#Yılan gibi

Çukur 19. Bölüm 1. Fragmanı 00:44

Çukur 19. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Fantalı Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 03:44

Fantalı Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere özellikle nefis pasta tarifleri yapın diye yazan takipçilerimiz için fantalı pasta tarifi videosu hazırladık. Sünger gibi pandispanyası ve nefis kreması ile çok lezzetli oldu mutlaka tavsiye ede..

Patlıcan Oturtma Tarifi - Yemek Tarifleri 04:07

Patlıcan Oturtma Tarifi - Yemek Tarifleri

Patlıcanlı yemek tarifleri sevenler için nefis bir patlıcan oturtma tarifi videosu hazırladık. Yapımı biraz zahmetli olmasına rağmen lezzeti tarif edilemez. Patlıcan oturtma nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi n..

Ağlayan Kek Tarifi 06:51

Ağlayan Kek Tarifi

Keki icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker Yarim cay bardagi süt 2 yemek kasigi siviyag 1 cay bardagi kakao 1 bucuk su bardagi un 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu Keki pisirdikten sonra islatma..

Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi 11:54

Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi

Malzemeler 500 gr kadayif 500 gr baklavalik yufka(eger kadayifi az koyarsaniz hepsini kullanirsiniz ben bol koydum diye icinden 10 tane artti) 250 gr eritilmis tereyagi Yeteri kadar kirilmis ceviz(benim cevizim azdi diye..

İçli Kete Tarifi 18:38

İçli Kete Tarifi

KETE TARIFI MALZEMELER 1 Kilo un arti yarim su bardagi daha kullandim. 3 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 paket yas maya 2 tatli kasigi tuz 2 tatli kasigi seker 2 tane yumurta.Beyazlarini hamura koyuyoruz sari..

Nutellalı Kek Tarifi 06:15

Nutellalı Kek Tarifi

MALZEMELER Su bardagi ölcüm 250 ml 3 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi süt 1 su bardagi seker Yarim su bardagi siviyag 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu 3 yemek kasigi kakao 3 yemek kasigi nutella Yaklasik 2 su bar..

Tuğçe Ay Canlı Canlı Siyah Noktaları Çıkarma 2 11:52

Tuğçe Ay Canlı Canlı Siyah Noktaları Çıkarma 2

Kanalım da sivilce,siyah nokta, yağ bezeleri, sivilce lekeleri gibi birçok konuyla alakalı videolar bulunuyor. Umarım içlerinden biri işinize yarar...

Tuğçe Ay Yüzünde Leke Mi Var 07:38

Tuğçe Ay Yüzünde Leke Mi Var

Kendi ölçülerim ; 1 çorba kaşığı kırmızı pancar suyu 1 çorba kaşığı yoğurt Video da bir detayı atlamışım; pancarı rendeledikten sonra elimle sıktım 1 çorba kaşığı kadar su çıktı onu yoğurtla karıştırdım. Miss gibi ..

Çukur 19. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Çukur 19. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:59:03

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Altyazılı Hd İzle

1995 yapımı olan jumanji filminin devamı filmi jumanji vahşi orman filminde okulda yaptıkları yüzünden ceza alan 4 öğrenci okulun eski bir odasını temizlemekle cezalandırılacaklardır. Eski eşyalar arasında değişik bir oy..

Bardak Tatlısı Tarifi 02:03

Bardak Tatlısı Tarifi

Malzemeler Muhallebisi için; 1kg süt 2 yemek kaşığı un (tepeleme) 1, 5 yemek kaşığı nişasta (tepeleme) 6 yemek kaşığı toz şeker (tepeleme) 1 paket toz vanilin Süslemek için; Hindistan cevizi Hazırlanışı; 1- Nefis Yemek..

Nuggets Tarifi 05:31

Nuggets Tarifi

Malzemeler Yaklasik 700 gr tavuk gögsü 1 cay bardagi galete unu yarim cay bardagi süt 1 tatli kasigi karabiber 1 tatli kasigi tuz 1 tane yumurta Bulamak icin gereken malzemeler 2 yada 3 tane yumurta 1 su bardagi galete u..

Tuğçe Ay Yumurta Akının Mucizesi 05:39

Tuğçe Ay Yumurta Akının Mucizesi

Yeniden Selam güzelliklerim. Bana son zamanlar da çok fazla sorduğunuz cildimde ki ışıltının sebebini bu video da açıklıyorum :D Çok basit bi maskeyi birlikte uygulayıp sonuçlarını görücez. Düzenli kullanım da cildiniz..

İşte Demirören Medya Center'ın 'Can Dostları' 02:17

İşte Demirören Medya Center'ın 'Can Dostları'

Demirören Medya Center'da tüm çalışanlar kedi, köpek, kaplumbağa, kirpi gibi birçok hayvanı sahipleniyor. Peki burada nasıl zaman geçiriyorlar? Çalışanlar onlarla nasıl ilgileniyor? Zeynep Timurlenk ve kameraman Halil Ka..

  • JET TV tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hazır Yufkadan Şahane Bir Tarif 07:18

Hazır Yufkadan Şahane Bir Tarif

Lahmacun 1 adet kapya biber 3.4 tane yesil biber 1 büyük boy soğan 2 ortaboy domates 300 gr kıyma ben dana kullandım ????????Sosu için Yarım çay bardağı sıvı yağ Yarım çay bardağı süt ????????3 adet hazır yufka ???????..

CHP'de Biri 'Aday Olmayacağım' Diyorsa 01:55

CHP'de Biri 'Aday Olmayacağım' Diyorsa

CHP'de 24 Haziran seçimleri ile başlayan koltuk krizi Kemal Kılıçdaroğlu'nun 8 yıl önce adaylık sürecini hatırlattı. Kılıçdaroğlu da Muharrem İnce gibi “Aday değilim” demişti...

Haşhaşlı Çörek Tarifi 11:06

Haşhaşlı Çörek Tarifi

9 çay bardağı un- 500 gr 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı su 1 yumurta ½ çay bardağı ayçiçek yağı ½ çay bardağı tereyağı 2 çorba kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 çay kaşığı instant maya 2 çorba kaşığı haşhaş tohumu İç ha..

Paskalya Çöreği Tarifi 10:26

Paskalya Çöreği Tarifi

MALZEMELER Yarim paket yas maya 1 cay bardagi un 1 tatli kasigi seker 1 tatli kasigi mahlep Yarim su bardagi ilik su Yarim su bardagi ilik süt 1 cay bardagi seker 2 tane yumurta 125 gr eritilmis tereyagi Yaklasik 4 su b..

Hünkar Beğendi Tarifi - Yemek Tarifleri 05:02

Hünkar Beğendi Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri içinde Türk mutfağının en beğenilen patlıcanlı ve etli yemeği olan hünkar beğendi tarifi bu video ile adım adım yapıldığı zaman çok kolay. Hünkar beğendi yemeği nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir, püf..

Elleriyle Timsah Besleyen Adam 01:39

Elleriyle Timsah Besleyen Adam

Suyun yanına giden adamın elindeki poşetten çıkardığı etleri timsahlara vermesi gerçekten büyük cesaret. kedi köpek besler gibi timsah besliyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayat Kurtarmak İçin Kendilerini Riske Atıyorlar 01:44

Hayat Kurtarmak İçin Kendilerini Riske Atıyorlar

Hayat kurtarmak için kendilerini riske atıyorlar Deprem, çığ, sel, trafik kazası ve heyelan gibi birçok olayda canlarını hiçe sayarak yaralılara ulaşmak için büyük mücadele veren AFAD ekipleri, meslekleri gereği zaman za..

Trampetçi Kedi 00:15

Trampetçi Kedi

İlginç bir şekilde iki patisiyle kartona hızlı bir şekilde davul çalar gibi vuran kedi...

  • JET TV tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kızına Düşük Bütçeli Hızlı Tren Keyfi Yaşatan Koca Yürekli Baba 02:21

Kızına Düşük Bütçeli Hızlı Tren Keyfi Yaşatan Koca Yürekli Baba

Televizyon karşısında kızına elindeki imkanlarla harika bir hızlı tren keyfi yaşatan baba gibi babadan içinizi ısıtacak görüntü...

  • JET TV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gamze Ekşi 1 Milyoncudan Alınan Malzemelerle Makyaj Yaptım 12:39

Gamze Ekşi 1 Milyoncudan Alınan Malzemelerle Makyaj Yaptım

Merhaba bu videoda sizlere japon pazarı gibi yerlerde satılan makyaj malzemeleriyle makyaj yaptım. Videoyu beğenmeyi ve kanalıma abone olmayı unutmayın ❤️..

Rus Salatası Tarifi 04:29

Rus Salatası Tarifi

MALZEMELER 4 5 tane patates 2 tane havuc 1 su bardagi bezelye 5 6 tane hazir satilan kornison salatalik tursu 3 4 yemek kasik mayonez 3 4 yemek kasigi süzme yogurt(ben daha hafif olmasi icin yogurt katiyorum) tuz pulbibe..

Patlıcanlı Bademli Bayram Pilavı 11:55

Patlıcanlı Bademli Bayram Pilavı

Malzeme Listesi: 2 su bardağı pirinç 3 adet patlıcan 2 adet kuru soğan 150 gr badem 2,5 çorba kaşığı tereyağı 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı dolma baharı 1 tatlı kaşığı tuz 2 su bardağı pirinci ılık akan suda..

Şerit Poğaça Tarifi 11:38

Şerit Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 3 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 paket yas maya Yarim cay bardagi seker 2 tatli kasigi tuz 4 tane yumurta(2 tanesi tüm olarak hamura giriyor diger ikisinin sarisi üstüne..

Gamze Ekşi Eyeliner Odakli Rastgele Makyaj 08:23

Gamze Ekşi Eyeliner Odakli Rastgele Makyaj

Merhabalar, bu videomda sizlere eyeliner makyajı olarak kullanabileceğiniz eyeliner odaklı rastgele makyaj yaptım, umarım beğenirsiniz :) Yorum bırakmayı ve eyeliner odaklı rastgele makyaj gibi diğer makyaj videolarımı k..

Gamze Ekşi Gigi Hadid Doğum Günü Partisi Makyajı - Gigi Hadid Makeup Tutorial 12:54

Gamze Ekşi Gigi Hadid Doğum Günü Partisi Makyajı - Gigi Hadid Makeup T

Hepinize merhabaa ❤️ Bu videoda sizlere Gigi Hadid 23. Yaş günü için verdiği partide uyguladığı bu makyajı yaptım. Gigi Hadid makyajı gibi daha fazla video istiyorsanız yorum bırakmayı unutmayın ???? Makyaj ve vlog video..