#Yıla

En Zor Veda Yeliz Şar Babasının Tabuta Sarılıp Hüngür Hüngür Ağladı 08:23

En Zor Veda Yeliz Şar Babasının Tabuta Sarılıp Hüngür Hüngür Ağladı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Gerilim Oyuncular: Y’Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez ve Marisa Tomei Yönetmen: Gerard McMurray Yazar: James DeMonaco Yapımcılar: Jason Blum, Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller, Sébastie..

Emre Erdemli - Kara Bulut 04:08

Emre Erdemli - Kara Bulut

Emre Erdemli - Kara Bulut Şarkı Sözü: Düşünüyorum enine boyuna Ayrılıyoruz bugün galiba Geceler de uykusuz yaşıyorum Uzun yıllar sensizim galiba Kalbim kırıldı, durmaz buralarda Zaten razı değil, ayrılık çığlığına..

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video) 03:39

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video)

Evveeet… “Demo 2” albümünün en demo şarkısıyla tekrar merhaba. 11 yıl önce henüz bestelenme aşamasında kaydedilmiş haliyle üstelik… Sözleri, kayıt esnasında prozodik çözümlemeler için uydurduğum “badidi bidudi” diye ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Ordulu Kivi Üreticisi Bu Yıl 8 Bin Ton Rekolte Bekliyor 03:58

Ordulu Kivi Üreticisi Bu Yıl 8 Bin Ton Rekolte Bekliyor

Türkiye’de fındıktan sonra en fazla kivi üretiminin gerçekleştirildiği Doğu Karadeniz Bölgesi’nin bazı illerinde ve Ordu’da hasat başladı. Türkiye'de Yalova'dan sonra en fazla kivi üretiminin gerçekleştirildiği Ordu'da ü..

Türkiye’nin Yer Fıstığı Üretiminin Yüzde 60’ı Adana’dan 05:45

Türkiye’nin Yer Fıstığı Üretiminin Yüzde 60’ı Adana’dan

Türkiye’nin yer fıstık ihtiyacının yüzde 60'ını tek başına karşılayan Adana'da hasat başladı. Fıstığın kilogramı ortalama 9 ile 10 liradan alıcı bulurken fiyatı ve verimi çiftçiyi sevindirdi. Türkiye genelinde 440 bin de..

Uluslararası sistemle tam bir uyum içinde olanların paylaşamadıkları ne? 1:34:53

Uluslararası sistemle tam bir uyum içinde olanların paylaşamadıkları n

Yargının İmamoğlu kararına en çok kim sevindi? Kimler üzüldü? Hemen hemen bütün partiler uluslararası sistem noktasında tam bir uyum içinde, peki paylaşamadıkları ne? Global dünya’da yerli ve milli olmak ne demek? Nasıl ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 2 yıl önce