#Yıldıray gürgen kurbağalar

İstanbul Muhafızları 20. Bölüm 14:22

İstanbul Muhafızları 20. Bölüm

Osmanlı Devletinin Kırım Savaşı sırasında büyük rol oynayan Rumeli Feneri, İstanbul Boğazının Karadeniz ile kesiştiği noktada konumlanmıştır. Savaş esnasında Karadenizde bulunan gemileri gözlemlemek için kullanılan fener..

İstanbul Muhafızları 8.Bölüm 15:17

İstanbul Muhafızları 8.Bölüm

Bizans İmparatoruluğu döneminde Bizans İmparatoru Jüstinyen tarafından yaptırılan ve Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethinden sonra camiye dönüştürdüğü Ayasofya tarihi yarım adanın en önemli eserlerinden biridir. Aynı..

İstanbul Muhafızları 12.Bölüm 13:29

İstanbul Muhafızları 12.Bölüm

Marmara denizinin incileri olan adaların kiminde yerleşim var kiminde ise yoktur. Yerleşim olan adaların başında ilçeninde merkezi olan Büyük Ada gelmektedir. Hem tarihi hemde coğrafi güzelliğe sahip adaların başı Gürgen..

İstanbul Muhafızları 38. Bölüm 13:23

İstanbul Muhafızları 38. Bölüm

Hasan karakterini seslendiren Ebru Çapraz'dır.Çocuk ve gürgenin sıra arkadaşıdır. Gürgen'le hep konuşup lunaparka gider ve gürgen doğru bilemediğinde güler...

Kool Savas - Nichts Bleibt Mehr 03:43

Kool Savas - Nichts Bleibt Mehr

Şarkı Sözleri: Yaşam bir nehir sen de küçük bir balıksan burada yüzgeç sallayn aktıntıya Karşi da yümeyi öğrenmelisin mutlaka zaman geçmeden bu nehir her zaman Köpük köpük akmayabilir balcık kaplı olabilir tabanı yer ..

İMERA - Bitmeyen Sevda 04:15

İMERA - Bitmeyen Sevda

Söz - Müzik : Hüseyin ULUSAN Aranje : Yıldıray YANLI Miks - Master : Yaşar ERDOĞAN Yönetmen : Burcu YEŞİLBAŞ Yer : İstanbul/Sarıyer Kilyos - Tirmata Beach..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.836 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İMERA - Efkar [2016 - Video] 04:09

İMERA - Efkar [2016 - Video]

Söz - Müzik : Hüseyin ULUSAN Aranje : Yıldıray YANLI Miks - Master : Yaşar ERDOĞAN Yönetmen : Kaan Atilla TAŞKIN..

İMERA - Bitmeyen Sevda [2016 - Video] 04:15

İMERA - Bitmeyen Sevda [2016 - Video]

Söz - Müzik : Hüseyin ULUSAN Aranje : Yıldıray YANLI Miks - Master : Yaşar ERDOĞAN Yönetmen : Burcu YEŞİLBAŞ..

Zirveye Ulaşanlar 71.Bölüm 48:00

Zirveye Ulaşanlar 71.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 71. bölümünde; Refaiddin Şahin, Yıldıray Çınar ve İsmet Dindar konuk olarak yer almaktadır...

Gemide Türk Filmi Hd İzle 1:41:54

Gemide Türk Filmi Hd İzle

Film, fahişelik yapan bir kadını kaçıran dört denizcinin hikâyesini anlatır. Boksör, gemiye erzak almak için İstanbul’da mola verdikleri sırada soyulduğunu anlar. Gemidekilerle birlikte paralarını geri almak için Laleli’..

  • PengoTV tarafından
  • 8.905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lalelide Bir Azize Türk Filmi Hd İzle 1:21:30

Lalelide Bir Azize Türk Filmi Hd İzle

10. Orhan Arıburnu Ödülleri - 1999 Ayhan Işık Uzun Metraj Film Jüri Özel Ödülü almıştır Film, kadın ticareti yapan üç arkadaşın başından geçen bir olayı anlatır. Üç arkadaş Romanya’ya gitmek ister. Çok para kazanacakları..

  • PengoTV tarafından
  • 4.290 görüntüleme
  • 7 yıl önce
60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü 02:56

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü

Karadeniz Bölgesi'nin ve insanlık tarihinin en eski yerleşim yeri olarak bilinen, geçmişi M.Ö. 60 binli yıllara kadar uzanan Samsun'daki arkeolojik sit alanı Tekkeköy Mağaraları, harabeye döndü. Tarihi mağaranın kirletil..

İşte Benim Stilim 64. Bölüm Fragmanı - 7. Sezon 02:49

İşte Benim Stilim 64. Bölüm Fragmanı - 7. Sezon

7. Sezon Yarışmacıları; Bahar Candan, Duygu Çevik, Duygu Nazlı Karataş Ersoy, Dilara Taşkın, Niran Yalaz, Dilara Kayalı, Çağla Şen, Melek Özçağan, Yağmur Melek Gürgen, Aleyna Eroğlu, Aylin - Selin Ençok, Simay Tokatlı,Tu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilim 68. Bölüm Fragmanı 02:08

İşte Benim Stilim 68. Bölüm Fragmanı

İşte Benim Stilimde Sevgililer Gününde neler neler, ne bomba açıklamalar var...Sezon Yarışmacıları; Bahar Candan, Duygu Çevik, Duygu Nazlı Karataş Ersoy, Dilara Taşkın, Niran Yalaz, Dilara Kayalı, Çağla Şen, Melek Özçağa..

  • ANKA tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stlim 101.Bölüm Fragmanı 01:25

İşte Benim Stlim 101.Bölüm Fragmanı

Cuma şıklığında neler yaşanacak. 7. Sezon Yarışmacıları; Bahar Candan, Duygu Çevik, Duygu Nazlı Karataş Ersoy, Dilara Taşkın, Niran Yalaz, Dilara Kayalı, Çağla Şen, Melek Özçağan, Yağmur Melek Gürgen, Aleyna Eroğlu, Ayli..

  • ANKA tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Muhafızları 2.Bölüm 14:23

İstanbul Muhafızları 2.Bölüm

İstanbul’u hem karış karış tanıyacak, hem de her bölümde Gürgen ve adamlarının yaşattığı problemleri çözeceksiniz. İstanbul Muhafızları bütün eğlencesiyle TRT Çocuk Çizgi Filmleri’nde...

İstanbul Muhafızları 3.Bölüm 14:17

İstanbul Muhafızları 3.Bölüm

Trt çocuk'ta bir çizgi dizi. Gargamel ve Azman'dan esinlenmiş olan Gürgen ve Azmi isimli iki kötü kişinin, İstanbul'un tarihi yapılarına zarar vermeye çalışması ve dört çocuğun onları durdurma maceraları anlatılıyor...

İstanbul Muhafızları 4.Bölüm 14:11

İstanbul Muhafızları 4.Bölüm

Çizgi filmde İstanbul'u yok etmeye çalışan patron lakaplı Gurgen ve Azmiy'e karşı savaşırlar...

İşte Benim Stilim 55 Bölüm Fragmanı - 7 Sezon 02:31

İşte Benim Stilim 55 Bölüm Fragmanı - 7 Sezon

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarış..

  • PITIRCIK tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 5.Bölüm 14:11

İstanbul Muhafızları 5.Bölüm

İstanbul’u ne kadar tanıyorsun? Kimbilir bilmediğin ne çok şey var?İşte sana eğlenceli bir fırsat. Mehmet, Zeynep, Elif ve Ali ile birlikte İstanbul’u hem karış karış tanıyacak, hem de her bölümde Gürgen ve adamlarının y..

İstanbul Muhafızları 22. Bölüm 13:56

İstanbul Muhafızları 22. Bölüm

Gürgen yeni icadını bu sefer Tophane-i Amire üzerinde kullanma planları yapıyor. Kahramanlarımız bu planı engellemek için büyük mücadele içine giriyorlar...

İstanbul Muhafızları 29. Bölüm 13:08

İstanbul Muhafızları 29. Bölüm

Mehmet, Zeynep, Elif ve Ali ile birlikte İstanbul’u hem karış karış tanıyacak, hem de her bölümde Gürgen ve adamlarının yaşattığı problemleri çözeceksin...

İstanbul Muhafızları 11.Bölüm 13:59

İstanbul Muhafızları 11.Bölüm

Bizans resim sanatının en son ve en önemli eserlerini içerisinde bulunduran mozaikleri ile ünlü Kariye müzesinin temeli 6.yy 'a kadar dayanmaktadır. Osmanlı devletinin İstanbul'u fethinden sonra 1511 yılında Kariye Camii..

İstanbul Muhafızları 39. Bölüm 14:17

İstanbul Muhafızları 39. Bölüm

Azmi karakterini seslendiren Sait Çataldaş'dır.Kırmızı kazaklı, sakar ve masum bir çocuktur. Okula gittiği görülmemiştir ama Gürgen'e çok yardımcı olur...

İstanbul Muhafızları 13.Bölüm 14:25

İstanbul Muhafızları 13.Bölüm

Yaklaşık 400 yıl Osmanlı İmparatorluğu'nun yönetildiği ve bir çok padişahın yaşadığı Topkapı Sarayı, Fatih Sultan Mehmet tarafından 1478 yılında yaptırılmıştır. Dünya çapında da büyük bir üne sahip olan Topkapı Sarayı Os..

İstanbul Muhafızları 14.Bölüm 14:36

İstanbul Muhafızları 14.Bölüm

Sultan Abdülaziz tarafından küçük kız kardeşi Adile Sultan'a armağan etmek için bu kasır yaptırılmıştır. Tarihi değeri ve muhteşem mimarisinin yanında bizler bu sarayı çok daha yakından tanımaktayız çünkü Rıfat Ilgaz'ın ..

İstanbul Muhafızları 19. Bölüm 14:20

İstanbul Muhafızları 19. Bölüm

Kahramanlarımızdan Zeynep Caferağa Medresesinde ebru sanatı eğitimi almaktadır ve arkadaşlarını da teşvik eder. Medresede Gürgen ile karşılaşan kahramanlarımız onun hain bir plan içinde olduğunu hemen fark eder. Caferağ..

İstanbul Muhafızları 40.Bölüm 14:48

İstanbul Muhafızları 40.Bölüm

Gürgen karakterini seslendiren Savaş Pat'dır.Karakterin Hayatı:30 yıldır okulu tarih dersi yüzünden bitiremeyen ve İstanbul'u kaldırmak isteyen yetişkin, En büyük hayali astronot olmaktır...

İşte Benim Stilim 114.Bölüm Haftanın Finali - Fragman 04:54

İşte Benim Stilim 114.Bölüm Haftanın Finali - Fragman

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez ile Kerimcan Durmaz yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak..

  • ANKA tarafından
  • 1.794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Romantik Komedi 2 Bekarlığa Veda Türk Filmi İzle 1:44:43

Romantik Komedi 2 Bekarlığa Veda Türk Filmi İzle

Esra (Sedef Avcı) heyecanla evlilik hazırlıkları yaparken, en yakın arkadaşı Didem (Sinem Kobal) de kızlar arasındaki tek bekar kişi olarak kalmaktan dolayı panikler ve sevgilisi Cem'i(Engin Altan Düzyatan) evliliğe ikn..

  • PengoTV tarafından
  • 7.598 görüntüleme
  • 7 yıl önce