#Yılan gibi

CanKan -  Kıyabilirmiyim 2017 05:42

CanKan - Kıyabilirmiyim 2017

İçimdeki Duygu Beni Öldürecek Bekledim Bekliyorum Ne Zaman Dönecek Şimdi Sen Gidiyorsun Ya Beni Kim Sevecek Hadi Sen Kıydında Ben Kıyabilirmiyim Terk Edip Gidiyorsun Ya Beni Kim Sevecek Hadi Sen Kıydın Da Ben Kıyabilirmi..

Yüz Felcinin Nedenleri Nelerdir 01:28

Yüz Felcinin Nedenleri Nelerdir

Yüz felcinin birçok nedeni var. Bunlar beyin küresindeki sorunlardan kaynaklanabildiği gibi, beyin sapındaki sinirlerin bozulduğu durumlarda da oluşabilir. Yüz felci en çok soğuğa ve rüzgara maruz kalma sonrası ortaya çı..

  • NABIZ tarafından
  • 582 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Google Home Kullanmaya Çalışan Büyükannenin Muhteşem Eğlenceli Anları 02:23

Google Home Kullanmaya Çalışan Büyükannenin Muhteşem Eğlenceli Anları

Kısa sürede büyük bir gelişme gösteren teknolojiye ayak uydurmakta zorlanan büyüklerimiz bazen ortaya muhteşem eğlenceli anlar çıkartabiliyor. Mesela Google Home kullanmaya çalışan İtalyan büyükannede olduğu gibi.....

  • JET TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haşhaşlı Tepsi Çöreği Tarifi  02:33

Haşhaşlı Tepsi Çöreği Tarifi

Çay saatlerinizin vazgeçilmezi, damak lezzetimizi zenginleştirecek olan muhteşem kat kat haşhaşlı tepsi çöreği tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Yumuşacık hamurunun arasında ağızda dağılan ceviz parçaları ve haşhaş taneler..

Cengiz Özkan - Yayladan Gel Kömür Gözlüm 04:36

Cengiz Özkan - Yayladan Gel Kömür Gözlüm

Cengiz Özkan - Yayladan gel Kömür Gözlüm Şarkı Sözleri Gelin oldun garabelin eline Yedi bayram gına yakma eline Gurban olam senin gibi geline Yayladan gel kömür gözlüm yayladan Senin baban karşı köyün hocası Çok peşime d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.785 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylan Ertem & Mabel Matiz - Kör Heves 05:17

Ceylan Ertem & Mabel Matiz - Kör Heves

Bak Soğuyor Hece min Altındaki Bu Dil Ve Hiçbir Kere Çıkılmamış Gibi Düştü Bu Yol Elimde Kan, Kanımda Senden Bin Zehir Ne Var Ne Yok Yutuldu Bu Taşlar Kefil Kırıldı Cam Dağıldık Dört Bir Yana Kendimi Kopardım Gördüm Bu A..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.272 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doru  Fragman 01:52

Doru Fragman

Doru her şeyden habersiz sürüsüyle yaşayan bir attır. Sürüde tesadüfen eski bir İngiliz yarış atı olan Çenebaz’dan gerçekleri öğrenmesiyle birlikte Demirkır’la da tartışır. Yaşadıkları vadiden dışarı çıkan Doru'nun peşin..

Kalben - Taşikardi 03:45

Kalben - Taşikardi

Yaşamak güzel Bildiğin gibi Hiçbir şey değişmedi Gittiğinden beri Halılar yerde Lambalar eski Aynalar bomboş Ayaklar yalnız Bağır çağır ağlıyor üst komşunun kızı Altında çırılçıplak gülen Biz değil miyiz artık? Ayrılı..

Ogün Dalka Ft. Kemal Doğulu - Aşk Kabul Ederse 03:50

Ogün Dalka Ft. Kemal Doğulu - Aşk Kabul Ederse

kesmek darılmak istedim seni kirli bir sayfadan çıktım süt gibi kaybedecek şey yok teslim olsana yakışacak seninle bize bir baksana uyandım sesinle yol aldım sesizce sevmesen yükledim bulutları aşk kabul ederse tutşuruz ..

Cenk Eren - Kiraz Mevsimi 05:37

Cenk Eren - Kiraz Mevsimi

bir daha ben hiç olmadım eskisi gibi güvenmedim bi daha hiç sakladım kendimi inceliklerini öğrendim ask oyunlarının aslında cokta eglendım saymazsak kalbımı yok düzeni mertlıgı yok askın ben uzerım uzulmemek ıcın cok uzu..

Neden Kötü Adamları Çekici Buluruz 04:13

Neden Kötü Adamları Çekici Buluruz

Yeşilçam filmlerinde bile kötü adam kahkahası diye bir şey var ve genel olarak da bu kötü adamlar kazanır! Ama aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir! Kötü adam filmin sonunda iyi çıkar, iyi adamlarsa aslında kötü! B..

Evcilik Oyunu 1964 Türk Filmi İzle 1:38:59

Evcilik Oyunu 1964 Türk Filmi İzle

Konusu: Bir birlerini tanımayan bir çift bir süre evli gibi görünmek zorunda kalmıştır. Yapımı : 1964 - Türkiye Tür : Dram & Romantik Süre: 90 Dak. Yönetmen : Halit Refiğ Oyuncular : Cevat Kurtuluş , Belgin Doruk , Sa..

Celal Şengör'den Osmanlı Devleti Hakkında Skandal Sözler 01:14

Celal Şengör'den Osmanlı Devleti Hakkında Skandal Sözler

Prof. Dr. Celal Şengör katıldığı televizyon programında skandal sözler sarf etti. Şengör, Fatih Sultan Mehmet'in Müslüman olmadığını iddia etti. Bununla kalmayan Şengör, Osmanlı'nın işgalci olduğunu ve Kanuni Sultan Süle..

Patlıcanlı Fırın Makarna 09:55

Patlıcanlı Fırın Makarna

Tam bir yaz yemeği. Benim gibi makarnacıysanız ve patlıcanı da seviyorsanız tam sizlik:) Malzemeler: 3 tane Domates 1 Soğan 3 yemek kaşığı Yeşil Zeytin 6 yemek kaşığı Lor Peyniri 2 adet Patlıcan 250 gram Makarna Tuz, k..

Cenk Eren - Kiraz Mevsimi (Remix) 05:34

Cenk Eren - Kiraz Mevsimi (Remix)

bir daha ben hiç olmadım eskisi gibi güvenmedim bi daha hiç sakladım kendimi inceliklerini öğrendim ask oyunlarının aslında cokta eglendım saymazsak kalbımı yok düzeni mertlıgı yok askın ben uzerım uzulmemek ıcın cok uzu..

Ben Bilmem Eşim Bilir- Tekme Atarak Uyandırdım! 01:59

Ben Bilmem Eşim Bilir- Tekme Atarak Uyandırdım!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 1 Temmuz Cumartesi bölümünde, Tuğçe'nin eğlenceli kıskançlık hikayeleri günü şenlendirecek! Tuğçe Hanım'ın, üstüne fondöten bulaşmış tişörtü eline geçirdikten sonra Mert Beyi yatağından tekme ata..

  • ANKA tarafından
  • 2.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Bilmem Eşim Bilir- Yayın Anında Sürpriz Evlilik Teklifi! 02:02

Ben Bilmem Eşim Bilir- Yayın Anında Sürpriz Evlilik Teklifi!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 2 Temmuz bölümünde, yarışmacılarından Ozan Bal'ın, uzun süredir beraber olduğu Gizem Özçiller'e beklemediği anda yaptığı evlilik teklifi herkesi şok edecek! Ufuk Özkan yarışmacı hanımlardan Gizem..

  • ANKA tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri) 05:18

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri)

Kalp Atışı'nın ilk bölümünde; Eylül babası ve üvey annesi yüzünden sorunlu bir çocukluk geçirmiş ve lise çağında babası tarafından Marmaris’te yaşayan babaannesinin kapısında terk edilmiştir. Babaannesi Gülayşe’nin yanın..

Madde Bağımlılığı Nedir 01:32

Madde Bağımlılığı Nedir

Kişinin öznelliğini, özgürlüğünü ve özerkliğini ortadan kaldıran her şey bağımlılık olarak nitelendirilir. Bağımlılık daha çok alkol, esrar, kokain gibi keyif verici maddelerle ilgilidir. Madde bağımlılığında kişi iş yap..

  • NABIZ tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinayet Mi Kaza Mı Siz Karar Verin 00:27

Cinayet Mi Kaza Mı Siz Karar Verin

Çin'de yolun karşısına geçmek isteyen çifte, hızla üzerlerine gelen otomobil çarptı. Olayda kadın ve erkek metrelerce öteye savruldu. Cinayet gibi kaza, güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi...

Mehmetçik'e Yılın Son Akşamında 'Anne Yemeği' 01:11

Mehmetçik'e Yılın Son Akşamında 'Anne Yemeği'

Jandarma Genel Komutanlığı ve Konya'nın Meram Belediyesi iş birliğiyle hazırlanan Ana Kucağından Peygamber Ocağına Projesi kapsamında, Konyalı anneler tarafından yapılan yaprak sarması, içli köfte, su böreği gibi yemek..

Ahmet Şafak  Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa 02:19

Ahmet Şafak Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa

Ahmet Şafak Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa dinle Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa Askerin Milletin Bayrağınla Çok Yaşa Arş Arş Arş İleri İleri Arş İleri Marş İleri Dönmez Geri, Türkün Askeri Sağdan Sola, Soldan..

  • Candy tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaş Makinesi İzle ( 2017) 2:02:46

Savaş Makinesi İzle ( 2017)

Günümüzün savaşlarla dolu dünyasında, yazar ve yönetmen David Michôd üst düzey bir Amerikan askerinin inişli çıkışlı hayat hikayesini kâh tüm gerçekliğiyle, kâh acımasız bir parodi tadında ekranlara taşırken, gerçeğin ve..

Asuman Krause - Kukla 04:08

Asuman Krause - Kukla

sen hep böyleydin tam bir baş belası başkaları sürdü bana kaldı cefası senin yaşadığın koca bir hayal dünyası gidiyorsan git şimdi tam tam sırası ben çoktan sinirlerimi aldırdım şimdi su gibi tertemiz oh be sen..

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite 04:44

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Bağcılar'lı Noel Baba 10:08

Bağcılar'lı Noel Baba

Ünlü fenomen yabancı ülkeleri dolaşarak bağcılarda davranan gençler gibi insanlara davranıyor izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılbaşı İkramiyesini Kazanıp Sapıtan  İnsanlar 05:03

Yılbaşı İkramiyesini Kazanıp Sapıtan İnsanlar

Para herkesi değiştirir sözü doğruymuş bu videoyu izledikten sonra kesin sizde benim gibi düşüneceksiniz..

  • JET TV tarafından
  • 723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebola Hangi Hastalıklarla Karışır 00:53

Ebola Hangi Hastalıklarla Karışır

Ani ateş yükselmeleri, halsizlik, iştahsızlık, vücut ağrıları, bulantı ve kusma gibi temel belirtilerle kendini gösteren ebola, pek çok enfeksiyon hastalığıyla karıştırılabilir. Belirtilerin çok şiddetli bir şekilde görü..

  • NABIZ tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebola Virüsü Nasıl Yayılır 01:30

Ebola Virüsü Nasıl Yayılır

Ebola virüsü direkt temas yoluyla yayılır. Ter, tükürük, gözyaşı gibi vücut salgılarıyla bulaşır. Virüs, çeşitli yollarla inaktive edilebildiği için her temasta bulaşma söz konusu olmayabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fuat Saka - Şimdi Ne Yapar 03:40

Fuat Saka - Şimdi Ne Yapar

Dertli dertli çalıyor saz Ağlıyorum bu akşam bu barda Parça parça olmuş gönlüm Kırılmış bir kadeh gibi yerde Katılmıyor türkülere Gözgöze elele susuyorduk Tele kulak verip yalnız Sessizce bağlama dinliyorduk İçki..