#Yılan gibi

Seren Serengil 2.5 Saat Yolda Kaldı Yayına Yetişemedi 11:57

Seren Serengil 2.5 Saat Yolda Kaldı Yayına Yetişemedi

Hafta içi her sabah olduğu gibi Duymadık Duymayın programı için yola çıkan Seren Serengil, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki çalışmalar nedeniyle trafiğe takıldı. Saatlerce yolda kalan Seren Serengil, canlı yayına bağlan..

  • BETA tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevgili Öğretmenim 1965 Türk Filmi İzle 1:19:07

Sevgili Öğretmenim 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, öğretmenine âşık olan bir öğrencinin hikâyesini anlatır. Fabrikatör Keramet Bey’in oğlu Metin, özel bir kolejde okur. Babası kolejin kurucularından olduğu için istediği gibi davranmaktadır. Okulun müdürü ..

Sevmek Seni 1965 Türk Filmi İzle 1:10:53

Sevmek Seni 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği iki kadın arasında karar vermekte zorlanan bir adamın hikâyesi anlatılır. Genç adam, birlikte olduğu kadınla bir türlü aradığı mutluluğu ve huzuru bulamaz. Görünüşte bir sıkıntıları olmamasına r..

Son Günah 1970 Türk Filmi İzle 1:06:18

Son Günah 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, âşık olduğu adamı elde etmek için türlü oyunlar oynayan bir kadının öyküsünü konu alır. Feriha, amcasının evinde bir sığıntı gibi büyümüştür. Kuzeni Nevin’e karşı kinle dolu olan Feriha, ondan intikam alm..

Cepli Sandviç Poğaça Tarifi 03:01

Cepli Sandviç Poğaça Tarifi

1.1.5 su bardağı ılık su 1 su bardağı süt,yarım su bardağı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tuz, 1.5 yemek kaşığı şeker,1 paket instant maya yoğurma kabına alınarak çırpılır. 2.Yavaş yavaş un ilave edilerek hamur yoğrulur. Topl..

Hızlı Ayaklar - 3. Bölüm - Dayanıklılık Yarışları 04:51

Hızlı Ayaklar - 3. Bölüm - Dayanıklılık Yarışları

Ali, hepimiz gibi normal bir okulda okurken bir gün Yetenek Tarama Testine katılır. Bu test sonucunda; Ali’nin fiziksel özellikleri ve yetenekleri sayesinde, iyi bir eğitim de alarak olimpiyat branşlarında yarışabilecek ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 354 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Winx Club - 4. Sezon 3. Bölüm - Dünya'daki Son Peri 23:14

Winx Club - 4. Sezon 3. Bölüm - Dünya'daki Son Peri

6 genç Enchantix perisinin başına kaç tane bela gelebilir? Pek çok! Altı Winx perisi, Bloom’un büyüdüğü, Gardenia’daki en son Peri Dünyasında, geçici olarak Mike ve Vanessa’nın evine yerleşirler. Vanessa’nın izinin peşin..

  • ÇocukTV tarafından
  • 579 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Halıda Buluşanlar - Günler Dünlerin Aynısı 04:00

Halıda Buluşanlar - Günler Dünlerin Aynısı

GÜNLER DÜNLERİN AYNISI Günler dünlerin aynısı Bu düzen böyle baymasın Ucu sonu olmayan tren gibi Dümdüz bir aydasın Debelenip durma boşuna Gitmese de hoşuna Henüz basmanın vakti geldi değil Kendini imha tuşuna Örtüler..

Burçlar Paralı Poşete Tepkisi - Morkomedyen 03:25

Burçlar Paralı Poşete Tepkisi - Morkomedyen

Sosyal konuları herkesin ele aldığı gibi almayı sevmiyorum. Genelde de en son ele alanlardan ve video Çekenlerden biri olurum. O nedenle son ana kadar bekledim. Şimdi sıra bizde. BAKALIM BİZİM BURÇLARIMIZI POŞET KONUSUN..

  • JET TV tarafından
  • 256 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yalancı Profiterol Tarifi 02:00

Yalancı Profiterol Tarifi

1.Tatlının kreması için 1 lt süt tencereye alınır. 2.1 su bardağı un, 1 su bardağı şeker eklenir, karıştırılarak kaynayıncaya kadar pişirilir. 3.Kaynadıktan sonra ocaktan alınarak soğumaya bırakılır. 4.Soğuduktan sonra..

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi 04:03

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi

3 yumurta, 1 yemek kaşığı şeker, 2 yemek kaşığı tereyağı, 180 g çikolata, 2 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, Fırın kapları için tereyağı ve toz şeker. ********************************..

Kalburabastı Tarifi 07:50

Kalburabastı Tarifi

150 g oda sıcaklığında tereyağı, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı yoğurt, 2 yemek kaşığı toz şeker, 3-3,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı karbonat, 1 çay bardağı ince çekilmiş ceviz içi. Şerbeti için; 2 su bardağı s..

Mia And Me - 1. Sezon 2. Bölüm - Sentopya’nin Umudu 23:18

Mia And Me - 1. Sezon 2. Bölüm - Sentopya’nin Umudu

Floransa'da International Okulda bir öğrenci olmak çokda kolay değil...spor derslerinde bile! Violetta kötüdür, hepimiz bunu biliriz ve ... BOM.. Onun fırlattığı bir top Mia'nın kafasına gelir! Ama endişeye gerek yok: C..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Son Duran Kazanır - Enes Batur 19:02

Son Duran Kazanır - Enes Batur

Ben Enes Batur , Son Duran Kazanır ? Bütün herkes koşu bandında hız yükselterek koşuyor, pes eden kaybediyor. ödülü kim kazandı ? Sona kalan kazanır serimizde yeni bölüm daireden son çıkan kazanır gibi sona kalan kazanır..

  • JET TV tarafından
  • 235 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hızlı Ayaklar - 5. Bölüm 10:43

Hızlı Ayaklar - 5. Bölüm

Ali, hepimiz gibi normal bir okulda okurken bir gün Yetenek Tarama Testine katılır. Bu test sonucunda; Ali’nin fiziksel özellikleri ve yetenekleri sayesinde, iyi bir eğitim de alarak olimpiyat branşlarında yarışabilecek ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 435 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tanıl - Pervane 04:16

Tanıl - Pervane

Şarkı Sözleri: Sen Mecnun’la Leyla’yı Asktan sandın dur seyret Bak bana sor sen sevdayı Çok yorgunsan hadi emret Ah o ne endam Offf offff pervanenim Şişt evvel Allah offf offf divanenim Ben delikanlı gönlümce Sevdim m..

Kaçacak Yer Yok Türkçe Dublaj Hd İzle 1:34:21

Kaçacak Yer Yok Türkçe Dublaj Hd İzle

Şövalye ruhlu mahkum Sam Gillen’in de bulunduğu tutukluları taşıyan bir konvoy saldırıya uğrar. Saldırıyı düzenleyen Sam’in ortağı ölürken Sam kaçmayı başarır. Sam ise oğlu Mookie ve kızı Bree ile birlikte yaşayan dul Cl..

Ay Çöreği Tarifi  Cevizli Üzümlü Tatlı Ev Çörekleri 05:59

Ay Çöreği Tarifi Cevizli Üzümlü Tatlı Ev Çörekleri

Daha önce pastanelerden satın aldığınız nefis ay çöreklerini evde yapabileceğinizi düşündünüz mü ? Dış hamurunu hazırlamak gayet basit olan bu çöreğin geriye sadece içindeki kakaolu kısmını hazırlamak kalıyor. İçindeki k..

Hasan Paşa Köfte Tarifi 03:38

Hasan Paşa Köfte Tarifi

MALZEMELER Köfte için: 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet kuru soğan, 1 yumurta, 3 yemek kaşığı ekmek kırığı veya galeta unu, 1 avuç ince kıyılmış maydanoz, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Püre için: 2 adet orta boy patates, 1 ..

Elyas Taha - Otobüs Durağında 04:09

Elyas Taha - Otobüs Durağında

Sözler “Otobüs Durağında” “Zor olsada yanında kalmak isterdim bu gece. Şu zamana kadar,ne istediysem hiçbiri gerçek olmadı... Onu ilk gördüğüm zaman otobüs durağında saçları kumral”.. Değişiverdim oracıkta, aklımda sözl..

Özlem Kaya Aşan - Mektuplar 04:37

Özlem Kaya Aşan - Mektuplar

Mektuplar Şarkı Sözleri İle Anam gibi kimse derdim bilemez... Akar gözyaşlarım hiçmi hiç dinmez . Çektiğim çilenin hesabı yokmu Beni bu derdimden kurtaran yokmu... Mektupları al git uğurlar olsun. Belki sende kendi..

Murat Akyol - Boş Yapma 03:40

Murat Akyol - Boş Yapma

Boş Yapma şarkı sözleri ile Yakın zaman önceydi Hangi yalan alıp götürdü seni Boş yapma artık sana inanmam. Durum gerçekten de vahim Ruhun başkasına kul olmuş Ne yapsak da geri getiremeyiz ki biz seni. Daha çok acı çek..

Hızlı Ayaklar - 5. Bölüm - Planlı Olmak 03:50

Hızlı Ayaklar - 5. Bölüm - Planlı Olmak

Ali, hepimiz gibi normal bir okulda okurken bir gün Yetenek Tarama Testine katılır. Bu test sonucunda; Ali’nin fiziksel özellikleri ve yetenekleri sayesinde, iyi bir eğitim de alarak olimpiyat branşlarında yarışabilecek ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 346 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Meçhul Asker - Tuntematon Sotilas Türkçe Altyazılı İzle 3:00:05

Meçhul Asker - Tuntematon Sotilas Türkçe Altyazılı İzle

5 film ödülü alan ve 6 film ödülüne aday gösterilen Meçhul Asker filminde; 1941 yılının haziran ayında bir makineli silah şirketi Sovyetler Birliğine saldırı düzenlemek için Finlandiya devleti tarafından işe alınır. Şirk..

Danla Bilic Yeni Gelinlerin Tatlı Telaşı Makyajı 21:03

Danla Bilic Yeni Gelinlerin Tatlı Telaşı Makyajı

Kullandığım ürünler; Flormar RollanGo; https://goo.gl/EwK23n Baz; https://goo.gl/DwrdSj Fondöten; https://goo.gl/iSBXkX Sweatshirt; https://goo.gl/vwccte Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerl..

Çilekli Magnolia Puding Tarifi 03:09

Çilekli Magnolia Puding Tarifi

MALZEMELER 5 su bardağı (1 lt) süt, 4 tepeleme yemek kaşığı un, 3/4 su bardağı şeker (çok tatlı seviyorsanız 1 su bardağı kullanabilirsiniz), 1 yumurta, 100 ml krema, 2 paket vanilya, 20-30 adet Çilek, 1 paket yulaflı bi..

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi 05:13

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi

MALZEMELER • 500 g yağlı koyun kıyma, • 2 yemek kaşığı pul biber, • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, • 1 silme tatlı kaşığı tuz. Adana en sevdiğim kebaplardan biridir benim. Ama midem benimle aynı fikirde değil n..

Winx Club - 6. Sezon 18. Bölüm - Sihirli Totem 22:30

Winx Club - 6. Sezon 18. Bölüm - Sihirli Totem

Bloom, Miusa, Layla ve Tecna, Legendarium Dünyasında, Fearwood insanları tarafından saldırıya uğrarken; Flora Helia'yı güçlü bir sihirle buza dönüştüren Karlar Kraliçesi ile karşı karşıya kalır. Flora, Totem'i bulmayı ve..

  • ÇocukTV tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Frambuazlı Trileçe Tarifi 05:28

Frambuazlı Trileçe Tarifi

MALZEMELER Kek için; 5 yumurta, 1,5 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı un, 2 paket şekerli vanilin, 1 silme çay kaşığı kabartma tozu, 1 çimdik tuz, Fırın kabını yağlamak için 1 çay kaşığı tereyağı. Şerbeti için; 3 su ba..

Çukur 28. Bölüm 1. Fragmanı 00:58

Çukur 28. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..