#Yılan gibi

 Kilolular Nasıl Giyinmeli Ve Günlük Makyajım 14:13

Kilolular Nasıl Giyinmeli Ve Günlük Makyajım

Dar ve üzerinize oturan kıyafetler çok güzel dursa bile kilolu bayanların bu tercihten uzak durmaları gerekiyor. hemen bir hatırlatma yapalım. Sanıldığı gibi çok bol kıyafetler tercih etmenize de gerek yok. Çok bol kıyaf..

Yeliz  Hoşgeldin Bahar 03:31

Yeliz Hoşgeldin Bahar

Hoşgeldin bahar lala Hoşgeldin dostum lala Neşe getirdin lala Dünyaya lalala lala Hoşgeldin bahar lala Hoşgeldin dostum lala Yeniden doğmuş gibi şimdi bütün dünya Birden zaman dursa hergün bahar olsa Bugün açan..

Mehmet Nabi İnciler -İnci Baba- Kimdir? 05:02

Mehmet Nabi İnciler -İnci Baba- Kimdir?

Türkiye’de yaşamış en büyük mafya babalarından Mehmet Nabi İnciler, Urfa doğumludur. İnciler’in asıl mesleği müteahhitliktir. Yeraltı dünyasında ”İnci Baba” olarak tanınır. Bulunduğu bölgede döneminin en büyük mafya baba..

Nihat Hatipoglu - Sahur - Kabir Azabı 48:22

Nihat Hatipoglu - Sahur - Kabir Azabı

İnsan öldükten sonra kabre konulunca, Münker ve Nekir adında iki melek, kendisine gelerek; Rabbin kimdir? Peygamberin kimdir? Dinin nedir? diye sorarlar. İman ve güzel amel sahipleri bu gibi sorulara doğru cevap verirl..

Erol Evgin & Şevval Sam - Neydi O Yıllar 03:36

Erol Evgin & Şevval Sam - Neydi O Yıllar

Yavas yavas geçiyor Gözlerimin önünden Ilk okula gidisim Ilk kitabim kalemim O sevincim Her sey daha dün gibi Benligimle iç içe Annemin güzel yüzü Bahçemdeki çiçekler O günler Baskaydi bir baskaydi o heyecanl..

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar 45:31

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar

Anadolu’nun orta vilayetlerinden bir köyde toplanan odunlar, köye yakmak için getirilmiş. Bu odunların getirildiği hane, cinler tarafından adeta cezalandırılıyor ve yasak odunların bulunduğu hanede peş peşe yangınlar çık..

  • ZULMA tarafından
  • 1.765 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.436 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017) 04:29

Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017)

Türkiye-Moldova maç sonucu: 3-1 Finlandiya'yı Dünya Kupası Elemeleri'nde 2-0 yenen A Milli Takımımız bu kez hazırlık maçında Moldova ile karşılaştı. Fatih Terim'in genç futbolculara şans verdiği mücadeleyi Millilerimiz ..

Büyü Sonucu Ölen Osmanlı Padişahı ve Saray Büyücüleri ! 10:05

Büyü Sonucu Ölen Osmanlı Padişahı ve Saray Büyücüleri !

Tarihin her döneminde olduğu gibi Osmanlı zamanında bir çok büyü vakası yaşanmıştır. Hatta sarayın içinde dahi yaşanan bu vakalar , dönemin saray katipleri , doktorları ve hocaları tarafından tutulan kayıtlarla günümüze ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Camide Namaz Kılan Cinler 02:17

Camide Namaz Kılan Cinler

Her zamanki gibi sabah namazı için erkenden uyanıp köyümüzün camisine gittim. Genelde bu saatlerde 4-5 kişi olurduk ancak camiye girdiğimde kalabalık bir cemaatin namaza başladığını gördüm. Çok şaşırmıştım. belki bir düğ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.482 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cansever Kimdir? 01:19

Cansever Kimdir?

Cansever, Temmuz 1967 yılında Makedonya’da Veles şehrinde 7 çocuklu ailede en küçük çocuk olarak doğmuştur. Gerçek adı Dzansever Dalipova’dır. Babası Makedonya’da tarlada çalışan bir ırgattı. Cansever, daha 12 yaşında kü..

Fatih Erkoç  Ellerim BomBoş 03:41

Fatih Erkoç Ellerim BomBoş

Senden ayrılmadan önce bilmiyordum hiç Hayatın anlamsızlığını En güzel şeylerin bile yavan kaldığı Aklımın ucundan geçmezdi Senmisin bu hallerde olmama sebep İnanmak gelmiyor içimden Oysaki durmaksızın süren kavga..

Yani Nasıl Oluyo İzle 01:31

Yani Nasıl Oluyo İzle

Vinelarıyla büyük bir izleyici kitlesini etkilemeyi başaran Aykut Elmas , Uğur Can Akgül ve Halil İbrahim Göker üçlüsü güzel konuyu ele alıp film yapmışlardır. Filmin konusu kötü gibi dursa da eldeki imkanlarla bu kadarı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafadan Tayfa 15.Bölüm İzle 12:35

Rafadan Tayfa 15.Bölüm İzle

Akın mahallede bulunan oyun alanında dalgın bir şekilde yürürken Mert ve Hayri bir anda onu kolundan yakalar. Sakın bir adım daha atma diye uyarırlar. Ne olduğuna bir türlü anlam veremeyen Akın ısrarla adım atmak istese ..

Alpay Hayalimdeki Resim 1987 03:52

Alpay Hayalimdeki Resim 1987

O ANDA ANLADIM OLMUYOR SENSİZ BU DAHA İLK GÜNÜ AĞLADIM SESİZ ALIŞMAK ÇOK ZOR SENSİZLİGE İMKANSIZ HER YERİNDE SEN VARSIN BU EVİN DUYUYORUM PİŞMANIM DİYOR SESİN ACILAR BENİM ARTIK ACILAR GÖRECEKMİŞ GİBİ SENİ GÖZLERİ..

Kadehi Şişeyi Kırarım Bugün Tanju Okan 03:57

Kadehi Şişeyi Kırarım Bugün Tanju Okan

Gelmeyin üstüme sakın gelmeyin Dostu arkadaşı kırarım bugün Gözümde anılar canlandı yine Kadehi şişeyi kırarım bugün Kim var benim gibi yazısı kara Gençliğim gömüldü acı yıllara Bir sevgi yüzünden düştüm yollara..

Tanju Okan Bu Akşam Çok Efkarlıyım 03:03

Tanju Okan Bu Akşam Çok Efkarlıyım

Bu akşam çok efkarlıyım Kalbim neden kan ağlıyor Bunu bir bilsen sevgilim Güneş solgun gündüz gece İçimde sen bir bilmece Izdırabı heceliyor Sensiz yalnız sensiz içim Gözyaşlarım yağmur gibi Yanağımı ıslatıyor ..

Bülent Ersoy Çıldırırsa Ne Olur 01:05

Bülent Ersoy Çıldırırsa Ne Olur

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy 05:53

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

Bülent Ersoy'un Topuzuyla Dalga Geçtiler 00:31

Bülent Ersoy'un Topuzuyla Dalga Geçtiler

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Madrigal - Sonunda 03:54

Madrigal - Sonunda

Bir karışıklık var sadece bende mi Diğer bütün hayatlar birbirinden güzel mi İsyan edemem ki nasıl geçebilir zaman Yaşamadan toparlanmadan Yeni gezegen gibi boş hayaller peşinde Eski günleri yad eder bi biçimde Teslim o..

Cinler Kimlere Musallat Olur Belirtileri Nelerdir 02:51

Cinler Kimlere Musallat Olur Belirtileri Nelerdir

Cinler modern veya antik birçok din ve inanışta, İbrahimi dinler de dahil, bulunan bir tür ruhani mitolojik yaratıktır. Farklı inanışlarda farklı karakteristiklere ve özelliklere sahiptir. Cin; İslam mitolojisinde ise g..

  • ZULMA tarafından
  • 1.851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Bal Sultan 06:06

Barış Manço - Bal Sultan

Daha onaltı yaşına basmamıştı bal sultan Bakmaya kıyamazdım öyle güzeldi bal sultan Bir sabah dediler ki gelin oldu gitti gurbete bal sultan Yüreğime düştü ateş inanmak bal sultan Her damla yağmurda sen varsın bal s..

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası 05:08

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası

İnsanoğlu haddin bilir kem söz söylemez iken Elalemin namusuna yan gözle bakmaz iken Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Ortada bir tencere boş mu dolu mu bilen yok Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Or..

Barış Manço - Al Beni 03:51

Barış Manço - Al Beni

Bir damla suya hasret Kurumus bir dal gibiyim sensiz Dalgalara kapilmis küreksiz dümesniz Bir sal gibiyim sensiz Dinle sevdicegim gözbebegim tatli dillim Bu belki de sana son seslenisim Al al beni tut elimden al y..

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar 04:33

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar

Bir sabah baktım ne göreyim, bizim sokakta şenlik var Büyükler kös kös otururken, adam oluvermiş çocuklar Patlamaz olmuş tüfekler, gelmiş Karamürsel sepetler Tren kalkmış gitmekte, hadi geçmiş olsun birilerine Kınal..

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar 04:51

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar

Bir masaldı aşkımız sisler bulutlar ardında Bir akşam bitiverdi her şey yokoldu bir anda Beyhude geçti yıllar silindi hatıralar Geride bir avuç yalan Hüzün dolu geceler buğulu pencereler İşte hepsi bu senden kalan ..

Ve Panayır Köyden Gider Film İzle 1:38:24

Ve Panayır Köyden Gider Film İzle

Yapım yılı Haziran 2015 olan Türk yapımı filmin vizyona giriş tarihi ise, 10 Haziran 2016 olarak gösteriliyor. Ve Panayır Köyden Gider izle filmin yönetmeni ve senaristliğini Mete Sözer’in yaptığı filmin oyuncu kadrosund..

  • Tv Series tarafından
  • 3.935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candanın Sevgilisinin Aldığı Yemek Yüzünden Tartışma Çıktı! 16:20

Bahar Candanın Sevgilisinin Aldığı Yemek Yüzünden Tartışma Çıktı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 11 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 116. bölümünde Tuğçe Ekim, Bahar Candan'a övgüler yağdırınca Emine Aydın, Tuğçe'nin Bahar gibi yorum yapmaya başladığını söyledi. Aleyna Eroğlu söz hakkı alın..

  • ANKA tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 7 yıl önce