#Yılan gibi

Danla Bilic Loca Kızı Makyajı 15:02

Danla Bilic Loca Kızı Makyajı

YÜZ; Nyx Photo Filter Kryolan Tv Paint Stick tabiki Nyx hd concealer / mac pro longwear Nyx pigment Benefit Hola Nars Orgasm GÖZ; The Balm Nude Palette Rimmel London kaş kalemi Benefit They're Real Mascara DUDAK; Rimmel ..

Danla Bilic Yılbaşını Mervelerde Kutlayan Kız Makyajı 14:28

Danla Bilic Yılbaşını Mervelerde Kutlayan Kız Makyajı

Kullandığım ürünler; YÜZ; NYX Pore Filler Kryolan Tv Paint Stick NB Mac Pro Longwear NW15 NYX Higlight&Contour Pro Palette Mac Shaft of Gold Benefit Watt's Up Nyx Pigment PIG20 GÖZ; NYX Sweet Cheeks Blush Palette Nyx P..

Danla Bilic Tinder'da Sevgili Bulan Kız Makyajı 14:39

Danla Bilic Tinder'da Sevgili Bulan Kız Makyajı

YÜZ; Benefit Porefessional Primer Kryolan TV Paint Stick NB H&M Allık Benefit Bene Tint (Kullanmayı öğrendim bidahakine kullancam baya iyi ürünmüş) GÖZ; Too Faced Chocolate Bar NYX Double Stacked Mascara NYX Pigment Ka..

İzmir Köfte Tarifi 05:15

İzmir Köfte Tarifi

Malzemeler yarım kilo kıyma bir tane rendelenmiş kuru soğan 2 diş rendelenmiş sarmısak 1 çay bardağı galeta unu bir tane yumurta bir tutam doğranmış maydanoz baharatlarımız tuz Karabiber pul biber kimyon 3 tane elma ..

Portakallı Revani Tarifi 03:20

Portakallı Revani Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenler için nefis bir portakallı revani tarifi videosu hazırladık. Portakalın verdiği nefis aroma ile mis gibi bir tatlı. Portakallı revani nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nedir merak e..

Danla Bilic Tatlıcı İle Nasıl Tanıştık Oyun Oynadık 22:47

Danla Bilic Tatlıcı İle Nasıl Tanıştık Oyun Oynadık

Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanalda kış makyajı, bitenler ya da favorilerim başlıklı videolar asla göremeyeceksiniz. Burası benim duygularımla ..

Bakan Soylu Oyunu Gaziosmanpaşa'da Kullandı 02:15

Bakan Soylu Oyunu Gaziosmanpaşa'da Kullandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, oyunu Gaziosmanpaşa'da kullandı. Türkiye'nin demokrasi şenliği yaşadığını vurgulayan Soylu, Milletimiz her zaman verdiği gibi en doğru kararı verecektir dedi...

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Memleketi Yalova’da Oy Kullandı 04:15

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Memleketi Yalova’da Oy Kullandı

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce memleketi Yalova’da oyunu kullandı. Oyunu ailesi ile kullanan İnce, “Vatana, millete hayırlı uğurlu olsun. En iyisi neyse o olsun” dedi. Kolundan tutan bir muhabire de takılan İnce, “Çoc..

Sulu Köfte Tarifi 05:40

Sulu Köfte Tarifi

Sulu köfte tarifi Malzemeler yaklaşık yarım kilo dana kıyma yarım çay bardağı İnce köftelik bulgur yarım çay bardağı kırık pirinç (Almanya'dakiler kırık pirinç bulamıyorsa benim gibi yarım bardak pirincei 1 çay bardağ..

Mezarına Tüküreceğim - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:41:01

Mezarına Tüküreceğim - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Katie New York’ta yaşamını sürdüren genç ve güzel bir kadındır ve ileride hep ünlü bir model olmanın hayalini kurmaktadır. Sonunda beklediği şey gerçekleşmiştir ve günün birinde bir fotoğraf çekimi için teklif a..

Cehenneme Bir Adım - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:53

Cehenneme Bir Adım - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Siyahlı Kadın, 127 Saat gibi kalburüstü filmlere imza atmış Jon Harris'ten yine izleyenleri koltuklarına mıhlayacak bir korku denemesi Cehenneme 2 adım. Film, delirme noktasına gelen kanlar içindeki bir kadının ..

Tepenin Gözleri 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:00

Tepenin Gözleri 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Ailecek çıkmak üzere planlanan bir tatil yolculuğu temelde Bob ile Ethel adındaki çiftin fikridir. Onlar esasında evlilik yıldönümlerini kutlarken tüm ailenin de yanlarında olmasını istemişlerdir. Kaliforniya’ya..

Çağla  Topuklu Ayakkabı İle Nasıl Yürünür Moda Güzellik 06:39

Çağla Topuklu Ayakkabı İle Nasıl Yürünür Moda Güzellik

Mezuniyet, nişan, düğün derken davet dönemine girdik. Tabi ki topuklu ayakkabımızı giyiyoruz. Ama nasıl yürüyoruz? :) Az çok bildiğim bu konuda üstüme düşeni anlatmak isterim. Öncelikle doğru topuğu seçiyoruz, sonra on..

Oy Kullandıktan Sonra Telefon Konuşmaları (Yasemin Sakallıoğlu) 01:00

Oy Kullandıktan Sonra Telefon Konuşmaları (Yasemin Sakallıoğlu)

Bayram sabahı gibi kalktığımız seçim gününde oylarımızı kullandıktan sonraki olası telefon konuşmaları.....

  • JET TV tarafından
  • 1.309 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cansu Yegin Alttan Aydınlatmalı Makyaj İnanılmaz Etki 10:53

Cansu Yegin Alttan Aydınlatmalı Makyaj İnanılmaz Etki

Heeeyyyy Geçenlerde instagram’da geziniyorum.Keşfette makyaj videolarından bi’tanesinde bu tekniği gördüm.Videoda uygulamadan sonra cilt o kadar parlak,o kadar güzel duruyordu ki hemen denemek istedim! Her zaman denk gel..

Korku Seansı 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 2:13:53

Korku Seansı 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal olayları incelemeye devam eden Lorraine (Vera Farmiga) ve Ed (Patrick Wilson) çifti, bu sefer Londra'nın kuzeyindeki Enfield bölgesine araştırmaya gidiyor. Eşinden boşanmış Peggy Hodgson (Frances O'Co..

Yüksek Tansiyon Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:44

Yüksek Tansiyon Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Okuldan arkadaş olan Alex ve Marie sınavlarına rahat bir yerde çalışabilmek dinlenmek için Marie'nin ıssız bir yerde olan evine giderler. Gece geç saat varır varmaz yatarlar. Kısa bir süre sonra kapı çalınır ve ..

Çukur 18. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Çukur 18. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Evde Pekmez Yapımı 13:00

Evde Pekmez Yapımı

10 kg beyaz üzüm 2 avuç pekmez toprağı 1 yumurta beyazı 10 kg üzümü yıkayıp kurutun. Ardından katı meyve sıkacağı ile suyunu sıkın. Sıktığınız bütün şırayı büyük bir kapta toplayın ve içine yaklaşık 2 avuç pekmez toprağ..

Cansu Yegin En Zor Makyajım Gölgeli Etkileyici 15:15

Cansu Yegin En Zor Makyajım Gölgeli Etkileyici

Se-lam-lar! ❤️ Bi’önceki videoda sık görüşüceğimizi söylemiştim kiii çekimi 4 saat süren(şaka değil) montajı bi’ömür gibi gelen videoyla geldim! Bu konsepti beğendiniz mi? Sevdiniz mi? Bence hem farklı,hem de güzel bir i..

Merve Özkaynak My Little Pony Maskesini Denedim Pembe Simli Soyulabilen Maske 12:26

Merve Özkaynak My Little Pony Maskesini Denedim Pembe Simli Soyulabile

Görür görmez bayıldığım ve denemek istediğim pembe simli, My Little Pony maskesini denedim ve görüşlerimden bahsettim. Eminim siz de benim gibi merak içindesiniz o yüzden bu ışıl ışıl maskeyi uygulamalı olarak gösterdiği..

Merve Özkaynak Dünyanın En Güzel Maskesini Denedim Simli Soyulabilen Maske 11:35

Merve Özkaynak Dünyanın En Güzel Maskesini Denedim Simli Soyulabilen M

Son aylarda peşinden koştuğum simli, soyulabilen maskenin sonunda ülkemize gelmesiyle deneyip merakımı giderdim. Eminim siz de benim gibi merak içindesiniz o yüzden bu ışıl ışıl maskeyi uygulamalı olarak gösterdiğim ve e..

Mayasız Kolay Pişi Tarifi 04:40

Mayasız Kolay Pişi Tarifi

Malzemeler iki tane yumurta 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karbonat yaklaşık üç buçuk su bardağı un Hazırlanışı yoğurma kabımıza yoğurt,su, yumurta ve tuzumuzu koyalım elim..

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti 06:14

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti

por Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçı Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbiydi. Rakibini 3-1 mağlup eden siyah beyazlılar, şampiyonluk yarışında 'ben de varım' dedi. SON ANDA OĞUZHAN ŞOKU Spor Toto Süper Lig..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Duygu Özaslan 90'lar Süper Model Makyajı  90s Supermodel Makeup Tutorıal 16:23

Duygu Özaslan 90'lar Süper Model Makyajı 90s Supermodel Makeup Tutorı

Bu videoda 90'lardaki süper modellerin makyajını yapmaya çalıştım. Farklı uygulamaları da denediğim bu makyaj gibi benzer videolarımı burada bulabilirsiniz..

Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi  Tatlı Tarifleri 03:01

Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Bayram tatlıları tarifi zamanı geldiğinde akla ilk gelen şerbetli tatlılardır. Cevizli kadayıf tatlısı tarifi videosu ile sizde evde kolayca ve hızlıca nefis bayram tatlısı yapabilirsiniz. Cevizli kadayıf nasıl yapılır ..

Ayaklarına Masaj Yaptıran Aslan 00:23

Ayaklarına Masaj Yaptıran Aslan

''Ölmüşlerinin canına deysin'' diyerek ayaklarına masaj yaptıran teyzeler gibi değil mi aynı ya? Keyif seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Deniz Seki Ameliyat Oldu 02:21

Deniz Seki Ameliyat Oldu

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslan Ailem 19. Bölüm Tek Parça Hd izle 2:03:46

Aslan Ailem 19. Bölüm Tek Parça Hd izle

Murat’ın Burcu’ya evlenme teklif ettiğini düşünen Hatice, Hayriye ve Vedat’la birlikte Burcu’yu bir dizi teste tabii tutar. Böylece Burcu’nun Murat’a iyi bir eş olmayacağını ispat edecektir. Fakat işler beklediği gibi gi..

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Teaser 01:00

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Teaser

Hayatta annesinden ve baleden başka tutkusu olmayan Dominika, geçirdiği bir kaza sonucu baleye veda etmek zorunda kalmıştır. Gelecek planları bir anda tuzla buz olan genç kadın, onun gibi üstün yetenekli gençlere bedenle..