#Yılan gibi

Açma Tarifi Lezzetli Ve Yumuşak 06:12

Açma Tarifi Lezzetli Ve Yumuşak

Yarim paket yasmaya(eger kuru maya kullanacaksaniz 1 yemek kasigi ) 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag Yarim su bardagi toz seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 1 kilo un(lütfen kontrollü ekliye..

Çikolatalı Tatlı Ekmek  Brioche Bread 10:04

Çikolatalı Tatlı Ekmek Brioche Bread

Yarım kilo un 1 su bardağı ılık süt (250ml) 1 tane yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı Yarım paket yas maya (ya da 1paket kuru maya) 5 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 çay kaşığı tuz İsteğe bağlı olarakta şekil verirken ..

Beyin Kontrolü İle Fareye Öldürme Hissi Aşılamak 00:34

Beyin Kontrolü İle Fareye Öldürme Hissi Aşılamak

Farenin kafasına takılan cihaz ile lpgden benzine geçiş gibi açıp kapatarak öldürme hissini uyarmayı başarmışlar. Oldukça ilginç bir çalışma olmuş. İnsanlık üzerinde etkisi ne olunur bilinmez ama tam tersi düşünürsek sok..

  • JET TV tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferdi Tayfur - Kör Talih 05:15

Ferdi Tayfur - Kör Talih

Bir görüşlük gelseydin Gönlümün hücresine Biraz çare olsaydın Bitmeyen çilesine Seni de Allah yarattı Beni de Allah yarattı Sana gülen kör talih Beni neden hep ağlattı Adını kazıyorum Buz gibi duvarlara Güneş..

Direniş Karatay Fragman 01:55

Direniş Karatay Fragman

Guyaseddin, babası Alaattin Keykubat’ın zehirlenerek öldürülmesi üzerine tahta geçmiştir. Fakat o, babası gibi yetenekli bir devlet adamı değildir. Bu durum Moğol baskılarının artmasına neden olur. Emir Celaleddin Karata..

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation 04:09

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation

Eski AKP'li İzmir milletvekilinin kızı Trump için İngilizce rap şarkı yapmış ve Kötü haber Trump, Erdoğan seni kramp yapacak. Ne de olsa, her söyleşide kafa tutuyoruz. Tavır yok ama ses var. RAP neden olmasın? Keşke bir..

  • JET TV tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mercimekli Sini Mantısı Tarifi 03:51

Mercimekli Sini Mantısı Tarifi

Hamuru için 1 adet yumurta 1 su bardağı su 3 su bardağı un iç harcı için 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet soğan 1 su bardağı yeşil mercimek Yarım çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kırmızı biber Sosu için 1 yemek kaşığı t..

Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı

Medeniyeti yok eden büyük felaketin ardından yıllar geçmiştir. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. İnsanlar kendilerine yeni bir yaşam biçimi geliştirmiştir. Yeryüzünde hareket eden büyük şehirler, daha küçük olan kas..

Porsiyonluk Kedi Dilli Pasta Tarifi  Tatlı Tarifleri 02:49

Porsiyonluk Kedi Dilli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için bardakta porsiyonluk kedi dilli pasta tarifi videosu hazırladık sizler için. Yapım süresi kısa ve malzeme sayısı da oldukça az olduğu gibi lezzeti de oldukça güzeldir...

Tarçınlı Cevizli Kek 01:19

Tarçınlı Cevizli Kek

Tarçınlı Cevizli Kek Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı süt 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket kabartma tozu Yarım su bardağı sıvı yağ 1 paket vanilya Aldığı kadar un (2 buçuk su bardağı kadar) 2 çorba kaşığı tar..

Fırında Etli Türlü Yemeği Tarifi 06:07

Fırında Etli Türlü Yemeği Tarifi

Malzemeler Yarim kilo dana kusbasi et(ama kuzu etide olur) 1 tane kabak 1 tane patlican 3 tane patates 1 tane büyük kuru sogan(yada arpacik sogan kullanin benim gibi) 2 dis sarimsak 2 tane yesil biber 1 tane kirmizi bibe..

Şevkat Yerimdar 38. Bölüm 2. Fragmanı 00:48

Şevkat Yerimdar 38. Bölüm 2. Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:06

Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Anne ve babaları öldürüldüğü gün ormanda ortadan kaybolan iki küçük kızın hikayesini anlatan doğaüstü bir gerilim filmi. Yıllar sonra kurtarılan kızlar yeni bir hayata başlar ancak geceleri hala biri ya da bir ş..

Avrupa'nın En Yüksek Bacasına Tırmanmak 06:20

Avrupa'nın En Yüksek Bacasına Tırmanmak

365 metre uzunluğundaki bu bacaya tırmanan ikili yürekleri ağza getiriyor. Çoğumuz kaldırımda düz yürüyemezken onların o yükseklikte pazarda gezer gibi gezmeleri bir hayli ilginç...

  • JET TV tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Babasının Hareketlerine Kahkaha Atıp Çıldıran Bebek 00:51

Babasının Hareketlerine Kahkaha Atıp Çıldıran Bebek

Kutuyu düşürmüş gibi yapan babasına sevinip kahkaha atana bebecik ...

  • JET TV tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Düğününde Hipap Söyleyen Gelin 03:30

Düğününde Hipap Söyleyen Gelin

Düğününü unutulmaz bir anı yapmak için hipop söyleyen gelin gibi gelin . İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kendi Dillerini Oluşturan Kediler 01:58

Kendi Dillerini Oluşturan Kediler

Bizim kuş dili gibi bir şey olmuş ama çok tatlı konuşuyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Direk Dansında Çıtayı Arşa Taşıyan At 01:00

Direk Dansında Çıtayı Arşa Taşıyan At

Direk dansı dediğin böyle olur. Maşaallah ablamız da tutunduğu direkten farksız. Daşş gibi. Kendisi direk dansı hocasıymış...

  • JET TV tarafından
  • 556 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sürünmenin Kitabını Yazan Sırnaşık Velet (Oğlum Bak Git Amerika Versiyon) 01:53

Sürünmenin Kitabını Yazan Sırnaşık Velet (Oğlum Bak Git Amerika Versiy

Sürüne sürüne sonunda dayağı yiyen veledin memnun eden dayak yemesi. Bu nasıl cümle oldu lan nefer gibi. ona mı benziyorum ne!!!..

  • JET TV tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Chucky 4 - Çocuk Oyunu 4 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:28:39

Chucky 4 - Çocuk Oyunu 4 Türkçe Dublaj Hd İzle

e Chucky adındaki oyuncak bebeğin içine girer. Kız arkadaşı Tiffany, Chucky'yi kilitli tutulduğu delil odasından kaçırır ve bir vudu büyüsüyle canlanmasını sağlar. Fakat işlerin yolunda gitmediği bir rüya görür ve Chucky..

Elmalı Kek Tarifi 04:55

Elmalı Kek Tarifi

Elmalı kek tarifi Malzemeler 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1su bardağı sıvıyağ 4 tane yumurta 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu yaklaşık 2 su bardağı un üstüne koymak için üç tane elma 1 tatlı kaşığı ..

Kolay Güllaç Tarifi 06:46

Kolay Güllaç Tarifi

10 tane güllac yapraklari(250 gr) 1 litre süt arti bir su bardagi daha koyun 1 su bardagi seker(eger tatli seviyorsaniz 3 yemek kasigi daha seker koyun) 1 tane vanilyasekeri Ceviz Hindistan cevizi Süslemek icinde Antep ..

Müslüm Gürses Yağmur Duası 05:09

Müslüm Gürses Yağmur Duası

Müslüm Gürses Yağmur Duası Dinle Şarkı Sözleri : Vefasız bir talihim bir çaresiz derdim var Sanki bunlar yetmez gibi irde yardan zulüm var Nasıl yanmam nasıl ağlamam Hergün içip nasıl kahrolmam Yağmur duasımı ettin g..

Merkel Deniz Yücelin Tahliye Kararı Sevindirici 01:16

Merkel Deniz Yücelin Tahliye Kararı Sevindirici

Alman Die Welt gazetesinin Türkiye muhabiri Deniz Yücel serbest bırakıldı. 14 Şubat 2017'den beri cezaevinde bulunan Yücel hakkında konuşan Almanya Şansölyesi Angela Merkel, kararın sevindirici olduğunu belirtti. Die Wel..

El Royale'de Zor Zamanlar - Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:26

El Royale'de Zor Zamanlar - Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gömülecek sırları ve karanlık geçmişleri olan 7 yabancı bir otel odasında bir araya gelir. Onların her şey bitmeden önce kendilerini kurtarabilecekleri son bir şansları vardır. Dehşet Kapanı filminin yönetmeni Drew Godda..

Bebek Tulumu Giyen Kanguru 00:21

Bebek Tulumu Giyen Kanguru

Bebek gibi altını bağlayıp tulum giyen kangurunun tatlılığı .İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 1.229 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muhteşem Patates Salatası 01:41

Muhteşem Patates Salatası

Tart Kalıbında Patates Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo patates 2-3 adet havuç Yarım demet dereotu 2-3 dal taze soğan Yarım demet maydanoz 1 çorba kaşığı tereyağ Yarım limon Karabiber, kimyon, tuz Zeytinyağ Süslem..

Sosis Nasıl Yapılır 07:57

Sosis Nasıl Yapılır

400 gr Dana döş kıyma 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı sarımsak tozu 3 tatlı kaşığı yoğurt 2 tatlı kaşığı domates salçası Mutfak robotuna..

Bayram Temizliği Yapan Erkek 00:33

Bayram Temizliği Yapan Erkek

Ev temizliği yapmayı seven erkek yoktur, ev temizliği yapmayı sever gibi görünen erkek vardır diye boşa dememişler efendim...

  • JET TV tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İki Renkli Baton Kek Tarifi  Kek Tarifleri 02:32

İki Renkli Baton Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri listemize nefis bir kek daha ekledik. İki renkli baton kek tarifi videosu ile sizler de kolayca ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Bu tarifimiz hem kakaolu hem de sade kek tadını sevenler içindir. Yumuşac..