#Yıldıray gürgen kurbağalar

Hareket Sekiz Güldürmeye Geliyor 07:33

Hareket Sekiz Güldürmeye Geliyor

Yönetmenliğini Ali Yorgancıoğlu'nun Yaptığı Senaryosunu Ayberk Çınar'ın Yazdığı Başrollerini Ali Sunal, Onur Atilla, Sarp Bozkurt, Devrim Yakut, Gürgen Öz Ve Bihter Dinçel'in Paylaştığı Hareket Sekiz'in Galası Gerçekleşt..

  • BETA tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kazdağları'nın Gizli Güzelliği 01:38

Kazdağları'nın Gizli Güzelliği

Kazdağları'ndaki Gürgen Dağı ve Göknar ormanları. Bu iki doğa harikası sonbahar renkleri ile görenleri adeta mest ediyor..

Alamatra - Hemşin Potpori 07:07

Alamatra - Hemşin Potpori

Dağlarun dumani aldi yurudi Sevdaluğun yakti beni kül etti Oy sevdaluk ettuk yandi yüreğum Hasretunle yollaruni gözlerum Armut çiçekli armut Yol ustine durursun Ne mutli dallaruna Her geçeni görursun Gürgen yaprağun s..

Bay Yanlış 3. Bölüm 2:08:09

Bay Yanlış 3. Bölüm

Bay Yanlış 3. Bölüm Tek Parça (10 Temmuz Cuma) Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki..

Resul Dindar _ Duman Aldi Dağlara 04:11

Resul Dindar _ Duman Aldi Dağlara

‘Duman Aldi Dağlara’ Yapım: Rd Müzik Söz&Müzik: Anonim * Düzenleme: Resul Dindar Aranje: Evren Arkman Davul: Atakan Teoman Gitar: Erim Arkman Bas: Çağrı Doğan Klarnet: Caner Malkoç Kemençe: Emre Gürsoy Tulum: Gökhan Alpt..