#Yılan gibi

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video) 05:15

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video)

Söz & Müzik: Burçin Birben Aranjör: Çağlar Kocatepe Mix & Mastering: Tarık Ceran Davul: Hakan Kılıçoğlu Bas Gitar: Eyüp Şentürk Öztaş Gitar: Caner Güneysu Klavye: Çağlar Kocatepe Çello: Şenol Arkun ---------------------..

Emir Can İğrek - Sapa (Live Session) 03:33

Emir Can İğrek - Sapa (Live Session)

Söz & Müzik: Emir Can İğrek Elektro Gitar: Raşit Pekmezci Bass Gitar: Orhan Akın Klavye: Alperen Gün Klavye: Yiğit Avcı Davul: Emre Kaya Kayıt: Hünkâr M. Çalışkan, Erdal Altun, Ferhat Güneş Mix-Mastering: Emre Kaya Rodi:..

Zeynep Bastık w_ @Murat Dalkılıç - Lüzumsuz Savaş Akustik 04:00

Zeynep Bastık w_ @Murat Dalkılıç - Lüzumsuz Savaş Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Akustik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız “Lüzumsuz Savaş” şarkı sözleriyle; Kendimize lüzumsuz bir savaş yarattık Hâliyle sağ salim çıkam..

Muşlu Baba-Oğul 29 Yıldır Keçecilik Mesleğini Sürdürüyor 04:22

Muşlu Baba-Oğul 29 Yıldır Keçecilik Mesleğini Sürdürüyor

Muş'ta 29 yıldır çobanlar için kepenek üreten baba-oğul, unutulmaya yüz tutmuş keçecilik mesleğini yaşatmaya çalışıyor. Kentte çobanların özellikle yağışlı ve soğuk havalarda vazgeçilmezi olan kepenekler, Fethi Kızılsoy ..

Kaplan - Kana Kana 02:28

Kaplan - Kana Kana

Kana Kana şarkı sözleri ile Kana kana susamışım yana yana rap ararım. İçim de bastırmışım öfke vede yaraları. Nefretim okyanus görmüyorum karaları. Adım deryaya gemi aşıyorum dalgaları. Ben bi tırım sırtımda hiphop I ..

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor 06:54

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor

21 bin konutun 13 binini vatandaşlara teslim ettiklerini belirten Vali Erkaya Yırık, “Bundan sonraki süreçte kalan 8 binini inşallah Haziran ayı itibariyle biteceğini ön görüyoruz. Devletimiz her zaman vatandaşını mağdur..

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video) 02:56

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video)

'NERDESİN DEME Şarkı Sözleriyle: Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık sarar dudaklarımı Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık ..

Emekli Çift Hem Ekmeğini Taştan Çıkartıyor Hem de Doğayı Temizliyor 03:40

Emekli Çift Hem Ekmeğini Taştan Çıkartıyor Hem de Doğayı Temizliyor

Sinop’ta uygunsuz yerlere dökülen hafriyatlar onların gelir kapısı oluyor. Emekliliğini yaşayan çift hem ekmeğini taştan çıkartıyor hem de doğayı temizliyor. Hafriyat betonlarını kırıp demir ve tahtaları toplayarak spor ..

Kaan Yıldız & Serdar Ortaç - Adalet - (Official Video) 04:02

Kaan Yıldız & Serdar Ortaç - Adalet - (Official Video)

ADALET Sevemedi beni bu nasıl adalet Birinin arayı bulması lazım Benim yaşadığım acıları aynen Yaşamasa lazım Benim gibi kalbi yaralıysa Aska düşmüş kara sevdalıysa Boyu boyuma huyu huyuma Ya çıkarsa Alırım onu sakla..

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio) 03:14

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio)

Şarkı Sözleri: İçinize işlemiş bak Biraz öfke biraz kin Düşmanımı sınar dilim Biraz bozuk biraz pis Hiphop bizde classic Biz varken kimse kral değil Sen kendi evinde misafir Bitch benim villam kira değil Siz karada kapta..

Antalya'da Üretilen Yavru Alabalıklar İlgi Görüyor 08:51

Antalya'da Üretilen Yavru Alabalıklar İlgi Görüyor

Antalya’nın Akseki İlçesinde üretilen yavru alabalıklar çeşitli il ve ilçelerdeki üreticilere satılıyor. Antalya’nın Akseki İlçesi Sinanhoca Mahallesi Kozarası mevkiinde yetiştirilen alabalık yavruları talep görmeye başl..

Meg - Derin (Official Video) 03:49

Meg - Derin (Official Video)

Meg - Derin (Official Video) Yen inadı gel gülelim Anıları yeniden süsleyelim Kazanını yok bu savaş değil Bakıyorsun hep Derin Derin ( 2 ) Odam sade karanlık Korkarım bu ölüm sanki aradığım Doymamıştı gözüm sana sayfa..

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı 02:39

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı

Çay Üreticileri Dayanışma Derneği (ÇAYÜDAD) Başkanı Mustafa Mavi, Rize dışında İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan çay üreticilerine tam kapanmanın başlayacağı 29 Nisan Perşembe akşamından önce ..

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak? Öğrenciler sınava girecek mi? 05:06

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak?

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, genelgede, 13 Nisan 2021'deki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısındaki kararlar doğrultusunda 14 Nisan Çarşamba gününden itibaren iki haftalık kısmi kapanma sürecine giri..

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü 02:46

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü

Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan Kurugöl, geçtiğimiz yıl kuralık nedeni ile yok olma tehdidi yaşarken bu yıl yeniden su tutarak göçmen kuşlara ev sahipliği yaptı. Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan kuş gölü yaklaşık bir as..

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha 05:17

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha

Markette kilogramı 8-10 lira olan domates, toptancı halinde kilogramı ancak 1-1,5 TL arasında alıcı buluyor. Antalya’nın Aksu ilçesinde 12 dönüm kapalı alanda domates üretimi yapan Ali Dur, “Keşke domates şampiyon olsa d..

Velet - Dans Et (Official Video) 02:25

Velet - Dans Et (Official Video)

Söz - Velet Beat - Kalifor Mix & Mastering : Kalifor Yönetmen : Sero Films Yapım - VLİNE SÖZLER hadi yolunu yap bebeğim bana bir bak benimle dans edip çekip onu de ki tamam geceyi sabaha kat elini bana bula başımda..

MEG - ANNEM 03:10

MEG - ANNEM

Şarkı Sözleri: Yalnızlık ölüm kadar ansız Bi’ gül kara bahtım , yarınlarım onsuz ömrüm sana kalsın Ben annemin dualarında saklıydım Sanarsın herkesin bi’ derdi benmisim gibi Kanarsa gözlerim bu özlemin yan etkisi B..

Emre Özdemir - Yarınım Ol 03:28

Emre Özdemir - Yarınım Ol

Yarınım Ol şarkı sözleri ile Gelipte yarınım ol Aklım almıyor dün de kalanları yarim kalbime saplı mı ok Düşünmeden edemiyorum hayallerin hepsini bir yerde saklı mı o Bulamadım hala ama silemedim izleri Kalbime değdi ..

'Ankara Havası'nın kralı Oğuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı 01:18

'Ankara Havası'nın kralı Oğuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Ankaralı sanatçı Oğuz Yılmaz, kalp krizi sonucu 53 yaşında hayata veda etti. Yılmaz için Ankara Karşıyaka mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. Eşi, çocukları ve sevenleri tabutunun başında gözyaşı döktü. 53 yaşında ha..

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video) 03:19

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video)

Hayat böyle nasıl geçer Sanki geldi bize ecel Bayat artık hepsi Sen yok ben yok Ya var ya da yok bu kez arkama bakmadan kaçtım hep aynı terane Ya kal ya da git çünkü doldu vakit beni anlamaz oldu el alem Artı ve eksimiz..

Küresel Isınma ile Yaşanan İklim Değişikliği Arıları Olumsuz Etkilendi 04:53

Küresel Isınma ile Yaşanan İklim Değişikliği Arıları Olumsuz Etkilendi

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Zootekni Doç. Dr. Aziz Gül, küresel ısınma ile yaşanan iklim değişikliğinden arıların olumsuz etkilendiğini belirterek, arıcıların panik yapmadan polen desteği ile üretime d..

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek tek yanıtladı 04:39

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, 'Orman yangınlarında THK uçakları kullanılmadı' iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pakdemirli, Eksik müdahale yok. Coğrafyaya göre uçak değil helikopt..

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı 02:38

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı

Hatem Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Nur Seda Güler hafta sonu yapılacak YKS öncesinde öğrencilere beslenme önerilerinde bulundu. Yüksek öğretim kurumları sınavı için geri sayım başladı. Bu hafta sonu yüz binler üniv..

Antalya Gündoğmuş ilçe merkezi, orman yangınları nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edilmeye başlandı 02:28

Antalya Gündoğmuş ilçe merkezi, orman yangınları nedeniyle tedbir amaç

Antalya'nın Gündoğmuş ilçe merkezinde, orman yangınları nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edilmeye başlandı. Ortakonuş Mahallesi'ndeki ormanlık alanda 29 Temmuz'da çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yayıldı. Sarp bölgede yer ..

'Yalan terörü estiriyorlar!' 02:46

'Yalan terörü estiriyorlar!'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, orman yangınları üzerinden siyaset devşirmeye çalışan muhalefet partilerine yüklenerek, 'Biz sadece yangınlarla..

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha 05:27

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha

Kırmızı Bayrak Teknoloji Şirketi, Marmara Denizi’nde görülen deniz kirliliğine neden olan müsilajı (deniz salyası) hiçbir ticari gelir beklemeden geliştirdikleri sistem ile temizlemek istediklerini açıkladı. Son dönemde ..

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor 07:09

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor

Bursa'da, pandemide işsiz kalan organizatör, mezar bakım işine girdi, şimdi taleplere yetişemiyor. Uzun yıllar büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan bir firmanın yöneticiliğini yapan Ebubekir Yüce, pandemi döneminde ..