#Yılan gibi

Monster High - Yedek Öğretmen 22:17

Monster High - Yedek Öğretmen

Canavar Lisesi, herhangi bir liseden farklıdır. Mad Science, Home Ick ve Dragonomics gibi diğer derslere nerede katılabilirsiniz? Fakat sınıflar Monster High'i özel kılan şey değil; Bu fantezik öğrenciler! Monster High ö..

  • ÇocukTV tarafından
  • 203 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi  Bayatlamayan Patatesli Poğaça 05:13

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi Bayatlamayan Patatesli Poğaça

Bu harika görünümlü patatesli çiçek şeklinde ki poğaçaları kesinlikle çok seveceksiniz. Kolay kolay bayatlamayan bu sütlü poğaça tarifini öğrenmek için tek yapmanız gerek detaylı tarifimizi izlemek ve işe koyulmak. Biz n..

Daha Yeni Başladık - Just Getting Started Türkçe Dublaj İzle 1:33:07

Daha Yeni Başladık - Just Getting Started Türkçe Dublaj İzle

Amerikan istihbaratında yıllarca çalışmış bir FBI ajanı artık emekli olmuş ve eski günleri aradığı bir gün aynı onun gibi zamanında Suçluları yakalamak olmasada mafya içinde büyük patronların avukatlığını yapmış ve emekl..

Aslan Koruyucular - Ne Kadar Hızlı O Kadar İyi 01:47

Aslan Koruyucular - Ne Kadar Hızlı O Kadar İyi

Aslan Koruyucular’ın lideri Kayon, ataları gibi kükreyip Aslan Kayalığı’nı savunmaya hazır...

  • ÇocukTV tarafından
  • 362 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kubilay Aka'dan Miray Daner'e Darbe - Ayrılığın Ardından İhanet Görüntüleri 11:03

Kubilay Aka'dan Miray Daner'e Darbe - Ayrılığın Ardından İhanet Görünt

Sette tanışıp iki buçuk yıldır birlikteliklerini sürdüren Kubilay Aka ve Miray Daner çifti, ayrıldıklarını sosyal medya hesaplarından duyurdu. Ayrılığın ardından Aka'nın ihanet görüntüleri ise sosyal medyaya bomba gibi d..

  • BETA tarafından
  • 158 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pijamaskeliler - En İyi Arkadaşlar 39:18

Pijamaskeliler - En İyi Arkadaşlar

Connor, Greg ve Amaya ile tanışın. Gündüzleri 6 yaşındaki normal çocuklar gibi davranırken, geceleri pijamalı süper kahraman oluyorlar!..

  • ÇocukTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Minik Kamyonlar İle Öğren - Ed Bulaşık Makinesi Tamir Ediyor 27:39

Minik Kamyonlar İle Öğren - Ed Bulaşık Makinesi Tamir Ediyor

Tiny Trucks vinç, Charlie, buldozer Billy ve ekskavatör Ed ile çocuklar için bir inşaat karikatür. Bu inşaat kamyonları birçok şey inşa etmek için Lego gibi parçaları birleştiriyor. Bu oyun sayesinde renkleri ve formları..

  • ÇocukTV tarafından
  • 140 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Brokoli Çorbası Tarifi 02:26

Brokoli Çorbası Tarifi

MALZEMELER 1 küçük baş (500 g kadar) brokoli, 1 yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı tereyağ, 5 su bardağı kaynar su, 1 su bardağı süt, Tuz. ********************* Brokoli Çorbası ise güzel bir alternatif olur mercimek, tarh..

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi 02:08

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi

MALZEMELER 2 adet hamburger ekmeği, Yarım ay şeklinde kesilmiş 15-16 dilim Sucuk, 4 adet Yumurta, Tuz, Karabiber. ************************ Bir hafta sonu daha geldi çattı. Benim için her ne kadar taşınma ile geçecek o..

Pratik Cezerye Tarifi 02:00

Pratik Cezerye Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı çekirdeksiz kuru üzüm, 3 adet kuru incir, 1/2 su bardağı fındık (ceviz veya badem de kullanabilirsiniz), 3 yemek kaşığı hindistan cevizi rendesi, 3 su bardağı kaynar su. ************************..

Okan Bayülgen Teknoloji Ceo'larını Gömdü 19:25

Okan Bayülgen Teknoloji Ceo'larını Gömdü

Okan Bayülgen, Teknoloji Bağımlılığı konulu Muhabbet Kralı programında Twitter, Microsoft, Facebook gibi teknoloji devlerinin CEO'larına, kurucularına dikkat çekti. Okan Bayülgen Mark Zuckerberg için loser, dedikoducu, g..

  • BETA tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Belma Sera - Şeftali Çiçeği 03:40

Belma Sera - Şeftali Çiçeği

Şeftali Çiçeği (Club Versiyon) (Belma Sera) Dayanamam gelişine Dayanamam gülüşüne Başımda kavak yelleri eser canım Tutunurum güneşine Yar yar sokul bana sar beni Şeftali çiçeği gibi Nazlı nazlı salınırsın Tozpembe bir ..

Belma Sera - Bir Mevsim Bekliyorum 05:25

Belma Sera - Bir Mevsim Bekliyorum

Bir Mevsim Bekliyorum (Belmaca) Bir mevsim bekliyorum gelmek bilmiyor Rüyalar görüyorum gerçek olmuyor Geceler zindan gibi aah zaman dolmuyor Geçmiyor zaman ah neden geçmiyor Dinmiyor acıyan yaram dinmiyor Bir güneş b..

Üzümleri Dibe Çökmeyen Kuru Üzümlü Kek Tarifi 02:51

Üzümleri Dibe Çökmeyen Kuru Üzümlü Kek Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1,5 su bardağı Kuru Üzüm. *********************** İçinde Kuru m..

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi 02:12

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi

Pek çok çeşit muhallebi bulunduğundan biz muhallebi tarifimize sade diyoruz. Çünkü artık bu harika sütlü tatlının tepsilerde bisküvili halleri bile yapılıyor. İçine kattığımız bol bol damla sakızı sayesinde harika bir le..

Belma Sera - Çözüm Kaçmak 04:51

Belma Sera - Çözüm Kaçmak

Çözüm Kaçmak Belma Sera Çözüm kaçmak gibi görünse de Biliyorum her şey benimle gelecek Yaralar unutulup kapandı dense de Kalbim sızım sızım böyle inleyecek Girilmez yollara girdim Dönülmez yollardan geçtim Sadece gitmek..

Gökçe Kırgız - Padişah 03:18

Gökçe Kırgız - Padişah

Padişah şarkı sözleri ile Sakın üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmeni bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkuyorum sana aşktan söz etmeye ben İnatçıyım derdim çok Dostum çok hiç d..

Kerem Bürsin Omuriliğini Zedelendiğini Açıkladı 03:16

Kerem Bürsin Omuriliğini Zedelendiğini Açıkladı

Bodrum tatilinde facianın eşiğinden dönen ve tekneden düşerek omuriliğini zedeleyen Kerem Bürsin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Hakkında yapılan kaza haberleri sonrasında sessizliğini bozan ve instagram hesa..

  • BETA tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi  Ev Yemeği Tarifleri 01:39

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi Ev Yemeği Tarifleri

Bugün yine sizlere normalde dışarıdan satın almak zorunda kaldığınız çikolata sosunun tarifini vereceğiz. Her tatlınızda kullanabileceğiniz bu lezzetli sosu yapmak hiç zor değil. İster dondurmanızın üzerine ister kekiniz..

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi 02:51

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi

Son zamanlarda herkes tarafından merakla yapımı istenen süt reçeli tarifi hazırladık sizler için. Aslında yapımı her ne kadar kolay olsada uzun süre kaynatmak gerektiğinden biraz vakit alıyor. Aynı zamanda süt reçeli ile..

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi 02:42

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi

500 g haşlanmış Nohut, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, Yarım çay kaşığı toz karabiber, Yarım çay kaşığı toz zencefil, Yarım çay kaşığı toz kırmızı biber, Yarım çay kaşığı kişniş, Yarım çay kaşığı kimyon, Yarım çay kaşığı muskat..

Ben 10 - İnervasyon 5. Bölüm - Kudretli̇ Ezi̇ci̇ 04:19

Ben 10 - İnervasyon 5. Bölüm - Kudretli̇ Ezi̇ci̇

Ben, Kudretli Ezici'nin zihin kontrolünü engellemek için çabalarken, Max ve Gwen de yardım için Omnitrix'e girerler. Ama Ben'in göründüğü gibi olmadıklarını fark ettiklerinde, Max ve Gwen; Ben'i zamanında geri getirip ge..

  • ÇocukTV tarafından
  • 339 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Monster High - 1. Bölüm -Acayip Defile 22:15

Monster High - 1. Bölüm -Acayip Defile

Canavar Lisesi, herhangi bir liseden farklıdır. Mad Science, Home Ick ve Dragonomics gibi diğer derslere nerede katılabilirsiniz? Fakat sınıflar Monster High'i özel kılan şey değil; Bu fantezik öğrenciler! Monster High ö..

  • ÇocukTV tarafından
  • 5.236 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kivili Milföy Pasta Tarifi 04:55

Kivili Milföy Pasta Tarifi

2 adet kare milföy, 4 adet küçük boy kivi, Üzeri için pudra şekeri. Kreması için: 100-150 ml krema (kivilerin boyuna göre değişecektir), 1 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ***************************** Daha önce çil..

Sütlü Şehriye Çorbası Tarifi 02:40

Sütlü Şehriye Çorbası Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı arpa veya tel şehriye, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı kırmızı tatlı toz biber, 1 yemek kaşığı tereyağı, 4-5 su bardağı su, 1 su bardağı süt, 2 tatlı kaşığı kuru nane, Tuz. ******..

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması 03:31

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması

Daha önce tava kullanarak hamsi kuşu kızartması denediniz mi ? Yapımı çok kolay olan bu besleyici balık dolması diye tabir edebileceğimiz leziz yemek tarifini bir kere denedikten sonra evde sık yaptığınız tarifler arasın..

Monster High - Doğum Günü Partisi 22:17

Monster High - Doğum Günü Partisi

Canavar Lisesi, herhangi bir liseden farklıdır. Mad Science, Home Ick ve Dragonomics gibi diğer derslere nerede katılabilirsiniz? Fakat sınıflar Monster High'i özel kılan şey değil; Bu fantezik öğrenciler! Monster High ö..

  • ÇocukTV tarafından
  • 318 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Soner Sarıkabadayı - Pişman Değilim (Akustik) 04:03

Soner Sarıkabadayı - Pişman Değilim (Akustik)

Soner Sarıkabadayı Pişman Değilim Akustik Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yeter artık yeter Alacağın da kalmadı senin Beter oldum beter Gideceğin de yok gibi senin Yansın önce resimler Zaten bakamıyorum Kalsın bir tek..

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..

Çukur 30. Bölüm 1. Fragmanı 01:04

Çukur 30. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..