#Yıldız asyalı benim hikayem müzik dinle

Fatih Çölgeçen - Düş Bahçeleri 04:11

Fatih Çölgeçen - Düş Bahçeleri

Fatih Çölgeçen - Düş Bahçeleri Dinle Yürüyorum düş bahçelerinde Gördüm, düşümden büyük bahçe yok Yüreğimin kuşları konmuş telgrafın tellerine Neşesi gurbet selamlarından çok A benim dilsiz dillerim A benim sessiz ..

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem 03:17

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem Dinle Ölene Kadar Öpsem şarkı sözleri ile Gidiyoruz nereye, koşuyoruz aynı yöne. Aynı anda kesiliyor nefesimiz bile. Seviyoruz ölümüne, kopmak isterken belki de, Aynı yerden bağlanıyor..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi 04:08

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi Dinle , İlk Gün Gibi şarkı sözleri ile Gitsen de olur söylemem Söylemem tek bir kelime Ağlarım yaşlarsa akar Damla damla yüreğime Kim severdi seni benim gibi böyle Kim tapardı sana Tanrı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ben Fero - Mahallemiz Esmer 03:56

Ben Fero - Mahallemiz Esmer

Ben Fero - Mahallemiz Esmer Müzik Dinle Şarkı Sözleri Şehir dışı semtimiz (SEMT) fizikler hep sentetik (HEP) Biladerim her çeşit (HER) mahallede yok etik (BİLADER) Nefes tutup çek tetik (ÇEK) nişancı bu genetik (GENET..

Alper Ayyıldız  -  Ağustos Sırılsıklam 03:26

Alper Ayyıldız - Ağustos Sırılsıklam

Alper Ayyıldız - Ağustos Sırılsıklam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bilmem hangi rüzgar attı. Nerden esti tuttum. Hangi dalga sayesinde kıyıma kadar vurdun? Dön nerden geldiysen eğer oraya. Söyleyeceklerini suya yaz. Okunab..

Velet - Hara Lo 02:45

Velet - Hara Lo

Velet - Hara Lo Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Benden adam olmazmış Dediler, dediler, dediklerini yediler Yediği kaba tüküren kadının Tabağından yemedim diye bana deli dediler Ezdiler, gururumu yediler Doymadıl..

Umut Timur  - Vermedin Ft. Mrc 04:00

Umut Timur - Vermedin Ft. Mrc

Umut Timur - Vermedin Ft. Mrc Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbimi alıp vermedin geri vermedin geri vermedin Kalbimi alıp gelmedin geri gelmedin geri gelmedin Kafamı kaldı bende saçmaladım yine seni görünce e akıl bıra..

Rafet El Roman Feat. Derya - Unuturum Elbet 03:33

Rafet El Roman Feat. Derya - Unuturum Elbet

Rafet El Roman Feat. Derya - Unuturum Elbet Müzik Dinle Şarkı Sözleri Denize ay vurmuş bana ne Gün doğmuş çiçek açmış bana ne Benim acım aşkımdan sana ne İstemiyorum gelme Elini başkası tutmuş bana ne Gözlerine yaban..

Kahraman Deniz - Lapa Lapa 03:21

Kahraman Deniz - Lapa Lapa

Kahraman Deniz - Lapa Lapa Müzik Dinle Şarkı Sözleri sonunu bile bile bu sınırı geçtim ikimize de göre olanını seçtim hiçbir hayalim tabiatına uymaz onun yalnızca kendine faydası bu sefer kesin gidişim, dönüşü olmaz b..

Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem - Allah'tan Kork 03:30

Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem - Allah'tan Kork

Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem - Allah'tan Kork Müzik Dinle Şarkı Sözleri Allah’tan Kork Görür görmez olan oldu. Ay tutuldu, kalp tutuldu. Bir saat durdu yüzyıllık. Ben o gün bugün leylayım. Ben kendimi kurban verdim..

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum  (Demo Kayıt) #demo #demoşarkılar #demomüzik 00:52

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum (Demo Kayıt) #demo

Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum Çok yakında YouTube & Tüm dijitallerde yayında ! Eski bir kayıt hayata çok yakında geçireceğim yıllardır düşündüğüm hayata geçiremediğim demo kayıtı dinlemeniz için paylaşmak istedi..

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aqua Barbie Girl 03:21

Aqua Barbie Girl

- hi barbie! merhaba barbie - hi ken! merhaba ken - you wanna go for a ride? gezintiye çıkmak ister misin? - sure, ken! tabi ken - jump in! atla - ha ha ha ha! I'm a barbie girl in the barbie world barbie dü..

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil 04:33

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil

Bildiğin Gibi Değil (Ballad Music) Söz & Müzik: Ali Kınık Yapım : Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Duzenleme: Mustafa Ceceli Kayit,Mix.Mastering: Koray Püskül Stüdyo: CCL Music Yönetmen: Emrah Özbilen ORKESTRA..

Elvan Günaydın - Niye 04:39

Elvan Günaydın - Niye

Bakarken gözlerine korkuyorum Sözlerin acıtır canımı Konuşma ne olur konuşma Sonu ayrılığa varır Konuşma ne olur konuşma Sonu ayrılığa varır Sen benim korkularım Sen benim hatalarım Gözümden akan yağmurların seb..

Cenk Eren - Kemancı 03:58

Cenk Eren - Kemancı

Unutulmaz bu acı Dertli dertli çal kemancı Her aşkta hüsran oldu gönül Bilmem bu kaçıncı Halime bak dertli çal Kemancı başımın tacı Gitme bu gece benimle kal Benim halim çok acı Değiştin kemancı Neden efkârlı çalmıyors..

Koray Avcı - Aşk Sana Benzer 04:01

Koray Avcı - Aşk Sana Benzer

Söz - Müzik: Nurettin Rençber Düzenleme: Alper Atakan Mix: Tarık Ceran Mastering: Tarık Ceran Yönetmen: Hasan Kuyucu Bir gün çıkıp gel uzak yollardan Benim can yaramı sarmak için Çünkü bir nefes ki aşk sana benzer Beni..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nil Karaibrahimgil - Bizi Anlatsam 03:47

Nil Karaibrahimgil - Bizi Anlatsam

Böyle büyük bir aşk Filmlerde olur Yoksa nasıl bir kalp Birini görünce Küt diye durur? Kollarında olsam Bizi anlatsam Bir sessizlik olsa Gözünde yaş olsam Aksam yanağından Buz gibi bir ekran Bizi tutuşturan Tek bir sor..

Hayalperest - Zehirli hançer (2012 Kayıt) #nostalji #nostaljişarkılar #nostaljimüzik #hayalperest 02:25

Hayalperest - Zehirli hançer (2012 Kayıt) #nostalji #nostaljişarkılar

Piyasadan kaldırılmış eski bir kayıtım en güzel yıllarımı yaşadığım zamanlarda okuyup kayıtını almıştım sevenleriminde dinlemesini istedim eskilere doğru baya gittim ilk dinleğimde umarım beğenirsiniz iyi dinlemeler.! AB..

Hayalperest - #GülümGel (Acapella) 01:04

Hayalperest - #GülümGel (Acapella)

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Hayalperest - Mixtape P1 (Official Music New) #mixtape #mixtapeşarkılar #mixtapemüzik  #hayalperest 02:50

Hayalperest - Mixtape P1 (Official Music New) #mixtape #mixtapeşarkıla

Mixtape Listesi Orjinal Müzikleri 0:00 Hayalperest - Kendine İyi Bak https://youtu.be/6brcZ6HemU4 0:16 Hayalperest - Makale https://youtu.be/0eZCbUU_lx0 0:33 Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da https://youtu.be/bXAZhZA..

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız #türkçerap #melankolia 03:07

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız #türkçerap #melan

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/zjMwJRiT Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

Hayalperest- Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum | (Canlı Performans) #sonsesmüzik 01:02

Hayalperest- Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum | (Canlı Performans)

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak 02:31

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/I8piYkCG Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan Gencebay Rap Versiyon 05:16

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan

Orhan Gencebay Rap Versiyon 'Tövbekar' Yayında ! Tüm Dijital Platformlarında ! Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/Fw6LU0qX Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtub..

Buray - Sana Değmez 03:39

Buray - Sana Değmez

Buray - Sana Değmez Dinle ŞARKI SÖZLERİ Dün seni görmeyince yine ağladım Sormadım kimseye neredesin Bir an seni bulduğum günü anımsadım Kalbimin durduğu yerdesin Alırım başımı giderim buradan Kaçsam bile yok boşuna sa..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.381 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Senfoni feat. Hagüra - Giderken 02:44

Senfoni feat. Hagüra - Giderken

Senfoni feat. Hagüra - Giderken Dinle Giderken şarkı sözleri ile; Bugün üstümde sanki dünyanın yükü Yine de benim ilgimi çekmiyor eskilerde gözüm Kaldırımlar evim, uzaklarda hüzün Gülmek için sebep aramak eskidendi..

Ferdi Akgün - Benimle Uyan 03:22

Ferdi Akgün - Benimle Uyan

Ferdi Akgün - Benimle Uyan Dinle Biliyormusun dün gece rüyalarımda birden Kayboluyorsun öylece ruhumu alıp benden Gözlerini aç her nerdeysen Benimle uyan duy beni Ve sonra sarıl öyle çok Çok söyle bana yine Ellerini ve..

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu 05:34

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Müzik Dinle Şarkı Sözleri Böyle bir geceydi hatırlar mısın Bu aşkın sonu yok bitsin demiştin Elini elimden usulca çekip Gözümde yaşlarla gidivermiştin Aradığın aşkı söyle bul..

Ebru Yaşar - Beni Ne Doktorlar Ne Mühendisler 04:02

Ebru Yaşar - Beni Ne Doktorlar Ne Mühendisler

Ebru Yaşar - Ne Doktorlar Ne Mühendisler Sanma beni sakın kız kurusu Eğri çıkıyor en doğrusu Pastane diyerek gittigim yerler Ya Yıldız Parkı ya Beykoz korusu Birine heves etsem Evlenelim desem Yan çiziyorlar Pes..

  • PengoTV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce