#Yılan gibi

Paranormal Olay Mağarada Bir Gece Geçirdik (Kilise) 44:52

Paranormal Olay Mağarada Bir Gece Geçirdik (Kilise)

Uzun zaman önce, bu topraklar başka diyarlara aitken bu mağara bir kiliseymiş.O kadar ihtişamlı ve görkemliymiş ki zamanında, insanlar burada bağışlar yapar, kendilerini dinlerine adarlarmış. Fakat asırlar geçtikçe, bura..

  • JET TV tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sokağa çıkma yasağında Ankara sokaklarını gezdim - Polisler, Vatandaşlar, izin belgesi 21:52

Sokağa çıkma yasağında Ankara sokaklarını gezdim - Polisler, Vatandaşl

Corona virüs sebebiyle 05-06 aralık 2020 de iki günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bu yasak süresince bir çok vatandaş gibi bende çalışıyor olduğum için izin belgesi ile dışardaydım. Fırsatını bulmuşken Kolaçan olar..

Esenyurt'ta kıraathaneye polis baskını! 01:35

Esenyurt'ta kıraathaneye polis baskını!

PANDEMİ TEDBİRLERİNE SIKI SIKIYA UYULMASI GEREKİYOR. ANCAK DENETİMLERDE POLİS ÖYLE MANZARALARLA KARŞILAŞIYOR Kİ, ŞAŞILMAYACAK GİBİ DEĞİL. CEZADAN KAÇMAK İÇİN 2. KATTAN ATLAYIP DUVARA TIRMANDILAR..KORONA YASAKLARINDAN KAÇ..

Hiç gitmediği Şanlıurfa'da ceza yedi! 02:10

Hiç gitmediği Şanlıurfa'da ceza yedi!

YÜKSEL EROL ALTUNAY, HAYATIM BOYUNCA HİÇ GİTMEDİM DEDİĞİ ŞANLIURFA'DA TRAFİK CEZASI YEDİ... KULAĞA ŞAKA GİBİ GELSE DE GERÇEK... İŞTE TALİHSİZ ADAMIN CEZA BİLMECESİ.....

Paranormal Olaylar Mahzende İnsan Kemiği Bulduk 47:05

Paranormal Olaylar Mahzende İnsan Kemiği Bulduk

Daha önceki vakalarımızda olduğu gibi, bu vakadada Instagram üzerinden bizlere ulaşan birisinin köyüne gidiyoruz.Büyücü bir kadının ve kız kardeşinin başına gelenleri ele alıyoruz.Bize ulaşan kişi Mikail abi ise, Mihriba..

  • JET TV tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olay Şeytan Dağında Bir Gece Geçirdik 56:08

Paranormal Olay Şeytan Dağında Bir Gece Geçirdik

Daha önce 4 mezar vakasının yaşandığı yerde 1 gece geçirdik, sizlerde çok beğendiniz.Bu seferde şeytan dağı, kurban-ı şeytan dağı veya şeytan bayırı artık hangisini tercih ederseniz orada 1 gece kamp kuruyoruz.Ama bu d..

  • JET TV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırında Patates Kızartması Tarifi - Soslu Patates Kızartması - Elma Dilimli Patates Kızartması 03:16

Fırında Patates Kızartması Tarifi - Soslu Patates Kızartması - Elma Di

MALZEMELER: 4-5 adet orta boy kızartmalık patates 1 diş sarımsak 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı acı toz biber 1 tatlı kaşığı pul biber 1 yemek kaşığı sıvı yağ YAPILIŞI: Patateslerimizi soyduktan sonra yıkıyoruz, elma d..

Şekerpare Tarifi 05:20

Şekerpare Tarifi

MALZEMELER ŞERBETİ İÇİN 3 su bardağı şeker 3 su bardağı su Yarım limon HAMURU İÇİN 3 su bardağı un 2 yumurta 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket vanilya 1 çay bardağı pudra şekeri 1 paket kabartma tozu Kavrulmuş fındık YAPI..

Putin- -Erdoğan Sözünü Tutar- 01:00

Putin- -Erdoğan Sözünü Tutar-

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin her yıl olduğu gibi, yıllık basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, 'Erdoğan sözünü tutan biri' ifadelerini kullandı...

Kapıcılar Kralı filmi gerçeğe dönüştü 02:09

Kapıcılar Kralı filmi gerçeğe dönüştü

KAPICILAR KRALI FİLMİ SİİRT'TE GERÇEK OLDU. 10 YILLIK APARTMAN GÖREVLİSİ, HEM 5 ÇOCUĞUNU OKUTTU HEM DE ÇALIŞTIĞI SİTEDEN SENELER SONRA BİR DAİRE SATIN ALDI. İŞTE ONUN FİLM GİBİ HİKAYESİ...

Taraftarlardan polis memuruna sürpriz doğum günü 01:06

Taraftarlardan polis memuruna sürpriz doğum günü

TFF 2. Lig maçında AFJET Afyonspor taraftarları, statta görevli polis memuru Engin Çakın'a ilginç bir sürpriz hazırladı. Kendi aralarında kavga ediyormuş gibi yapan taraftarlar olaya müdahale eden polis memuruna doğum gü..

Kısıtlamada olmaması gereken ne varsa... 03:21

Kısıtlamada olmaması gereken ne varsa...

BUGÜN DE YİNE GEZİP TOZANLAR, KRİKET OYNAYANLAR, ARABAYLA İLÇELER ARASI ALIŞVERİŞE ÇIKANLAR... SANKİ KISITLAMA YOKMUŞ GİBİ SOKAKTA, TRAFİKTE HATTA İNTERNET KAFEDE OLAN SORUMSUZLAR VARDI. ONLAR KAÇTI, EKİPLER KOVALADI...

Hoverboard Düşüşünden Karizmatik Dönen Baba 00:11

Hoverboard Düşüşünden Karizmatik Dönen Baba

Çocuğunun hoveboard oyuncağı ile bir deneyim yaşamak isteyen baba, dengesi bozulunca tam düşer gibi olsa iyi toparlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Paranormal Olaylar Mezarda Ağlayan Kızın Olayını Çözmeye Gittik 19:42

Paranormal Olaylar Mezarda Ağlayan Kızın Olayını Çözmeye Gittik

Son zamanlarda YouTube , haberler , internet sitelerini ve sosyal medyayı fazlasıyla meşgul eden bir olay... Bize mail ve sosyal medya üzerinden çok fazla ulaşarak buraya gitmemiz için ısrarcı olmuşsunuz.Bizde sizleri kı..

  • JET TV tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eski Köye Yeni Adet Fragman 01:17

Eski Köye Yeni Adet Fragman

Yıl 1990… Köye gelen sağlık ekipleri, en az üç çocuğu olan tüm kadınlara doğum kontrolü için spiral takar. Köy halkının yapılan işlemle ilgili fikirleri yoktur. Sağlık ekipleri gittikten sonra bir araya toplanan erkekler..

Paranormal Olaylar Savaş Bölgesinde 1 Hafta Geçirdik 22:22

Paranormal Olaylar Savaş Bölgesinde 1 Hafta Geçirdik

Dikkat! Suriye sınırı yakınlarında Dünyada ilk olarak bir haftaya yakın kalıyoruz. Kaldığımız süre zarfınca başımıza türlü hadiseler geliyor. Unutamayacağımız anılar biriktirdik... Suriye sınırını aştık, gerek Türkiye iç..

  • JET TV tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Ouıja İle Ruh Çağırma Seansı 35:50

Paranormal Olaylar Ouıja İle Ruh Çağırma Seansı

Bilinen en eski Ouija tablaları 1200 ve 540 yıllarına dayanır.Bir çok farklı kültür ve dinde çeşitli şekil ve modellerde ouija mevcuttur.Bunların bir çoğu ölen bir ruh ile iletişime geçmek için veya Cinler gibi varlıklar..

  • JET TV tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kalbimin Sultanı 4. Bölüm Fragmanı 00:46

Kalbimin Sultanı 4. Bölüm Fragmanı

Biri Osmanlı Hükümdarı, diğeri Batılı, özgürlüğüne düşkün bir Rus kızı... Mahmut ve Anna... Başrollerini Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın paylaştığı Kalbimin Sultanı projesinde ikiliye, Emel Çölgeçen, Tansel..

24 altın yüzüğü böyle çaldı! 01:13

24 altın yüzüğü böyle çaldı!

MANİSA'DA BİR HIRSIZ MÜŞTERİ GİBİ BİR KUYUMCUYA GİTTİ...YÜZÜK ALMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ...FIRSATINI YAKALAYINCA DA TAM 24 ALTIN YÜZÜĞÜ ÇALIP KAYIPLARA KARIŞTI.....

İstanbul’un göbeğinde organize dolandırıcılık ve hırsızlık 06:50

İstanbul’un göbeğinde organize dolandırıcılık ve hırsızlık

Şişli Kurtuluş’ta yabancı uyruklu 3 şahıstan ikisi, müşteri gibi girdikleri bir giyim mağazasında çalışanı ürün fiyatı sorarak oyalarken, diğeri ise dolar bozdurma bahanesiyle kasadaki esnafın 15 bin lirasını kaşla göz a..

''İmzalamıyorum'' dedi, gitti! 02:24

''İmzalamıyorum'' dedi, gitti!

KISITLAMAYI DELDİLER... SANKİ SOKAĞA ÇIKMAK DEĞİL DE ÇIKMAMAK YASAKMIŞ GİBİ DAVRANDILAR... ÜSTÜNE BİR DE CEZA YAZAN POLİSE, VİCDAN DERSİ VERMEYE KALKTILAR, HAKARETLER SAVURDULAR.....

Dikkat! Kapıda yine hırsız var 02:28

Dikkat! Kapıda yine hırsız var

1 DEĞİL, 2 DEĞİL TAM 3 KEZ SOYULDU. İSTANBUL EYÜP'TEKİ MARKET DÖRDÜNCÜSÜ OLMASIN DİYE İŞİ SIKI TUTTU. HIRSIZLAR BİR KEZ DAHA ŞANSINI DENEDİ AMA BU SEFER BEKLEDİKLERİ GİBİ OLMADI...

Çernobil Terk Edilmiş Sovyet Hastanesi 38:38

Çernobil Terk Edilmiş Sovyet Hastanesi

Çernobil faciası yaşandıktan sonra terk edilmiş bir hastane.Fakat bildiğiniz sıradan hastanelerden değil...Burası Sovyet Rusya (SSCB) döneminde yapılan gizli araştırmalara ve deneylere ev sahipliği yapmış.Yapılan deneyle..

  • JET TV tarafından
  • 1.242 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Belalı Tanık Türkçe Dublaj İzle 1:58:17

Belalı Tanık Türkçe Dublaj İzle

Dünyanın en başarılı güvenlik görevlisi olan Michael Bryce'nin yeni bir müşterisi vardır: Uluslararası Adalet Divanı'nda yargılanacak bir tetikçi! İkili kişiliklerindeki ve hayata bakış açılarındaki farklılıkları bir ken..

Bu Tarif Kaçmaz Çikolatalı Yumuşak Kurabiye (Amerikan Kurabiyesi) 05:32

Bu Tarif Kaçmaz Çikolatalı Yumuşak Kurabiye (Amerikan Kurabiyesi)

Malzemeler: 125gr. oda ısısında tereyağı 1 su bardağından 2 yemek kaşığı az tozşeker 2 yemek kaşığı pekmez (veya yarı yarıya esmer ve toz şeker kullanın ) 1 yumurta 1 silme çay kaşığı karbonat +1 tatlı kaşığı kaynar su 1..

Hareket Halindeki Bisiklete Binmek İsteyen Adamın Dramı 00:09

Hareket Halindeki Bisiklete Binmek İsteyen Adamın Dramı

Binmek istediği bisikleti önce yola ittirip sonra binmek isteyen adam bu denemesini başarır gibi olmuş ancak son anda dengesini kaybedip düşmüş..

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
ETKİN - LEYLEK BABA 2021 YENİ 02:54

ETKİN - LEYLEK BABA 2021 YENİ

Söz & Müzik: Devran Baba Aranjör: Ercan Erkan LEYLEK BABA LEYLEK BABA LEYLEK BABA SELAM GÖTÜR BENDEN YARE BÜLBÜL GİBİ DÜŞTÜM ZARA BİLDİRSENE LEYLEK BABA GİT GÜLE GÜLE GÜLE GEL GÜLE GÜLE GÜLE DEVRAN BABA ÇAL SAZINI ET ..

3 ineği öldü, üzüntüden bayıldı! 02:04

3 ineği öldü, üzüntüden bayıldı!

ÇOCUK BÜYÜTÜR GİBİ BÜYÜTTÜM BEN ONLARI... ONLAR ÖLDÜ, CANIMDAN CAN KOPTU ... YEDİKLERİ OTTAN ZEHİRLENDİKLERİNİ DÜŞÜNDÜĞÜ 3 İNEĞİ İÇİN BÖYLE SÖYLEDİ... EVLATLARIM GİBİYDİ DEDİ, ÜZÜNTÜSÜNDEN BİR ANDA YERE YIĞILIVERDİ..İŞ..

WhatsApp Neden Türkiye'ye Şart Koştu 02:36

WhatsApp Neden Türkiye'ye Şart Koştu

WhatsApp'ın zorunlu güncelleme dayatmasına tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Peki, WhatsApp bununla neyi amaçlıyor? Kişisel verilerimizi nasıl koruyabiliriz? Sözleşme neden Avrupa ülkelerini kapsamıyor? İşte tüm b..

SEÇİM BARAJI YÜZDE 5 YA DA 7'YE İNEBİLİR 02:20

SEÇİM BARAJI YÜZDE 5 YA DA 7'YE İNEBİLİR

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin seçim barajının makul düzeye indirilmesi ve ittifak halinde de barajın korunması teklifine AK Parti yönetiminin sıcak baktığı öğrenildi. Barajın yüzde 5 veya 7’ye çekilmesi gibi formüller üz..