#Yıl sonu

Mahkeme Hapse Mahkum Etti Çağatay Ulusoy'un Netfilix Dizisindeki Rolü Tehlikeye Girdi 01:02

Mahkeme Hapse Mahkum Etti Çağatay Ulusoy'un Netfilix Dizisindeki Rolü

Uyuşturucu davasında hapse mahkum edilen Çağatay Ulusoy hakkında verilen karar; çekimleri devam eden Netfilix dizisindeki rolünü de tehlikeye attı. Çağatay Ulusoy yargılandığı uyuşturucu davasında uyuşturucu madde ticar..

Kırk Yılda Kırk Portreler: Brown Kız Kardeşler 03:50

Kırk Yılda Kırk Portreler: Brown Kız Kardeşler

Kahverengi (Brown) kızkardeşler 1975'ten beri her yıl fotoğraflandı. Dizideki son görüntü ilk kez burada yayınlanıyor.Nicholas Nixon, “bir hevesle” dediğinde karısının ailesini ziyaret ediyordu ve ona ve üç kız kardeşine..

  • PengoTV tarafından
  • 214 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu 02:32

Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu

Aksaray'da, Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu. Yaklaşık 4 bin dekarlık arazide şeker pancarı, ayçiçeği, mısır, arpa ve buğday üreten Adem Canlı, ''Arazimizin bin dekarlık bölümüne bu yıl alternatif ü..

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı 02:24

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı

Karabük’te, yaklaşık 500 dekar alanda ekimi yapılan Osmancık çeltiğinin hasadı başladı. Karabük’ün en büyük çeltik yetiştiricisi olan Halit Gömeç tarafından mayıs ayında Cemaller Köyü 106 bölgesinde 300 dekar alanda çelt..

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı 03:01

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre eylül ayı içerisinde gerçekleşen konut satışlarında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6,9’luk bir azalma görülürken; emlak komisyoncuları, bu durumun ana sebe..

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor 03:57

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor

Küresel iklim değişikliğinin etkisi altında olan Türkiye’de 2021 yılında sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi arıcılığı da etkiledi. Van’da istenilen yağışların olmaması, havanın aşırı ısınmasıyla birli..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

İran_ Riyal Serbest Düşüşte 02:58

İran_ Riyal Serbest Düşüşte

İran’ın para birimi Riyal, Dolar karşısında tarihi bir düşüş kaydetti. Haziran ayından bu yana Riyal Dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetti. 1 Dolar bugün 41 bin 300 Riyal’e eşit. Uzmanlara göre ülkede yaptırımlardan..

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen 05:40

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen

Beyoğlu’ndaki bir ilköğretim okulunda ödevini yapmayan öğrencisi Tuba K.’nın elini tahta cetvelle kırdığı iddiasıyla yargılanan Türkçe öğretmeni Serdar T.(28) 3 Bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Beyoğlu’ndaki bir ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Grinch Teaser 00:41

The Grinch Teaser

Who köyünden ayrılarak dağın başında, kimsenin yaklaşmaya cesaret edemediği mağarasında yaşayan Grinch'e yalnızca sadık köpeği Max eşlik etmektedir. Günlük yaşamın sukünetinden memnun olan Grinch'in kabusu ise, yılbaşı k..

The Grinch Fragman 02:15

The Grinch Fragman

Who köyünden ayrılarak dağın başında, kimsenin yaklaşmaya cesaret edemediği mağarasında yaşayan Grinch'e yalnızca sadık köpeği Max eşlik etmektedir. Günlük yaşamın sukünetinden memnun olan Grinch'in kabusu ise, yılbaşı k..

Ali Kınık - Çal Kemancı 04:34

Ali Kınık - Çal Kemancı

Gitti Artık Unuttu mu Senelerce Avuttu mu Bu Hasretin Süresi Yok Birgün Sona Eresi Yok Son Şarkıyı Çal Kemancı Gelmeyecek O Yalancı Sonu Yokmuş Beklemenin Resimleri Saklamanın Ömrüm Ona Feda Olsun Asilce Bir V..

Çin'de Gökten insan Yağdı 00:24

Çin'de Gökten insan Yağdı

Kaza sonrası havaya fırlayan insanların hazin sonu....

  • PITIRCIK tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anne Bülent Ersoy Kadın Mı, Erkek Mi 00:17

Anne Bülent Ersoy Kadın Mı, Erkek Mi

Şöhretin Sonu, başrollerini Bülent Ersoy ve Serpil Çakmaklı'nın paylaştığı Orhan Aksoy yönetmenliğinde çekilen 1981 yapımı bir filmdir. Bülent Ersoy' un hayatını anlatan Şöhretin Sonu adlı film, Ersoy' un erkeklikten kad..

Düğün Konvoyunun Önünü İş Makinesiyle Kestiler 00:45

Düğün Konvoyunun Önünü İş Makinesiyle Kestiler

Muğla’nın Marmaris ilçesinde hafta sonu gerçekleşen bir düğünde inşaat malzemeleri satan firmanın personeli, evlenen patronlarının düğün arabasının önünü iş makinesiyle keserek bahşiş istedi. Marmaris’e bağlı Selimiye Ma..

  • JET TV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elvan Günaydın - Niye 04:39

Elvan Günaydın - Niye

Bakarken gözlerine korkuyorum Sözlerin acıtır canımı Konuşma ne olur konuşma Sonu ayrılığa varır Konuşma ne olur konuşma Sonu ayrılığa varır Sen benim korkularım Sen benim hatalarım Gözümden akan yağmurların seb..

Ben Bilmem Eşim Bilir  19-20.08.2017  Fragmanı 00:42

Ben Bilmem Eşim Bilir 19-20.08.2017 Fragmanı

Sunuculuğunu Ufuk Özkan’ın yaptığı, sevilen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir” in hafta sonu yayınlanacak bölümünde eğlence evlerinize geliyor! Arabayı hangi çift kazanacak? Tahminler yapılıyor, eşler tahminlerini ..

  • ANKA tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nil Ertürk'ün Yeni Tiguan Allspace Deneyimi 01:00

Nil Ertürk'ün Yeni Tiguan Allspace Deneyimi

Hafta sonu planlarınızın hepsini birden gerçekleştirebilmek için yeterli alan ve konfor, Yeni Tiguan Allspace'te var! Yeni Tiguan Allspace'i ilk deneyenlerden biri olan Nil Ertürk ve ailesi, Volkswagen Arena’da gerçekleş..

  • BETA tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlhan İrem ANLASANA 04:25

İlhan İrem ANLASANA

Her sevinci her kederi En olumsuz sevgileri Sonsuz denen gokleri Herseyin sonu varsa Ayrılıkların da sonu var Bir gün çıkıp geleceksin İçimde bir ümit var Yeniden seveceksin Yıllar var ki ben böyle Bekliyorum özleminle..

Polis New York'ta kazan kaldırdı 02:20

Polis New York'ta kazan kaldırdı

New York'ta siyahilere uygulanan polis şiddetine karşılık iki polisin intikam amaçlı öldürülmesi bu sefer polislere ayağa kaldırdı. Amerika'da son aylarda süren olaylar dinmek bilmiyor. Ferguson'da 18 yaşındaki siyahi ge..

Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Şarkı Sözleri Hemen Hemen Her Gün Burdan Geçiyor Yüzünde Nur Var ışık Saçıyor Bu Nasıl iştir içim Eriyor Ağlatıyor Beni Ağlatıyor Yola Çıkıyorum Bazen Arada Belki Geçerken Derdi Merhaba Aslında..

  • Cowboy tarafından
  • 2.760 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yokluğunda (Leyla The Band) 04:10

Yokluğunda (Leyla The Band)

Kaybet bu öfkeni, İçinde sakladığın. Terk et o derdini, Benden almadığın. Sabret sonu aynı değil! Söylüyorum. Dinle, rüyaların her gün aynı, Olmayacak! Şimdi vazgeçersen geriye döneceksin, Gitme! Kaybedince da..

Demet Akalın - Giderli Şarkılar 04:41

Demet Akalın - Giderli Şarkılar

Bu kalbin üzülmesine izin vermiycem Sevgi saygı ne varsa yitirdik Mutlu sonu görmeden asla ölmiycem Giden kazansa illa ki bilirdik Çat diye kaldırıp atıyorum resimlerimizi duvardan Herkes nasibini alır giderli şarkılarda..

Gökhan Türkmen - Aşk Lazım 05:16

Gökhan Türkmen - Aşk Lazım

Teninden, gözlerinden Söküp atmak kolay mı yüreğinden Bir resim kalır bugün Yeni doğan güneş gibi gökyüzünden Dilim varmaz Kalır durmaz Sonu görmek kolay mı gün geçmeden Duvarlardan kavuşmalardan sıkıldım bunal..

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı 04:13

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı Nişantaşı Üniversitesi “Kıbrıs müzakerelerinde gelinen son durum ve İsviçre Görüşmeleri ne ilişkin gerçekleştirdiği konferansta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 2. Cumhurbaşkanı M..

Özgür Arıkan - Adı Gizli 05:09

Özgür Arıkan - Adı Gizli

Adı Gizli şarkı sözleri ile Kalbimi çalanım yar Başımı belaya salar Bu gidişin sonu belli Deli olurum yar Adı gizli, biraz deli Bir gülüşü öldürür beni Onsuz olmaz yaşayamam Canda canım adı gizli Gözleri karalım ya..

Burcu Güneş - Gül Kokusu 05:19

Burcu Güneş - Gül Kokusu

Burcu Güneş - Gül Kokusu Şarkı Sözü: Sen sevmeye yeltenmemişsin çocuk Belki de kendine güvenmemişsin Gönlün kurak yaşlarla büyümemişsin çocuk Nefes almak yeter sanma yaşamayı öğrenmemişsin Gönlün kurak yaşlarla büyümemi..

Orhan Ölmez -Su Misali 05:08

Orhan Ölmez -Su Misali

$imdi cok uzakta kalmi$ bir baharsin, Kalbimin derinlerinde bir yalansin, $imdi cok uzakta kalmi$ bir baharsin, Kalbimin derinlerinde bir yalansin. Gün gelir zaman döner sende solarsin, Hic gücenme kizma kizma send..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Kung Fu Yoga Film İzle 1:47:12

Kung Fu Yoga Film İzle

Filmin Konusu : Kung Fu Yoga filminin başrollerinde Jackie Chan ve Aamir Khan ikilisinin rol alacağı duyurulunca Jackie Chan ve Aamir Khan fanlarını büyük bir heyecan , merak ve ilgi uyandırdı. Çok sevilen iki süper yıld..

  • Tv Series tarafından
  • 24.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce