#Yılan gibi

Gamze Ekşi Kylie Jenner'ın Vogue Makyajını Yapmaya Çalıştım  Kylie Jenner Vogue Makeup Tutorial 14:27

Gamze Ekşi Kylie Jenner'ın Vogue Makyajını Yapmaya Çalıştım Kylie Jen

Merhabalar, bu videoda Kylie Jenner makyajı ile karşınızdayım ???? Kylie Jenner Vogue YouTube kanalı için bir makyaj videosu çekti ve ben de bu makyajın aynısını yapmaya çalıştım, umarım beğenirsiniz :) Kylie Jenner maky..

Gamze Ekşi Pembe Tonlarda Makyaj  Bad Bitch Makeup Tutorial 07:27

Gamze Ekşi Pembe Tonlarda Makyaj Bad Bitch Makeup Tutorial

Merhabalar, uzun bir aradan sonra pembe tonlarda seksi makyaj videosu ile karşınızdayım ???? Daha çok göz makyajı ve eyeliner odaklı, iddialı, etkileyici ve bir o kadar seksi bir makyaj yapmaya çalıştım, umarım beğenirsi..

Tahinli Cevizli Kurabiye Tarifi 03:57

Tahinli Cevizli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 1 cay bardagi siviyag 1 cay bardagi tahin 1 su bardagi pudra sekeri(eger pudra sekeriniz yoksa 1 cay bardagi seker koyun öylede olur) 1 su bardagi kirilmis ceviz 1 tatli kasigi kabartmatozu 1 paket vanilya Ya..

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.327 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gamze Ekşi Sen Anlat Karadeniz Nefes Makyajı (İrem Helvacıoğlu) 08:49

Gamze Ekşi Sen Anlat Karadeniz Nefes Makyajı (İrem Helvacıoğlu)

Merhabalar, bu videomda İrem Helvacıoğlu'nun Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Nefes karakterinin imza makyajını yaptım :)) İzlediğiniz diziler hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum :) Videoyu beğenmeyi ve İrem Helv..

Sonsuz Aşk - Şeytan Üçgeni 10:08

Sonsuz Aşk - Şeytan Üçgeni

Zeynep, küçük şeylerle mutlu olan, kardeşi ile kurduğu küçük düzeninde yaşayan bir kadındır. Can ise genç yaşta profesör olan işine bağlı bir cerrahtır. Hiçbir ortak yönleri yokmuş gibi görünen Can ve Zeynep aniden ve be..

Türk Suşisi 11:13

Türk Suşisi

1 kutu ton balığı 1 dilim kavun 1 avuç kaju fıstığı 3-4 dal Taze kişniş Bal Susam Tatlı - acı sos Soya sosu Bu tarifin en can alıcı öğesi yufka. Makinede açılmış, büyük yufka olmamalı. Taze ve el ile açılmış, mümkünse ..

Islak Kek Tarifi 06:20

Islak Kek Tarifi

Malzemeler Su bardagi ölcüm 250 ml 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi süt 1 tane vanilya 2 tane kabartmatozu 2 yemek kasigi dolusu kakao Arzu ederseniz 1yemek kasigi nutella..

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı 01:07

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı yayında! Kendisini tanıyamayan Aslı, Ferhat ile olan ilişkisinde önemli bir karar almaya kalkıyor! Abisi Cem'in ölümü, Aslı'nın hayatını yeniden sorgulamasına sebep olur. Aslı, artık a..

Şansımı Seveyim - Ödesene Borcunu 02:45

Şansımı Seveyim - Ödesene Borcunu

'Şansımı Seveyim' filminde, Cem Gelinoğlu tüm şanssızlıkları mıknatıs gibi çeken Sebahattin karakterini canlandırıyor. Filminin senaryosunu Ferhat Ergün kaleme alırken, yönetmenliğini ise Ender Mıhlar üstleniyor...

Aslı Özdel Doğal Görünen Takma Tırnak Nasıl Takılır 04:43

Aslı Özdel Doğal Görünen Takma Tırnak Nasıl Takılır

Tırnaklarınız benim gibi uzamıyorsa,ben de sizlere doğal görünen takma tırnak nasıl takılır onu gösteririm :D Umarım beğenirsiniz!..

Aslı Özdel Makyajı Pişirmek 11:24

Aslı Özdel Makyajı Pişirmek

Makyajınızın pürüzsüz,porselen gibi görünmesini istiyorsanız,özellikle özel günleriniz için vazgeçilmez olucak bu makyaj tekniğine bayılıcaksınız :)..

Merve Kutlu Esmerler İçin Özel Gün Makyajı 14:06

Merve Kutlu Esmerler İçin Özel Gün Makyajı

Biri çikolata gibi güzel esmer tenliler için makyaj yapar mısın demişti taaa geçen yıl ve yapmıştım...

Kod Adı Sosisli Türkçe Dublajlı Fragman 02:04

Kod Adı Sosisli Türkçe Dublajlı Fragman

Theo ve Luke birbirinden tamamen farklı yapıda insanlardır. Birisi işleri kaba kuvvetle çözerken diğeri ise olayları aklı ile çözmeye çalışır. Büyükelçinin kızının kaçırılması ikisinin bir araya gelmesine neden olur. Kaç..

Çukur 20. Bölüm 1. Fragmanı 00:49

Çukur 20. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti 05:52

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti

Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleriyle şampiyonluk yarışında iddialı halen Kartal, Gençlerbirliği önünde hata yapmadı ve zirveye bir adım daha yaklaştı. Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Gençl..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çukur 20. Bölüm 2. Fragmanı 01:00

Çukur 20. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Mutfaktaki Ekmekleri Aşırınca Keyiften Dört Köşe Olan Ufaklık 00:31

Mutfaktaki Ekmekleri Aşırınca Keyiften Dört Köşe Olan Ufaklık

Minik mutfaktaki ekmek dilimlerini kucakladığı gibi salona taşımaya başlamış. Yarı yolda ise annesine yakalanıyor. Ekmek dilimleriyle oldukça mutlu gözüken ufaklığın o anları.....

  • JET TV tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Duş Alacağını Duyunca Sevinç Patlaması Yaşayan Köpek 00:56

Duş Alacağını Duyunca Sevinç Patlaması Yaşayan Köpek

Ne temiz köpek hakketen banyoyu çok seviyor.Bazı hayvanlar yıkanmaktan tırsar bu köpek duş yapmayı deli gibi istiyo izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fetö Abd'de Kilise Desteğiyle 'İmam' Yetiştiriyor 03:54

Fetö Abd'de Kilise Desteğiyle 'İmam' Yetiştiriyor

FETÖ ABD'de kilise desteğiyle 'imam' yetiştiriyor FETÖ mensuplarının Pensilvanya'da kurduğu ve kiliselerle ortak programlar yapan Respect Enstitüsünde cezaevi, hastane, üniversite gibi çeşitli kuruluşlarda görev yapacak ..

Evde Sirke Yapımı 10:56

Evde Sirke Yapımı

Sirkede temel mantık meyvenin içindeki şekerin çalışkan bakterilerce fermente olup, önce alkole sonra da asetik asite dönüştürülmesi. Bu işleme kısaca sirkeleşme deniyor. Meyveniz ne kadar tatlıysa sirkeniz de o kadar gü..

Çikolatalı Tart Kek Tarifi 09:54

Çikolatalı Tart Kek Tarifi

Malzemeler 2 tane yumurta Yarim su bardagi süt Yarim su bardagi siviyag Yarim su bardagi toz seker 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu 1 bucuk su bardagi un 2 yemek kasigi kakao(eger sade yaparsaniz kakao yerine un ilave ..

Allah Bir Daha Memleketimize Böyle Bir Gün Yaşatmasın 01:23

Allah Bir Daha Memleketimize Böyle Bir Gün Yaşatmasın

'Allah bir daha memleketimize böyle bir gün yaşatmasın' FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde, şehit edilen Batuhan Ergin'in babası, O gece, oğlumuzu şehit verdik, mekanı cennet olsun. Hatırlamak bile istemediğim bir gec..

Erkek Çocukları Taciz Eden Adama Meydan Dayağı 00:48

Erkek Çocukları Taciz Eden Adama Meydan Dayağı

İddiaya göre, sosyal medyada adı Fırat E. olan şahıs, buradan iletişim kurduğu 4 erkek çocukla görüştü. Çocuklara ilk başta para verip elbise alan şahıs, iletişimini de sürdürdü. 14 yaşındaki bir çocuğun durumu mahalleli..

Saçlardan Tutup Sürüklemeli Kız Kavgası 00:23

Saçlardan Tutup Sürüklemeli Kız Kavgası

Liseli kız öğrenci, okul bahçesinde arkadaşlarıyla sohbet eden başka bir kız öğrencinin haberi yokken saçlarından çekerek yumruklamaya başlamış. Nedenini bilmediğimiz durumdan dolayı çıkan kavgada, bilindiği gibi bizim a..

  • JET TV tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Shakira İstanbul'u Salladı Ünlüler Akın Etti 02:57

Shakira İstanbul'u Salladı Ünlüler Akın Etti

Lübnan asıllı Kolombiyalı şarkıcı, söz yazarı, dansçı ve oyuncu Shakira, ''El Dorado Dünya Turnesi'' kapsamında İstanbul'da konser verdi. Konsere, Beren Saat, Kenan Doğulu, Ezgi Mola ve Deniz Akkaya gibi çok sayıda Türk ..

  • BETA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İzmir Marşı (Yüksek Kalite Ses) 03:23

İzmir Marşı (Yüksek Kalite Ses)

İzmir'in daglarinda çiçekler açar. Altin günes orda sirmalar saçar. Bozulmus düsmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal PaŞa,yaşa Adin yazilacak mücevher tasa. Izmir daglarina bomba koydular Türk'ün sancagini ön..

  • PengoTV tarafından
  • 1.517 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıcaktan Bunalanlara  3 Soğuk Kahve Tarifi 08:57

Sıcaktan Bunalanlara 3 Soğuk Kahve Tarifi

Bahar’ın Sert Kahvesi 18 küp donmuş filtre kahve 300 ml taze yapılmış filtre kahve 200 ml su Kalmış filtre kahveyi buz kalıplarına döküp dondurun. 18 küp donmuş filtre kahveyi büyük bir sürahi içine alın. Üzerine yaklaşı..

Kanun Gücü 1979 Türk Filmi İzle 1:24:07

Kanun Gücü 1979 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Film, polis memuru Ahmet’in Sungur ile mücadelesini anlatır. Sungur, İstanbul’daki uyuşturucu, kaçakçılık ve kumar piyasasını ele geçirmiştir. Ticareti istediği gibi yönlendirmektedir. Şehirde artan cinaye..

Jandarmadan Afrin Operasyonuna Yeni Marş 03:12

Jandarmadan Afrin Operasyonuna Yeni Marş

Jandarma Genel Komutanlığı, Aslan Mehmetçik şiirini Zeytin Dalı Harekatı için marş şeklinde yeniden besteledi. Jandarma Genel Komutanlığı, Afrin bölgesinde terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensuplarını etkisiz h..