#Yıldız holding

Vatanım Sensin - İnsanın İçi Titreyecek Sevdiğiyle! 05:22

Vatanım Sensin - İnsanın İçi Titreyecek Sevdiğiyle!

Yıldız'ın odasında ağladığını gören Ali Kemal, bunun nedenini öğrenmek için Yıldız ile konuşmak ister.Yaşadıkları durumdan korkan Yıldız, Leon'a onu sevdiğine dair bir mektup yazar. Leon'dan gelen cevap, Yıldız için üzüc..

  • ANKA tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 34. Bölüm Fragman 00:41

Bodrum Masalı 34. Bölüm Fragman

Yıldız ile Maya’yı aynı yemekte bir araya getiren Faryalı’nın planı işe yaramamıştır. Bunu çok fazla bulan Maya masayı terk eder. Yıldız da eski günlerini aramaktadır. Faryalı, Yıldız’a karşı duygularını dile getirmekten..

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı 07:15

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bulunan ve oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları’nda, kestane ile meşe ağaçlarının bulunduğu alanlarda elde edilen siyah bal, korona virüs (Covid-19)’e savaş açtı. Bayramiç Ziraat Odas..

Jennifer Lopez - Hold You Down ft. Fat Joe 04:30

Jennifer Lopez - Hold You Down ft. Fat Joe

Hold You Down (feat. Fat Joe) [Verse 1] [Jennifer:] Now you've been holding me down For such a long time now From back then To now in my story Straight from the hood You've always been there for me And ya had my back ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.357 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fuat Ugur  Aydın Doğan'a Hak Ettiği Cezayı Niye Vermiyorsunuz 02:32

Fuat Ugur Aydın Doğan'a Hak Ettiği Cezayı Niye Vermiyorsunuz

TGRT Haber’de yayınlanan Medya Kritik programında Doğan Holding’in sahibi Aydın Doğan’ın “Akaryakıt vurgununu” gündeme getiren Uğur ve Küçük, Doğan’ın devleti 6.3 milyon dolarlık vergi kaybına uğrattığını gözler önüne se..

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı 05:17

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı

İstanbul Büyükçekmece’de düşen helikopterde hayatını kaybeden pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut ailesinin ve yakınlarının gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Büyükçekmece’de dün gerçekleşen helikopter..

Demy - This Is Love (Yunanistan 2017 Eurovision Şarkısı) 03:07

Demy - This Is Love (Yunanistan 2017 Eurovision Şarkısı)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Holding on to what we had Can be so complicated Could be time to move along And face it, no more debating Watch the river running dry Now it’s time to say goodbye There's an echo in..

P!nk - Just Give Me A Reason ft. Nate Ruess 04:02

P!nk - Just Give Me A Reason ft. Nate Ruess

Just Give Me A Reason Right from the start You were a thief You stole my heart And I your willing victim I let you see the parts of me That weren't all that pretty And with every touch you fixed them Now you've been tal..

  • PengoTV tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 8 yıl önce
KDA - Just Say ft.Tinashe 03:31

KDA - Just Say ft.Tinashe

I don't want to Hear you talking anymore Cause I know it's hard I can see you all alone So come into my home Baby I don't need to Believe every word you say With all the games you play Doesn't matter that you're late, yo..

Ed Sheeran - Galway Girl 02:52

Ed Sheeran - Galway Girl

Ed Sheeran - Galway Girl Şarkı Sözleri [Chorus] She played the fiddle in an Irish band But she fell in love with an English man Kissed her on the neck and then I took her by the hand Said, Baby, I just want to dance [..

Malaprop The Mood 03:12

Malaprop The Mood

Girl it seems that we can't get it right, you've been stressin' Let me be your teacher and give you a lesson tonight I'ma use my hands, show your body, give you a message I'ma give you all I got baby, I'm not stopping '..

Rag'n'Bone Man - Skin 04:27

Rag'n'Bone Man - Skin

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) When I heard that sound When the walls came DownI was thinking about you About you When my skin grows old When my breaths runs cold I'll be thinking about you About you Seconds fr..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Amy Lee - Speak To Me 05:17

Amy Lee - Speak To Me

Şarkı Sözleri Be still, my love I will return to you However far you feel from me You are not alone I will always be waiting And I'll always be watching you Speak to me, speak to me, speak to me... I can't let go You're..

Bonnie Tyler - Total Eclipse Of The Heart 04:56

Bonnie Tyler - Total Eclipse Of The Heart

Total Eclipse of the Heart Bonnie Tyler Turnaround, every now and then I get a little bit lonely And you're never coming round Turnaround, every now and then I get a little bit tired Of listening to the sound of my tears..

Miss May I - Lost In The Grey 03:33

Miss May I - Lost In The Grey

We are greater than this We are stronger than before There's no locking us in We're not hopeless anymore Everyone feels safe, safe on the inside Holding on but never really alive Everyone feels safe, safe in the outline..

Dihaj - Skeletons (Azerbeycan Eurovision Yarı Final) 03:08

Dihaj - Skeletons (Azerbeycan Eurovision Yarı Final)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Holding on to what we had can be so complicated Could be time to move along and face it, no more debating Watched the river running dry Now it’s time to say goodbye There’s an echo ..

İnatçı Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:23:40

İnatçı Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Baraj projesinde kamulaştırmaya gidilecektir. Sarı Kavak ve Uzun Kavak köyleri bu kamulaştırılacak alana girmektedir. Sözde bu durum gizliliğini korumalıyken komisyonda görevli olan biri bu bilgiyi bir holdinge satar o h..

  • PengoTV tarafından
  • 7.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ege Yakut - Nevermore To Seoul 04:11

Ege Yakut - Nevermore To Seoul

NEVERMORE TO SEOUL ~Verse: I met with you on the fourth floor, After that asked for your phone, Two days passed we were on our first date now. A couple of drinks were all we wanted I found a good place at the center We..

Mashd N Kutcher Alex Aiono - Better Me 03:02

Mashd N Kutcher Alex Aiono - Better Me

LYRICS: Running away, I had no breaks Making the same mistakes I take the blame, for every day But I'm going to make the change Cause I'm only human can't you see I feel the pain it swallows me up whole till I'm gone So..

Yankesici Kız 00:38

Yankesici Kız

Avukat Selim Bey’in (Avni Dilligil) Yıldız ve Mehtap adında ikiz kız çocukları vardır. Sürekli karıştıklarından omuzlarına yıldız ve mehtap dövmesi yaptırılır. Bir gün Yıldız dadısı ile plaja gider. Yankesici Saçaklı Raz..

İkiz Babası Oldun 01:30

İkiz Babası Oldun

Avukat Selim Bey’in (Avni Dilligil) Yıldız ve Mehtap adında ikiz kız çocukları vardır. Sürekli karıştıklarından omuzlarına yıldız ve mehtap dövmesi yaptırılır. Bir gün Yıldız dadısı ile plaja gider. Yankesici Saçaklı Raz..

Üvey Babadan Taciz 00:52

Üvey Babadan Taciz

Avukat Selim Bey’in (Avni Dilligil) Yıldız ve Mehtap adında ikiz kız çocukları vardır. Sürekli karıştıklarından omuzlarına yıldız ve mehtap dövmesi yaptırılır. Bir gün Yıldız dadısı ile plaja gider. Yankesici Saçaklı Raz..

İsimsizler -  Baban Değilim Ben Senin! 04:31

İsimsizler - Baban Değilim Ben Senin!

İsimsizler 10. Bölüm'de; Afran ve Yıldız yıllar sonra karşı karşıya geliyor. Babasını bir anda karşısında gören Yıldız ise şaşkınlığını gizleyemiyor ve ondan hesap soruyor.Yıldız ve babası arasında geçen konuşmada, yılla..

  • ANKA tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüya 5.Bölüm - Çok Gıcıksın 04:29

Rüya 5.Bölüm - Çok Gıcıksın

Rüya 5. Bölüm Özet: Sefer, Alaz'ın, Yıldız'ın etrafında olmasından rahatsızdır; Yıldız'ın peşini bırakmaz. Selami’nin ortadan kaybolması Yıldız ve Vuslat'ı meraklandırır. Yıldız bir hafiye gibi Selami’nin peşine düşer...

  • ANKA tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölmeyen Aşk 1966 Türk Filmi İzle 1:41:43

Ölmeyen Aşk 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir sevgi-nefret ilişkisi anlatılır. Ethem, kız kardeşi Yıldız ve köşke evlâtlık olarak alınan Ali aynı evde büyümüşlerdir. Bu süre içerisinde Yıldız ile Ali birbirlerine âşık olur. Babalarının ölümüyle..

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

İki Bina Arasında Kalan Meçhul Mezarlık, Görenlerin Dikkat Çekiyor 03:32

İki Bina Arasında Kalan Meçhul Mezarlık, Görenlerin Dikkat Çekiyor

Şehir merkezi Yarahamet Mahallesi Şeftali Sokak'ta iki binanın arasında bulunan mezarlığa yaklaşık 1 metre genişliğindeki aradan girilebiliyor. Halk arasında türbe olarak değerlendirilen mezarlığın bakım ve temizliği vat..

Demet Akalın'ın Canlı Yayında Şarkı  Söyleme Korkusu! 01:59

Demet Akalın'ın Canlı Yayında Şarkı Söyleme Korkusu!

Yıldız Tilbey'le beraber Hayatı Tesbih Yapmışım şarkısına Yıldız'ın ısrarlarıyla eşlik etmeye çalışan Demet Akalın'ın o andaki performansı, aslında canlı şarkı söylemekten nasıl çekindiğinide ortaya koydu...

  • ANKA tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merve Sevinden Duyguya Kuliste OLAY Sözler! İşte O Anlar 10:46

Merve Sevinden Duyguya Kuliste OLAY Sözler! İşte O Anlar

İşte Benim Stilim 7. Sezon 25 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 128. bölümünde Gamze Taşkın hayranı olduğu Yıldız Tilbe'yi karşısında görünce çok duygulandığını ve heyecanlandığını söylerek Yıldız Tilbe'ye sarılmak istediğ..

  • ANKA tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 37.Bölüm - Eski Dosttan Düşman Olurmu! 03:03

Bodrum Masalı 37.Bölüm - Eski Dosttan Düşman Olurmu!

Faryalı ile Yıldız arasındaki soğuk rüzgarlar, herkesi etkiliyor; gençler eteklerindeki taşları bir bir döküyorlar! Faryalı ile Yıldız'ın yıllardan sonra yeniden bir araya gelmeleri, Maya'nın gelişiyle sekteye uğramıştı...

  • ANKA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce