#Yüz mimikleri

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup 06:22

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup

Zindan iki hece Mehmedim lafta! Baba katiliyle baban bir safta! Bir de geri adam boynunda yafta... Halimi düşünüp yanma Mehmed im! Kavuşmak mı? ... Belki... Daha ölmedim! Avlu... Bir uzun yol... Tuğla döşeli, Kırmı..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Kanül İle Modelis Uygulaması 06:24

Kanül İle Modelis Uygulaması

Modelis dolgunun yüz rejuvenasyonunda kanül yardımıyla uygulanması / Op. Dr. Oygar Aytekin Modelis hyaluronik asit içeren dolgu ürünleri içinde en yüksek konsantrasyona (26 mg/ml) ve en yüksek çapraz bağ oranına sahip o..

  • NABIZ tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülbülüm Bağ Gezerim ( Uy Uy Demeye Geldim) Türküsü 03:29

Bülbülüm Bağ Gezerim ( Uy Uy Demeye Geldim) Türküsü

Trt Müzik Yayların Avazı Erzurum Metin Sürmeli canlı performans izle Bülbülüm Bağ Gezerim Elazığ-Hafız Osman Öge-Plaktan Yazıldı Bülbülüm Bağ Gezerim Aşığım Dağ Gezerim Yüz Yerde Yüz Yarem Var El Sanır Sağ..

Cup Cup Kaplumbağa - Okul Öncesi Anaokulu Çocuk Ve Bebek Şarkıları 02:07

Cup Cup Kaplumbağa - Okul Öncesi Anaokulu Çocuk Ve Bebek Şarkıları

Şarkının Sözleri: Küçük tatlı kaplumbağa Nereye gidersin sen Minicik ayakların ve Sırtında evin ile Benim güzel kaplumbağam Haydi atla denize Minik tatlı kaplumbağa Haydi yüz cup cup diye Minik tatlı kaplumbağa K..

  • ÇocukTV tarafından
  • 365 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ben Fero - Demet Akalın 03:46

Ben Fero - Demet Akalın

Ben Fero Demet Akalın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Hava kapalı, ama akalım Arabaya bindim yürü bakalım Tabi radyomuzda yine Demet Akalın Bi kez olsun bizi çalmadın adamım Hava kapalı (BUZ) ama akalım (YES) Araba..

Ferhat Göçer - Yıllarım Gitti 04:01

Ferhat Göçer - Yıllarım Gitti

Ferhat Göçer - Yıllarım Gitti Müzik Dinle Şarkı Sözleri KİMLERİ SEVDİK KİMLERİ SİLDİK KİMLERİN PEŞİNE DÜŞTÜK GENÇ ÖMRÜMÜZDE YÜZ GÖZ OLDUK YAR SENİNLE SÖZÜMÜZÜ ESİRGEMEZ OLDUK GENÇLİĞİMİ GERİ VERSELER BU KEZ EN ÇOK KEN..

Fatih Bulut - 15 Kişiye Saldırdım 03:42

Fatih Bulut - 15 Kişiye Saldırdım

Fatih Bulut'un, Dark'n Dark Music etiketiyle yayınlanan 15 Kişiye Saldırdım isimli tekli çalışması, video klibiyle SİZLERLE. Söz & Müzik: Derviş Düzenleme: Hüseyin Çeliker Yönetmen: Efe Cansoy 15 Kişiye Saldırdım ..

Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti 04:33

Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti

Sakarya Üniversitesi’nce geliştirilen yerli, yıkanabilir ve değiştirilebilen filtreli maskenin üretimine başlandı. Yıkandığında dahi yüzde 95'in üzerinde filtre özelliği bulunan maske, önümüzdeki günlerde 35 TL’den satış..

Salgın Döneminde Eğitimin Yeni Yol Haritası 02:39

Salgın Döneminde Eğitimin Yeni Yol Haritası

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitime geçildiğinden bu yana okullarda can sıkıcı bir durumla karşılaşmadıklarını söyledi. Her okulda Kovid-19 ekiplerinin olduğunu vurgulayan Selçuk, nihai hedefin tamamen yüz ..

  • GÜL tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Muşlu Baba-Oğul 29 Yıldır Keçecilik Mesleğini Sürdürüyor 04:22

Muşlu Baba-Oğul 29 Yıldır Keçecilik Mesleğini Sürdürüyor

Muş'ta 29 yıldır çobanlar için kepenek üreten baba-oğul, unutulmaya yüz tutmuş keçecilik mesleğini yaşatmaya çalışıyor. Kentte çobanların özellikle yağışlı ve soğuk havalarda vazgeçilmezi olan kepenekler, Fethi Kızılsoy ..

Dilan Polat - Enercii 02:50

Dilan Polat - Enercii

Eğlendiriyor beni dedikodularınız Yüzüme gülüp ardımdan konuşmalarınız Ne gözünüz tutar ne de beddualarınız Çekemeyenler parti kursa kazanırsınız Görüyorum her köşe başında taklitimi Utanmadan bir de soruyor benziyoruz ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 9 ay önce
Sınıf Başkanı Ve Yardımcısının Dramı 02:54

Sınıf Başkanı Ve Yardımcısının Dramı

İşte Bir Demokrasi Dersi Daha.Kız Öğrenci Elinden Geleni Yaptığı Halde Sınıfın Onu Dinlememesi ve Onların 100 Alması için Ağlayarak Anlatıyor. Sınıf Başkanı hep yüz alıyor ve diğer sınıf öğrencilerin de 100 alması için o..

Aram Tîgran - Pêşiya Malê 03:59

Aram Tîgran - Pêşiya Malê

Riya Kobanê b'dar e Tim were xwarexwar e Qelenê keçka delal Li ser pişta min bar e ( Kobanê'nin yolu çalılıktır Hep öyle yamuk yumuktur Güzel kızın başlığı Benim sırtıma yüktür.) Pêşiya malê b'xendek e Feqîr derî lê vek..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 3.695 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Diyarbakırlı Gencin Ağda İle İmtihanı 04:52

Diyarbakırlı Gencin Ağda İle İmtihanı

Erkek kuaföründe yüz ve yanak ağdası yaptıran Diyarbakırlı gencin yaşadığı ızdırap dolu dakikaları izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 1.225 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Tinder'da Tanıştığın Kızın Şişman Çıkması 03:54

Tinder'da Tanıştığın Kızın Şişman Çıkması

Simple Pickup ekibi Tinder buluşmasında flörtün şişman çıkması üzerine bir çalışma yaptı. Buluşmaya giden kadınların karşısına çıkan şişman erkek ve erkeklerin karşısına çıkan şişman kadın... Bakalım ilk yüz yüze tanışma..

  • Cowboy tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Justin Bieber - Sorry (PURPOSE _ The Movement) 03:25

Justin Bieber - Sorry (PURPOSE _ The Movement)

Sorry You gotta go and get Angry at all of my honesty You know I try but I don't do too well with apologies I hope I don't run out of Time could someone call the referee Cause I just need one more shot at forgiveness I..

  • PengoTV tarafından
  • 1.602 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tinder'da Tanıştığın Erkeğin Şişman Çıkması vs Tanıştığın Kadının Şişman Çıkması 03:54

Tinder'da Tanıştığın Erkeğin Şişman Çıkması vs Tanıştığın Kadının Şişm

Simple Pickup ekibi Tinder buluşmasında flörtün şişman çıkması üzerine bir çalışma yaptı. Buluşmaya giden kadınların karşısına çıkan şişman erkek ve erkeklerin karşısına çıkan şişman kadın... Bakalım ilk yüz yüze tanışma..

  • Cowboy tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

21. Yüzyılın İlk 15 Yılında Dünya Üzerinde Meydana Gelen Depremler 03:49

21. Yüzyılın İlk 15 Yılında Dünya Üzerinde Meydana Gelen Depremler

Yakın tarihimizde meydana gelen yıkıcı depremler binlerce insanın hayatına mal olurken yüz binlerce insanın da evlerinden olmasına neden oldu. PTWC tarafından hazırlanan animasyonda da 1 Ocak 2001'den 31 Aralık 2015'e ka..

  • Cowboy tarafından
  • 551 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bayraktar, Heron’un Pabucunu Dama Attı 00:51

Bayraktar, Heron’un Pabucunu Dama Attı

İsrail yapımı insansız hava aracı (İHA) Heron’a rakip olarak Türk mühendisler tarafından üretilen Bayraktar, silahlı olması ve havada en uzun süre kalma rekoruna sahip olması dolayısıyla rakibinden çok daha üstün özellik..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

McDonalds Vatikan'ın göbeğinde şube açtı 00:57

McDonalds Vatikan'ın göbeğinde şube açtı

Vatikan'da bazı Kardinallerin sert muhalefetine rağmen tarihi St Peter Meydanı yakınlarındaki tartışmalı Mc Donalds mağazasının açılışı gerçekleşti. McDonalds'ın açıldığı tarihi bölge her yıl yüz binlerce turist tarafı..

Deadpool 1:48:06

Deadpool

Deadpool Film Özeti: Eski bir özel kuvvetler görevlisi olan Wade Wilson ordudan ayrıldıktan sonra kendi çöplüğünde, kendi kurallarına göre takılan, kötünün iyisi bir adamdır. Hayatına yeni giren Vanessa ile harika bir uy..

  • Film İzle tarafından
  • 38.514 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı 01:09

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı Afyonkarahisar'da kaybolan Kurban Barlas ve oğlu Emrullah Barlas, beklenmedik bir şekilde evlerinin yakınındaki oyukta bulundu. Ölüm nedenleri ise tespit edileme..

Akneli Yüzler İçin Kusursuz Makyaj Görünümü 08:08

Akneli Yüzler İçin Kusursuz Makyaj Görünümü

Akneleri kapatan kusursuz makyaj görünümü için bu videoyu izleyin ! Agır bir makyaj olsada sonuda ortaya çıkan mutluluk herşeye deger.Böyle bir değişimi kim istemezki:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
5 Yaş Gençleştiren Mucizevi Maya Maskesi! 05:01

5 Yaş Gençleştiren Mucizevi Maya Maskesi!

Evde hazırlayacgınız maya maskesinin nasıl yapılacagı ve faydaları...İyi seyirler dileriz.:))..

  • Kadınca tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 8 yıl önce