#Yıldız asyalı benim hikayem müzik dinle

Osman Öztunç - Birader (Yeni Versiyon) 04:46

Osman Öztunç - Birader (Yeni Versiyon)

Söz & Müzik: Osman Öztunç Yapım: Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Düzenleme: Fatih Ihlamur Ses Kayıt : Stüdyo Metropol Mix-Mastering : Hasan Bitmez ORKESTRA Perkisyonlar: Cengiz Ercümer Bas Gitar: İsmail Soyber..

Sezen Aksu - Şanıma İnanma (Lyrics - Şarkı Sözleri) 04:10

Sezen Aksu - Şanıma İnanma (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Şanıma İnanma (Bahane, 2005) Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme : Aytuğ Yargıç Benden çekiniyormuşsun Bana göre değil hiç diyormuşsun Çok baskın çok iddialı Fazla popüler buluyormuşsun Peki benim de bir kalbim olduğunu..

Fatih ve Şebnem Kısaparmak Ölürüm Sana  Düet 05:25

Fatih ve Şebnem Kısaparmak Ölürüm Sana Düet

Fatih Kısaparmak: Eririm gözlerine dalıp Eririm geceler boyunca Şebnem Kısaparmak: Eririm gözlerine dalıp Eririm geceler boyunca Fatih Kısaparmak: Doyamam sana kıyamam sana Şebnem Kısaparmak: Ölürüm beni anlasana ..

Hamdiye Mutlu -  Denize Dalmayınca 03:11

Hamdiye Mutlu - Denize Dalmayınca

Denize dalmayınca Bir balık almayınca Biz burdan kalkmayız Gök kandil olmayınca Aman aman Alim nerdesin Aman aman kaldır camın perdesin Aman aman benim gibi dertli misin Denize dalayım mı Bir balık alayım mı Ay battı g..

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım 04:24

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım Dinle Kainatın Aynasıyım şarkı sözleri ile Kainatın aynasıyım Madem ki ben bir insanım Hakkın varlık deryasıyım Madem ki ben bir insanım İnsan hakta hak insanda Arıyorsan bak insanda H..

Reynmen - Aykız (Official Audio) 02:53

Reynmen - Aykız (Official Audio)

Reynmen - Aykız (Official Audio) Uyan güzel aç gözünü Dinle aşıkın sözünü Vermişim sana özümü Benim aykızım sultanım Uyan uyan... Uyan uyan uyan uyan... Vuruldum sana düşümde Hem baharım hem kışımda Bir sevda şu kel ..

Tarkan O sevismeler 04:10

Tarkan O sevismeler

Öperdim Ellerinden Sonrada Gözlerinden Yanaklarından En Çokta Dudağından Ah Nasılda Bilirdin Şu Kalbimden Geçeni Sen İçimde Kaybolurken Ben Sende Bulurdum Kendimi O Sevişmeler, Sevişmeler, Sevişmeler Bir Aşk Savaşında Ye..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taylor Swift - Blank Space 04:32

Taylor Swift - Blank Space

Nice to meet you, where you been? Tanıştığımıza memnun oldun,nerelerde kaldın? I could show you incredible things Sana inanılmaz şeyler gösterebilirdim Magic, madness, heaven, sin Sinir,delilik,cennet,günah Saw you..

  • PengoTV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sami Yusuf - Salaam 04:18

Sami Yusuf - Salaam

Sami Yusuf - Salaam Watch Sami's Official YouTube playlist http://smarturl.it/SYplaylist Buy Salaam album now on iTunes http://bit.ly/vf1MKX Amazon http://amzn.to/x42Z2U SYO Store http://goo.gl/GnYSVz Doğum 21 Temmuz..

  • Dini Mubin tarafından
  • 3.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Duman  Bal  04:47

Duman Bal

Aşkım sen benim canımsın Kanıma karışmış kanın Söyle kimlerden kaçarsın Boşuna durmadan ağlarsın Yavrum sen benim balımsın Tadına alışmış canım Aaah güzelkuşum gir kanıma Ben zaten sarhoşum Nerdesin...sevgilim...

Muazzez Ersoy  Odam Kireç Tutmuyor 03:21

Muazzez Ersoy Odam Kireç Tutmuyor

ŞARKI SÖZLERİ Odam kireç tutmuyor Kumunu katmayınca Sevda baştan gitmiyor Sarılıp yatmayınca Baba ben derviş miyem Hırkamı giymiş miyem Ben sevdim eller aldı Niye ben ölmüş müyem Odamı kireç eyle Yüzümü güleç..

Levent Dörter - Bilmiyorum - (Official Video) 03:03

Levent Dörter - Bilmiyorum - (Official Video)

BİLMİYORUM Onu da benim gibi uyku tutmuyor mu Ahbap sohbetlerinden sıkılıp kaçıyor mu Benim gibi boş tavana bakarak ağlıyor mu Ona da bu yalnızlık çok fena koyuyor mu Bilmiyorum... Başkası bakıyor mu benim gibi şimdi s..

Arda Kayıhan - Sahi'm 03:16

Arda Kayıhan - Sahi'm

Sahi'm şarkı sözleri ile Buradan yine geri dönemem Lütfen senden öte gidemem Yarını ötesini bilemediğim Bu aşk benim tenim canım bedenim kalbim Yerin benim yanım canım kadınım mavim Sensiz ben nefes alamam Aşkından uz..

Artık Sevmeyeceğim  Yunanca Türkçe 05:20

Artık Sevmeyeceğim Yunanca Türkçe

Şarkı Sözleri artik sevmeyecegim butun kabahat benim e kadar yalvarsan bos e kadar aglasan bos sana donmeyecegim bitsin artik bu cile cekemem bile bile sen ne soylersen soyle bu hayat gecmez boyle sana donmeyecegim umi..

Mustafa Özarslan Giderken 04:52

Mustafa Özarslan Giderken

Sen giderken gözlerimin dolduğunu gördün mü Yüreğimin paramparça olduğunu gördün mü Sen giderken karanfiller sıralıydı, sıralıydı İçlerinden biri var ki benim gibi yaralıydı Sen giderken çiçeklerin solduğunu gördün m..

  • slmn kç tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ВУР ДАВУЛУ ПАТЛАСИН (Vur davulu patlasin) 04:31

ВУР ДАВУЛУ ПАТЛАСИН (Vur davulu patlasin)

Vurdum sazın teline kına yaktım elime, (x2) Kurban olsun güzelim beni sana verene, (x2) -->(x2) Benim güzel anam güzel babam, (x2) Düğünleri yapar paraları atar anaaam! (x2) Herkes bize bakar yürekleri yanar, Kristal..

Sancak - Veda (Akustik) 03:30

Sancak - Veda (Akustik)

Söz - Müzik: Sancak Düzenleme: İsmet Örsçüler Mix: Buğra Kunt Çekim - Kurgu: Burak Fatsa Nereden bilirdim dokununca yalnız hissettiğini? Farketmedim, benim olmasan da sen tektin. Bunlar bir yana, büyüyor gözümde yaptık..

Deeperise & Cem Adrian & Şanışer - Kara Toprak (Official Video) 03:29

Deeperise & Cem Adrian & Şanışer - Kara Toprak (Official Video)

Şarkı Sözleri: Dost dost diye nice nicesine sarıldım Benim sadık yârim kara topraktır Beyhude dolandım ey yar boşa yoruldum Benim sadık yârim kara topraktır Tüm kusurlarımızı toprak gizler Tok varisler Yol kavisler Fili..

Taha Yığın feat. Melisa - Duy Sesimi 03:03

Taha Yığın feat. Melisa - Duy Sesimi

Duy Sesimi şarkı sözleri ile ****intro*** beni üzer elvedalar gel yakın ol benim yarınlarımdan bir öpücük al mor göz kapaklarımdan yakın ol kesin yakın ol kesin yakın ol ***1 . verse *** bize gülemezsin derken ? san..

Reynmen - Melek (Official Video) 03:22

Reynmen - Melek (Official Video)

Şarkı Sözleri; Hazır değildim Bir anda oluverdi Nasıl anlatsam sana İçimdeki bu derdi Olamıyorum ya Hayallerime mani Seni bir gün görse güneş Utanıpta sönerdi Çok güzelsin yani Meleksin bu garip çocuksa fani Düştüm gök..

HiraiZerdüş - Bi gönlüne ben sığmadım 03:38

HiraiZerdüş - Bi gönlüne ben sığmadım

Bütün diller kargaşasından uzakta. Seni anlatmak çıplak iki göz ile. Ah benim ruhum Canımın en canı, Sen bilmezsin.. Ne zaman ki baksam sana Bir çocuk uykusundan irkilir ve vahşetin içine düşerim yabanında. Sen ..

Şenol Evgi - Seviyorsan Ailenle Tanıştır #tiktok (Prod.F.S.O) 02:16

Şenol Evgi - Seviyorsan Ailenle Tanıştır #tiktok (Prod.F.S.O)

Şarkı sözleri: Kendine güven ver önce alıştır sonra da gel geçmişimi araştır Yüzüme vur diyemi benimlesin? git önce kendi geçmişini karıştır , Seni çok seviyorum demeyle olmuyor seviyorsan ailenle tanıştır , Made..

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis - Ukrayna Rusya Savaşı 04:40

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis

Ukrayna Rusya Savaşı (Armageddon) şarkı sözleri ile H.akhanlı)-nakarat x2 Hep zulum ateşin ortasinda insan Gülen çocuklari savaş aliyor (oo oo oo ) Dünya tersine dönüyor Başlamada uyan büyük armegaddon (h.akhanli kisi..

Alavan - Yeşil 03:12

Alavan - Yeşil

Yeşil şarkı sözleri ile Bak köşe dolu benim arkadaşım Duyan oldu mu müziğimi salla başı Tek tek vuruyorum kaleleri kralına Bakıyordu şu anda hasta bakıcı Siktir git seni pic kurusu Konu rapse biat et bu en dolusu Beni..

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar 04:05

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar

Kapandı Kapılar şarkı sözleri ile Bu yüreğin atışını, Sensiz cayır cayır yanışını Çok zor olur ama alışırım Bu filmin sonu seni unutmak mı? (x2) Gelin olmuş gidiyorsun Bitmez dedim ama bitiyorsun ...üzülmedim Bence ..

Merve Özbey - Çilingir 03:37

Merve Özbey - Çilingir

Çilingir şarkı sözleri ile Gün batarken bu şehirde Senden bir sürü belirir gökyüzünde. Derdimi çok iyi bilir sakiler. Tüm yıldızlar bu gece masamda benim. Sen girmeyen eve rakı girer. Birlikte girseniz, ah ne güzel bu..

Burçin Varış - Seni Seviyorum 03:05

Burçin Varış - Seni Seviyorum

Seni Seviyorum şarkı sözleri ile Seni benden almaya Senin de gücün yetmez Şu yaralı kalbime Benim de sözüm geçmez Seni benden almaya Senin de gücün yetmez Şu yaralı kalbime Benim de sözüm geçmez Anlamasan da beni Dinle..

Selim Bölükbaşı - Çona 04:15

Selim Bölükbaşı - Çona

ÇONA BULUTLARIN ÜLKESİNDEN BİR RÜYAYDIN GELDİN ÇONA YAĞMUR OLDUN BEN TOPRAKKEN YÜREĞİME YAĞDIN ÇONA ŞİMDİ SENSİZ VİRANEYİM KARANLIKTA KALDIM ÇONA BİR YANGINDA KOR YÜREĞİM ZAMANSUZDUR GİTME ÇONA DUYSUN DAĞLAR BU FERYAD..

  • PITIRCIK tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seni Seviyorum Adamım Turk Filmi İzle 1:35:55

Seni Seviyorum Adamım Turk Filmi İzle

Berk Ataman, müzik yapımcısı olarak parlak yıllarını geride bırakmıştır. Mesleğinde soğuyan Berk, krizin etkilerini silmek için Kıbrıs'ta bir sahil kasabasında hayatını sürdürmeye karar vermiştir. Gönül işleriyle de aras..

  • Tv Series tarafından
  • 15.951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çalgı Çengi İkimiz 2 Türk Film İzle 1:50:50

Çalgı Çengi İkimiz 2 Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..