#Yüzyıllar Öncesinden fare kapanı fikri

Her Gün Kullandığımız Eşyalar Eskiden Nasıldı 03:08

Her Gün Kullandığımız Eşyalar Eskiden Nasıldı

Her gün kullandığımız bazı eşyalar, çağlar öncesinden beri kullanılmakta. Ama aralarında biraz farklar var. Günlük hayatta vazgeçilmezlerimizden olan eşyaların eski halleri şuandan daha farklı.İyi Seyirler.....

RTE Aziz Nesin'e Cevabı 08:09

RTE Aziz Nesin'e Cevabı

Reisin yıllar öncesinden cumhurbaşkanı olacağı kendine olan öz güveninden belliydi. Daha iyi videolar için ABONE olmayı unutmayın! İyi Seyirler.....

Yunan Medyasından Alçak FETÖ Oyunu 02:35

Yunan Medyasından Alçak FETÖ Oyunu

Mayıs ayı içerisinde Türkiye'den Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan FETÖ'cü 3 eski SAT komandosuyla ilgili 13 Mart 2017 tarihinde bir Yunan gazetesinde '3 asker Yunanistan'a iltica etti' haberi 2 ay öncesinden yay..

Ege Denizi'ndeki Depremi Bir Yıl Önce Bilen Üşümezsoy'dan Manisa İçin Deprem Uyarısı 00:45

Ege Denizi'ndeki Depremi Bir Yıl Önce Bilen Üşümezsoy'dan Manisa İçin

Ege Denizi'nde meydana gelen 6.2'lik depremi bir yıl öncesinden söyleyerek Midilli'de 6.7'lik bir deprem oluşabilir açıklamasını yapan Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, şimdi ise Manisa'da 7 büyüklüğünde deprem oluşturacak fa..

Mısır'da polis kontrol noktasına saldırı 00:50

Mısır'da polis kontrol noktasına saldırı

Mısır’ın Sina Yarımadası’ndaki El Ariş kentindeki bir kontrol noktasına düzenlenen saldırıda yedisi polis en az sekiz kişi hayatını kaybetti. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı güvenlik kamerası görüntülerinde saldırı s..

Maceracı _ Aksaray HD 1:15:51

Maceracı _ Aksaray HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Aksaray’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Aksaray Bölüm'ünde neler olacak? Mace..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak 03:55

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak

İkinci Abdülhamit’in torunu Nilhan Osmanoğlu FETÖ ve benzeri örgütlerin eğitim yuvalarına karşın Başkanlık Okulları açarak geleceğin devlet adamlarını yetiştireceklerini açıkladı. Osmanoğlu, Türkiye genelinde uygulamayı ..

Aşk Ve Gurur 3. Bölüm 1. Fragmanı 01:01

Aşk Ve Gurur 3. Bölüm 1. Fragmanı

“Aşk ve Gurur”un 2. bölüm özeti; Zor durumda kalan Ahmet, son çare olarak ailesiyle beraber yaşadığı evi Kenan’a satar. Bu Zeynep’in artık patronu olan ve zaten anlaşamadığı Kenan’la arasının daha da fazla gerilmesine ne..

Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm 2:49:44

Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm

Şener ile Ayşen’in yanlış evlilik cüzdanını vermesi sonucu Itır ile Tarık’ın aylar öncesinden evlendiğini öğrenen Adile ve Münir yıkılmıştırlar. Tarık ile Itır bu kez ne yapsalar da anne babalarının gönlünü almayı başara..

Ölümden Dönen İrem Derici Yaşadıklarını İlk Kez Anlattı 11:37

Ölümden Dönen İrem Derici Yaşadıklarını İlk Kez Anlattı

Hastaneden taburcu olduktan sonra Berkay ile ilk konserine çıkan İrem Derici, konser öncesinden açıklamalarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mükemmel Zamanlamasıyla Georgia Dome Yıkılışının Önüne Geçen Otobüs 00:42

Mükemmel Zamanlamasıyla Georgia Dome Yıkılışının Önüne Geçen Otobüs

Atlanta'da bulunan Georgia Dome dinamitlerle patlatılarak yıkıldı. Saatler öncesinden yerini alıp o anlara tanıklık etmeyen bazı kişiler ise bir otobüs tarafından fena şekilde troll'lendi..

  • JET TV tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İkiz Bebekler Nasıl Giydirilir 01:17

İkiz Bebekler Nasıl Giydirilir

İkiz bebekleri olan aileler bir yere gitmek için 2 saat öncesinden hazırlanmaları gerekmiş...

  • JET TV tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mora Terapi İle Sigara Bırakma Programının Öncesinde Nelere Dikkat Edilmeli 00:57

Mora Terapi İle Sigara Bırakma Programının Öncesinde Nelere Dikkat Edi

Mora Terapi ile sigara bırakma programına katılacak kişiler iki gün öncesinden bolca su tüketmeye özen göstermeli...

  • NABIZ tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan'ın Avrupa Turnesi Biletleri Tükendi 01:34

Tarkan'ın Avrupa Turnesi Biletleri Tükendi

Megastar Tarkan yine geleneği bozmadı. Megastar'ın Türkiye'de olduğu gibi Avrupa'da da biletleri aylar öncesinden tükendi...

  • BETA tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıbledere Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar 1:03:37

Kıbledere Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar

Kameramanım ve ben sadece gerçek olayların yaşandığı yerlere gitmekteyiz.Bu yüzden gittiğimiz çoğu yerde başımıza tuhaf olaylar gelmekte.Daha önce 2 kere trafik kazası geçirdik, kafama taşlar fırlatıldı, değişik sesler i..

  • ZULMA tarafından
  • 3.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fransa'da Milletvekili Seçimlerinin İlk Turu 00:49

Fransa'da Milletvekili Seçimlerinin İlk Turu

Fransa, ulusal meclisin yeni üyelerini belirliyor. Fransa’nın denizaşırı topraklarında oy verme işlemi, aradaki zaman farkından ve seçmenin Fransa’da açılan sandıklardan etkilenmemesi için bir gün öncesinden başladı. An..

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle 2:43:27

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Deniz ve Güneş Fragman 02:02

Deniz ve Güneş Fragman

Deniz, babasının zorlamasıyla Nurperi ile evlecektir. Otilia konseri için Nurperi’nin yatıyla bir hafta öncesinden Burgazada’ya giden Deniz, burada dalış yaptığı sırada Güneş ile karşılaşır. Deniz, Güneş’in işitme engell..

Murat Boz'un Kariyeri Sallantıda Mı 11:42

Murat Boz'un Kariyeri Sallantıda Mı

Murat Boz kariyer hayatında alçalışa geçti. Daha önceki çalışmalarında milyonlarca kez izlenen 39 yaşındaki Murat Boz, geçtiğimiz Cuma günü yayınlandığı 'Aşk Bu' Single'ında 12 saatte 300 bin, üç günde ise sadece 1 milyo..

  • BETA tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Biletlerin yarısı iptal! 02:21

Biletlerin yarısı iptal!

KADEMELİ NORMALLEŞME GENELGESİYLE ŞEHİRLERARASI OTOBÜSLERDE YOLCU KAPASİTESİ YÜZDE 50'YE DÜŞÜRÜLDÜ... AMA BİRÇOK ŞİRKET, YÜZDE 100 HESABIYLA GÜNLER ÖNCESİNDEN BİLET SATTI... ŞİMDİ YA YOLCULARI ARAYIP BİLETLERİ İPTAL EDİY..

Buğday Salatası Tarifi 01:13

Buğday Salatası Tarifi

1 su bardağı buğday 1 adet kırmızı biber Yarım demet maydanoz Yarım demet dereotu 1 adet havuç 2 adet teze soğan Marul yaprağı (2-3 adet) Mor lahana Yarım limon suyu Tuz Zeytinyağı Hazırlanışı; 1.Karıştırma kabına bir ..

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı

Spy, Furious 7, The Expendables filmlerinden tanıdığımız Jason Statham ve ödüllü çinli aktris Li Bingbing ( Transformers: Age of Extinction, Forbidden Kingdom, The Message ) Jon Turteltaub ( National Treasure..

Hareket Halindeki Otobüse Binmeye Çalışan Taraftar Düşerek Yaralandı 04:17

Hareket Halindeki Otobüse Binmeye Çalışan Taraftar Düşerek Yaralandı

Beşiktaş taraftarı derbinin oynanacağı Türk Telekom Stadı'na hareket etti. Seyir halindeki otobüse binmeye çalışan bir taraftar ise yere düşerek hafif şekilde yaralandı. Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında bu akşam oy..

  • JET TV tarafından
  • 584 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yakut Gözlü Kedi 1966 Türk Filmi İzle 1:47:01

Yakut Gözlü Kedi 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Kore'de ki bir mabette çağlar öncesinden kalma bir buda heykeli vardı, heykelin gözleri dünyanın en büyük yakutlarıyla süslüydü. İnsanlara uğursuzluk getiren bu kızıl taşlar zaman içinde elden ele dolaşmış ve ş..

Acılı Ezme Tarifi 01:50

Acılı Ezme Tarifi

1 adet soğan, 2 adet olgun domates, 2 adet yeşil Acı biber, 2 diş sarımsak, 1 avuç maydanoz, 1 avuç dereotu, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1/2 çay bardağı çekilmiş ceviz içi, 1/2 çay kaşığ..

Lezzeti Tam Kıvamında Meşhur Ballı Bademli Pasta  Ballı Bademli Pasta Nasıl Yapılır 10:02

Lezzeti Tam Kıvamında Meşhur Ballı Bademli Pasta Ballı Bademli Pasta

Ballı badem pastası tarifi için malzemeler Dört adet yumurta Bir su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı ılık su Yarım çay bardağı ılık süt Bir su bardağı +1 su bardağından 1-2i parmak eksik un ( ilk bardak tepeleme olsun..

Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi 04:48

Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt 2,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 silme tatlı kaşığı Tarçın, 2 adet küçük boy veya 1 adet büyük boy Havuç, 1 su bardağı iri..

Kırılmadan Çatlamadan Yapılan Saray Lokumu- Saray Sarması Tarifi  Sultan Lokumu 06:55

Kırılmadan Çatlamadan Yapılan Saray Lokumu- Saray Sarması Tarifi Sult

1 litre süt (beş su bardağı) 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı un 3 tepeleme yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 50 gr tereyağ üzeri için 1 poşet kremşansi 1 su bardağı soğuk süt Tabanına serpmek için hindistan cevi..

Herkesin Bayıldığı Muhallebili Muhteşem Havuçlu Kek'i Birde Benim Tarifimle Deneyin 10:02

Herkesin Bayıldığı Muhallebili Muhteşem Havuçlu Kek'i Birde Benim Tari

2 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı tarçın ( sevmiyorsanız kullanmayın ben çay kaşığının ucuyla kull..