#Yüzde 025 yüzde 050 bandında bıraktı

Evrencan Gündüz  Kadının Teki 04:58

Evrencan Gündüz Kadının Teki

Kadının teki yine beni bıraktı Yine saldı beni gitti uzaklara Kadının teki yine beni sevdi Sonra da gitti, klasik hikaye Kadının teki yine beni çok sevdi Yine özledi delice Tam inanmıştım yine Hah oldu diye, yine olm..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlıspor FK 1 - 1 Fenerbahçe Maç Özeti 03:23

Osmanlıspor FK 1 - 1 Fenerbahçe Maç Özeti

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalarak kötü gidişatını sürdürdü. Son 3 maçından birer puanla ayrılan Fenerbahçe, haftayı 17 puanla tamamladı ve lider Galatasaray'ın 9 puan..

Benfica 1 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti 03:04

Benfica 1 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Benfica'ya 1-0 kaybetti ve tur şansını İstanbul'da oynanacak rövanş maçına bıraktı. Fenerbahçe, Benfica karşısında sahaya Volkan De..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.944 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hatice 'nin Bikinili Videosu Begeni Rekoru kırdi... Magazin Forever 03:04

Hatice 'nin Bikinili Videosu Begeni Rekoru kırdi... Magazin Forever

Ünlü şarkıcı Hatice, sosyal medya hesabından havuza atladığı anın videosunu paylaştı. Şarkıcının videosu kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Ünlü Şarkıcı Hatice'nin Bikinili Videosu Sosyal Medyayı Salladı Ünlü şarkıcı..

Sürmenaj - Sonbahar 02:23

Sürmenaj - Sonbahar

Söz & Müzik: Mehmet Morgir Yönetmen: Ümit Yavuz Sonbahar şarkı sözleri ile Yine kapıma dayanı verdi sonbahar Halimi hatrımı hiç sormadan Yine gel (Yine gel) Yağmurlar gibi. Dalımdan kopardı korkmadan Bıraktı kara ..

Köpekten kaçan kedi esnafın kafasına tırmandı 03:14

Köpekten kaçan kedi esnafın kafasına tırmandı

Sultangazi'de köpekten kaçan sokak kedisi, marketin önünde duran Yunus Kazdal'ın üzerine tırmanarak kafasına çıktı. Şaşıran Kazdal, kediyi kafasında taşıyarak markette bulunan dolabın üzerine bıraktı. O anlar marketin gü..

Ruslardan Geriye Tanklar Kaldı İşte Tank Savaşının Yaşandığı Bölge 01:33

Ruslardan Geriye Tanklar Kaldı İşte Tank Savaşının Yaşandığı Bölge

Ukrayna'nın başkenti Kiev ve çevresi, gergin geçen 1 ayı geride bıraktı. Savaş halen belirsizliğini korurken, Rus askerleri arkalarında birçok mühimmat ve tank bıraktı. Çatışma sırasında kullanılamaz hale geldiği tahmin ..

Dolar neden yükseldi, artış sürecek mi, düşmesi için ne yapılmalı- 12:00

Dolar neden yükseldi, artış sürecek mi, düşmesi için ne yapılmalı-

Türk Lirası'nın ABD Doları karşısında Temmuz ayı boyunca devam eden yatay seyri, son haftalarda yerini değer kaybına bıraktı. Dolar/TL kuru art arda rekorlar kırmaya başladı. Türk Lirası yılbaşından bu yana ABD Dolar..

Bir Günde Ağırlığının Yarısı Kadar Süt Vererek Rekor Kırdı 04:57

Bir Günde Ağırlığının Yarısı Kadar Süt Vererek Rekor Kırdı

Bursa'da bir keçi bir günde ağırlığının yarısına yakın süt vererek sahibine büyük şaşkınlık yaşattı. Mudanya ilçesinin Çepni köyünde faaliyet gösteren Seçen Keçi Çiftliğinde bakılan keçi, bir günde 17 litre süt vererek r..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Kırgızistan'da anayasa değişikliği referandumu 00:29

Kırgızistan'da anayasa değişikliği referandumu

Kırgızistan'da hükümet ve başbakanın yetkilerini artıran dünkü anayasa değişikliği referandumunda ilk sonuçlar açıklandı. Merkez Seçim Komisyonu sandıktan yaklaşık yüzde 80 oranında değişiklikten yana oy çıktığını duyurd..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Yapay Zekayla Kanser Tanısı 01:05

Yapay Zekayla Kanser Tanısı

Kanser teşhisinde yeni bir dönem kapıda. Teknoloji şirketi Google, tümörleri yüzde 89 başarıyla tespit eden yapay zeka geliştirdi...

Canan Karatay Bal Sıvı Şekerdir 01:01

Canan Karatay Bal Sıvı Şekerdir

Ünlü Prof. Dr. Canan Karatay, “Bal sıvı şekerdir. İçinde yüzde 60 friktoz ve yüzde 40 glikoz vardır. Eğer kiloluysanız eğer tansiyon ve kalp hastasıysanız bal şekerinizi çok çabuk fırlatarak vücudunuzu yağlandırır” dedi...

  • SAGLIK tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Intel'den Dev Satın Alma - Corporate 00:35

Intel'den Dev Satın Alma - Corporate

Intel, İsrailli sürücüsüz otomobil teknolojisi firması Mobileye'ı 15,3 milyar Dolara satın alıyor. Bu rakamlar, Amerikalı mikroçip üreticisi hisseler için cuma günkü kapanışın yüzde 35 üzerinde bir fiyat vermiş oldu. Ge..

DÜNYA HABERLERİ: Bulgaristan'da Seçimi Merkez Sağ Parti Önde Tamamladı 01:54

DÜNYA HABERLERİ: Bulgaristan'da Seçimi Merkez Sağ Parti Önde Tamamladı

Bulgaristan genel seçimlerini, eski Başbakan Boyko Borisov'un liderliğindeki merkez sağ Bulgaristan'ın Avrupalı Gelişimi İçin Yurttaşlar Partisi önde tamamladı. Seçimlerde, merkez sağ parti yüzde 33, Sosyalist Parti ise..

İhracat Rakamları Açıklandı 02:07

İhracat Rakamları Açıklandı

Türkiye'nin ihracatı, mayısta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 12,5 artarak 13 milyar 616 milyon dolar, ithalatı yüzde 21,7 artarak 20 milyar 923 milyon dolar olarak gerçekleşti...

2018-2020 Orta Vadeli Program Açıklandı 04:53

2018-2020 Orta Vadeli Program Açıklandı

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, “2017 yılına ilişkin göstergeler yıl genelinde yüzde 5.5 seviyesinde büyüme oranının yakalanabileceğine işaret etmektedir. Program döneminde de uygulayacağımız reformlar sayesinde yüzde..

Yerli Üretim Traktörün Yıllık İhracatı b Arttı 01:29

Yerli Üretim Traktörün Yıllık İhracatı b Arttı

Eylül ayında Türk Traktör'ün yurtiçi satışları, geçen yılın aynı dönemine kıyasla, yüzde 23,5, ihracatı ise yüzde 62,5 arttı...

200 Bin Katalonyalı Barselona Sokaklarında Yürüdü 00:32

200 Bin Katalonyalı Barselona Sokaklarında Yürüdü

Barselona’daki bağımsızlık yanlısı gösterilerden sorumlu olduğu iddia edilen iki Katalan liderin tutuklanması sebebiyle Barselona’da salı gecesi büyük bir sokak yürüyüşü düzenlendi. Bağımsızlık manifestosunun okunduğu y..

Başbakan Yıldırım İngiliz Yatırımcılarla Bir Araya Geldi 02:23

Başbakan Yıldırım İngiliz Yatırımcılarla Bir Araya Geldi

Başbakan Yıldırım, felaket senaryolarına rağmen Türk ekonomisinin yılın ilk yarısında yüzde 5'in üzerinde büyüdüğünü belirterek, Bu sene sonunda büyüme oranımız yüzde 6-7 arasında gerçekleşecek dedi...

Kulak Çınlaması Nasıl Tedavi Edilir 01:57

Kulak Çınlaması Nasıl Tedavi Edilir

Kulak çınlamalarının yüzde 95'inde herhangi bir sorun tespit edilemez. Yüzde 5'inde ise kulakla ilgili problemler ya da tümör gibi beyinle ilgili rahatsızlıklar kulak çınlamasının nedeni olarak tespit edilebilir. Kulak ç..

  • NABIZ tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dış Gebeliğin Tekrarlama Olasılığı Nedir 01:08

Dış Gebeliğin Tekrarlama Olasılığı Nedir

Daha önce dış gebelik geçiren kadınlarda yeniden dış gebelik görülme riski yüksektir. Bu olasılık ilk dış gebelikten sonra yüzde 15, ikinci dış gebelikten sonra yüzde 30 civarındadır. Dış gebelik geçiren kadınlar gebe ol..

  • NABIZ tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Sanatçı Arif Susam'dan Korkutan Haber 01:50

Ünlü Sanatçı Arif Susam'dan Korkutan Haber

Düzenli olarak yaptırdığı check up'ta dört kalp damarının yüzde 90 oranında daraldığını öğrenen ünlü sanatçı Arif Susam'a stent takıldı. Sanatçı Arif Susam, rutin check up kontrollerinde, kalp damarlarından dördünün ..

  • BETA tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İSKİ'den su fiyatlarına zam! 03:18

İSKİ'den su fiyatlarına zam!

İstanbul'da İSKİ tarafından istenen yüzde 35'lık su zammı yerine AK Parti ve MHP gruplarının teklif ettiği yüzde 12,6'lık zam kabul edildi...

İstanbul Depremi 7.4 Olacak 01:13

İstanbul Depremi 7.4 Olacak

İzmir depreminin ardından İstanbul da diken üstünde. 115 km uzunluğundaki Kuzey Marmara fay hattı üstünde beklenen depremin büyüklüğü uzmanlara göre 7'den fazla olacak. Anadolu yakasının yüzde 40'ı Avrupa yakasının ise y..

Bursa tarımının can damarı Gölbaşı Barajı'nda su seviyesi yükseliyor 05:32

Bursa tarımının can damarı Gölbaşı Barajı'nda su seviyesi yükseliyor

Bursa’da yüzde 90 seviyelerinde kuruyan Gölbaşı Barajı, kar yağışlarıyla birlikte yüzde 50 seviyelerine ulaştı. Barajı ve çevresini iyi bilen köy sakinleri; Gölbaşı’nın hızlı dolup, hızlı boşalan bir baraj olduğunu söyle..

İstanbul'da kiralar uçtu! 01:50

İstanbul'da kiralar uçtu!

EV KİRALAMAK İSTEYENLERE KÖTÜ BİR HABER VAR... SON VERİLERE GÖRE, İSTANBUL'DA KONUT FİYATLARI 1 YILDA YÜZDE 10.81 ARTTI... BAZI İLÇELERDEKİ ARTIŞ İSE YÜZDE 25'E DAYANDI...İŞTE O İLÇELER VE ARADAKİ FİYAT FARKI.....

Biletlerin yarısı iptal! 02:21

Biletlerin yarısı iptal!

KADEMELİ NORMALLEŞME GENELGESİYLE ŞEHİRLERARASI OTOBÜSLERDE YOLCU KAPASİTESİ YÜZDE 50'YE DÜŞÜRÜLDÜ... AMA BİRÇOK ŞİRKET, YÜZDE 100 HESABIYLA GÜNLER ÖNCESİNDEN BİLET SATTI... ŞİMDİ YA YOLCULARI ARAYIP BİLETLERİ İPTAL EDİY..