#Yılan gibi

Öfkelenen Adam  Tokat Manyağı Yaptı 01:00

Öfkelenen Adam Tokat Manyağı Yaptı

Görgü tanıkları insan ve St. Petersburg iki trafik polisi arasındaki öfkeli çatışma filme. görüntüleri - video kelepçele onu çalışırken yere bir eşofman şiddetli bir adamı vurma iki kolluk kuvvetleri gibi. Ancak, kalan o..

  • PITIRCIK tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Faik Öztürk Duyguya Yaptığı Yorumlarla Gülme Krizine Soktu! 10:08

Faik Öztürk Duyguya Yaptığı Yorumlarla Gülme Krizine Soktu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 101. bölümünde Faik Öztürk, Duygu Çevik'in elbiseyi taşımasını çok beğendiğini ve Duygu'dan başka bu kıyafeti Dilara Taşkın ile Aleyna Eroğlu'nun giyebileceğin..

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Faik Öztürk Dilara Taşkına Yaptığı Yorumlarla Kırdı Geçirdi! 13:28

Faik Öztürk Dilara Taşkına Yaptığı Yorumlarla Kırdı Geçirdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 101. bölümünde Dilara Taşkın'ın abiye kombindeki başarısızlığı bu haftada devam etti. Faik Öztürk ise tahminlerine devam etti ve Dilara gibi zayıf kadınların n..

  • ANKA tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fargo’nun Yeni Sezounundan Fragman Geldi 01:00

Fargo’nun Yeni Sezounundan Fragman Geldi

Ewan McGregor, Mary Elizabeth Winstead, Carrie Coon ve Scoot McNairy gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Fargo, bu sezon 2010’da geçecek. Her yıl farklı bir konu işlenen dizinin bu sezonu 19 Nisan'da başlayacak...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.398 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seyithan Özdemir -Minik- Kimdir? 02:19

Seyithan Özdemir -Minik- Kimdir?

Seyithan Özdemir Boy: 2,05 Seyithan Özdemir Doğum: 1978 Seyithan Özdemir Eğitim: ilkokul Seyithan Özdemir Kimdir : Muş doğumlu. Kürt kökenli çiftçi bir anne ve babanın çocuğu. Boyu: 2,05 m. 8 kardeşin küçüklerinden. ..

Acun Ilıcalı Kimdir? 04:02

Acun Ilıcalı Kimdir?

Yok musun?, Fear Factor, Survivor, Yetenek Sizsiniz Türkiye gibi Türk televizyonculuğunun önemli başarı yakalamış programlarının yapımcısıdır. Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan ..

Bensu Soral Kimdir? 02:14

Bensu Soral Kimdir?

Lise öğreniminin ardından Marmara Üniversitesi Grafik Bölümü'nden mezun olan Soral, 1,63 boyu, güzel fiziği, göz renkleri ve farklı cazibesiyle mankenliğe adım atmıştır. Bensu Soral,bir süre sonra kendisi gibi oyuncu ola..

Kerimcan Durmaz'ın Hamam Eğlencesi 01:21

Kerimcan Durmaz'ın Hamam Eğlencesi

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, gittiği hamamda çılgınlar gibi eğlendi. Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerimcan Durmazdan Erkeklere ve Kadınlara Özel Yürüyüş 12:12

Kerimcan Durmazdan Erkeklere ve Kadınlara Özel Yürüyüş

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde Kemal Doğulu, Neslihan Doğrusöz'den ilk geldiği gün gibi yürümesini sonrada yürümeyi öğrendikten sonra nasıl yürümesini göstermesini istedi..

  • ANKA tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sihirli Annem 8.Bölüm Dizi İzle 1:01:21

Sihirli Annem 8.Bölüm Dizi İzle

Dudu, yıllardan beri insan gibi yaşayan Taci’yi bir son dakika kıskançlığı ile köpeğe dönüştürerek bütün dengeleri yeniden bozmuştur. Eda’yı ise gözlerimiz göremese bile hep aramızda hissederiz. Dizi 26 Eylül 2011 tarihi..

Ahmet Çalık'ın Moldova'ya Attığı Kafa Golü 00:10

Ahmet Çalık'ın Moldova'ya Attığı Kafa Golü

A Milli Futbol Takımımız, Ahmet Çalık'ın kafa golüyle Moldava karşısında 2-0 öne geçti. Ahmet Çalık'ta Emre Mor gibi milli formayla ilk golünü kaydetmiş oldu...

Bir Çok Hayvanın Komik  Hapşurması :) 03:38

Bir Çok Hayvanın Komik Hapşurması :)

İnsanlar gibi hayvanlarda hapşuruyor. Hepsi biribirinden komik hapşurması....

Alessandra Ambrosio Kimdir? 02:56

Alessandra Ambrosio Kimdir?

Alessandra Corine Ambrósio (d. ... Guess, Victoria's Secret ve Next gibi markaların modelliğini yapan Ambrosio'nun tüm dünyada ün kazanması, her yıl Aralık ayında düzenlenen Victoria's Secret iç çamaşırı markasının defil..

Void Fragman 01:40

Void Fragman

Polis memuru Carter (Aaron Poole) ıssız bir yolda aksak bir kan bulanmış adam keşfeder, o Barebones, gece vardiyası personel ile yerel bir hastaneye onu acele. Gizlenmiş gibi, kült benzeri rakamlar aç kurtlar deli açmak ..

Rusya 3-3 Belçika - Maç Özeti izle (28 Mart 2017) 02:58

Rusya 3-3 Belçika - Maç Özeti izle (28 Mart 2017)

Russia 3 – 3 Belçika maç özeti yayındadır. Süper lig özetleri, beinsport maç özet maçların geniş özeti , en son spor haberleri ve önemli maçları canlı olarak sitemizden takip edebilirsiniz.Şampiyonlar ligi özet , uefa av..

Facebook Kamera Özelliklerini De Kullanmaya Başladı 01:13

Facebook Kamera Özelliklerini De Kullanmaya Başladı

Facebook, fotoğraf makinesini akıllı telefon uygulamasında merkezi bir yere yerleştiriyor ve rakip Snapchat gibi kullanıcıları daha fazla fotoğraf çekmeye ve dijital çıkartmalarla düzenlemeye teşvik ediyor. facebook sna..

Karayip Korsanları Serisinin Merakla Beklenen 5. Filmi 'Salazar'ın İntikamı'ndan Yeni Fragman Geldi 03:34

Karayip Korsanları Serisinin Merakla Beklenen 5. Filmi 'Salazar'ın İnt

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales filminin geçtiğimiz haftalarda yayınlanan fragmanı ile Türkçe ismi de gelmişti. Karayip Korsanları Salazar’ın İntikamı adıyla 26 Mayıs 2017'de vizyona girecek filmden şimd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Survivor Sabriye Şengülün İlginç Dansı! Resmen Klip Çekti 01:37

Survivor Sabriye Şengülün İlginç Dansı! Resmen Klip Çekti

Adaya müzik gelince Sabriye'de çocuklar gibi eğlendi ve ortaya bu görüntüler çıktı...

  • ANKA tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hizmetçi Kadının Kötü Ruhlar Tarafından Ele Geçirilmesi 01:20

Hizmetçi Kadının Kötü Ruhlar Tarafından Ele Geçirilmesi

Singapur'da Nurul Baker adında birisinin evinde güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alınan görüntülerde zombi gibi dolaşan bir kadın var...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.300 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adventure Time 7.Bölüm 10:50

Adventure Time 7.Bölüm

Gökkuşağı Atı: En iyi arkadaşı Prenses Ciklet'tir. Prenses Ciklet'e gökkuşağı yapar. Korece konuşmaktadır. Jake'in sevgilisidir. Hakkında az şey bilinir. Işınlama, renk değiştirme gibi birçok sihirli gücü vardır...

Adventure Time 9.Bölüm 10:37

Adventure Time 9.Bölüm

Yumrular Prensesi: Mor renkli bir prensestir. Alnındaki yıldız uçmasına yardım eder o sönünce uçamaz. Anavatanı Yumrulu Bölge denilen bir boyuttur. Bir yumrulu canlı başka bir canlıyı ısırırsa onu da yumrulu canlıya dönü..

İmam Hatipli Merve ve Şeytan 06:29

İmam Hatipli Merve ve Şeytan

İmam Hatipli Merve gündelik hayatında şeytan tarafından sıkça sınanır fakat olaylar pek de şeytanın umduğu gibi gelişmez...

Cumhur  Sen Aslıdan da Güzelsin 02:58

Cumhur Sen Aslıdan da Güzelsin

Güzel sana bir sözüm var Beni bir yol dinler misin Beni çölden çöle sürdün Sen leyla dan da güzelsin Ağlıyorum için için Beklerim yar gelmez Kerem yandı aslı Sen aslı dan da güzelsin Sana aşık oluverdim Sen aşk nedi..

Mithat Körler Güneşimi Kaybettim 04:40

Mithat Körler Güneşimi Kaybettim

ün akşam yüreğimden çıkarttım anıları Yaşadım bir yangın gibi içimde acıları (x 2) Ben benden geçtim ama bir senden vazgeçemem Dokunulmazımsın benim yüreğime hükmedemem (x 2) Güneşimi kaybettim, gözlerini görmem ..

Metin & Eda Özülkü Seninle Olmak Var Ya 03:54

Metin & Eda Özülkü Seninle Olmak Var Ya

Öyle deli gibi esme başım dönüyor Hasretini verme baharın yerine Öyle arada bi bakma içim gidiyor Gözyaşımı derme gülümün yerine Ölüm olda düş peşime Ecel olda al başımı Eriyor içim yanıyor giderek Yine de dayana..

Karayip Korsanları   Ölü Adamlar Masal Anlatamaz Filmi Fragmanı 00:59

Karayip Korsanları Ölü Adamlar Masal Anlatamaz Filmi Fragmanı

Johnny Depp ve Orlando Bloom gibi başrol oyuncularına Javier Bardem’in de dahil olduğu yeni Karayip Korsanları serisi ‘Ölü Adamlar Masal Anlatamaz’ (Dead Men Tell No Tales) filminin yeni fragmanı yayınlandı...

Bahar Candan  Kalbim Acıyor Dedi ve Ağlamaya Başladı! 08:00

Bahar Candan Kalbim Acıyor Dedi ve Ağlamaya Başladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 30 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 106. bölümünde Bahar Candan 19 yıldır yaşadığı en zor günü olduğunu söyledi ve ağlamamak için kendisini zor tuttu. Kemal Doğulu, Bahar'a neden üzgün olduğu..

  • ANKA tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk 3.Bölüm 03:35

Kuzucuk 3.Bölüm

uzucuk oyunuyla çocuklar nesne ve varlıkları şekillerine, renklerine ve boyutlarına göre gruplayarak KUZUCUK'un odasına hediyeler toplama ve bu hediyeleri oda içerisinde istedikleri gibi yerleştirme şansına sahipler...

Kuzucuk 19.Bölüm 03:32

Kuzucuk 19.Bölüm

Onun kendine has dünyasında olup bitenler, herkesi derinden etkiliyor. Herkes hayatında onun gibi bir arkadaş istiyor. Kuzucuk’un kalbinde herkese yer var...

Gizem Berk - İkimiz 03:49

Gizem Berk - İkimiz

Gece yıldızlar, insanlar ve biz Aklına gelir miydi ikimiz? Başka bir gecede, başka bir yerde Acaba yine buluşur muyduk ki biz? Çok mu erken oldu bu aşk? Sevdiğimi söylesem sana dinler misin? Korkar mısın aşkımdan şimdi? ..