#Yıldız tilbe bu evde senle müzik dinle

Yoğurt Tarifi Yoğurt Mayalama 03:07

Yoğurt Tarifi Yoğurt Mayalama

İşte evde kolay, güveç kaplarda ve fırında yoğurt tarifim için malzemeler: 2 litre süt 1 yemek kaşığı doluca katı yerinden yoğurt 6-7 adet toprak güveç kap (yoksa kase de olur) 1 litrelik cam kavanoz..

Buzdolabının Kapağı Açan Akıllı Aç Köpiş 00:11

Buzdolabının Kapağı Açan Akıllı Aç Köpiş

Kimse yokken evde aç kalan köpeğin geliştirdiği teknik herkesi büyüledi...

  • PengoTV tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebile Ölmez - Toz Oje Aynalı Oje Nasıl Yapılır 03:28

Sebile Ölmez - Toz Oje Aynalı Oje Nasıl Yapılır

Uzun bir aradan sonra aynalı bir manikürle karşınızdayım. Nail dust ya da nail powder genelde kalıcı manikür ya da kalıcı sahte tırnak yapımında kullanılsa da gördüğüm ürünün adı da nail powder olarak geçiyor. Çok popüle..

Kalçasına Ayrı Sigorta Yatan Abla 00:36

Kalçasına Ayrı Sigorta Yatan Abla

Evde düzenledikleri eğlencede büyük kalçalı abla müziğe eşlik ederken iyi ki salondan birine yada bir eşyaya zarar vermemiş. Çünkü kalçaları öyle büyük ki....

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canlı Yayında Pitbull Saldırısına Uğrayan Kadın 01:04

Canlı Yayında Pitbull Saldırısına Uğrayan Kadın

Amerika Birleşik Devletleri'nin New Jersey eyaletinde yaşandığı belirtilen olayda, iki kadın sosyal medyada canlı yayın yaparken, evde besledikleri pibull cinssi köpek tarafından saldırıya uğruyor..

  • JET TV tarafından
  • 723 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sürer 02:13

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sür

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar 08:40

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, suç örgütü lideri Sedat Şahin'i yakalamak için dün Beykoz'daki villaya baskın düzenledi. Dün Sabah geniş güvenlik önlemleri içerisinde düzenlenen bask..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölüm Kalım Evi Film İzle 1:22:44

Ölüm Kalım Evi Film İzle

Ölüm Kalım Evi izle, Ölüm Kalım Evi türkçe dublaj izle, Ölüm Kalım Evi full izle, Ölüm Kalım Evi hd izle, Kelly adındaki genç kadın erkek arkadaşından intikam almak için gizlice evine girer. Fakat hesaba katmadığı tek şe..

  • Tv Series tarafından
  • 1.637 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi 02:20

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi

Osmanlı zamanından günümüze kadar gelen nefis bir çorba tarifi. Adından da belli olduğu gibi Osmanlı zamanından gelen bu çorba tarifini çok beğeneceksiniz. Evde olan malzemelerle pratik bir şekilde hazırlanan çorba tari..

Ev Modasında Hayaller ve Gerçekler ( Miray Akovalıgil ) 02:27

Ev Modasında Hayaller ve Gerçekler ( Miray Akovalıgil )

Aşağıdakilerden hangisi evde yalnızken yaptığınız eylemlerden birisidir? A) Kendini podyumda zannedip koridorda cat walk yapmak. B) Süslenip püslenip ayna karşısında dans etmek. C) Çığırtarak şarkı söylemek. D) Gözlerin..

  • JET TV tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Köpek Dişi Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:37

Köpek Dişi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Yunanistan’dan gelen en şok edici, kışkırtıcı ve en yaratıcı filmlerden biri olan Köpek Dişi, atmosferiyle Michael Haneke’yi, duygusal sıkıntı açısından Lars Von Trier’i anımsatıyor. Film, üç genç kardeşin anne babalar..

Sıfırdan Karbon Fiber Bıçak Yapmak 13:11

Sıfırdan Karbon Fiber Bıçak Yapmak

Japon genç evde kendi imkanlarıyla sıfırdan bıçak yapıyor...

  • JET TV tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hanım Ağa Çorbası Tarifi 01:28

Hanım Ağa Çorbası Tarifi

Bugün sizlere yöresel bir çorba olan Hanım ağa çorba tarifini sizler için hazırladık. İç Anadolu bölgesinin marifetli ellerinden günümüze kadar gelen bu Hanım Ağa çorbası, malzemeleri her evde bulunan ve yapılışı ile de..

Kış Masalı Film İzle 1:58:02

Kış Masalı Film İzle

Hırsızlık yapan adam, soymak için girdiği evin bir tanesin de evde gördüğü güzel kadına aşık olur, ancak kadın amansız bir hastalıkla boğuşmaktadır ve adamın kollarında yaşamını yitirecektir. Ancak hayatın bir mucizesi g..

  • Tv Series tarafından
  • 6.139 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu 02:04

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu

Özel SANKO Ortaokulu öğrencisi Berke Halavurt, Birleşmiş Milletler Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu (İNTERSTENO) tarafından düzenlenen ‘dünya İnternet Klavye Şampiyonası’nda dünya 4’üncüsü oldu. İnterne..

Ceylin'nin Katilinin Kayınvalidesinden Şok Sözler 05:09

Ceylin'nin Katilinin Kayınvalidesinden Şok Sözler

10 yaşındaki Ceylin Atik'i öldürmekle suçlanan ve gözaltında bulunan Şükriye T.'nin önceden ölen iki çocuğunun ölüm nedeni de incelemeye alınırken, gözaltındaki kadının kayınvalidesi ezber bozan açıklamalar yaptı. Şükriy..

İslim Kebabı Tarifi 04:34

İslim Kebabı Tarifi

Patlıcanlı ve içinde köftesi ile nefis bir lezzet olan islim kebabı tarifi videosu ile karşınızdayız. Tam bir lezzet şöleni olan islim kebabı yapımı da oldukça basittir. Videodaki adımları tek tek uygularsanız kolaysa ev..

Kuru Börülce Salatası Tarifi  Meze Tarifi 02:01

Kuru Börülce Salatası Tarifi Meze Tarifi

Salata ve meze tarifi sevenler için nefis lezzetli bir kuru börülce salatası tarifi videosu hazırladık. Yapımı kolay ve çok kısa süren kuru börülce salata tarifini evde hızlıca yapabilir ve yemeğin yanına servis edebilir..

Şip Şak Garnitürlü Pilav Tarifi Hızlıca Pilav Tarifi 01:31

Şip Şak Garnitürlü Pilav Tarifi Hızlıca Pilav Tarifi

Çok hızlı ve nefis bir pilav tarifi videosu ile karşınızdayız. Şip şak hemen hazırlanabilen garnitürlü pilav tarifi videosu ile evde çok hızlı bir pilav yapabilirsiniz. Ayrıca garnitürü de pilava nefis bir lezzet katmakt..

Fellah Köftesi Tarifi 03:51

Fellah Köftesi Tarifi

Nefis bir yemek tarifi olan fellah köftesi tarifi videosu ile karşınızdayız. İçinde et olmayan fellah köftesi üzerinde yoğurt ve maydanoz ile nefis bir tad. Dilerseniz fellah köftesi nasıl yapılır detaylarına bakalım. F..

Goosebumps : Canavarlar Firarda Film İzle 1:43:16

Goosebumps : Canavarlar Firarda Film İzle

Büyük şehirden Küçük bir kasabaya taşındığı için mutsuz olan Zach Cooper, taşındıkları evin tam yanındaki evde yaşayan güzel kız Hannah ile karşılaşıp, Champ ile de kısa sürede arkadaş olunca yeni bir hayat için umutlanı..

  • Tv Series tarafından
  • 16.804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vahşiler Film İzle 2:21:09

Vahşiler Film İzle

Vahşiler – Savages 2012 Türkçe Dublaj izle Vahşiler - Savages 2012 Film, The New York Times tarafından 2010 yılının en iyi 10 kitabı arasında gösterilen, Don Winslow’un yazdığı çok satan suç romanından uyarlanmıştır. Üç ..

  • Tv Series tarafından
  • 3.781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu 04:34

Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu

Kütahya'da uyuşturucu operasyonuKÜTAHYA'da polisin düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen 25 yaşındaki M.Ö. yakalandı. Kütahya'da uyuşturucu operasyonuKÜTAHYA'da polisin düzenlediği operasy..

Antalya Mahallelinin Su Tepkisi 03:33

Antalya Mahallelinin Su Tepkisi

Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek Mahallesi'nde oturanlar evde sularının az aktığı, son dönemde ise sık su kesintileri yaşadıkları için mağdur olduklarını belirterek, yetkililerden soruna çözüm bulmalarını istedi. ..

Yasmin Erbil - Babam Zaten Güzelsin Göstermene Gerek Yok Diyor! 03:15

Yasmin Erbil - Babam Zaten Güzelsin Göstermene Gerek Yok Diyor!

Yasmin Erbil, babası Mehmet Ali Erbil ile annesi Nergis Kumbasar’ın gölgesinden sıyrılıp bağımsızlığını ilan etti! İlk röportajını verdi. Mehmet Ali Erbil'in Kızı Yasmin Erbil'e Evlilik Teklifi Yağıyor Paylaştığı fotoğra..

  • ANKA tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lokmalık İrmik Tatlısı Tarifi 03:51

Lokmalık İrmik Tatlısı Tarifi

Nefis bir şerbetli tatlı tarifi olan ve özellikle ramazan ayında da çok sevilen lokmalık irmik tatlısı tarifi videosu hazırladık. Tek lokmalık irmik tatlısı için gerekli malzemeler nelerdir ve yapımı aşamalarının tüm ayr..

Porsiyonluk Revani Tatlısı Tarifi 03:31

Porsiyonluk Revani Tatlısı Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenler için tek porsiyonluk revani tatlısı tarifi videosu hazıladık. Ayrıca ramazan ayında iftar sofralarına çok yakışacak bir ramazan tatlısı dır revani. Yapımı da oldukça kolaydır. Evde hızlı..

Çok Kolay Tahinli Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 01:58

Çok Kolay Tahinli Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri kategorimize nefis bir kurabiye tarifi daha ilave ettik. Tahinli kurabiye tarifi videosu ile evde kolay ve hızlı bir kurabiye yapabilirsiniz. Lezzeti yerinde ve ağızda dağılan nefis tahinli kurabiye ay..

Fırında Garnitürlü Patates Tarifi  Kumpir İçi Tarifi 02:25

Fırında Garnitürlü Patates Tarifi Kumpir İçi Tarifi

Bugün sizlere nefis bir tarif hazırladık. Kumpir içi tarifi videosu ile evde kolayca nefis bir lezzet yapabilirsiniz. Fırında garnitürlü patates tarifi yapımı kısa sürede tamamlanmaktadır ve malzeme sayısı da azdır...

Öldürülen Afgan Çocukların Anne ve Babası Gözaltına Alındı 00:25

Öldürülen Afgan Çocukların Anne ve Babası Gözaltına Alındı

Nevşehir'de bugün öğle saatlerinde oturdukları evlerinde biri boğazından diğeri kalbinden bıçaklanarak öldürülen 3 yaşındaki Rustam R. isimli erkek çocuk ve ablası 5 yaşındaki Sahar R. katil veya katil zanlılarının yakal..