#Yılan gibi

Tokatla Şişe Kapağı Açan Dayı 00:24

Tokatla Şişe Kapağı Açan Dayı

Ailenin toplaştığı ve demlendiği bir akşam şişe kapağının açılması için ilginç bir yöntem denenmiş. Yaşlı kurt abimiz bir afro osmanlı tokadı ile içki şişesinin kapağını fırıldak gibi döndürerek açıyor. Helal olsun ne di..

  • JET TV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kim Milyoner Olmak İster ki (Özcan Show) 06:59

Kim Milyoner Olmak İster ki (Özcan Show)

Radi bedelli askerlik için para arayan Özcan için Kim Milyoner Olmak İster ki yarışmasına katılıyor! En kolay soruda joker kullanan yarışmacının , Harvard mezunu yarışmacının bilemediği, Çin seddi nerededir nerde değildi..

  • JET TV tarafından
  • 1.301 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yaprak Sarma Yeme Kapışması 13:29

Yaprak Sarma Yeme Kapışması

Yeni bir yeme kapışması ile beraberiz. Bu kez önümüzde yaprak sarma var. Her zamanki gibi kartları çekerek kapışıyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Stil Baykuşu Yandan Burgulu Saç Modeli 06:28

Stil Baykuşu Yandan Burgulu Saç Modeli

Saçlarınızın bi kısmını kazıtmak istiyor ama kıyamıyor musunuz benim gibi! O zaman sizlere kazıtmadan o görünüme ulaşabileceğiniz bir model hazırladım...

Sıfır Bir Özgürün Vurulma Sahnesi 04:02

Sıfır Bir Özgürün Vurulma Sahnesi

Adana'nın Hürriyet Mahallesi'ne doğup büyümüş olan 3 arkadaş, Savaş, Cio ve Özgür işsizliğin de getirdiği başıboşlukla hırsızlık, gasp, yaralama gibi çeşitli suçlarla cezaevine girip çıkmışlardır. 20'li yaşlarındaki bu g..

Servet 1. Bölüm Fragmanı 00:47

Servet 1. Bölüm Fragmanı

Yapımını Ortaks Yapım’ın gerçekleştirdiği, yapımcılığını Müge Turalı Pak, Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel’in üstlendiği, proje tasarımını Birsel Çıkıncı’nın yaptığı ve senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı di..

Çukur 23. Bölüm 2. Fragmanı 01:01

Çukur 23. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Pasta Kreması Tarifi 04:01

Pasta Kreması Tarifi

Pasta kreması için malzemeler: 3 yumurta sarısı Yarım su bardağı tozşeker 3 yemek kaşığı hafif tepeleme nişasta 2 su bardağı tam yağlı süt Ceviz büyüklüğünde tereyağı Bir fiske tuz Yarım paket vanilya Yarım paket süt kre..

Paris Brest Tarifi 05:25

Paris Brest Tarifi

Malzemeler: (bardak 250ml.) 100gr. tereyağı 1 su bardağı su 2 yemek kaşığı tozşeker (isterseniz koymayabilirsiniz) 1 çimdik tuz 1 su bardağı un 4 büyük yumurta fırın kağıdı sıkma torbası (veya kaşıkla şekil verin) Pasta ..

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi 05:46

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye İçin Malzemeler: 150gr. oda ısısında tereyağı veya katıyağ 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 portakal kabuğu rendesi (isteğe bağlı ama çok yakışıyor) 1 su bardağı nişasta 2..

Fi 3. Bölüm 2. Fragmanı 00:53

Fi 3. Bölüm 2. Fragmanı

Yapımını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, Azra Kohen’in çok-satan Fİ-Çİ-Pİ üçlemesinden uyarlayarak Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in senaryolaştırdığı Fi, Show TV'de ekrana gelecek. Türkiye’de dizi s..

Taksim Hold'em Fragman 01:02

Taksim Hold'em Fragman

Alper'in nişanlısı cumartesi akşamı evlerinin yakınındalki protestoya katılmak ister ve bunun için Alper'e baskı yapar. Ama o tüm ısrarlara rağmen protestoya katılmayı reddeder. Her hafta yaptıkları gibi evde lise arkada..

Yonca Poğaça Tarifi 14:22

Yonca Poğaça Tarifi

Yonca poğaça tarifi Malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 250 gram quark(süzmeyogurt) evde vardı diye kullandım ama Sizler quark yerine bir su bardağı süt ekleyebilirsiniz. 1 paket yaş maya (isteyenle..

Tertemiz Deliren Dayının Asfaltta Kaşık Şovu 00:52

Tertemiz Deliren Dayının Asfaltta Kaşık Şovu

İlerleyen ekonomik kriz ile komple ülke olarak böyle olacağız gibi duruyor...

  • JET TV tarafından
  • 609 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Stil Baykuşu Takma Kirpik Nasıl Yapıştırılır 05:44

Stil Baykuşu Takma Kirpik Nasıl Yapıştırılır

Özellikle düğün dernek gibi organizasyonlarda çoğunlukla kullandığımız takma kirpik nasıl mı takılır! Hadi izleyin...

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Orijinal Fragmanı 02:21

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Orijinal Fragmanı

Rabbit Hole filmiyle dikkatleri üzerine toplayan, oyunculuk geleneğinden gelen John Cameron Mitchell'in yönetmen koltuğuna oturacağı bu Neil Gaiman uyarlaması 1970'lerin Londra'sını ete kemiğe büründüyor. Sex Pistols'un ..

Kurbanlık İçin Aldığı Keçiyle Arkadaş Oldu 02:52

Kurbanlık İçin Aldığı Keçiyle Arkadaş Oldu

15 günlükken Kurban Bayramı'nda kesmek için alıp sürüsüne kattığı oğlağı biberonla besleyen Rizeli Ali Sever, gün geçtikçe keçiyle arkadaş oldu. Keçisiyle evcil bir hayvan gibi aralarında duygusal bir bağ olduğunu söyley..

  • JET TV tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Acun Sinyali Vermişti Murat Boz Aslı Enver'e Gül Gönderdi 03:03

Acun Sinyali Vermişti Murat Boz Aslı Enver'e Gül Gönderdi

2,5 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz Nisan ayında bitiren Murat Boz ve Aslı Enver'in barıştığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Murat Boz'un Aslı Enver'le barışmak için evine gül gönderdi...

  • BETA tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Akrep Nalan Içini Döktü Google'a Yazdığında Ben Çıkıyorum 04:21

Akrep Nalan Içini Döktü Google'a Yazdığında Ben Çıkıyorum

Kadife gibi bir ses, hep gülen bir yüz, içi saf sevgi dolu bir kalp evet bahsettiğimiz bu insan Akrep Nalan. Bir dönem talihsiz bir şekilde köpeğinin üzerine basıp öldürmesiyle gündem olan Akrep Nalan..

  • BETA tarafından
  • 547 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erkan Kolçak Köstendil Ve Cansu Tosun evlendi 03:08

Erkan Kolçak Köstendil Ve Cansu Tosun evlendi

Erkan Kolçak Köstendil, bir süredir birlikte olduğu oyuncu Cansu Tasun ile bugün dünyaevine girdi Çukur dizisinde canlandırdığı Vartolu Sadettin karakteriyle son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan oyuncu ..

  • BETA tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kremsantili Kurabiye Tarifi 05:40

Kremsantili Kurabiye Tarifi

Malzemeler 1 paket toz kremsanti 1 cay bardagi pudra sekeri 1 su bardagi siviyag 1 cay bardagi bademtozu yada findik.(yoksa hicbiri) yaklasik 3 su bardagi un 1 cay kasigi kabartmatozu Isterseniz 1 corba kasigi dolusu kak..

Tencerede Sünger Kek Nasıl Yapılır 03:12

Tencerede Sünger Kek Nasıl Yapılır

Tencerede kek tarifi 1.1 küçük boy su bardağı şeker, 2 adet yumurta çırpma kabına alınarak köpük köpük oluncaya kadar çırpılır. 2.1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı süt, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 1.5 s..

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi 08:54

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi

500 gr mısır unu 150 gr kaymak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 60 ml zeytinyağı 1 paket kabartma tozu 650-850 ml sıcak su Mısır ekmeği deyince o kadar çok farklı yapan var ki, ayçiçek yağlı, zeytinyağlı, tereyağ..

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Ayrılık Haberleriyle Çalkalanıyor 02:39

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Ayrılık Haberleriyle Çalkalanıyor

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bazı oyuncuların yeni sezonda kadroda olmayacağının açıklanması gündeme bomba gibi düştü...

  • BETA tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Lise Kavgalarını Andıran Rock Konseri 01:24

Lise Kavgalarını Andıran Rock Konseri

Her izlediğinde daha da güldüren, ayrıntılarda kaybolacağınız evlere şenlik bir etkinlik.Ecnebilerin wall of death dediği bu olay bizde çıkışa toplu gelin olummmm olarak bilinir.Bu aralar ülkenin harbiden böyle bir etkin..

  • JET TV tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erkan Kolçak Köstendil Evlendi Düğüne Gökçe Bahadır Damga Vurdu 03:06

Erkan Kolçak Köstendil Evlendi Düğüne Gökçe Bahadır Damga Vurdu

Çukur dizisinde Vartolu karakteriyle tanıdığımız Erkan Kolçak Köstendil yaklaşık 2 yıldır aşk yaşadığı Cansu Tosun ile önceki gün Antalya’daki Club Sun Village’da rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi...

  • BETA tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Lavaştan Pizza Tarifi 05:07

Lavaştan Pizza Tarifi

1 adet lavaş ekmek 6 çorba kaşığı domates püresi 1 diş sarımsak 3 dal zahter kekik 4 çorba kaşığı zeytinyağı 150 gr köy peyniri 5 dilim füme et 1/2 avuç kaju 1/2 bağ bebek roka 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1/2..

Sucuklu Kurufasulye Tarifi 04:06

Sucuklu Kurufasulye Tarifi

500 gr kuru fasulye 2 adet kuru soğan 2/3 kangal, 250 gr sucuk 5 diş sarımsak 5 adet köy biberi 1 parça ilikli kemik 2 su bardağı domates suyu 1/2 su bardağı su 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı k..

Karamel Soslu & Balkabaklı Cheesecake Tarifi 08:18

Karamel Soslu & Balkabaklı Cheesecake Tarifi

abanı için: 1 buçuk paket yulaflı bisküvi 2 yemek kaşığı dolusu tereyağı arzuya göre 2-3 yemek kaşığı fındık içi cheesecake kreması için: 2 paket 200gr. lık krempeynir 1 su bardağından 1 parmak eksik tozşeker 3 yumurta (..