Üç Güzel Kızım Dallarıma Defne Ol Güzel Kızım Allah’ a Emanet Git Güle Güle Gül Dalı..

MFO - Yalnızlık Ömür Boyu 04:02

MFO - Yalnızlık Ömür Boyu

Senle beraber olsamda sevgilim Ayrılsakta, ölsek de bu yolda Hep yalnızlık yavrum Yalnızlık ömür boyu Yalnızlık ömür boyu Senle beraber olsamda sevgilim Hiç görmesek birbirimizi, özlesek Ömür boyu bağlansakta Se..

Osman Öztunç Türkün Türküsü (Jöh Pöh ) 06:44

Osman Öztunç Türkün Türküsü (Jöh Pöh )

TÜRK'ÜN TÜRKÜSÜ Türk oğluyum, Türk olarak ölürüm Kanım Türk'tür, dilim Türkçe, sözüm Türk Türk olmayı en mukaddes bilirim Dinim İslam, içim Türk'tür, Özüm Türk Türk'e karşı kim olursa karşım var Arş ileri, arş ile..

  • Ömer tarafından
  • 1.810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...

İsmail YK - Bas Gaza 04:07

İsmail YK - Bas Gaza

İsmail YK - Bas Gaza (Official Video) dinle Sıfır kilometre yeni bir araba alırım Mahallede kızlara ben havamı atarım Sağ çek sol çek bir caka atarım Gözlügümü takar birden gaza basarım HmM ver anam ben anasını sat..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.565 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz İmren - Bitanem 03:46

Cengiz İmren - Bitanem

Cengiz İmren - Bitanem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir türküm olsun Ağıtlar yakan Bir sözüm olsun Destanlar yazan Bir gülüm olsun Solmadan dursun Hiç kırılmasın Koparılmasın Bitanem Deli gibi severim seni ben Gözüm gib..

Murat Dalkılıç - Müjgan - (Official Video) 03:41

Murat Dalkılıç - Müjgan - (Official Video)

MÜJGAN Aklımı yerinde durduramam ki Kalbime hükmedeyim? Yerlere göklere sığdıramaz ki bu dilim Yüzünü sevdiğim! Yanağının orta yerindeki gamzesi Pes! Muadili yok! Gözünün, kirpiğinin güzelliği peki? Öyle bi müj..

Ece Seçkin - Yastık 02:58

Ece Seçkin - Yastık

Yastık şarkı sözleri ile Gel yaslan olsun göğsüm sana yastık Al ömrüm senin bütün derdi bana kalsın Gülmedi gülmez ki şu kara bahtım Aşkım(yavrum) beni değil bütün şehri yakacaksın İsterse tutup beni uçurumdan atsınl..

Seda Yiyin - Kaçın Kurası Akustik (Sezen Aksu Cover) 03:08

Seda Yiyin - Kaçın Kurası Akustik (Sezen Aksu Cover)

Yönetmen : Serkan Mısırlıoğlu, SM Film Yapım Piyano : Alkın Toy Gitar : Can Tekin Alp Bass Gitar : Şafak Kocadağ Kayıt : Batuhan Koç, Selçuk Cinali, Müzik Kutusu Prodüksiyon Mix, mastering : Batuhan Koç Şarkı sözleri Gö..

Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video) 03:19

Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video)

Sinan Özen'in Sen Treni Kaçırdın isimli akustik video klibi yayında... Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Sinan Özen Düzenleme: Emre Bayar Mix-Master: Özgür Yurtoğlu Stüdyo: Sinan Müzik Yapım: Sinan Müzik Styling: Selma Özen Me..

Beşi̇ktaş 2016  Aynalarda Gördüğümsün 02:37

Beşi̇ktaş 2016 Aynalarda Gördüğümsün

aynalarda gördüğümsün ağladığım güldüğümsün aynalarda gördüğümsün çözemezler kördüğümsün sen bir de bir kuş gökyüzünde bak ne diyor son sözünde yıkılma öyle haydi kalk ayağa yürü güneşe..

  • mathilda tarafından
  • 4.862 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ülkemizi Bölmeye Çalışanlara Gelsin 01:19

Ülkemizi Bölmeye Çalışanlara Gelsin

Kim tutar seni yürü be Aynen bize contaları yaktırmayın..

İşte Benim Stilimde Yıldız Tilbe Şarkıları 13:23

İşte Benim Stilimde Yıldız Tilbe Şarkıları

İşte Benim Stilim 7. Sezon 25 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 128. bölümünde Yıldız Tilbe, Öykü Serter'in özel isteği üzerine önce Dayan Yüreğim sonrada Aşk Bence Sen Demektir şarkılarını söyledi. Yıldız Tilbe yarışm..

  • ANKA tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babutsa - Yar Bana Gelmiyor 03:48

Babutsa - Yar Bana Gelmiyor

Ciğerime Ciğerime Vuruyor Bir Ateş Bu Gecede Aşk Beni Yak Hiç Acıma Halime Ben Yanarım Kaderime Sen Yürü Keyfine Bak Getirin Hesabımı Çekip Gideyim Onsuz Hiç Bir Tat Alamam Yar Bana Gelmiyor Yar Beni Sevmiyor Kim Tutacak..

Koşu Bandında Koşan At 01:07

Koşu Bandında Koşan At

Türkler için en kutsal varlıklardan biridir at. Bir üniversite araştırması kapsamında atın koşarken nefes kontrol biçimi ve çeşitli bünyesel davranışları araştırması için koşu bandına çıkarmışlar. Bizim küheylan da veriy..

  • JET TV tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ertan V İsrafil - Dibine Dibine 03:48

Ertan V İsrafil - Dibine Dibine

Dibine Dibine şarkı sözleri ile Nerde nasıl takılıyorsan Hangi kafayı yaşıyorsan Umudunu tüketiyorsan Çaresiz hissediyorsan Dik tut başını yürü gerine gerine Durma lafı koy yerine yerine Korkma taşırım seni sevine sevi..

RUM YANİ'NİN MEYHANESİ FULL ALBÜM 47 DAKİKA (Music Of Turkey) 46:59

RUM YANİ'NİN MEYHANESİ FULL ALBÜM 47 DAKİKA (Music Of Turkey)

RUM YANNİNİN MEYHANESİ Fasıl, keyif, hüzün, eğlence hepsi bu meyhanede sevenleriyle buluşuyor. Biribirinden güzel en sevilen fasıl gecelerinin vazgeçilmezi şarkılar, eskimeyen sanat müziği ezgileri keyfinize keyif katara..

Yıldız Tilbe - Çabuk Olalım Aşkım 04:03

Yıldız Tilbe - Çabuk Olalım Aşkım

Yıldız Tilbe Beste Adı : Yürü Anca Gidersin Şarkı Sözü Çabuk olalım aşkım Herşeyi paylaşalım Ben kendimi sana adadım Sevgilim sensiz anlamsızım Mahşere kadar benim aşkım Her alemde senindir canım Nereye istersen sür köle..

İnsan Sevmez Mi_ (Soner Sarıkabadayı) 04:20

İnsan Sevmez Mi_ (Soner Sarıkabadayı)

İNSAN SEVMEZ Mİ? Ben öyle bir yanmışım yazık bana Bir başıma kalmışım yok yetmez ama Kendimden biriktirdim, ektim Razı olduğumdan fazla çektim Senin için hani birdim, tektim Ayıp sana Vicdansız ara sıra bile ben..

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇) 13:38

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇)

90'Lar Liste: Hakan Peker- Hey Corc-1991 Gökben-Lafımı olur-1990-1991 Harun Kolçak-Gir Kanıma-1991 Seyyal Taner-Alladı Pulladı-1991 Tayfun-Hadi Yine İyisin-1992 Sertab Erener-Ateşle Barut-1992 Oya Bora-Ara Beni-1992 İzel..

Tuğba Yurt - Destur 02:57

Tuğba Yurt - Destur

İnemezsin derine, Seni koydum yerine Sana benden fayda yok, Bundan böyle dirliğine Bize artık son buldu Geri gelme orda dur Dönecek aşk kalpte Tahtıma Destuur Yüreğimde saltanat olsan Uçöuyorken tek kanat olsan Ateş ol..