#Yılan gibi

Dünyanın En Tuhaf Evlilikleri 02:40

Dünyanın En Tuhaf Evlilikleri

Onların evlilikleri herkesten farklı. Kimi güldüren, kimi hayrete düşüren, kimi ürküten bu evlilikleri sizin için derledik. İyi seyirler. 7 - Sharon tendler, israil´de bir yunus parkında bulunan cindy adlı yunusa aşık ..

  • JET TV tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fakir Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu Türkçe Altyazılı Fragman 02:01

Fakir Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu Türkçe Altyazılı Fragman

Hint Fakiri Aja, annesinin ölümünün ardından yapayalnız kalmıştır. Babasını tanımayan Aja, onu bulmaya karar verir ve bunun için Fransa’ya gider. Babasını bulmak için çıktığı bu yolculuk Aja’nın hiç de düşlediği gibi git..

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..

Köpek Gezdiren Adama ve Köpeğe Saldıran Kedi 00:19

Köpek Gezdiren Adama ve Köpeğe Saldıran Kedi

Köpeğini gezdiren bir adam aniden saldırıya geçen kedi karşısında şoke oluyor. Sinirli kedi duracak gibi değil.....

  • PengoTV tarafından
  • 162 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tavan vantilatörü sallanma sorunu ? 12:00

Tavan vantilatörü sallanma sorunu ?

Tavan vantilatörü doğru bir şekilde montaj yapılmazsa balans yapma ( sallanma ) ve ses çıkartma gibi problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. https://www.hunterfan.com.tr/ Bizi Sosyal Medyada Takip Edin! https://w..

Sütün Dibinin Tutmaması İçin Ne Yapılır 00:37

Sütün Dibinin Tutmaması İçin Ne Yapılır

Kevserin Mutfağından kaynayan sütün dibinin tutmaması için güzel bir püf noktası. Son yıllarda kutu sütlerle ilgili ortaya atılan olumlu-olumsuz görüşler herkesin kafasını karıştırmaya başladı malum. Bu nedenle birçokla..

Herkesin Bayıldığı Muhallebili Muhteşem Havuçlu Kek'i Birde Benim Tarifimle Deneyin 10:02

Herkesin Bayıldığı Muhallebili Muhteşem Havuçlu Kek'i Birde Benim Tari

2 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı tarçın ( sevmiyorsanız kullanmayın ben çay kaşığının ucuyla kull..

Direniş Karatay Hd İzle 1:53:55

Direniş Karatay Hd İzle

Guyaseddin, babası Alaattin Keykubat’ın zehirlenerek öldürülmesi üzerine tahta geçmiştir. Fakat o, babası gibi yetenekli bir devlet adamı değildir. Bu durum Moğol baskılarının artmasına neden olur. Emir Celaleddin Karata..

Arda Balkay - Gözü Çıksın Gözü Olanın 02:45

Arda Balkay - Gözü Çıksın Gözü Olanın

Gözü Çıksın Gözü Olanın şarkı sözleri ile Kime yarsın yar Bana cansın yar Seni Ben kimi kim sarar, Bulamazsın yar Benim yaram kanar Yaram seni arar Sen de birgün beni arar Bulamazsın yar. Gözü çıksın gözü ola..

Kıyafetini beğenmeyince vurmuş 00:40

Kıyafetini beğenmeyince vurmuş

Adana’da, eğlence mekanında kendisine gay gibi giyinmişsin bu nasıl kıyafet diyen şahsı tabancayla vurarak yaralayan zanlı tutuklandı...

Onur Can Özcan - Dünya Yalan 03:44

Onur Can Özcan - Dünya Yalan

DÜNYA YALAN Denize düşüp yılana sarılır gibi, Dünyaya düşüp sana sarıldım. Akıl işi değil... İnan aşıktım hatırlayamıyorum. Bilemedim hangisi daha kolay ? Sevda mı yalnızlık mı zor olan ? Biri diğerini aratsa da, Hiç bağ..

Hedefi Tutturamayan Temizlik Görevlisi 00:15

Hedefi Tutturamayan Temizlik Görevlisi

Çöp konteynerini almak için araçla yanaşan temizlik görevlisi için işler hiçte yolunda gitmemiş. Çöp olduğu gibi yola boşalmış...

  • PengoTV tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti  Annesi Herkesi Uyardı 03:39

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti Annesi

Konu: Küçük çocukları olan bir anne için, bir gün bile oldukça zor geçer. Yerlerde her zaman oyuncaklar vardır. Çocuklar etrafa yiyecek ve içecek dökerker. Evi toplamayı bitirdiğiniz an bir anda karşınıza dağ gibi çamaşı..

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çıtır Patates Kızartması Tarifi 03:04

Çıtır Patates Kızartması Tarifi

Tuz, Kızartmak için sıvı yağ. Patates Kızartması çok sevilir. Özellikle de sıcak ve Çıtır çıtırsa. Ama yağlı olması her zaman aman bu kadar yeter çok yemeyelim düşüncesiyle keyfi yarıda bıraktırır. İyi bir Patates kızart..

Cem İbrahim & Yücel Uçar - Yaranamazsın 04:00

Cem İbrahim & Yücel Uçar - Yaranamazsın

Yaranamazsın şarkı sözleri ile... Ne yaparsan yap dostum yaranamazsın Aynı gün aynı heves aynı şaşkın İkimiz gibi mağdur onca günahsız Tek suçumuz sevmekti amansız. Bir kere bin kere Sevdik ama sevinmek de Yoktu kade..

Üstü kokoreççi, altı pavyon! 02:29

Üstü kokoreççi, altı pavyon!

SONUNDA BU DA OLDU... İSTANBUL ESENYURT'TA DIŞARIDAN KOKOREÇÇİ GİBİ GÖRÜNEN İŞLETMENİN ALTINDAN PAVYON ÇIKTI... SOSYAL MESAFE DEĞİL YAKIN MESAFENİN ESAS ALINDIĞI PAVYON ÜSTÜ KOKOREÇÇİ'NİN HİKAYESİ GELİYOR EKRANLARINIZA...

Mahlas Muhlis - Hancı 03:31

Mahlas Muhlis - Hancı

Hancı şarkı sözleri ile... Akşamcı Bir sorun var hancı Doğru bildiğim Yanlışa yancı Herkes mi yalancı Çok içer diyorlar Akşamdan akşama Geceyi senmi Efkar ettin hancı Şişede durduğu gibi durmuyor Geceyi sabaha attı..

Kaşarlı Patates Rendesi 03:39

Kaşarlı Patates Rendesi

Malzemeler: 5 adet orta boy Patates, 4-5 dilim Kaşar peyniri, Tuz, Karabiber, Sıvı yağ. Bir kahvaltılık tarif günümüz daha geldi çattı. Yarın ve ertesi sabah ailecek olsun arkadaşlarınızla veya tek başınıza olsun yapa..

Rende Nasıl Temizlenir 00:45

Rende Nasıl Temizlenir

Limon kabuğu yalnızca sarı kısmı rendelemek gerektiği için hassasiyet gerektiren bir iştir. Bunu zaten biliyoruz. Ama bilmediğimiz nokta limonu rendeledikten sonra rendelenmiş kabukların çoğunun rendeye yapışıp kalmasını..

Kızları Çok Sevi̇ndi̇recek 30 Tavsi̇ye 19:54

Kızları Çok Sevi̇ndi̇recek 30 Tavsi̇ye

İşte her kızın bilmesi gereken çok faydalı gizli bilgiler! Erkek arkadaşınız varmış gibi gösteren selfie sopası, adet kramplarını azaltma, iç çamaşırınızdan kan lekelerini yıkama, sıcak kutkallı tabancayla çok sevecen s..

Meyve Ve Sebzelerde Kullanabi̇leceği̇ni̇z 25 Tüyo 16:58

Meyve Ve Sebzelerde Kullanabi̇leceği̇ni̇z 25 Tüyo

Mutfakta profesyonel gibi mi hissetmek istiyorsunuz? En sevdiğiniz yemeği çabucak pişirmek mi istiyorsunuz? O zaman bu videoyu izlemenizi tavsiye ederiz! Meyve ve sebzelerin en hızlı şekilde nasıl soyulacağını ve kesilec..

'Polisim' dedi, dolandırdı! 02:36

'Polisim' dedi, dolandırdı!

İSTANBUL'DA POLİS GİBİ GİYİNİP, SİLAHLA, KELEPÇEYLE GEZEN BİR GENÇ, TÜRLÜ BAHANELERLE BİRÇOK KİŞİYİ DOLANDIRDI... BAKIN POLİS, O SAHTE POLİSİ NASIL YAKALADI.....

Küçücük Engeli Gözünde Büyüten Kadının Dramı 00:10

Küçücük Engeli Gözünde Büyüten Kadının Dramı

Sahilde yürüyen kadın engelli bir yerden geçerken sanki çok büyük bir engelmiş gibi zorlanmış ve düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 4 yıl önce
40 bin liralık bilezik hırsızlığı 01:13

40 bin liralık bilezik hırsızlığı

MÜŞTERİ GİBİ GELDİLER, 40 BİN LİRA DEĞERİNDE BİLEZİĞİ KAŞLA GÖZ ARASINDA ÇALIP GİTTİLER.. 2 DOLANDIRICININ SOYGUNDAN SONRAKİ RAHATLIĞI DA İNANILMAZDI. İZLİYORUZ...

3 Malzemeli Şeftali Sorbe Tarifi 01:55

3 Malzemeli Şeftali Sorbe Tarifi

Malzemeler: 3 adet şeftali, 1 tepeleme yemek kaşığı bal, 1 yemek kaşığı limon suyu. Bu yaz serinlemek için yaptığım tariflerin başında soğuk içeceklerden sonra sorbeler geldi. Benim için tek başına şahane bir tatlı öğünü..

Kısır Tarifi 04:02

Kısır Tarifi

Kevserin Mutfağından kısır tarifi. Malzemeler : 1,5 su bardağı ince bulgur, 1,5 su bardağı su, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber, 4-5 sap taze soğan (isteğe ba..

Pratik Domates Soyma Yöntemi 01:21

Pratik Domates Soyma Yöntemi

Kış hazırlıkları birçok evde hararetli bir şekilde yapılmaya devam ediyor. Ya da kış hazırlığı hazırlıkları yapılmaya başlanıyor. Kış hazırlığının en vazgeçilmez parçası ve hatta birçok kışlık yiyeceğin de tem taşı domat..

Tavuk Suyuna Çorba Tarifi 03:44

Tavuk Suyuna Çorba Tarifi

Malzemeler : Yarım tavuk göğsü, 2 su bardağı su, 1 bardak süt, 1 tepeleme yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı tereyağ, 1 çay bardağı tel şehriye, Tuz, İsteğe bağlı dere otu, maydanoz. Hasta çorbası olarak da bilinir Tavu..

''Yaz cezayı!'' 01:36

''Yaz cezayı!''

BİR YANDA HASTANELER DOLUP TAŞARKEN ÖBÜR YANDA DA BAZILARI KORONA YOKMUŞ GİBİ YAŞAMAYA DEVAM EDİYOR. ONLARDAN BİRİ EDİRNE'DE MASKE TAKMADI, SİGARA YAKTI. KARŞISINA ÇIKAN POLİSİ BİLE UMURSAMADI. YAZ CEZAYI DEYİP YOLUNA DE..

Sahibinden az kullanılmış ilaç! 02:16

Sahibinden az kullanılmış ilaç!

'SAHİBİNDEN AZ KULLANILMIŞ OTOMOBİL' YA DA 'EV EŞYASI' İLANLARINA ALIŞIĞIZ AMA BÖYLESİYLE İLK DEFA KARŞILAŞIYORUZ. ARTIK İNTERNETTE İKİNCİ EL İLAÇ SATIŞI DA BAŞLADI. BİR KAPAK KULLANDIM ÇOCUĞUMA İÇİREMEDİM GİBİ NOTL..